- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний продукт. Швидка доставка
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію кондитерського бренду KONTI та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Десерт смачний, йшов з суттевою знижкою
- Достоинства:
- Порційне фасування
- Недостатки:
- Занадто солодкий, але то на кожен смак
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нестача товару у замовлені
- Недостатки:
- До замовлення не додали одну одиницю товару
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію кондитерського бренду KONTI та знайшли час поділитися з нами зворотнім зв’язком.
Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, приємний смак
- Достоинства:
- Ціна, смак
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний
- Саша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дужу смачні
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добрі і смачні презентики на свята по дуже доброї ціні )
- Достоинства:
- Смачні, велика упаковка
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію "КОНТІ" та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний смак
- Достоинства:
- Смак ціна
- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, приємний смак
- Достоинства:
- Ціна, смак
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дякую розетці за знижку
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні конфети,гарна упаковка ціна нормальна.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
як для мене - засолодкий
- Достоинства:
- смачний
- Недостатки:
- нема
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний бонжур, цікава начинка з маскарпоне та чорницею. Не вперше вже замовляємо цукерки на розетці. Великий плюс, що все завжди свіже.
- Достоинства:
- Свіженький
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вкусный, хоть и довольно сладкий десерт.
- Достоинства:
- Вкусно!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Немного смешно читать оды Бонжуру))) Я себе действительно представила сказочный аромат и незабываемый вкус.... А на деле просто сладкая сладость, даже приторная, как по мне. Всё съел сын, который может ложкой Сахар топтать. Мы с дочкой не можем, поэтому не оценили. Но ставлю всё же 5, ведь это моё субъективное мнение на счёт приторности.
- Достоинства:
- Цена, свежие
- Недостатки:
- Сладкая сладость, где-то на грани с приторностью(((
- ВікторіяПродавец: Rozetka
Зразу кажу: товар брала не на розетці, а в супермаркеті. Десерт Бонжур був одним з мої улюблених! Завжди його купляли до кави. Але! Сьогодні після того як розпакували одну з коробок по столі почав бігати маленький терміт! Взявши іншу печеньку, з тильної сторони там був цей же жук!!! Маленький та коричневий !! Як таке може бути ?!!! Оскільки печеньки запаковані, Очевидно, що на виробництві не дотрималися якихось харчових вимог !!
За потреби додам і відео і фото коробки, і фото того жука!!!- Достоинства:
- Тепер не знаю які можуть бути переваги
- Недостатки:
- Жуки
- Ігор Д***Продавец: Rozetka
Отрута, одна хімія, таке пропонувати людям просто злочин.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо, що придбали продукцію "КОНТІ" та знайшли час поділитися з нами зворотнім зв’язком. Нам дуже шкода, що Вам не сподобався смак. Ми передамо Ваш відгук до Департаменту з якості.
Питання смаку завжди дуже суб'єктивне, тому перед запуском продуктів ми часто проводимо фокус-групи, щоб отримати об'єктивну оцінку смаку.
- Наталія Д***Продавец: Rozetka
Зовсім не сподобався..нікому хто пробував. Дуже хімічний..певно найгірший з тих що пробувала. Ніхто не хотів навіть доїдати. Більше купувати не планую. Купувала не тут а в магазині. Мені дивно що так багато хороших відгуків)
- Достоинства:
- Були сподівання що смачний, гарна коробка
- Недостатки:
- Хімічний і приторний
Представник постачальникаВітаємо!
Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, надішліть Ваш контактний номер телефону та фотографію продукту за контактами, які зазначені безпосередньо на упаковці продукту. Після надання зазначеної інформації, з Вами зв’яжеться представник департаменту з якості.
Ви завжди можете придбати свіжу продукцію в Rozetka. :) Це 100% гарантовано, можете бути впевнені в цьому.
- Віка К***Продавец: Rozetka
Бонжур обожнюю з дитинства. Купувала батькам на річницю їм дуже сподобалося.
- Иван К***Продавец: Rozetka
Я очень люблю этот десерт. Скорее хотелось купить новинку. Ведь все кусы уже перепробовал. НО этот десерт не что сказочное . Не описать словами его божественный вкус. Десерт правда пахнет сыром маскарпоне, приятный молочно-сливочный вкус, который оттеняет ароматная с кислинкой начинка из черники. Браво, это лучшая новинка этого года! вкус просто невероятный и уникальный.
- ДмитрийПродавец: Rozetka
Часто покупаем Десерт Буржуй к чаю, но это новинка и грех было не приобрести, в одной коробке 8 десертов что не мало, они сами по себе очень сытные, вкус нежный вкус напоминает чернику со сливками, смакота одним словом
- Достоинства:
- Мягкие и вкусный десерт к чаю
- Наталія Х***Продавец: Rozetka
Смачні бонжурчики, дітям смакують, мають приємний смак чорниці та сиру Маскарпоне. Тістечка добре тримають форму.