- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 37
Якісні та гарні кросівки. у Використанні майже 2 місяці - ніяких нарікань.
Дитини зручно.- Достоинства:
- якість
Средняя
Средний
Соответствует
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с коричневым. Размер: 38
На вузьку ногу з низьким під'йомом. Підошва дубова
- Достоинства:
- Недостатки:
- Підошва
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с коричневым. Размер: 36
Кросівки дуже гарні, стильні, нога виглядає в них акуратно, класний варіант для носіння під класичні джинси. Дитина носить тиждень, Недоліків не помітили.
- Достоинства:
- Класичні, стильні, легкі, якісні.
- Недостатки:
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с коричневым. Размер: 39
Зручні. Охайно. Гарно носяться.
- Достоинства:
- Якісні.
- Недостатки:
- Не виявила
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с коричневым. Размер: 39
Виглядають дорого і стильно. В середині прошита устілка.
- Достоинства:
- Якісний пошив
- Недостатки:
- Маломіри
- Маша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый. Размер: 36
Хорошие кожаные кроссовки, ребенок сначала воротил нос, но он у нас всегда так, потоптался в них на выдаче и дал добро.
- Достоинства:
- нитки не торчат, клей не лезет со всех щелей, прочные, подошва на вид качественная. то что надо для активного парня. сын дал добро на покупку а это для нас уже показатель))
- Недостатки:
- я не заметила
- Елена М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с серым. Размер: 37
шкода, прийшлось повернути
- Достоинства:
- якість гарна, але.....
- Недостатки:
- але розмір не відповідає, вони маломірять на один розмір і на вузьку ногу
Средняя
Низкий
Маломерит
- Галина К***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с коричневым. Размер: 36
Дитина носила їх рік. Зазвичай за один сезон у нього взуття вбивається, бо він активний хлопчик. Ці кросівки виглядають і зараз чудово, не втратили форму, ніде не прорвались, потертості не видно. З усього що я купляла для нього, ці кросівки по якості на першому місці, можна було б ще носити, але нога виросла. Рекомендую, але на широку ногу не підійдуть
Узкая
Низкий