Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Туалетная бумага Кохавинка 65 м на гильзе Прекрасный размер 12 рулонов (4820032450309)

Оценка пользователей 4.35/5
  • Елена Л***

Быстрая доставка

Добрий день, Олена! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

досить щільний. легко відривається, зручно користуватись.

Достоинства:
    щільний
    Недостатки:
    поки немає

Вітаємо, Тетяна! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Евгений О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Хорошая туалетная бумага, мягкая , и удобная на гильзе , хватает на долго! Буду заказывать теперь только эту бумагу !

Достоинства:
    Выгодно, хватает на долго, качество , мягкая
    Недостатки:
    Не обнаружено

Євген, вітаємо!
      Дуже дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку нашої продукції! Для нас важлива Ваша думка!

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Вітаємо, Наталія! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Все чудово. Замовляю не в перший раз.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Рекомендую однозначно! Бачу по відгуках інших, то скажу вам,тим, кому папір здається недостатньо білим, схоже, ви просто надто прискіпливо ставитеся до дрібниць.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Добрий день, Юрій! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Валерій Д***

Все добре. Гарний товар.

Добрий день, Валерій! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Алена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Папір згідно опису і ціні виконує свої обов'язки,

Достоинства:
    Прийшов вчасно,все добре.
    Недостатки:
    Нарікань немає.

Вітаємо, Альона! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Лилия Б***

Клас

Вітаємо, Лілія! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Володимир М***

Якісний папір за приємливумціну

Достоинства:

Вітаємо, Володимир! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Дарья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Як завжди, Кохавинка найкраща )

Добрий день, Дарья!
      Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми раді, що наш туалетний папір виправдав очікування.

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Ірина, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Хороший папір. Рулон великий, вистачає на довго. На гільзі , що є дуже зручно.

Достоинства:
    Гільза
    Недостатки:

Добрий день, Олександр! Дякуємо що Ви замовляєте нашу продукцію!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Папір не білий, а сіро-зеленого кольору, товар не відповідає фото.

Достоинства:
    на гільзі
    Недостатки:
    не відповідає фото

Людмила, вітаємо! Дякуємо за відгук! Для нас важлива Ваша думка. Шкода, що у Вас склалося негативне враження про наш товар. Для нас важливо розібратись в даній ситуації, бо для нашого виробництва це не типово. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та фото товару нам на пошту для подальшого вирішення питання.

• Людмила Б***

Вкажіть будь ласка адресу електронної пошти для зв'язку

• Руслан

Читайте уважно опис та характеристики… чорним по білому написано, що папір вироблений з вторинної сировини, тобто з макулатури… і що він сірого кольору …але товар ТОП… за такі гроші СУПЕР… ще і на втулці…і з тисненням… і з відривами… найкращий з макулатурних на сьогодні… РЕКОМЕНДУЮ

• Люба К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Все б нічого що взяти з туалетного паперу але на фото він білий а прийшов сірий

Добрий день, Люба! Дякуємо за Ваш коментар. Туалетний папір Кохавинка 65 м на гільзі Файний розмір 12 рулонів (4820032450309) на фото, через студійне освітлення, виглядає світло-сірим, він виготовлений з екологічно чистої вторинної сировини та має сірий колір, що ми, як виробники, і зазначили в характеристиках товару.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

На сайті змінили фото товару, до цього був білий папір

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не відповідає заявленій яксті
    • Людмила Б***

Дякую за швидку реакцію на відгук та зворотній зв'язок. Непорозуміння владнали.

Добрий день, Людмила! Дякуєм за розуміння, сподіваємось і надалі бачити Вас нашим покупцем!

• Руслан

• Ніла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Не стала читати характеристики і повелась на красиве фото
    Не будьте, як я))
    Сірий, не гарний, на любителя)
    В характеристиках дійсно написано "сірий".

Достоинства:
    Недостатки:
    Виглядає максимально дешевою)

Добрий день, Ніла! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Шкода, що продукція не виправдала ваших очікувань, проте хочемо зазначити, що туалетний папір "Файний розмір" як і написано в характеристиках виготовлено з вторинної сировини це макулатурна продукція сірого кольору, якість якого повністю відповідає ціні товару. Для покупців які прагнуть максимального комфорту у нас є широкий асортимент целюлозних виробів, наприклад: "Дитячий", "Срібло", "Золото". Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт знайшов свій ідеальний продукт!

• Денис З***

Яка разціця який підтератися чи сірий чи білий ?

• Аліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Всего рулонов: 12

Бажаєш отримати білий папір як на фото, а отримуєш зелений звичайний просто на гільзі.

Недостатки:
    Фото не відповідає дійсності

Добрий день, Аліна! Дякуємо за Ваш відгук! Зауваження щодо фото були передані відповідальним особам. Туалетний папір Кохавинка 65 метрів на втулці, це папір сірого кольору виготовлений з екологічно чистої макулатурної сировини. Для нас важливо розібратись в даній ситуації, бо для нашого виробництва це не типово. Надішліть, будь ласка, свої контактні дані та фото товару нам на пошту для подальшого вирішення питання.