Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сковорода Krauff Prime Chef алюминиевая с антипригарным мраморным покрытием 26 см (25-45-209)

Оценка пользователей 4.14/5
  • М

Cупер товар

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Користуюсь ще з грудня 2024 року - за цей час ніяких питань, щодо якості, при експлуатації не виявлено . Бюджетний варіант і хороша якість. Покупкою задоволена . Дякую !

Достоинства:
    зручна та якість відповідна
    Недостатки:
    не виявлено
  • Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Все супер. Рекомендую всім цей магазин !!!

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Замовляла раніше вже цю сковорідку і вона прекрасно відслужила майже два роки. Вирішила замовити нову аналогічну, а вона прийшла мабуть бракована, або ж якісь аж настільки зіпсувалась, тому що з першого разу на неї все жахливо прилипає. Думала що можливо я не досить розігріла, чи мало олії додаю, але ж ні - все прилипає. В посудомийній машині не мила щоб не пошкоджувати покриття. Але вона з першого використання була такою…
    Дуже розчарована покупкою і якістю, нажаль не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Все жахливо прилипає, або ж попався брак

Дякуємо за ваш коментар, Аліно.

Нам дуже прикро, що нова сковорода не виправдала очікувань, особливо після позитивного досвіду з попередньою. Ситуація, коли їжа прилипає з першого використання, дійсно може свідчити про брак виробництва або пошкодження під час транспортування, які не завжди видно одразу.

Рекомендуємо звернутися до магазину, де було придбано товар, для консультації або обміну. Якщо ви маєте підозру щодо якості покриття — фахівці на місці зможуть допомогти оцінити ситуацію та знайти рішення.

Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам важлива ваша довіра.

• Алина Х***

Отличная сковорода.

Достоинства:
    Не пригорает, легкая

Дякуємо за ваш відгук!

• Боцян Я***

Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Пригорає вже через місяць

Доброго дня, Ярославе!
      Дякуємо за ваш відгук. Якщо антипригарне покриття втратило свої властивості вже через місяць, важливо з’ясувати причину. Це може бути пов’язано з перегрівом сковороди, використанням металевих аксесуарів або інтенсивним миттям. Щоб ми могли детальніше розібратись у ситуації, просимо надіслати фото сковороди. Також ви можете звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію — ми прагнемо, щоб досвід користування нашими товарами був позитивним.

Нехай на вашій кухні завжди буде комфортно та смачно!

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Ще не встиг використати за призначенням. Можливо і гарна пательня, але...крива, читав про інші пательні цього виробника, теж часто зустрічались нерівні... незрозуміло, як підібрати кришку.

Достоинства:
    Мабуть смажить гарно
    Недостатки:
    Крива

Добрий день, Олександре!
      Дякуємо за ваш відгук.

У деяких випадках під час транспортування або зберігання може деформуватись дно виробу, що впливає на прилягання кришки. Також для алюмінієвих сковорідок характерне незначне викривлення дна через перепади температур. Щоб обрати сумісну кришку, радимо орієнтуватися на діаметр виробу по краю – у вашої моделі це 24 см, отже підходить кришка саме на 24 см.

Ми прагнемо, щоб ваш досвід був позитивним, тому якщо ситуація викликає занепокоєння, зверніться, будь ласка, до магазину, де було здійснено покупку, або оформіть звернення через гарячу лінію.
      Бажаємо, щоб подальше користування приносило лише задоволення!

• Катерина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Замовляла Prime chef, доставили Smart chef. У відділенні не звернула увагу, вже вдома...

• Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Сковорода класна. Антипригарне покриття тримається добре

• Тетяна Б***

Нормальна

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка просто жах, все пригорає неможливо на ній щось готувати!!! Дуже шкода що товар жахливий!!!!!

Достоинства:
    Ніякі
    Недостатки:
    Жахливий товар

Добрий день, пані Юліє! Щиро дякуємо за ваш відгук і дуже шкода, що користування сковородою Krauff Prime Chef 28 см (арт. 25-45-210) викликало у вас негативні емоції.

Антипригарне покриття дійсно не повинне спричиняти прилипання страв, особливо з перших використань. Якщо все пригорає навіть при дотриманні температурного режиму й використанні олії — це може свідчити про виробничий дефект покриття.

Ми вже передали інформацію на перевірку відповідній партії. Рекомендуємо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, — товар має гарантію 3 роки, і ви можете оформити обмін або повернення.

Дякуємо, що поділилися відгуком — ми працюємо над тим, щоб кожен виріб Krauff дарував лише задоволення.

• НК
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна сковорода: не легенька , не тяжка)
    Все гарно на ній смажиться.
    Користуюсь місяць ,хочу і меншу таку взять .

Достоинства:
    Гарне покриття, не тяжка.
    Недостатки:
    Немає.

• Юрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка супер, дружина задоволена!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Юріє, дякуємо за ваш вибір!

• Вікторія М***

Сковорідка прийшла деформірована. Кришка плотно не накриває. Нажаль

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв’язок і дуже шкода, що сковорідка прийшла деформована. Така ситуація точно не відповідає нашим стандартам якості.

Рекомендуємо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, для обміну товару. Всі наші сковорідки мають гарантію 3 роки, тому магазин зможе допомогти з вирішенням питання.

Дякуємо, що обрали Krauff — сподіваємося, наступна покупка подарує лише приємні враження!

• Вероніка-Луїза С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Час покаже як буде я сковорідка в користуванні, поки добре як і всі нові сковорідки, нічого не прилипає, мінімум олії, зручна ручка, по важкості -середня

Вероніко, дякуємо за ваш вибір)

• Іван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка нормальна, але не відразу зрозумів, яку кришку підібрати. Ну а так смажить чітко, їжа не пригорає, покриття добротне.

• Дмитро

А що не так із кришкою? Стандартні на 28см не підходять? Поділіться, будь ласка, досвідом як обирали.

• Тамила Н***

Задоволена товаром,зручна сковорідка ,дякую

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка просто супер, можна смажити все що завгодно і практично без олії.

Достоинства:
    Великі розміри, нічого не прилипає, добре просмажується їжа
  • Єлизавета Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

26 см - зручно для великих порцій, ідеальний діаметр. Гарний варіант! Рекомендую

Єлизавето, дякуємо за ваш вибір.

• Григорій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Для ціни — нормально, хоча покриття могло б бути кращим.
    В іншому нормальна робоча сковорода на щодень.

Достоинства:
    Їжа добре просмажується, матеріали наче надійні, ціна норм.
    Недостатки:
    Покриття могло б бути кращим.

Добрий день, Григорію!

Дякуємо за ваш відгук! Радий, що сковорідка відповідає вашим очікуванням по функціональності та ціні. Щодо покриття, ми цінуємо вашу думку, і вона допоможе нам у подальшому покращенні якості продукції.

Бажаємо вам гарного дня та приємного використання сковорідки!

• Оксана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже легка,відчувається якість.Навіть у повністю наповненому стані комфортно використовувати.

Оксано, дякуємо за ваш вибір.

• Михайло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Купив 28 см. Діаметр відмінно підходить для великої сім’ї.

Достоинства:
    Зручний діаметр. Добра якість.
    Недостатки:

Михайле, дякуємо за ваш вибір.

• Жесан О***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Жалію що купила ,роздутий бренд ,якість так собі

Недостатки:
    Тонка ,не рівне дно,масло все залишається по краю

Добрий день, Олено!
      Дякуємо за ваш відгук. У сковорідці Krauff Prime Chef 28 см дно має товщину 3,4 мм, і воно спеціально розроблене з урахуванням особливостей теплопровідності литого алюмінію. У деяких випадках, коли сковорода ще холодна або заливається олія на розігріту поверхню, може спостерігатись ефект, коли олія стікає до країв — це пов’язано з термокапілярною конвекцією, а не з дефектом дна.
      Щодо рівності дна — якщо спостерігається сильне викривлення або сковорідка хитається на плиті, ви можете звернутись до магазину для обміну. Ми обов’язково допоможемо розібратись у ситуації.
      Дякуємо, що поділилися враженням. Сподіваємось, подальше користування буде більш приємним!

• Владимир
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковородка была куплена только для жарки яиц, с первой же прожарки подгорело все ( жарилось с маслом ) по идеи новая сковородка могло и вовсе не пригорать но даже с маслом каждый раз пригорает, просто выброшенные средства

Достоинства:
    дешевая цена
    Недостатки:
    пригорает с первой жарки

Добрий день, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода чути, що у вас виникли труднощі з антипригарним покриттям. Зазвичай таких проблем не буває, і сковорода добре справляється зі смаженням навіть з мінімальною кількістю олії.
      Будемо раді допомогти вирішити це питання! Бажаємо гарного дня!