- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Якісна кухона миска Krauff. Ми вже купили 4 миски Krauff, різного об'єму.
Не жалкуємо. Рекомендуємо. Розетці окрема вдячність.Так що - 5 зірок. Дякуємо. - Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Дуже гарна миска
- Достоинства:
- Гарна якість виробу,зручна в користуванні
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Дуже гарна якісь
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Чудова якість,гарний об'єм, я дуже задоволена!!!
- Недостатки:
- Валентина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Спасибо, очень понравилась
- Достоинства:
- Легкая, удобная
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Користуюсь вже багато років цими мисками. Тепер замовила саму більшу. Все супер, якість, міцність, але для чого так багато наклейок на тій мисці?
Загалом покупкою задоволена- Недостатки:
- Багато наклейок, які тяжко віддерти .
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
- Кейти М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Купила більшу і меншу за розміром. Користуюсь вже пів року. Миски класні, нічого не поржавіло, не поцарапалось. рекомендую
- Достоинства:
- Хороші миски
- Недостатки:
- Владислава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Миска з достатньо товстого металу, зручна як не візьми, якість видно одразу. Її вже не використаєш як звичайний тазік, вона вже стоїть на порядок вище. Тісто підходить, не прилипає до стінок, просто чудово. Давно мріяла про таку нелбхідну річ
- Достоинства:
- Якісний матеріал, зручна
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Замечательная миска.
- Павел Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Гарна і практична, жінці сподобалась
- Достоинства:
- Гарна і практична
- Недостатки:
- нема
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Гарна миска
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Класний помічник для любих салатів те що потрібно, вміська
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Уже имею миски 5,8 и 3,5 л.Очень хотелось приобрести миску 7,7л.Теперь у меня есть то , чего хотелось.Качество вполне удовлетворяет меня.В быту очень часто пользуюсь этими мисками.
- Достоинства:
- Легкие, красивые и практичные
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
дуже сподобались
- Достоинства:
- подобається
- Недостатки:
- не має
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Якісна миска. Рекомендую
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Гарна якість, плотно, не прогинається
- Достоинства:
- Плотно, тримає форму
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Миска хорошая, глубокая. Толщина металла 1мм точно если не больше. Пальцами не прогибается
- Достоинства:
- Качественная миска, бортик П-образный.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Жду ОПЛАЧЕНЫЙ заказ уже неделю с 22.08.2025. Хотя на Розетке пишут ,что заказ получите завтра
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не прислали в срок указыный
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Гарна мисочка вроді товстенька на дотик не прогинається але для чого обліпляти горою наклейок її не розумію.
- Достоинства:
- Гарна форма і товщина швидко дійшла.
- Недостатки:
- Багато непотрібних наклейок. Із-за яких неможливо ставити на плиту цю миску. А ще й ці наклейки важко відліпляються майже неможливо їх відідрати.
Доброго дня, Андрію! Дякуємо, що поділилися відгуком.
Так, наклейки на посуді можуть викликати незручності — і ми розуміємо ваше роздратування. Їх наносять переважно з інформаційною метою (маркування, штрих-коди, сертифікація, логістика), і, на жаль, частина клею дійсно може залишати сліди.
Щоб легше зняти залишки, рекомендуємо скористатися феном для розігріву клею або змочити наклейку олією/спиртом/засобом для видалення етикеток — після цього вона має знятись без слідів. Якщо миску планується використовувати на плиті, важливо повністю видалити залишки клею, аби уникнути запаху чи підгорання.
Дякуємо, що обрали Krauff!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Чудова миска.
- Достоинства:
- Гарна якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
миска гарної якості
- Достоинства:
- все сподобалось
- Недостатки:
- незнайшла
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 3.5
Подобається
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Чудова.Легка,зручна. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легка Нержавка
- Недостатки:
- Не виявила
- Дима П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 2.3
Пользуюсь постоянно
- Достоинства:
- Норм
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
На вигляд миска класна, сподіваюсь у використанні буде теж. Але я трохи чогось не зрозуміла. Поважні фірми, такі як Krauf, зазвичай роблять тиснений логотип на дні. (ззовні). А тут тільки наліпка. (До речі, наліпки дуже важко знімаються!)
Чомусь схоже на калькування відомого бренду.- Достоинства:
- Нержавійка, має бути екологічно безпечно (якщо не підробка)
- Недостатки:
- Немає тисненого логотипу, що присутній на посуді відомих брендів, що викликає сумнів у тому, що це дійсно Krauf.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Представник постачальника
Щиро дякуємо за уважність і змістовний відгук!
У лінійці наших кухонних мисок дійсно не завжди наноситься тиснений логотип — це конструктивне рішення, пов’язане з особливостями виробництва конкретної моделі. Але можемо вас запевнити: виріб оригінальний, виготовлений із нержавіючої сталі, що відповідає всім стандартам безпеки та якості.
Наліпка слугує маркуванням серії, і справді іноді її зняття потребує трохи терпіння — ми вже передали це зауваження у виробничий відділ для врахування в подальших партіях.
Дякуємо, що обираєте Krauff, і бажаємо задоволення від щоденного користування!
- Зоя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Очень удобная миска для фруктов и для овощей.Пользуюсь с первого дня приобретения
- Достоинства:
- Легкая и металлическая
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Дуже гарна миска
- Достоинства:
- Об'єм
Дякуємо за ваш відгук!
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Получила спасибо большое.
- Достоинства:
- Нержавейка.
- Ніна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Дуже якісна миска, я задоволена товаром
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 7.7
Купил доволен советую. Варенье варить хороший вариант. У меня 7 литров варенья вышло за одно приготовление.
- Достоинства:
- Товар хороший варил абрикосовое варенье всё нормально. Цена отличная и качество.
- Недостатки:
- Немного чуть чуть пригорело но не существенно
Денисе, доброго дня. Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали Krauff для приготування домашнього варення! Миска з нержавіючої сталі справді зручна для великих обсягів, а її об’єм 7,7 л дозволяє готувати одразу велику порцію. Щоб уникати навіть незначного пригорання, радимо готувати на середньому вогні та постійно помішувати, особливо під час уварювання цукру. Бажаємо смачних рецептів і задоволення від кожного приготування!
- RОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 3.5
Жахливо смердять металом, куплені 2.5 тижні тому, досі та сама проблема, вимито 20 разів, нічого не змінюється. Таким посудом користуватись просто небезпечно.
Таких мисок в мене ще не було)- Представник постачальника
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук.
Легкий металевий запах дійсно може бути властивий новому посуду з нержавіючої сталі — це пов’язано з технологією виробництва та обробки металу. У більшості випадків запах повністю зникає після кількох циклів очищення з додаванням лимонного соку, оцту або харчової соди. Рекомендуємо залишити миску на кілька годин із розчином води та оцту в співвідношенні 2:1, а потім добре промити та витерти насухо м’яким рушником.
Якщо ситуація викликає у вас занепокоєння, можна звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію на сайті krauff.com.
Бажаємо вам приємного користування нашою продукцією та смачних моментів на кухні!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 5.8
Миска супер
Дякуємо за ваш відгук!
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Стальной. Объем: 3.5
Сталь хорошая, не тонкая, такая же матовая как на фото, внутренний диаметр 23 см., а не 26, 26 см. - это внешний диаметр, бортик 1,5 см.
- Достоинства:
- Нержавейка, не тонкая
- Недостатки:
- Брал как внутренний 26 см., а получил 23 см.
Дякуємо за ваш відгук!
Олексію, приємно чути, що якість сталі вас задовольнила. Щодо розміру — справді, в описі вказано зовнішній діаметр миски, оскільки він є стандартом для класифікації кухонного посуду. Внутрішній діаметр завжди трохи менший через товщину стінок та бортиків.
Якщо ситуація викликає у вас занепокоєння, просимо звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію на сайті krauff.com.
Бажаємо вам лише вдалих покупок і натхнення на кухні!