- AI аналіз відгуків43 відгуки: позитивний – 55%, нейтральний – 10%, негативний – 35%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже розчарована, перший раз замовляла на розетці бо подарували сертифікат, замовляла саме сковорідку для млинчиків а прийшла зовсім інша.Повернути товар неможна так як оплачувала сертифікатом.
- Недостатки:
- Товар не відповідає заявленому
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хороша сковорідка
- Елона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорідка. Не тонка, тому гарно та швидко печуться млинці. Не пристають.
- Достоинства:
- Всі, які мають бути у сковорідки для млинців
- Недостатки:
- Не помітила
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Подобається, рекомендую!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Розпакували товар, а одна сторона ось така
з вмятиною
Добрий день, Олександре!
Дякуємо, що поділилися відгуком. Дуже прикро, що сковорода надійшла з вм’ятиною. Такі пошкодження можуть виникати під час транспортування, тому ми завжди радимо ретельно перевіряти товар на пошті до підтвердження отримання.
Щоб вирішити ситуацію, ви можете звернутися до місця придбання або оформити обмін через форму зворотного зв’язку або гарячу лінію. Ми прагнемо, щоб досвід користування нашою продукцією був тільки позитивним.
Бажаємо, щоб наступна покупка принесла вам лише задоволення!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
В этой сковородке очень неудобная конструкция, ручка тяжелее самой сковородки и поэтому норовит упасть все время. При жарке блинов, когда все делается быстро, этот недостаток становится очень ощутимым. Также в ней выгибается дно и масло растекается по краям.
- Достоинства:
- Хорошее покрытие
- Недостатки:
- Неудобная
Добрий день, Ірино! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви оцінили якість антипригарного покриття, але шкода чути, що вам здалося незручним використання сковороди.
Ручка збалансована щодо ваги сковороди, проте її перехилення може виникати через нерівне покриття плити або столу. Також легка конструкція корпусу робить її чутливішою до нахилу.
Щодо вигинання дна: під час нагрівання може відбуватися термокапілярна конвекція, що впливає на розподіл олії. Найкращий результат досягається при середньому нагріві без різких перепадів температури.
Сподіваємося, що ці рекомендації допоможуть зробити процес приготування комфортнішим. Бажаємо гарного дня!
- Вита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Неплохая сковородка, блины не прилипают
- Достоинства:
- Выполняет роль сковородки
- Недостатки:
- Пока нет
Віто, дякуємо за ваш вибір.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
На фото оманливі характеристики, намальований значок що можна мити у посудомийці, а в характеристиках описано що тільки в ручну.
- Недостатки:
- Не можна мити в посудомийці
Добрий день, Олександре! Дякуємо за ваш відгук і вибачте за незручність через розбіжність у характеристиках. Ви абсолютно праві, ця ситуація може викликати плутанину. Ми передали ваше зауваження до відповідного відділу, щоб виправити цю інформацію.
Щодо миття: ця сковорода дійсно рекомендована для ручного миття, щоб забезпечити довговічність антипригарного покриття. Ми вдячні вам за увагу до деталей і зворотний зв'язок.
Нехай Новий рік подарує вам лише позитивні моменти, затишок і радість! Бажаємо теплих і щасливих свят!
- Альона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Всё супер.
Добрий день, Альоно! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно чути, що ви задоволені сковородою для млинців. Нехай вона допомагає вам радувати близьких смачними млинцями!
Бажаємо теплих свят, затишку в домі та натхнення для кулінарних шедеврів у Новому році!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковородка хорошая.Только что пожарила блины.До сковородки не пристает.Довольна.
- Достоинства:
- Цена и качество.
Добрий день, Ірино! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно чути, що сковорода для млинців вас радує якістю та зручністю у використанні. Ідеальні млинці без пригорання — це завжди задоволення!
Нехай сковорода довго служить і допомагає вам створювати ще більше смачних кулінарних шедеврів. Бажаємо теплих свят, а Новий рік нехай принесе радість, затишок і натхнення!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Товар прийшов неякісний,побачила тільки дома, почавши жарити оладки, погнута збоку, продавець недобросовісний, підсовуючи такий товар,чоловік вирівняв погнутість пальцями,щоб не попортить покриття.
Доброго дня, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук і що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Наші товари проходять перевірку якості перед відправленням, однак пошкодження можуть виникнути під час транспортування.
Рекомендуємо звернутися до магазину, де ви придбали товар, для обміну або повернення. Ми завжди готові допомогти в таких випадках. Сподіваємося, що наступна покупка вас порадує!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Якість Німецька
- Достоинства:
- Ціна якість
Володимире, дякуємо за ваш вибір.
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Пательна прийшла крива. Не стала забирати. Чекаю на повернення грошей
Добрий день, Євгеніє!
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми гарантуємо, що наша продукція проходить контроль якості, але, на жаль, бувають поодинокі випадки пошкоджень під час транспортування.
Для повернення коштів радимо звернутися до магазину, де ви оформлювали замовлення. Процедура повернення буде здійснена відповідно до правил магазину.
Дякуємо за ваш вибір і сподіваємося, що наступний ваш досвід з продукцією Krauff буде виключно позитивним!
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорода для млинців.
Олено, дякуємо за ваш вибір)
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка. Роблю протеїнові млинці ні індукційній плиті. Нічого не пригорає
- Достоинства:
- Гарно виглядає, виконує свої функції
- Недостатки:
- Не знайшов
- Богдан К***
Це непотрб , млинці липнуть до сковороди і дно яке вигинається з перших секунд нагріву не дає нормальної товщини тіста (коли центр пригорає краї сирі і рвуться при перевертанні.Якщо на маєте куди викинути гроші це для вас!
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода дуже легка ,але і стінка дна через це тонка .При нагріванні дно вигинає всередину (при охолодженні повертається на місце) ,та від цього краще не стає .....Тонкі млинці рвуться , виходять на ній лише товсті , сьогодні готував по черзі на старій тефлоновій сковороді rondel -млинці добре знімати і нічого не липне та й дно не вгинає і на цій завдяки тому що дно вигинає то тісто розтікається нерівномірно і чим ближче до краю тим товще воно і час від часу таки липне .
- Достоинства:
- Легка....
- Недостатки:
- При першому включенні на середню температуру дно при нагріванні вгинає в середину .
Богдане, добрий день! Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за незручності. Можливо, вигин дна, який ви помітили, є результатом термокапілярної конвекції, яка може виникати під час нагрівання сковорідки. Це явище не впливає на якість приготування, але може візуально здаватися, що дно деформується.
Якщо ви все ж відчуваєте незручності, рекомендуємо звернутися до місця купівлі для обміну або консультації.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Логвинова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорода, універсальний розмір. Млинці знімаються добре.
- Достоинства:
- Ціна- якість.
- Недостатки:
Олено, дякуємо за ваш вибір.
- Юрій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Блины толстоватые
- Достоинства:
- Лёгкая
- Недостатки:
- Долго греется
Юрію, добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Щоб приготувати тонкі млинці на пательні з антипригарним покриттям, ось кілька порад:
Поради для приготування тонких млинців:
Тісто: Підготуйте більш рідке тісто, щоб його легше було розподілити по сковорідці.
Температура: Дайте сковорідці добре нагрітися перед тим, як наливати тісто. Хоч вона гріється трохи довше, важливо дочекатися рівномірного нагріву.
Наливання тіста: Наливайте невелику кількість тіста на сковорідку і швидко розподіляйте його по всій поверхні, нахиляючи сковорідку.
Масло: Використовуйте мінімум олії для змащування поверхні пательні або ж зовсім без олії, якщо її антипригарні властивості це дозволяють.
Температурний режим: Готуйте млинці на середній температурі, щоб уникнути надмірного підсмажування.
Дякуємо за ваш відгук, і сподіваюсь, що ці поради допоможуть вам приготувати ідеальні тонкі млинці! - Богдан К***
Тільки товсті млинці виходять на цій "сковороді"бо при нагріванні вгинає дно і розлити тісто нормально це фантастика
Добрий день, Богдане! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро чути, що використання сковороди для млинців принесло незручності. Ситуація з вигинанням дна може виникати через нерівномірний нагрів або використання занадто високої температури.
Щоб покращити результат, рекомендуємо готувати млинці на середньому вогні, даючи сковороді час рівномірно нагрітися. Якщо ж проблема продовжує виникати, зверніться до місця придбання для уточнення умов обміну чи перевірки товару.
Бажаємо, щоб у Новому році на вашому столі були тільки ідеальні млинці та затишні моменти за улюбленими стравами! Щасливих свят!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Зручна
Катерино, дякуємо за ваш вибір.
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Супер сковорода ,все як на фото
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна та якісна сковорода, все влаштовує. Рекомендую.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорідка виявилась із прим‘ятим краєм. На функціонал не впливає, але зробіть більш надійну упаковку для транспортування ніж пару слоїв пупирок.
- Достоинства:
- Легка, млинці не прилипають
- Недостатки:
- Примятий нерівний край
Ольго, добрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що сковорідка прийшла з прим'ятим краєм. Хоч це не впливає на її функціональність, ми розуміємо ваше розчарування і передамо побажання щодо поліпшення упаковки для більш надійного транспортування. Ваші зауваження допоможуть нам зробити продукт і доставку ще кращими.
Раді, що млинці не прилипають і сковорідка легка у використанні!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка. Дуже довго обирала серед брендів. Не помилилась
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Нечипорук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Та ще по акційні ціні. Користуюсь з задоволенням.
- Достоинства:
- Якісна сковорідка.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудові сковорідки
Тетяно, дякуємо за ваш вибір)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Найкраща сковорідка для млинців! Дякую!
Світлано, дякуємо за ваш вибір.
- РАКИТИНА Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Отлично жарит, не пригорает. По весу удобная.
Катерино, дякуємо за ваш вибір.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже класна сковорідка, жалкую що не купила раніше, зручна, млинці не прилипають.
- Достоинства:
- млинці не прилипають
- Недостатки:
Наталіє, дякуємо за ваш вибір.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Вітаю! Новий рівень приготування млинців. До цього використовував звичайну сковорідку Сковорода Krauff Fry Power 28 яку купив раніше. Я ніколи не міг подумати що приготування млинців стане настільки простіше і комфортніше, вважав що марна трата грошей. Але ..... легка, рівномірний прогрів. Для мене важливо сумісність з індукціонною плитою. Рекомендую 100%.
- Достоинства:
- Ціна\якість
- Лиля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова якість,зручна,легка
- Достоинства:
- Їжа не пригорає,добре миється
- Недостатки:
- Ніяких недоліків
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Хорошего качества
- Достоинства:
- Удобная
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Гарна сковорода
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода хороша,але прийшла з вигнутим бортиком!Дуже жаль,що працівники не до кінця оглядають товар перед відправкою
- Тамара С***
Може це вже сталося після відправки
Тетяна, добрий день.
Дякуємо за ваш відгук і вибачте за виявлені недоліки. Ми прагнемо забезпечити якість кожного товару, і ваші коментарі є важливими для нас. Якщо ви звернетеся до нашої служби підтримки клієнтів, ми з радістю допоможемо вам з обміном або поверненням товару.
- Евгения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорідка, гарне антипригарне покриття, зручна ручка, легенька, маю більшу сковорідку цієї ж марки, тому мій вибір знову пав на Krauff
- Достоинства:
- Ціна, якість
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Нажаль не повезло, не звернули відразу увагу що візуально площина дна крива, а при нагріві взагалі скрутило, так що млинці нерівномірно пропікаються. Мабуть потрібно уточнення гарантії.
- Достоинства:
- Нова
- Недостатки:
- нерівне дно, на прощині скла індукційної плити хитається, нерівномірно пропікає
Сергій, добрий день.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та надані фотографії. Приносимо вибачення за будь-які незручності, які ви зазнали з нашою пательнею для млинців. Ми розуміємо важливість рівномірності та стабільності при готуванні, тому ваші спостереження є дуже важливими для нас. Ми рекомендуємо вам звернутися до магазину, де ви придбали товар, для проведення огляду й вирішення питання щодо гарантії та можливого обміну. - Сергій
Гарантія все вирішила, дякую за оперативність та повернення товару! Придбав даний девайс повторно. Прийшла нова ціла. Користуюсь.