- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Папір гарної якості для своєї ціни. Беру не перший раз.
Представник постачальникаВітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Саша Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Василенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний папір, все чудово! рекомендую!
- Достоинства:
- Класний друк, якісне зображення
- Недостатки:
- Трохи віддає рожевим, але як я зрозуміла, це проблема в форматі фото, а не паперу
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо хочете надрукувати гарні фото, то ні в якому разі не беріть цей папір. Я повелась на хороші відгуки-пачка паперу в сміття. (Друк на принтері Epson, тільки придбали, новий)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
Представник постачальникаДоброго дня, Алла!
Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви не задоволені результатами друку на нашому папері.
Ми хочемо зауважити, що якість друку може суттєво залежати від налаштувань принтера, а також від типу паперу, з яким ви порівнюєте наш продукт. Якщо ви використовуєте новий принтер Epson, рекомендуємо перевірити параметри друку, такі як вибір типу паперу (напр., "фотографічний папір" або "глянцеви папір").
Крім того, важливо враховувати, що якість цифрової фотографії також може впливати на результат друку. Часто роздільна здатність зображення, достатня для перегляду на телефоні, може бути недостатньою для якісного друку.
Наш папір має картонну основу, що може відрізнятися від хімічного фотопаперу, який використовує різні технології для досягнення яскравих кольорів.
Якщо у вас є додаткові питання або ви хочете отримати рекомендації щодо налаштувань, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Ми завжди готові допомогти!
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Фотографии на принтере Epson яркие, бумага хорошая.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених клієнтів! Користуйтесь із задоволенням!
- виталий н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
свою цену оправдывает,все нормально
- Опалінський В*** ВолодимировичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Качество супер
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший товар
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний папір, фото виходять чудові
- Недостатки:
- не має
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо себя проявила при печатании фотографий. Качество изображений не вызвало нареканий, так что если вдруг понадобится заказать бумагу данного бренда, то точно буду брать
- Достоинства:
- Цена, качество
- Ермошенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую хорошая бумага.
- Достоинства:
- Хорошая передача цветов.
- Роман.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайна бумага за невеликі гроші.
- Достоинства:
- Ціна.
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бумага подошла к моему принтеру кенон, печатает класно, цвета передаются хорошо.
- Достоинства:
- Цена, печатает на принтере кенон.
- Недостатки:
- Тонкая
- Геннадий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
так себе ,нормальная фотобумага.
- Достоинства:
- цена
- Кругляк А***Продавец: Rozetka
Подойдет к принтеру canon pixma ts5040?
- Ирина Ж***Продавец: Rozetka
Для семейного альбома очень даже не плохо.
Пробовала матовую бумагу этой же фирмы, осталась довольна- Достоинства:
- Для своей цены - замечательно.
- Недостатки:
- Не заметила.
- АнатолийПродавец: Rozetka
Здравствуйте. У меня вопрос: судя по номеру (PGE2001004R), а именно 4R реальный размер должен быть 102х152. Так ли это? Спасибо.