- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хороший товар. Я дуже задоволена.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковоріідка чудова. Дружині дуже сподобалась.
А Розетка, на жаль, розчаровує....
В мобільному додатку, в кабінеті на комп'ютері ... всюди "до сплати 1175 грн." без зазначення додаткових витрат.
В точці видачі - 1202 грн.
Дрібниця наче. Але неприємно.....- Достоинства:
- Чудова сковорідка
- Анатолій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
7 місяців в щоденному користуванні, покриття тримається, не пригощає але вже помітні дефекти. Індикатор прогріту вже не міняє колір. Чесно кажучи не бачу різниці між якоюсь більш дешевою не брендовою моделлю. І так, я користуюсь дерев'яною або силіконовою лопаткою, одразу не заливаю водою поки розпечена і т.д.
- Достоинства:
- Гарна зручна кришка та і сама сковорідка не погана, просто чекав більшого.
- Недостатки:
- Покриття не надто довговічне.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Все супер. Користуюся не перший рік цією маркою. Потім їде на село. А собі купую нову
- Достоинства:
- Ціна нормальна
- Недостатки:
- Не має
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Іноді сковорідка при сильному нагріві видає неприємний запах аміаку або якоїсь фарби,думала мине.Та вже півроку пройшло з моменту покупки.Не рекомендую
- Лідія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка прийшла вся в подряпинах, фарба злізла з внутрішньою сторони, сколи..
Це жах(- Недостатки:
- Побита
Добрий день, Лідіє!
Дякуємо за ваш відгук. Подряпини, сколи або пошкодження покриття можуть з’явитися внаслідок механічного впливу під час транспортування або неправильного поводження зі сторони перевізника, навіть якщо упаковка зовні виглядає цілою.
Якщо сковорода не була у використанні, ви можете звернутись до магазину. Ми з радістю допоможемо вирішити ситуацію.
Дякуємо, що поділились відгуком. Бажаємо, щоб наступна покупка принесла лише задоволення!
- Нарине Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковородка супер всё
нормально, советую брать!!! - АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сегодня получил погнутую сковороду, вы вообще смотрите какой товар отправляете?
- Достоинства:
- Отсутствуют
- Недостатки:
- Контроль качества
Добрий день, Артеме!
Дякуємо, що повідомили про проблему. Нам щиро шкода, що ви отримали сковороду з деформацією. Такі випадки найчастіше пов’язані з механічним пошкодженням під час транспортування — навіть при належному пакуванні умови перевезення можуть бути порушені.
Щоб вирішити ситуацію, ви можете звернутись до магазину, де було придбано товар, або подати заявку на обмін через наш сайт. Також просимо надіслати фото пошкодження — це пришвидшить процес.
Ще раз перепрошуємо за незручності. Бажаємо, щоб ваш подальший досвід з продукцією Krauff був лише позитивним!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка прийшла з глибокими подряпинами, нажаль побачили це лише вдома. Дуже образливо оскільки гроші заплатили не малі як для сковорідки!
Дякуємо за ваш відгук!
Уся продукція проходить контроль якості, проте ситуації при транспортуванні, на жаль, іноді трапляються.
Ми прагнемо, щоб досвід користування був виключно позитивним, тому радимо звернутися до магазину, де було здійснено покупку.
Бажаємо вам приємного користування продукцією Krauff у майбутньому!
- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Отримав сковорідку в гарному стані, нову, не пошкоджену.
Ще не пробував, але якщо виникнуть якісь проблеми, напишу пізніше!- Достоинства:
- Швидко, якісно
- Недостатки:
- Зараз немає
Дякуємо за ваш вибір!
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Дуже сподобалась , класна , коштує своїх грошей
Дякуємо за ваш вибір!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Є декілька царапин на зовнішній стороні. Хитається ручка. Кришка нормально прилягає.
Смажити на ній - одне задоволення: нічого не пригорає, все сковзить, яєшня, биточки і смажена картопля ідеальні ехехе. Досвід користування лише декілька разів, так шо все може змінитися з часом.- Представник постачальника
Добрий день, Анно! Щиро дякуємо вам за детальний та чесний відгук.
Ми дуже раді, що сковорідка дарує вам задоволення від приготування страв — саме на це ми й орієнтуємось при розробці продукції. Яєшня, биточки та смажена картопля — звучить апетитно!
Щодо подряпин на зовнішній стороні та хиткої ручки — перепрошуємо за ці недоліки. Такі моменти неприпустимі і ми передамо ваше звернення до відділу якості для перевірки партії. Якщо ручка продовжить хитатись — просимо звернутись до магазину для гарантійного обслуговування (гарантія на сковорідку становить 3 роки).
Дякуємо за довіру до Krauff! Бажаємо, щоб сковорідка служила довго та з радістю.
- Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
прийшли, додому розпічатали вся пательня в царапінах та сколах...
Добрий день, Романе! Щиро дякуємо вам за відгук і дуже шкода, що ви отримали сковорідку в такому стані.
Такі пошкодження, як подряпини та сколи, безумовно, не є нормою та свідчать або про дефект виробництва, або про механічні ушкодження під час транспортування. Виріб мав надійти до вас у цілості й бездоганному вигляді.
Сковорідка має гарантію 3 роки, і ви маєте повне право звернутися до магазину, де була здійснена покупка, з вимогою обміну або повернення коштів.
Щиро перепрошуємо за ситуацію. Ваш відгук уже передано до відділу контролю якості.
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Все супер
Дякуємо за ваш вибір.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Смажу на ній як профі, навіть плов виходить ідеально. Дуже подобається!
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Для моєї сім’ї це ідеальний варіант. Діаметр сковороди якраз підходить. Якість добра. Доставили швидко. Все чітко.
- Достоинства:
- Діаметр, якість, вмістка
- Недостатки:
Тетяно, дякуємо за ваш вибір.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорідка норм, але кришка могла б бути більш топовою. У цілому — юзабельна!
- Достоинства:
- Для готування підходить. Юзаю щодня)
Серію, дякуємо за ваш вибір. Юзайте із задоволенням)
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якість відмінна, матеріали надійні. Вже кілька разів смажила - все чудово! Дякую
Ніно, дякуємо за ваш вибір.
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Купив 28 см. Дружині сподобалась. Замовив ще на 26см.
- Достоинства:
- Якість відчуваеться у всьому.
- Недостатки:
Вікторе, дякуємо за ваш вибір.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Дуже задоволена цією сковорідкою! Зручно готувати, їжа не пригорає, легко мити (притримуйтесь рекомендацій:)).
Дарино, дякуємо за ваш вибір.
- Віола.Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка хороша. Перечитавши відгуки, пишуть що горить середина у цієї сковорідки, готували на індукційній плиті. У мене теж така проблема була, але сковорідка була фірми KOHEN. І я зрозуміла,що проблема не в сковорідці а у індукційній плиті. Наразі придбала Krauff Smart Fry і готую тільки на газовій плиті.
- Достоинства:
- Раджу придбати.
- Недостатки:
- Відсутні.
Дякуємо за ваш відгук!
- АлинаПродавец: Rozetka. Диаметр: 26
отримала сковорідку на подарунок. є пошкодження на ручці в виді подряпини та на самому покритті. під упаковкою подряпини на покритті не було видно. розпакувавши, були розчаровані дефектом. сковорідка недешева, а недоліки очевидні
- Достоинства:
- антипригарне покриття, дизайн
- Недостатки:
- брак
Добрий день, Аліно!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємності. Нам дуже шкода, що ви отримали сковорідку з дефектами. Ми завжди прагнемо, щоб продукція відповідала найвищим стандартам якості. Будь ласка, зверніться до місця покупки для обміну чи повернення товару.
Бажаємо вам гарного дня!