Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сковорода алюминиевая Krauff Kuchen Pro с Антипригарным мраморным покрытием 24 см (25-45-230)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Зоряна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова сковорда, не пригорає, миється чудово, дякую за швидку доставку і якісний товар!

• Юлія П***

Гарна сковорідка

• Дима Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Якісна сковорідка, швидко нагрівається, не пригорає...

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Доповнення до попереднього відгуку.Сковорідку прислали зовсім не таку як замовляли.Прислали дешевий варіант,та ще й з браком.Повне розчарування у вашому магазині. Це непорядно по відношенню до покупця. Будемо телефонувати у службу підтримки з приводу вирішення питання про повернення товару.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка може і гарна,і запакована добре,але як ми зрозуміли було навмисно надіслано із сколом. Так як на ній було багато пакувального сміття на почті не додивився,а вдома були не приємно здивовані. Це не порядно зі сторони продавця.

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна та якісна сковорідка, покупкою задоволена

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Анатолій А***

Дуже задоволений, швидка доставка

Достоинства:
    Гарна якість, відомий бренд
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Вікторія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Смажить добре, нічого не пригорає

Недостатки:
    Товщина дна досить маленька
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

На жаль цього разу повне розчарування від покупки,оскільки лише вдома помітила деформацію та порушення геометрії сковороди.Окрім того хочу додати,що перша ціна(не акційна)дуже завищена як для даного товару,красна ціна якого має бути менша за акційну!

Достоинства:
    Можливо покриття.
    Недостатки:
    Деформація,тонкі стіни та дно,легка та ще й з подряпинами

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.

Описана вами деформація та порушення геометрії сковороди не є допустимими для нового виробу. Подібні дефекти зазвичай виникають через пошкодження під час транспортування або зберігання, і, на жаль, інколи їх можна помітити вже після розпакування вдома.

Щодо конструкції: ця модель належить до легких сковорідок для щоденного використання, а акційна ціна відповідає її позиціонуванню в асортименті. Водночас наявність подряпин і деформації — це ознаки браку, незалежно від цінової категорії.

Рекомендуємо звернутися до служби підтримки Rozetka для обміну або повернення товару відповідно до правил маркетплейсу. Зазвичай достатньо фото дефекту в особистому кабінеті.

Шкода, що покупка викликала розчарування. Сподіваємося, питання буде швидко вирішене сервісом магазину.

• Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Хороший товар, лучше чем тефаль

• Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковородка классная покупала себе другой диаметр пользуюсь этой фирмой постоянно и другим советую

• Світлана Г***

Дуже сподобалася

• Олександер Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Дуже якісна сковорода, зподобалось все, і покриття і ручка і розміри. Рівна, не найшов ніяких дефектів на сковородці. Важкенька, але то мабуть добре. За кілька днів користування нічого не пригорало, жінка довольна.
    Добротна річ, якою хочеться користуватися, рекомендую.

Достоинства:
    Якість і розміри.
    Недостатки:
    за таку вартість недоліків немає
  • Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Супер, нарікань немає поки.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова, рекомендую всім, дякую.

• Анатолій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Нормальна сковорода для жарки картоплі військовим.

Достоинства:
    Працює на індукційній плитці.
  • Ярина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

гарна сковорідка, беру таку вже вдруге. минула прослужила років 5. покриття гарне

Достоинства:
    не прилипає
    Недостатки:
    нема
  • Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Поки все влаштовує, маю надію що буде все чудово в надалі)

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки немає
  • Вікторія Д***

Гарна якість

• Віталій Л***

Сковорода коштує своїх грошей

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Буквально за пару тижнів використання почало все прилипати до сковороди, на маслі ще більш менш щось можна по смажити але без масла ніяк.

Достоинства:
    Недостатки:
    Антипригарне покриття

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і що поділилися досвідом користування.

Нам шкода, що у вас виникли труднощі зі сковородою. Антипригарне покриття може втрачати ефективність у разі надто високого нагріву або використання не рекомендованих аксесуарів (металевих лопаток, абразивних губок тощо). Також важливо, щоб сковорода перед використанням завжди прогрівалася поступово — це впливає на стабільність покриття.

Щоб перевірити ситуацію ви можете звернутися до магазину, де було придбано товар, для обміну або консультації за гарантією. Якщо є фото або відео, це допоможе швидше вирішити питання.

Бажаємо вам лише приємного досвіду з нашою продукцією!

• Олександр Ш***

чел,раумеется надо жарить на масле,боже...

• Лідія С***

Дуже гарна

• Ніна М***

Сковорідка сподобалась
    Поки все чудово. Потребує зовсім мало олії

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Дно вигнуто, масло збирається по краям. Дно маленьке і не виглядає на 24, десь 15см, хоча кришка на 24см підходить.

Достоинства:
    Поки нова, їжа не прилипає.
    Недостатки:
    Дно вигнуто, масло збирається по краям. Дно маленьке.

Добрий день, Володимире!
      Дякуємо за ваш відгук. Вигин дна може бути наслідком термічного впливу — наприклад, перегріву без їжі або різкого перепаду температур після миття. Також у деяких моделей допустима легка опуклість, яка вирівнюється при нагріванні.
      Щодо скупчення олії по краях — це явище називається термокапілярною конвекцією. Через різницю температури центр нагрівається трохи швидше, тому поверхневий натяг змінюється, і олія «тікає» до країв. Це природна фізична особливість, а не дефект.
      Якщо ж ви вважаєте, що дно деформоване або розміри не відповідають заявленим, зверніться, будь ласка, до магазину або залиште заявку на обмін на нашому сайті — ми обов’язково розглянемо звернення.
      Дякуємо за вашу уважність і бажаємо, щоб користування посудом Krauff залишало лише позитивні враження!

• Святослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорідка з самого початку випукла. Олія розподіляється по краях. Зрозуміло чого така знижка.

Достоинства:
    Не пригорає, принаймні поки
    Недостатки:
    Випукла з самого початку

Святославе, доброго дня. Дякуємо за відгук. Особливість сковорідок із товстим алюмінієвим дном у тому, що поверхня може мати незначний вигин — це пов’язано з фізичними властивостями матеріалу, що розширюється при нагріванні. Щоб масло рівномірно розподілялось, достатньо злегка нахилити або прокрутити сковорідку. Також радимо користуватися кришкою — вона допомагає рівномірно прогрівати стінки. Якщо зовнішній вигляд або конструкція вас не влаштовує, ви можете звернутися до місця придбання або залишити запит на нашому офіційному сайті для консультації щодо обміну. Бажаємо приємного користування!

• Славская Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Доброго дня !Отримала сковорідку,вона трохи деформована, на пошті неможливо було побачити,прийшла додому поставила кришку і побачила брак.

Недостатки:
    Брак

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Ситуація, яку ви описали, найчастіше пов’язана з транспортуванням або навантаженням під час зберігання. Ми радимо завжди ретельно оглядати товар при отриманні, особливо коли йдеться про посуд. Якщо сковорідка має деформацію, ви можете звернутися за обміном у місце придбання або скористатися формою звернення на нашому офіційному сайті.

Бажаємо, щоб кожна покупка була вдалою та приносила лише задоволення!

• Наталия Т***

Замовила, прийшла крива(
    Якість так собі, трохи пристає

Достоинства:
    Недостатки:
    Крива

Добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук. Ймовірна причина деформації сковороди — сильний тиск або механічне пошкодження під час транспортування. Незважаючи на надійну упаковку, іноді такі ситуації можуть траплятися при необережному поводженні зі сторони перевізника.

Нагадуємо про важливість огляду товару під час отримання: це дозволяє одразу виявити можливі пошкодження та зафіксувати їх у присутності кур’єра або у відділенні.

У разі виявлення деформації ви можете оформити обмін у місці придбання товару, або через наш офіційний сайт. Фото пошкодження також допоможе пришвидшити процес.
      Гарного дня!

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Зауваженнь до пательні немає, найголовніше для мене, що за тиждень дно ще не вигнулося. Олія начебто змащує всю поверхню, але збирається "острівками" по поверхні

Достоинства:
    Недостатки:
    Олія розподіляється по поверхні нерівномірно

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.

Ми раді, що сковорода вас загалом влаштовує. Щодо особливості розподілу олії — на це може впливати як тип плити, так і спосіб нагрівання. Також рекомендуємо щоразу перед смаженням наносити краплю олії на теплу поверхню та розподіляти її круговими рухами лопаткою або пензликом — це допомагає зменшити ефект «острівків» і забезпечити рівномірне покриття.

Бажаємо вам смачних страв і приємного користування продукцією Krauff!

• Сергей С***

Сподобалася

Дякуємо за ваш відгук!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Придбав сковороду, але потрапила неякісна модель. Між сковородою та кришкою є щілина, через що кришка не сидить щільно.

Дякуємо за відгук, Дмитре!

Ситуація, коли кришка не щільно прилягає, може бути пов'язана з індивідуальними особливостями лиття алюмінієвого корпусу або транспортуванням. Ми прагнемо, щоб досвід користування нашими товарами був виключно позитивним, тому радимо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію.

Бажаємо, щоб ваш наступний досвід із Krauff приносив тільки задоволення!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Замовила сковорідку та відповідну кришку для неї krauff. В запакованому вигляді картон заважає перевірити, чи вони підходять. Розпакувала і дуже розчарувалась, бо сковорідка нерівна і між кришкою і краями сковорідки дуже великі щілини. Крім того є пошкодження на зовнішній поверхні (не впливає на використання, але всеодно варто згадати). Звісно я б хотіла обміняти її, але не впевнена, як це тепер зробити. Пакування я зберігла, але картон звісно вже не цілий.

Достоинства:
    Зручна ручка, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не співпадає з кришкою, крива

• Єлизавета Я***

Сподобалась

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    ні

• Люда
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Мне очень нравится, удобная ручка, не греется, не облазит. Еда нагревается равномерно, ничего не пригорает, рекомендую!

Недостатки:
    не нашла

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Учора забрала, приємно здивувала якість покриття - ні на що не розраховува за таку ціну. олії треба мінімально, смажить ідеально

Недостатки:
    відсутні

• Зоряна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Взяла не задумуючись, бо точно така тільки для ВОК мені вже майже рік служить і майже як нова

Достоинства:
    швидка доставка, гарна якість
    Недостатки:
    ні

Дякуємо за ваш відгук!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Все ок, нормальна сковорідка, для індукції підійшла, мию в посудомийці, покриття не стерлось

Достоинства:
    антипригарне покриття, не важка