- Михайло ЖандикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор багато функціональний, можна грати у різні ігри, дивитись улюблені телепередачі, канали, кіно ютубі. Великий, тонкий.
- Достоинства:
- Грати в ігри, підключати різні пристрої типу ноутбука.
- Недостатки:
- Принаймні я незнайшов
- Михайло ЖандикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор класний. Користуюсь пів року то нарікань нема
- Достоинства:
- Велика діагональ екрану
- Недостатки:
- Поки що незнайшов
- Представник бренду
Добрий день, Михайле!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
З повагою - компанія KIVI.
- Дмитро ЗубрицькийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як екран для PS5 служить чудово.
Добрий день, Дмитре!
- Константин СоколовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает с четверга,как бы всё норм... Вот только почему то пульт не хочет сопрягаться и быть указкой? Все манипуляции с подключением пульта делались согласно подсказкам,но увы...
- Достоинства:
- Гигант
- Недостатки:
- Пульт отказывается сопрягаться и быть указкой...
- Представник бренду
Вітаємо, Костянтин!
Дякуємо за відгук. Раді знати, що Вам сподобався телевізор.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
Фахівці дадуть відповіді на запитання та допоможуть у налаштуванні.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює класно, нарікань поки що не має, легкий в налаштуванні. Раджу
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не має
- Представник бренду
Добрий день, Оксано!
- Андрей ЛенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний телевізор, користуюсь трохи більше місяця, нарікань немає, не поганий вбудований звук, видно засліпив при чорному зображенні, але за ці гроші гріх предʼявляти!
- Достоинства:
- Хорошее изображение
- Недостатки:
- Пока не нашел
- Представник бренду
Добрий день!
- Александр КириченкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чому представник Ківі написав у "Питаннях" що є (MEMC) не зрозуміло, але це є умисна омана користувача на яку я повівся. Ніякої уплавнялки немає. Відео 4к з 24 кадри/сек це біль для зору у детальних сценах. Суцільне мерехтіння. Ніякі налаштування на це не впливають. Скоріш за все буду повертати, та увагу на цей "бренд" не звертатиму у подальшому. Чого і Вам раджу.
- Достоинства:
- Ціна. Великий. Андроід ТВ
- Недостатки:
- Нема ніякої уплавнялки (MEMC)
- Представник бренду
Доброго дня, Олександр! Матриця цієї моделі телевізора працює з частотою 60 Гц, функція MEMC також є. Також все залежить від самого відеоконтенту який ви переглядаєте та швидкості вашого інтернет з'єднання. Можемо при вашому бажанні надати максимально детальну інформацію по цій матриці. Для цього можете звернутись за наступними каналами зв'язку: E-mail: [email protected] FB: ссылка
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
З повагою, компанія KIVI. - Александр Кириченко
Добрий день, Представник! Дякую за швидку відповідь! З'єднанння ТВ з мережею Інтернет за допомогою патч-корду. Швидкість 100 Мбит/сек. Вбудований тест швидкості інтернету на ТВ видає стабільні 70 Мбит/сек. Так що питань до з'єднання ніякіх.
Нижче приведу посилання на відео які демонструють відсутність (або неспроможність) уплавнялки в даної моделі. Може це стане в нагоді потенційним покупцям даного ТВ.
ссылкаРивки картинки так саме як на моєму фулл ашді моніторі дванадцятирічної давнини.
ссылкаЦе відео покаже які стробоскопи будете періодично бачити передивляючись фільми у 4К.
Можу привести ще багато прикладів якщо треба. - Представник бренду
Шановний Олександр.
Для того щоб ми могли розібратися в питанні і допомогти у його вирішенні, будь ласка, зверніться до нас на пошту [email protected], укажіть модель, серійний номер ТВ, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію.
- Михайло ЖандикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Телевізор дуже класний всім рекомендую
- Недостатки:
- Недоліків поки шо непобачив
- Представник бренду
Доброго дня, Михайло!
Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якісна картинка за адекватний прайс. Ще й доставка безкоштовна :)
Доброго дня, Євген!
Вдячні Вам за відгук.
Сподіваємося, Ви отримаєте багато приємних емоцій від телевізору.
- Виталий ВагановОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Представник бренду
Дорого дня, Віталій! Дякуємо Вам за відгук!
З повагою, KIVI!
- Вера ШевчукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один телевизор у меня, и один точно такой же у родителей. Пользуемся уже почти год. Нареканий нет. Однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Картинка, звук, функционал, всё отлично.
- Дмитрий ОгарковОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свои деньги хороший вариант.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Есть подвисания при просмотре через браузер
- Представник бренду
Шановний Дмитро.
Дякуємо за відгук.
Веб-браузер в ТВ відрізняється за своїми характеристиками і призначенням від веб-браузера в ПК. Перегляд відеоматеріалів може призвести до перевантаження пам'яті телевізора, що призведе до закриття веб-браузера. Для комфортного перегляду відео ми рекомендуємо використовувати легальні онлайн кінотеатри або трансляцію екрану, а браузер застосовувати для пошуку інформації.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, зверніться в службу технічної підтримки, для цього скористайтеся наступними каналами:
- Володимир ГірнякОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні тиждень. В цілому, виправдав очікування. Зручний пульт, добре працює по wi-fi 5 Гц (за тиждень жодного разу не переривався зв'язок, не було підвисань). Завантажував, для проби, перший-ліпший браузер, то без проблем відтворював відео із сайтів. Зображення пристойне, як на мене, може і не топ але значно краще п'ятирічного Sharp, що був до нього, а більше порівнювати ні з чим. Звук, як для телевізора, доволі якісний, навіть не підключаю поки свою акустику. Про недоліки говорити рано, явних косяків я ще не помітив. Подивимось як він себе поводитиме з часом.
Якщо хто може, порадьте недорогий геймпад, хочу спробувати цей boosteroid, бо решта безкоштовного контенту не актуальна для мене.- Достоинства:
- Голосове управління, пульт-вказівка, ціна, дизайн, звук
- Недостатки:
- Безкоштовний контент так собі, мені не зайшов
- АртурПродавец: Rozetka
Купил 2 года назад эту 740-ю серию (55U740LB), не тут покупал, на старте продаж, в рекламе обещали обновление до 11 андроида, и до сих пор нету, и врядли будет уже...
Некрасиво поступили с клиентами
А так да, ТВ в общем неплохой.- Достоинства:
- За свои деньги неплохой
- Недостатки:
- Производитель не выполнил свои обещания.
- Представник бренду
Шановний Артур.
Дякуємо за відгук.
Частина ТВ вже отримала оновлення, невдовзі і ваша модель оновиться.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Євген ЧаленкоПродавец: Rozetka
Придбав рік тому телевізор KIVI 43 дюйма, виробник обіцяв що буде оновлення на Android 11 але так і не оновили. Ніколи більше не куплю телевізор цієї брехливої контори
- Достоинства:
- Недостатки:
- Виробник випускає телевізор, обіцяє оновлення, не оновлює, на наступний рік випускає нові моделі вже з Android 11 а потойрічні моделі так і залишаються з Android 9
- Представник бренду
Шановний Євген.
Підтримка ТВ з ОС Google Android TV 9 здійснюється і на поточний час, незабаром всі моделі з даною ОС отримають оновлення.
- КлимПродавец: Rozetka
Хорошая матрица. Не первый мой киви и разница модели 2017 года и этой колоссальная. Очень впечатлен эволюцией телевизоров, теперь уже они на оф. андроиде, система стабильна, баги фиксят, приложения работают. В комплекте крутой пульт. Очень доволен приобретением.
- Достоинства:
- Матрица, поддержка
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за dsluer!
З повагою, компанія KIVI!
- Андрей СмульскийПродавец: Rozetka
Постійно транслює рекламу, після кожного оновлення міняє розташування елементів, встановлює купу непотрібних додатків. В останньому оновленні відключили можливість впорядкування додатків ВЗАГАЛІ. Тормознутий. Іноді реагує на пульт керування з 10го разу. Краще купити звичайний андроїд, а не рекламами від розробників ківі.
- Достоинства:
- Недостатки:
- живе своїм життям
- Представник бренду
Шановний Андрій.
Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із його вирішенням, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI. - Александр Иванов
Так, повністю згоден з відгуком. Ви заплатите за ТВ, і потім він ще буде вам рекламою спамити за ваші ж гроші. Я перший раз бачу таку наглість від виробника. До речі, в мене також після оновлення з'явилися ті ж самі проблеми, що описані в відгуку.
Шановний Олександр.
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
- Виталий СиньогубПродавец: Rozetka
Не купляйте це , після обнови це просто реклама мегого, працює з багами , видалити мегого з телевізора неможливо,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Володимир Гірняк
Дивно. Я видалив і нема його.
- Представник бренду
Добрий день, Віталій! В додатку МЕГОГО вбудована можливість переглядати безкоштовно телеканали. Є можливість змінювати конфігурацію: ссылка
Якщо у Вас виникають складності в роботі ТБ, то наша служба підтримки відкрита і готова допомогти в їх вирішенні.
Скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
Telegram: tg: // resolve? Domain = HelperKIVI_bot
- СергейПродавец: Rozetka
19,05,2022 мною был приобретен телевизор Kivi 55U740LB, проработав 26 дней перестал включаться, после этого был произведен ремонт за 13 дней в фирменном сервисном центре, вчера его мы забрали, и после включения он (телевизор) проработал 3 часа!!! и опять перестал включаться , сегодня утром отвезли опять в сервисный центр, где сказали что не понятно когда сделают, и телевизор на замену предоставлен не был, хотя мы поднимали этот вопрос...и вот спустя 1,5 месяца после покупки мы уже 16 дней без телевизора и когда он у нас будет не понятно.
- Недостатки:
- не работает
- Представник бренду
Шановний Сергій.
Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того, щоб ми могли розібратися у питанні та надати інформацію по термінам ремонту та ситуації з телевізором, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Сергей ПисаревПродавец: Rozetka
Скажу оно, как телевизор хороший, все устраивает за те деньги которых он стоит, НО ПРОРАБОТАЛ 28 ДНЕЙ с момента покупки и перестал включаться, от слова совсем, ждем вскрытие в сервисном центре. Сталкиваться с сервисом через 4 недели после покупки - БРЕД
Доброго дня, Сергій!
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізора. Будемо очікувати відповіді від сервісу! Якщо у Вас є питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
Telegram: tg: // resolve? Domain = HelperKIVI_bot
- Олег СергиенкоПродавец: Rozetka
Понравилось качество исполнения, материалы не плохие используются. Экран это что то, плюс еще в том что он безрамочный и смотреть одно удовольствие. Все приложения которые нужны были нашел и установил с плеймаркета. Разьмы на задней панели не совсем удобно расположены.
- ЛевПродавец: Rozetka
В целом хороший телик. Хорошее качество изготовления. Отличная упаковка, т.к. стоит дополнительный картон на самой матрице. Очень удобный пульт, с рабочей указкой. Качество изображения хорошее, но не изумительное, как у Самсунг (правда от которого глаза болят). НО! На реальном контенте этого СОВСЕМ не видно. Битых пикселей у меня нет, ну или не заметил. С лупой специально не лазил. Звук, в целом звёзд с неба не ловит, хоть и jvc. Среднечастотный спектр явно задран, и подходит разве что для новостей, но это норма для таких телевизоров, пожтому сразу подключил внешнюю акустику. Качество самой зборки тоже очень высокое. Не скрипит, не люфтит.
Теперь из конкретных минусов! При первом запуске сразу предустанавливается сервисы мигого и нетфликс. Плюс ещё эти кнопки на пульте для быстрого доступа. Я считаю, что пользователь сам должен выбирать п.о. для пользования. У меня личная неприязнь к мигого, и мне даже противно кнопку видеть на пульте. Далее это обновления, которые никак нельзя отключить, да ещё они вылазят напоминаниями во всех режимах работы даже когда подключаю плойку. Я считаю, что обновления надо делать, только в ручном режиме, когда телевизор некорректно работает. И ещё один ЖИРНЫЙ косяк, который вылез при просмотре на телевизоре iptv телевидения через приложение из плеймаркета: при ВЫХОДЕ из приложения iptv, звук продолжает транслировать дальше, хоть и вышел в главное меню, и при ЛЮБЫХ дальнейших действиях телик зависает и выключается. Правда я iptv крайне редко буду пользоваться, пожтому не будет для меня проблемой. Но несмотря на вышеперечисленые недостатки, телик рекомендую к покупке, а так-же обязательно настенное НАКЛОННОЕ крепление. т.к. телик не маленький и на высоте 90см от пола некомфортный просмотр.- Вячеслав
Тоже самое, иногда при выходе с айпитиви звук продолжается и телик выключается.
Доброго дня, В'ячеславе.
Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
З повагою, компанія KIVI. - Представник бренду
Шановний Лев.
Дякуємо за відгук.
В телевізорі є декілька режимів зображення і звуку, а також можливість змінювати параметри в ручному режимі, обравши «Користувацький».
Ми не можемо гарантувати стабільну роботу сторонніх додатків, так як розробник додатку повинен забезпечити підтримку. Рекомендовано перевірити роботу іншої версії додатку або встановити аналог.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Александр ВеликийПродавец: Rozetka
Телевизор в целом хороший. Но уже попробовали 2 штуки, первый вылезла через день вертикальная черная строка, второй через час работы две буквы С красными пикселями. Издалкеа не видно но в близи если просматривать тест видео ютуб сразу все заметно. Лучше взять что то подороже, слишком много брака. Больше играться с этой фирмой желания нет.
- Достоинства:
- Качество звука, изображение
- Недостатки:
- Битые пиксели практически сразу на двух штуках
- Представник бренду
Шановний Олександр.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт і Ви повернули ТВ. Нові телевізори мають захисну плівку на екрані, на якій нанесено маркування. Часто користувачі плутають знаки маркування із «битими» пікселями. Необхідно переконатися, що точки на екрані не є маркуванням захисної плівки.
- ЮлияПродавец: Rozetka
Засветы кругами на пол экрана. Выбирала по хорошим отзывам о картинке, а в итоге получите -распишитесь :(. В магазине, при ярком освещении и светлых динамичных роликах, это не было видно.
- Достоинства:
- Цвета, андроид
- Недостатки:
- Засветы
- Представник бренду
Шановна Юлія.
Допускається контурне світіння під певним кутом, даний ефект більш помітний на однорідному фоні. При експлуатації ТВ, перегляді динамічного зображення, він мінімальний і є нормою для рідкокристалічних ТВ з LED підсвічуванням.
Якщо Ви бачите нерівномірність підсвічування на динамічних сценах в умовах денного або штучного освітлення, або вона просто є для вас некомфортною, можна звернутися в нашу службу підтримки з метою діагностики даного чинника в наших сервісних центрах. В умовах АСЦ тест підсвічування проходить за допомогою спеціальних матриць, створених для точного визначення якості роботи апаратної частини підсвічування. Для зв'язку зі службою підтримки, будь ласка, скористайтеся наступними каналами:
З повагою, компанія KIVI. - Вячеслав
У меня также. Только на черном фоне было видно. Сейчас куда-то подевалось. Может я настройки изображения под себя сделал, подсветку уменьшил и все такое
- Вадим
Это не засветы. Засветы видно когда вы смотрите телевизор, а не эту картинку что вы показали. А такие "засветы" как у вас, так они на каждом телевизоре есть.