Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Конфеты Konti Золотая лилия со вкусом шоколада 1 кг (4823088604962)

Оценка пользователей 3.43/5
  • Наталія Я***

Шоколадний смак виражений добре. Іриски м'які та смачні.

Вітаємо!

Дякуємо, що придбали продукцію "КОНТІ" та знайшли час поділитися позитивним відгуком! :)

• Олександр Г***

Цукерки свіжі і смачні.

• Сергей З***

Срок годности до мая 2022, но кажется, что он истек еще год назад, потому их разфасовали в пакеты по 1 кг и дали шанс на вторую жизнь. Твердые как камень, практически без начинки, не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Очень твердые

Вітаємо!

Дякуємо, що придбали продукцію "КОНТІ" та знайшли час поділитися з нами зворотнім зв’язком.

Ви завжди можете придбати свіжу продукцію в Rozetka. :) Це 100% гарантовано, можете бути впевнені в цьому.

Для того, щоб детальніше розібратися в цьому питанні, будь ласка, надішліть Ваш контактний номер телефону та фотографію продукту за контактами, які зазначені безпосередньо на упаковці продукту. Після надання зазначеної інформації, з Вами зв’яжеться представник департаменту з якості.

• Ірина Б***

Таке враження, що термін придатності сплив давно. Хоча на маркуванні ще термін норм... Дивно

Достоинства:
    Недостатки:
    Дубові

• Константин

Кажется, очень старые. Не рекомендую.

Достоинства:
    Курьерская доставка на дом.
    Недостатки:
    Твёрдые. Начинки фактически нет. Белый налёт. Ожидал лучшего.
  • Андреи А***

Очень вкусно много начинки

• Андрей Л***

Потрясающе конфеты!

Достоинства:
    Очень вкусно
    Недостатки:
    Заканчиваются
  • Борис К***

Чудові цукерки
    Начинки не жаліють!!
    Так прикольно жуються,немов би гумка)))

Достоинства:
    Не дуже солодкі
  • Борис К***

Начинки кремовой не пожалели
    Очень сочные конфеты
    За раз могу 10 шт скушать

• Сергій
    Продавец: Rozetka

Я раніше купував ці цукерки, і вони мені настільки сподобалися, що я тепер замовив одразу цілий кілограм. Вони коштують не так вже й дорого, але мають крутий смак та приємний запах. Цукерки якісні, надійно запаковані та повністю свіжі. Рекомендую Вам їх придбати!

Достоинства:
    Смак, якість, вага, ціна
    Недостатки:
    Відсутні