Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Упаковка туалетной бумаги Кохавинка 8 рулонов х 2 шт (4820032450033)

Оценка пользователей 4.46/5
  • AI аналіз відгуків
    150 відгуків:  позитивний: 66%, нейтральний: 18%, негативний: 16%
    Проаналізовано 150 відгуків клієнтів. Покупці туалетного паперу «Кохавинка» загалом задоволені співвідношенням ціни та якості, зручністю великих упаковок для сімей та акційною вартістю. Серед основних переваг виділяють доступну ціну, м’якість, наявність перфорації для зручного відриву, та простоту у використанні. Однак досить багато нарікань на зміну якості у нових партіях: рулони стали тонші, намотка менша, папір іноді рветься, трапляється запах плісняви або хлорки, зустрічаються помилки в комплектації чи забарвленні. Переважно відгуки позитивні, але динаміка останнього часу помітно «розшарувалася» між задоволеними й розчарованими клієнтами. Як бюджетний продукт — це практичний вибір, проте варто очікувати варіативність у якості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Всего рулонов: 16

Те що треба!
    Я особливо не вибагливий,якщо не рукою,то вже добре)

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 48

Нормальний м'який папір. Але при замовленні враховуйте що така кількість паперу досить добре важить. Приходять до пункту видачі в одному кульку 6 блоків по 8 рулонів. Для зручності можете загальну упаковку розкрити і блоки розпихати по кульках, так нести буде набагато зручніше.

Достоинства:
    Якість паперу.
    Недостатки:
    Їх немає.
  • Максим Л***

После февраля 2022 приходится экономить и на бумаге. Цены выросли на 100%

• Сергій П***

Нормальний жопін папірус) Набагато краще від обухівської.

Достоинства:
    Зручно витирати вікна після миття та і за призначенням теж норм.
  • Kate Y***

За такую цену прекрасная бумага! Я вас умоляю, зачем покупать дорогущую, если эта ни чуть не хуже! Попу не царапает, гарантию даю!

Достоинства:
    Цена-качество
  • Виктория Ч***

Навіщо купувати дешевий папір і його "обсирати" ?
    Чудовий за такі гроші, беремо для протирання скла і прибирання за кошеням. Для себе беремо дорожчу, і всі задоволені)

Достоинства:
    Чудовий папір
    Недостатки:
    Немає!
  • Валерія Б***

Дуже вигідна пропозиція. Нарікань немає)
    Рулони запаковані у прозорий міцний пакет.
    Моя дупця задоволена цим товаром.

• Алекс

Норм за свої кошти, краще за Обухів

Достоинства:
    Краще за Обухів, дешевше
    Недостатки:

Добрий день, Алекс! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Катерина М***

Рекомендую

• Марина М***

З бюджетних, макулатурних варіантів туалетного паперу це зараз найкращий. Папір м'який, але в руках не розпадається, не надто тонкий, свої функції виконує.

Достоинства:
    Якість паперу, є перфорація
  • Шляхтина Т***

Якісна бумага серед свого сегменту туалетних паперів із переробленої макулатури. м'яка, є лініїї відриву. Рулон стандарної ширини. Нарікань немає

Достоинства:
    Гарний товар
  • Виктория Ч***

Чудовий папір, найкращий серед сірих, дозований, легко і рівно відривається)

Достоинства:
    Виконує необхідні функції
  • Руслан В***

Прекрасна якість за таку ціну.

• Андрей И***

Забрал сегодня очередную партию Кохавинки. Домой принёс, а жена говорит, что цвет отличается от старой. Я начал рассматривать внимательно, и оказалось, что на новой бумаге более плотная намотка. Я взвесил старые ролики, они по 162-165 грамм, а новые по 173-175 грамм, т.е. мы получили больше за те же деньги, а значит качество выросло! Спасибо! Буду брать ещё.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Никита
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 48

Самая мягкая из всех дешевых бумаг, обуховская как наждачка в сравнении с этой. За много лет кохавынка очень сильно улучшила качество, ничем не хуже той же гритты. Цена/качество лучшее из того что есть на розетке.

Достоинства:
    Очень мягкая, с отрывными кусочками, большой рулон, вторсырье, украинская
  • Арина А***

Мягкая, приятная к телу

Достоинства:
    Функциональность
    Недостатки:
    Со временем заканчивается
  • Сергей В***

Все супер, ціна, кількість

Достоинства:
    Ціна, кількість
  • Дмитрий В***

Хорошая бумага

Достоинства:
    Мягкая, хорошо отрывается, хорошая цена

Дякуємо, що обираєте нас! Працюємо для Вас та вашого комфорту!

• Олена П***

Відмінна в даній ціновій категорії

• Наталія

Хороша ціна. Не потрібно нікуди ходити:базар, магазин. Замовила-забрала. Розетка, дякую за доставку!

Достоинства:
    Виходить ціна дешевша, ніж у супермаркетах. Якість норм.! Надовго вистачає блоку
  • Таня К***

Купую вже папір давно, задоволена

Достоинства:
    Нормальний папір
  • Владимир О***

Хороший туалетний папір! Хватає на довго, ціна приємна і якість!!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Юлія К***

М'який туалетний папір.

Достоинства:
    Велика упаковка
  • Світлана с***

Нормальний папір, свою ф-ю виконує, не надто тонкий.

• Сергій Г***

Гарний бюджетний варіант.

Достоинства:
    Якісний український товар.
    Недостатки:
    Нема.
  • Андреи А***

За ці кошти чюдовий папір

• Алина

Просто обычная туалетная бумага. Берем все время. В одной упаковке попадаются рулоны как и цельные, так и с отрывной перфорацией.

• Юрий Н***

Бумагой доволен. Достаточно плотная но при этом не жёсткая.

• Олексій К***

Хороший папір. Рулон без втулки, але серединка дозволяє проселити крізь нього кріплення. Економічна упаковка дає змогу запастися папером на тривалий термін.

Достоинства:
    Бюджетна упаковка. Якість. Ціна.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • An A***

Нужна непрозрачная упаковка

• Олександр Ч***

6 упаковок по 8 штук в кожній, все запаяно в заводський пакет.

• Дмитро Ч***

Бумага как бумага,
    свою функцию выполняет.

Добрий день, Дмитро! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Наталія Б***

Якісний туалетний папір, достатньо міцний.!

Добрий день, Наталія! Дякуємо, що обираєте нас! Ми постійно вдосконалюємо свій виробничий процес, щоб Ви отримували продукт, який відповідає найвищим стандартам!

• Валентина К***

Можна.брат

Вітаємо, Валентина! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Олекса

Брат, я згоден, брат.

• Олег

Чудово справляється зі своєю функцією

Вітаємо, Олег! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!

• Альона Р***
    Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:

Вітаємо, Альона! Раді, що обираєте нас та постійно працюємо над вдосконаленням, щоб Ви залишались з нами! Приємного використання!