Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Десерт Konti Bonjour Ассорти Классика + Клубника со сливками + Черника и маскарпоне 348 г (4823088611427)

Товар закончился

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Юрій Д***

Смачний десерт.

Вітаємо!

Дякуємо, що придбали продукцію кондитерського бренду KONTI та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)

• Марія Ж***

Смачні

Достоинства:
    Строки придатності в нормі

• Олена Л***

Рекомендую і товар, і обслуговування

Достоинства:
    Смак, ціна
    Недостатки:
    Містить цукор;)

• Олена Ш***

Полюбляємо десерти Konti - смачні з різноманітними смаками на любий смак!

Достоинства:
    Дуже смачні! Різні смаки. Гарне пакування

• Ярослав

Вместо 3 вкусов в коробку положили 2 блистера классических и один с черникой

Вітаємо!

Дякуємо, що придбали продукцію кондитерського бренду KONTI та знайшли час поділитися з нами зворотнім зв’язком.

Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, надішліть Ваш контактний номер телефону на нашу пошту [email protected] зазначивши зауваження до продукту. Після надання інформації, з Вами зв’яжеться представник департаменту з якості. Будь ласка, зберігайте чек, упаковку та продукт для вирішення питання.

• Куява Л***

Смакота, супер

• Ольга К***

Взяла 20 коробок цукерок на презенти вчителям в школу в дуже засмутило що до замовлення поставились халатно в прислали 6 коробок похованих. Я думаю було зрозуміло що таке кількість беруть не просто так в покласти пошкоджений товар було з вашого боку дуже не гарно.

Вітаємо!

Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, надішліть Ваш контактний номер телефону на нашу пошту [email protected]. Після надання зазначеної інформації, з Вами зв’яжеться представник департаменту з якості. Будь ласка, зберігайте чек, упаковку та продукт для вирішення питання.