- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класні вуха. В мене до цього були такі самі тільки з дротом. Працювали 15 років (тільки регулярно паяти штекер доводилося) поки їх овчарка знайомого не згризла в хлам. Цей безпроводний варіант - бімба! Трохи тугіше підлаштування дужки, але це єдиний їх малесенький мінус в порівнянні з провідною версією (взагалі не напрягає насправді). Звук такий самий бомбезний і теплий. Гучність більше ніж достатня. Вуха в них не втомлюються від слова "зовсім". Блютуз працює ідеально - швидко під'єднується і не відпадає (з моїм Google Pixel 7 Pro), тримає до метрів 10 приблизно. Навіть радий шо собака старі з'їла і вимусила на ці перейти!)
- Достоинства:
- Класний звук, хороший блютуз, легкі і комфортні для вух. Дуже сподобалась сумочка для зберігання.
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові навушники. Мав колись такий дротовий варіант й прослужили багато років вірою й правдою. Ці зберегли все від оригіналу тільки тепер не треба кабеля.
- Достоинства:
- Чудова якість звуку, не парять вуха, можливість обрати розподілення навантаження (лайт та фірм опції), блютуз зʼєднання, компактні
- Недостатки:
- Як і в оригіналі, так і досі на жаль можуть зажувати волосся, коли підлаштовуєш під голову
- Володимир Б***
А как громкость, есть запас?
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класні навушники. Колись були обичні портапро проводні. На голові силять дуже гарно, не заважають, майже відсутні відчуття що надягнуті навушники. Звук дуже якісний і м'який. Використовую в парі з вкладишами самсунг бадс 3. Коли гучно але хочу слухати музику використовю ці, сидять на вухах плотно, нормально чути навіть при високому зовнішньому шумі. З важливого, не зупиняють програвання з телефону при знятті з голови. Закушування волосся вирішується ростягненням дужки до одягання на голову Але звук супер!!!! Рекомендую.
- Достоинства:
- Якысть звуку!!!!
- Недостатки:
- Для мене відсутні.
- Володимир Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вуха просто бомба)))
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість на рівні! Звучать як і старі добрі дротові, нічим не гірше! Немає нічого зайвого, зручні та якісні!
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не знайшов
- Владимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классное качество звука за своии деньги
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна річ!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволений покупкою цих навушників. В них я отримав єдине чого мені не вистачало у версії з кабелем - свободу рухів. Якість звука та зручність та сама. Акумулятор тримає до 30 годин.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюють
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний звук, дуже легкі і добре сидять на голові
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив дві пари ціх навушників, в цілому задоволений
- Достоинства:
- Гарний звук, тримає АКБ, компактні
- Недостатки:
- На одній парі навушників іноді пропадає звук, грає музика потім коротка пауза і далі музика, іноді такого нема но частіше звук пропадає
- Андрій К***Продавец: Rozetka
Навушники які пріємні звучанням з пружним і не перенасиченим басом, що характерно для косів. Але така вартість, бо прибрали дріт, якось забагато. В цій ніковій можна щось цікавіше обрати. Але, якщо фанат порта, або хочеш пригадати як колись кайфував від порта дротових, то чому б і ні)
- Достоинства:
- Атмосферний звук, приємні
- Недостатки:
- вартість
- Сергей С***Продавец: Rozetka
Це мої вже 9-і Коси. Тільки-но з'явилися Косс блютузи без проводу через шию відразу купив. Пишу одразу: все погано та сумно. Юзаю їх півроку та суцільне розчарування.
1. Дуже туга дужка – на голові регулювати не вийде. Потрібно знімати, регулювати та знову приміряти
2. Класичний гачок щоб скріпити навушники в кільце - розстібаються відразу, гачок не тримає.
3. Регулювання гучності це треш: на телефоні треба регулювати, оскільки кнопки на навушниках не працюють, або навпаки вивалив максимум на телефоні, а в навушниках ледь чутно і навалюєш потім в навушниках. Після цього на телефоні вже регуліровка не працює, а тільки на навушниках. Буває й таке, що на телефоні регулюєш гучність – навушникам по барабану. Кричать на всю гучність. Тільки якщо на телефоні повністю прибрати звук – у навушниках теж пропадає. Додай на телефоні навіть мінімальне значення – кричать знову на всю.
4. Буває преривання звуку. Треба телефон тримати ну дуже близько до навушників. Десь так за півметра. Може це в місцях де багато перешкод, але порівнював з іншими наушниками – все чітко. Сигнал стабільний. Але не ці Коси.
5. Звук відставав від відео, але це з горем навпіл налагодили.
6. Дуже тихе аудіо, що навушники включилися. Знімаєш і дивишся на індикатор блимає чи ні.
Навушники офіціал. Використовую з телефоном Ксіаомі 11Т.
За підсумком – НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Вони ще сирі.- Достоинства:
- звук
- Недостатки:
- все окрім звуку