Отзывы покупателей о Сковорода Kohen Matrix 20 см (KN91720)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна якість. Мені сподобалась набагато більше ніж розкручена Tefal. Трохи закохалась в цю марку

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже гарна сковорідка. Виглядає солідно та якісно, ​​приємно взяти до рук. Тяжка і рівна, не вигинається посередині, прогрівається рівномірно

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Вибирав між цією сковородою і від цього ж бренду але дешевше на 200 грн. Спокусився на вагу в 960 грам, але це обман, вага сковороди 786 грам. Для ідукційної плити це дуже критично, легкі сковороди вигинаються в центрі коли вмикаешь нагрів і швидко виходять з ладу. Тобто знову переплатив за легку пательню

Достоинства:
    Поки не користувався
    Недостатки:
    Обман з вагою на 200 грам

• Дмитро П***

Користуємось півроку. Нарікань не має

Достоинства:
    Легко готувати і мити
    Недостатки:
    Не виявив
  • Лидия И***

Сковорода очень понравилась

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Разные были сковородки до этой и самых популярных брендов тоже, эта ничем не хуже за адекватные деньги и отличное качество, ничего не пригарает, удобная. Это покрытие явно надёжнее чем просто тефлоновое. Если бы сейчас брал ещё одну то этого же бренда. Когда только купил, сделал как написано в инструкции, нагрел смазал маслом.. в общем рекомендую.

• Жанна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Я б сказала, що сковорода гарна за свої гроші, але у моєму випадку це не спрацювало. Для індукційної плити необхідно рівну поверхню сковороди. Але у моєї сковороди дно виявилося нерівним, що суттєво погіршує якість при використанні. Отже, у кого індукційна плита, то я б була обережна з вибором.

Достоинства:
    Легка, зручна ручка
    Недостатки:
    Криве дно

Жанна, добрий день!
      Дякуємо вам за відгук, нам важлива кожна думка. Щодо нерівності сковороди, уточніть, цю нерівність видно неозброєним оком чи є у вас можливість заміряти нерівність (поставити сковороду на рівну поверхню та виміряти зазор).
      У разі якщо він дійсно є, ми можемо обміняти вам сковороду. Прошу зауважити, індукційна поверхня по технології має невеличкий відступ орієнтовно 0,5-1 мм.

• Жанна А***

Дякую, що звернули увагу на мій коментар. Я не знаю, як виміряти, але на скляній поверхні плити вона ніби "грає", відчувається нахил (стучить).

Жанна, в такому разі, радимо звернутися до продавця, щоб замінити товар.

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Добра пательня. Використовую на індукції.

Достоинства:
    Не пристає, досить рівномірно смажить
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Всё ок.Сковородка супер классная, спасибо большое за качественный товар !!!

Достоинства:
    Качество
  • Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Суперова пательня! Сучасний дизайн, в міру важка. Не пригорає, смажемо на ній без використання олії.

• Каріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Отримали,вперше використали, перше враження відмінно, дуууже сподобалось.Сподіваюсь про служить довго

Достоинства:
    Не пристає , гарно смажить! Розмір , на сім'ю з 4 осіб те що треба , зручна ручка.
    Недостатки:
    Не має
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Замовляю вже другу, до цього купувала мегьшого діаметру

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Користуюсь з квітня- дуже задоволена

Чудова

Достоинства:
    Не пригоряє
    Недостатки:
    Без кришки, але то не критично
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Це любов з первого користування.

• Борисов Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Тяжёленькая, в руке лежит хорошо. Покрытие необычно шероховатое, но ничего не пригорает. Ручка удобная, сидит крепко, не откручивается как на других моделях (раздражало). Стандартная крышка подошла.

Достоинства:
    Хорошее качество, удобная ручка
    Недостатки:
    пока не заметил
  • Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Все супер, абсолютно коштує своїх коштів

Достоинства:
    Великий розмір, глибока, нічого не пригоріло
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Гарна сковорода, мені підійшла по усі параметрам

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Купую не перший раз посуду на розетці, і завше дружина залишається задоволена.

Достоинства:
    помірна ціна, якість за помірною ціною, можна мити у посудомийній машині, взагалі це є пательня для великої сім'ї.
    Недостатки:
    нема.
  • Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купували цю сковороду в квітні 2024 року. Досі все добре, якість відмінна. Вже потроху стирається антіпригарне покриття. Але ми і готуємо на неї кожного дня. Ще іноді миємо в посудомийній машині. Взагалі, якщо користуватись сковородою інтенсивно, кожного дня, то покриття вистачає десь на 6 місяців. Це я замітив на сковородах у любого виробника. Тому не бачу сенсу купувати набагато дорожчу сковороду. Ця сковорода повністю виправдала свою ціну!

Достоинства:
    Якість покриття, виконання.
    Недостатки:
    Не варить каву!( Шуткую)
    • Олексій

Это жесть, покрытия хватает на 6 месяцев и все радуются и говорят качество хорошее...

Олексію, добрий день!
      Нам прикро, що у вас склалось таке перше враження, запевняємо вас у якісті нашого продукту, а щоб збільшити термін використання радимо ознайомитися з порадами користувача:
      Наступні прості кроки допоможуть Вам отримати максимальну віддачу і задоволення від Вашого посуду.
      1. Перед використанням протріть (помийте) поверхню посуду, переконайтеся, що протипригарне покриття чисте. Злегка змажте його харчовою олією і протягом 2-3 хвилин нагрівайте на середньому вогні. Після цього дайте посуду охолонути і змийте губкою для миття під теплою проточною водою. Тепер він готовий для використання.
      2. При готуванні їжі використовуйте низький або середній рівень температури. Це допоможе зберегти поживні речовини в їжі, а також допоможе зберегти протипригарне покриття.
      3. Не дивлячись на те, що на деяких з покриттів вказано, що вони не бояться подряпин і мають надстійкі до пошкоджень властивості, намагайтеся не користуватися гострими та колючими видами кухонного приладдя при приготуванні або митті.
      4. Не використовуйте посуд як контейнер для зберігання продуктів. Краще тримати приладдя чистим, коли воно не використовується.
      5. Перш ніш занурити посуд в воду після приготування, обов’язково дайте йому охолонути. Контакт гарячої поверхні з холодною водою призводить до виникнення мікротріщин протипригарного покриття.
      6. Наше протипригарне покриття підходить для миття в посудомийних машинах, але пам’ятайте, що декількох секунд буде достатньо, щоб Ваш посуд став чистим після ручного миття.
      7. Часом, після надмірного нагрівання або неналежного використання, на поверхні посуду накопичуються залишки спаленого жиру або їжі. Зазвичай вони видаляються за допомогою теплої води і м'якого миючого засобу. У крайньому випадку їх можна видалити шляхом ретельної мийки з використанням наступного розчину: 3 ст.ложки відбілювача, 1 ст.ложка рідкого миючого засобу та 1 склянка води. Для миття рекомендовано користуватися посудомийною губкою або пластиковим (силіконовим) скребком. Після такого чищеннявідновіть поверхню, злегка змастивши її харчовою олією.
      8. Пам’ятайте про основне правило – ні в якому разі не перегрівайте порожній посуд. Завжди будьте впевнені, що олія, вода або продукти харчування перебувають у посуді до його нагрівання. Перегрів, як пустого посуду так і посуду з їжею, може призвести до значного пошкодження протипригарного покриття.

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Гарна сковорода, але вона не 30 см, а 32. При цьому на обгортці написано 30 см. Прийміть до уваги, якщо будете купувати кришку.

Достоинства:
    Висока якість
    Недостатки:
    Невідповідність розміру

Андрій, добрий день!
      Дякуємо за відгук, щодо діаметру, то все вірно. На жаль, у нас не має можливості прикріпити фото, але якщо міряти по внутрішній стороні з одного краю до іншого, то виходить 30 см.

• Наталя Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Очень понравилась, всё готовлю на ней . В меру утяжеленная, по объему средняя и высота бортов удачная . Меня все устраивает в этой сковороде

Достоинства:
    Очень хорошая сковорода, люблю качественную продукцию.
  • Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Чудова сковорідка! Користуюсь вже декілька місяців і задоволена нею повністю.

• Ларин Р***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковородка прослужила нормально 6 месяцев, еще 3 месяца мучений и пришлось выбросить. Все пригорает, очистка от нагара не помогает.

Достоинства:
    Цена, толстое дно, удобная ручка
    Недостатки:
    Низкое качество антипригарного покрытия

Роман, добрий день!
      Радимо вам дотримуватись порад і впевнені, ви будете задоволені:
      Якщо Ви збираєтеся користуватися усіма перевагами посуду з протипригарним
      покриттям, пам'ятайте, що при розумному догляді, Ви зможете насолоджуватися
      приготуванням протягом багатьох років.
      Наступні прості кроки допоможуть Вам отримати максимальну віддачу і
      задоволення від Вашого посуду.
      1. Перед використанням протріть (помийте) поверхню посуду, переконайтеся, що
      протипригарне покриття чисте. Злегка змажте його харчовою олією і протягом
      2-3 хвилин нагрівайте на середньому вогні. Після цього дайте посуду охолонути
      і змийте губкою для миття під теплою проточною водою. Тепер він готовий для
      використання.
      2. При готуванні їжі використовуйте низький або середній рівень температури. Це
      допоможе зберегти поживні речовини в їжі, а також допоможе зберегти
      протипригарне покриття.
      3. Не дивлячись на те, що на деяких з покриттів вказано, що вони не бояться
      подряпин і мають надстійкі до пошкоджень властивості, намагайтеся не
      користуватися гострими та колючими видами кухонного приладдя при
      приготуванні або митті.
      4. Не використовуйте посуд як контейнер для зберігання продуктів. Краще
      тримати приладдя чистим, коли воно не використовується.
      5. Перш ніш занурити посуд в воду після приготування, обов’язково дайте йому
      охолонути. Контакт гарячої поверхні з холодною водою призводить до
      виникнення мікротріщин протипригарного покриття.
      6. Наше протипригарне покриття підходить для миття в посудомийних машинах,
      але пам’ятайте, що декількох секунд буде достатньо, щоб Ваш посуд став чистим
      після ручного миття.
      7. Часом, після надмірного нагрівання або неналежного використання, на поверхні
      посуду накопичуються залишки спаленого жиру або їжі. Зазвичай вони
      видаляються за допомогою теплої води і м'якого миючого засобу. У крайньому
      випадку їх можна видалити шляхом ретельної мийки з використанням
      наступного розчину: 3 ст.ложки відбілювача, 1 ст.ложка рідкого миючого засобу
      та 1 склянка води. Для миття рекомендовано користуватися посудомийною
      губкою або пластиковим (силіконовим) скребком. Після такого чищення
      відновіть поверхню, злегка змастивши її харчовою олією.
      8. Пам’ятайте про основне правило – ні в якому разі не перегрівайте порожній
      посуд. Завжди будьте впевнені, що олія, вода або продукти харчування
      перебувають у посуді до його нагрівання. Перегрів, як пустого посуду так і
      посуду з їжею, може призвести до значного пошкодження протипригарного
      покриття.