Отзывы покупателей о Бетоносмеситель Klein Hot Wheels (2441)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Мартин П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Таке враження ніби нею вже хтось бавився пів року, брав на подарунок

Недостатки:
    Зовнішній вигляд

Щиро перепрошуємо за ситуацію, яка склалась. Вся наша продукція, перед тим як потрапити у продаж, проходить контроль відділом якості. Тому зі свого боку, ми можемо вас запевнити, що із нашого складу іграшка виїхала у належному стані. Для своїх виробів ми використовуємо наклейки з поліпшеною клейкістю, однак навіть вони вимагають певних умов зберігання (температура, вологість), які ми не можемо забезпечити, коли наші іграшки відправляються і зберігаються на складах магазинів.
      Для вирішення цієї проблеми ми пропонуємо або відправити машинку на обмін або ми можемо відправити вам комплект наклейок і ви разом з дитиною разом "відремонтуєте" машину. Чекаємо на вашу відповідь та готові вирішити цю ситуацію якнайшвидше.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Хорошие машинки, детям очень понравились.

Достоинства:
    Отличное качество сборки, резиновые колеса
    Недостатки:
    Ужасно поклеены наклейки, во многих местах просто не доклеены либо вообще отсутствуют.
  • Данилевская В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Отличная машинкаБетоносмеситель крутится и достаётся. Качество хорошое. Малышу очень понравилась.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
  • Мария В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Машина хорошо качества, яркая,бетономеситель достается . Ребенку 2 года понравилась.

Достоинства:
    Качество
  • Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Брала на подарок по промокоду, тому ціна порадувала. Машинка без картонної упаковки, на вигляд зроблена якісно. Побачимо як себе покаже у грі.

• Матюшко О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный

Ребёнку понравилась,яркий цвет очень привлекает.В использовании несколько месяцев ,до сих пор целая.Рекомендую!

Достоинства:
    Цвет,прочность,относительно легкая
    Недостатки:
    Не обнаружили