- Вятчеслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размеры: 220 x 240
Да, он не такой пушистый как на фото. Раза в 2.5 короче. Он довольно тонкий сам по себе, но сшит как пододеяльник, из дух составных. Плед очень теплый. Реально. Он согревает очень и очень хорошо. Взял один, и еще возьму один или два для домочадцев. 10 пледов из 10
- Достоинства:
- Очень, очень теплый
- Недостатки:
- ?
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 220 x 240
На фото цвет розовый , по факту это молочный . Качество отличное, размер совпал очень довольны покупкой)
- Достоинства:
- Качество хорошее
- Недостатки:
- Не совпал цвет
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 220 x 240
Плед теплый не смотря на то что он не толстый
- Достоинства:
- Мягкий ,пушистый ,классный
- Недостатки:
- Валерия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 220 x 240
Хороший и красивый, мягкий пледик.
- Достоинства:
- Коты довольны
- Недостатки:
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 220 x 240
Не знаю як кому, а я вже 3й замовляю, на подарунок. Прикро, що ціна значно виросла. Вже прала в машинці при +40С. Практично не віджимала, швидко висох. Пропоную користуватись, складаючи плед навпіл. Тепло, навіть коли немає опалення.
- Достоинства:
- нравится, то, что надо
- Представник бренду
Дякуємо за такий відгук. Тепла і миру!
- КостяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
Плед мне и собаке понравился) свои задачи выполняет отлично
- Представник бренду
Тепла і миру, дякуємо за відгук!
- Мар'яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
Хороший плед, відповідає опису
- Представник бренду
Щиро дякуємо за ваш відгук і вибір наших товарів
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
куплявся для того щоб з крісла-качалки зробити тепле місце для відпочинку в прохолодну погоду. перше враження - він теплий, не товстий, розмірів достатньо щоб повністю накритись і сичувати в теплі)
- Достоинства:
- теплий, великий
- Недостатки:
- не бачу поки
- Представник бренду
Ваш відгук про теплоту та зручний розмір допоможе іншим користувачам зрозуміти, наскільки відповідний цей товар до їхніх потреб. Дякуємо за ваші враження та позитивні спостереження!
- Валентина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
Поправился плед, большой, мягкий. Спасибо
- Достоинства:
- Большой
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш вибір. Тепла і Миру!
Рекомендую. Красиво, елегантно, достатньо тепло, якщо є обігрів або не надто холодно
- Достоинства:
- М'який, легкий, приємний, виглядає чудово
- Недостатки:
- Теплий, але не дуже
- Представник бренду
Дуже дякую за відгук. Цей елегантний плед для комфорту та уюту Вашого дому. Він якісний, не потребує особливого догляду. Що до тепла, то він не зимовий, але прохолодними вечорами в літку, або ранньої осені буде Вас зігрівати
- Ксения Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
Думала він буде пишніший.
Тонший ніж на фото- Достоинства:
- Гарний колір.
- Недостатки:
- Не такий, як на фото. Тоненький
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук!
Нам прикро, що плед не виправдав ваших очікувань. Фото товару зроблені для максимально точного відображення, але сприйняття може залежати від освітлення чи ракурсу. Щільність цього пледу не велика 300г/м2 ( написано в карточці товару)
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 220 x 240
Плед навіть не молочний (на фото взагалі рожевий якийсь), а має неприємний жовтуватий відтінок. Зфоткати, щоб це було видно, не вийшло. Розмір менший заявленого. Хоча і на упаковці і на самому пледі написано, що він 220х240, але 240 точно і близько нема. У мене ковдра 200х220 і він якраз її накрив. Побачу ще, як буде пратись. Доповню відгук тоді.
- Гліб Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый. Размеры: 220 x 240
Колір відрізняється від того, що на фото більш схожий на хакі, ще й постійно линяє відпадають шматочки
- Достоинства:
- Великий
- Недостатки:
- Линяє,колір не співпадає з тим, що на фото
- Представник бренду
Добрий день. Зауваження приймаються. 1. Постачальник не попередив про зміну кольору. 2. Потрібно витрусити плед на свіжому повітрі, щоб позбавитися тексильного пилу.
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 220 x 240
Просто отвратительный плед. Как марля светится ,тонкий , и как марля тянется. Если бы стоил 300 , а на свои 620 должно быть намного качественнее. Я хотела купить качественную вещь. Никому не рекомендую!. Можно конечно и на почте проверить. Только где? Такой прилавок узкий, помещается только терминал для покупателя и место положить квитанцию для подписи. Ни столика ,ничего. На полу проверить? Печально! Сняла бы видео но не получается. Я и так и так. Не получилось.
- Достоинства:
- Сегодня без достоинств. Не за что писать о достоинствах, их нет.
- Недостатки:
- Теперь из за такого пледа у меня плохое настроение !!!!
Плед односторонній, тоненький, рідненький ... Очікування були більші
- Достоинства:
- Колір, як на фото
- Недостатки:
- Рідненька травка, щей лізе
- Представник бренду
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що плед не виправдав ваших очікувань. Ми завжди прагнемо надавати точну інформацію про товар, щоб допомогти нашим покупцям зробити правильний вибір. Ваш коментар врахуємо для покращення опису.
- Дина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый. Размеры: 220 x 240
Не відповідає розміру і кольору
- Недостатки:
- Колір і розмір не відповідає заявленому,плед менший за розмірами на 10см
- Інна В***
Добрий день!Який колір замовляли?
- Олена
Не може бути меншим аж на 10 см. Не могли помилитися?
Що по документах, який розмiр вказано?
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кофейный. Размеры: 220 x 240
дно, нету плотности, 0 вообзе
- Недостатки:
- 1
- Представник бренду
Дякуємо за відгук. Щільність цього виробу 300 г/м2 і відповідає заявленої якості. Тепла і миру, бережіть себе!