- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слабенький дуже.
- Николай И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я надеялся что подарю ребёнку микроскоп который будет показывать микробов ,а в итоге получил микроскоп от которого толку нет .С таким успехом можно взять обычное увеличительное стекло и рассматривать всякий мусор. Отзывы и то что показывают фотки с телефона что всё видно это скорее всего липа , так что делаем выводы.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не показывает микробов
- RoTeXoNtOp362
Ви не подивилися на збільшення від 100ч до 1200х а дорослі мікроскопи від 100х до 10000х і більше, а для дітей так в мого друга такий і він добре працює надіюсь ви зрозуміли.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну... що ви, люди добрі, хочете. Воно пластмасове. Бридко пластмасове.
Свої функції - ознайомити дитину з мікросвітом та дати первинні навички роботи з інструментом - виконує,
Але.
Предметний столик, здається, кривий: неможливо різко побачити все поле зору - або верхній правий квадрант, або нижній лівий.
Хроматичні аберації - ну, то окрема розмова.
Кремальєера...ну, рухається, але таке відчуття, що то не надовго (пластмаса по пластмасі).
Але, ще раз наголошую, все це компенсується ціною.
Як на мене - це ідеальний вибір для дитини, яка хоче зрозуміти, чи цікавий їй цей напрямок і або зайнятися чимось іншим, або рухатися далі з більш серйозними інструментами.- Достоинства:
- Ну за свої гроші він весь - одна перевага
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші топ. Дітям цікаво
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже цікава річ, збільшує так, як заявлено виробником.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався дитині. Відповідає заявленим характеристикам.
Задоволені - ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якістю задоволені. Симпатичний, чітке якісне збільшення, смартфон-адаптер працює.
- Достоинства:
- Мікроскоп відповідає заявленим характеристикам
- Дмитрий Б***
Не могли би ви залишити ще кілька фотографій з самого телефона? Дякую