Отзывы покупателей о Упаковка конфет Konti Bonjour Десерт со вкусом манго 232 г (4823088608205)
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую, не смачне, і дуже солодке.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію кондитерського бренду KONTI та знайшли час поділитися з нами зворотнім зв’язком. Нам дуже шкода, що Вам не сподобався смак. Ми передамо Ваш відгук до Департаменту з якості.
Питання смаку завжди дуже суб'єктивне, тому перед запуском продуктів ми часто проводимо фокус-групи, щоб отримати об'єктивну оцінку смаку.
Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, надішліть Ваш контактний номер телефону на нашу пошту [email protected] зазначився зауваження до продукту. Після надання зазначеної інформації, з Вами зв’яжеться представник департаменту з якості. Будь ласка, зберігайте чек, упаковку та продукт для вирішення питання.
Кондитерський бренд KONTI
- Александра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусно!
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію ТБ "КОНТІ" та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)
Компанія ТБ "КОНТІ"
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові цукерки , добра якість, добра ціна
- Достоинства:
- Якість добра
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію "КОНТІ" та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)
Компанія "КОНТІ"
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
И этот десерт от Konti - подарок фирмы. Воздушный и в меру сладкий манговый десерт - вкуснотища необыкновенная!
- Достоинства:
- Вкусный свежий десерт.
- Світлана Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний десерт. Сподобався найбільше із всіх Bonjour.
- Мирослава Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свіжі, гарно запаковано
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкус манго хорошо ощутим, приятно сочетается с шоколадом. Хорошо, что конфеты не приторно-сладкие.
Один из лучших вариантов в линейке вкусов Бонжур
Конфеты свежие- Достоинства:
- Приятный вкус, свежие конфетки