Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Сковорода алюминиевая Krauff Smart Fry с антипригарным покрытием 26 см (25-45-139)

Оценка пользователей 4.4/5
  • AI аналіз відгуків
    123 відгуки:  65% позитивних, 20% нейтральних, 15% негативних.
    Після аналізу 123 відгуків покупців про сковорідку Krauff очевидно, що більшість користувачів залишаються задоволеними цим продуктом. Покупці особливо відзначають зручність використання, добру якість антипригарного покриття, комфортну ручку та індикатор нагріву. Однак часто зустрічаються нарікання на комплектацію (дефекти при доставці, подряпини, відсутність брендової упаковки), якість кріплення ручки, іноді – неідеальне співвідношення ціна/довговічність, або розбіжності в характеристиках. Переважає позитивний тон відгуків, але є і випадки розчарування пов’язані з якістю окремих екземплярів або сервісом.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорідка дуже сподобалась. Не важка, що важливо, але дно товсте. Головна родзинка, це індикатор нагріву, який дійсно працює. Страви виходять смачні і рівномірно підсмажені. Буду замовляти інші діаметри.
    Зняла маленьке відео , можете подивитись))

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:

Ірина, приємного вам користування)

• Яна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Ця сковорідка від Krauff мені дуже сподобалась, коли забирала її з магазину, то закохалася в неї ще більше. Досить важка на її розмір, товстостінна, що важливо для якісної сковороди, приємна на дотик ручка. Індикатор нагріву дійсно працює, вогник забарвлюється в один колір, коли сковорода готова до приготування. Нічого не пригорає, страва готується швидко та рівномірно. Рекомендую цю сковорідку та взагалі увесь посуд від Krauff.

Достоинства:
    Індикатор працює, зручна ручка, якісне антипригарне покриття, підходить під всі плити
    Недостатки:
    Не знайшла

Яна, дякуємо за ваш досвід)

• Лариса З***

Подскажите, какая высота бортика и диаметр дна в сковороде 24см.

Лариса, добрий день!

Висота стінки 5 см та діаметр дна 22 см.

• Богдан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Бездоганний дизайн. Чудовий результат при виконанні.
    Ну що казати, дивіться фото.

Достоинства:
    Дизайн, функціональність, ергонноміка

Богдане, дякуємо за ваш вибір.

• Рома Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Супер.KRAUFF як завжди на висоті.Якість Tefal а ціна набагато нижча

Достоинства:
    Ціна.якість
    Недостатки:

Рома, дякуємо за ваш вибір.

• Ксюша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Гарна помічниця на кухні. Симпатичний дизайн. Зручна ручка - приємна на дотик. Сама сковорідка не тонка , не ковзає по плиті , гарно смажить , є індикатор нагріву. Підійшла кришка яка була від іншої Сковороди.

Достоинства:
    Приємна і зручна у використанні, гарно смажить. Брала по акційній ціні . Гарне співвідношення ціна-якісь .
    Недостатки:
    Не виявила

Ксенія, приємного вам користування)

• Ася
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Дякую за якісний товар та гарне обслуговування. Чудова сковорідка ,на такій смажити одне задоволення. Дуже приємна ручка .Індикатор нагріву працює, показує прогрівання сковорідки. Не прилипає і не пригорає. Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Якісна сковородка
    Недостатки:
    не виявлено

Готуйте тільки із задоволенням)

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Пательня топ, готувати на ній це задоволення) працював кухарем, тому є з чим порівнювати) рекомендую всім, хто має сумніви, але хоче придбати гарну пательню за дуже нормальну суму грошей)

Денис, дякуємо за ваш вибір)

• Татьяна М***

Добрый вечер.Некоторые пишут,что дно выгнуто и масло стекает по краям.Это не так?

• Сніжанна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Вже не вперше замовляю на розетці таку модель. Приїхала гарно упакована, покриття та корпус цілі, ручка міцно тримається.

Вже тиждень смажу на цій пательні і все виходить з хрусткою скоринкою. Використовую тільки нейлонові лопатки, бо покриття ковзає і відшкрябувати нічого не потрібно

Дякую Крауфф та Розетці за суперову якість та чітку доставку)

Достоинства:
    Описала вище
    Недостатки:
    Як завжди, немає

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купую вже другу таку сковорідку. Першою користуюся три місяці, поки зауважень не має. Саме ця модель дуже вдала. Купувала іншу модель тієї ж самої фірми, але дно було не гладеньке, а з визерунками, так на тих визерунках затримується жир і наліт утворюються.

Достоинства:
    Гладенька, не пристає їжа

Тетяно, добрий день.
      Дякуємо за ваш відгук та за те, що ви обрали наші сковорідки знову!

Ми дуже раді, що ви задоволені якістю та гладкістю нашої пательні, яка не дозволяє їжі прилипати. Ми завжди прагнемо створювати продукти, які відповідають очікуванням наших клієнтів, і ваш позитивний досвід – найкраща нагорода для нас.

Ми також вдячні за ваш відгук щодо іншої моделі з візерунками. Це допоможе нам вдосконалювати наші продукти і враховувати ваші побажання у майбутньому.

Якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди раді допомогти!

• Лилия С***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Можно смажити і без масла . Нічого не пригорає. М'ясо , овочі в соусі все легко смажилось . Я дуже задоволена . Тепер хочу ще одну з більшою діагоналлю

Достоинства:
    Дуже гарно смажить
    Недостатки:
    Не бачу

Лілія, приємного вам користвування)

• Tatiana G***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Чудова пательня. Всім рекомендую. Ви будете дуже задоволені.

Достоинства:
    Товсте дно, при цьому пательня дуже легка. Рівномірно прогрівається поверхня і индикатор працює. Єргономічна ручка tach-souft дуже зручна, приємно тримати пательню в руці. Завдяки ізогнутій формі бортиків вмішує солідний обєм страв як для 24 діаметру. Страва пропікається та підсмажується рівномірно. Швидко нагрівається.
    Недостатки:
    Не знайшла

Тетяна, дякуємо за ваш вибір)

• Тоні
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Топ сковорідка за свої грошенята.
    + Досить якісна антипригарна поверхня, не потребує великої кількості змазки, легко миється.
    + Достатня товщина металу, не деформується від нагрівання.
    + Приємна і зручна ручка.
    + Гарно виглядає, дизайн гуд.
    Індикатор нагріву така собі фіча, мені особисто складно вигледіти на ньому різницю між "холодно" і "не холодно", тож просто не звертаю на нього уваги.
    У використанні вже більше місяця, антипригарка на місці, поверхня рівненька, без деформацій, все чудово. Загалом суцільно задоволений.

Дякуємо за ваш вибір.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Сковорода дуже сподобалась. Покриття гарне, нічого не пригорає. Зручно, що є індикатор нагріву і зрозуміло коли вже достатньо прогрілась для готування. Як на мене оптимальний розмір та глибина і ціна адекватна.

Достоинства:
    Гарне покриття, індикатор нагрівання

Андрію, дякуємо за ваш вибір.

• Мариша С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

це моя любов мені постійно хочеться на ній щось готувати

Дякуємо за ваш вибір

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Нижче писала про діаметр 28 см. Зараз придбала 24 см. Купила другу, тому що задоволена використанням першої. Нарікань немає. Діаметр дна меньшої сковорідки 18,5 см.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:

Наталіє, дякуємо за ваш вибір.

• Любов Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Доброго дня,я дуже задоволена сковорідкою ,ну крута,мені сподобалася ,можна витерти після жарки просто ганчіркою і все.Супер.

Любове, дякуємо за ваш вибір)

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Придбала майже рік. Думала, ну сковорода як і всі. А ні. В цю я закохалась. Головне дотримуватись порад.

Достоинства:
    Не пристає нічого, видно, коли нагрілась.
    Недостатки:
    Трохи послаблюється ручка. Підкручую

Лариса, добрий день! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої сковороди. Ми раді, що вона вам подобається і ви задоволені результатом. Щодо ручки, рекомендуємо періодично перевіряти її стан та підкручувати, якщо це необхідно, щоб забезпечити комфортне та безпечне користування продуктом. Ще раз дякуємо за ваш відгук та за довіру до нашого бренду!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20

Чудова сковорідка на кожен день. Легко миється, їжа не прилипає, практично не потребує олії. Користуватися - одне задоволення!

Достоинства:
    Зручна, легка, якісна

• Інна Х***

Гарна сковорода,не пригорає

Достоинства:
    Якість

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Гарна та зручна сковорідка. Ніколи не зрозумію для кого роблять той індикатор, може для початківців в готуванні але то вже таке.
    Прийшла в гарному стані, без подряпин чи будь-яких дефектів. Побачимо скільки проживе.

Недостатки:

Анастасія, дякуємо вам за позитивний відгук та за вибір нашої сковорідки! Ми раді, що вона вам сподобалася і прийшла в гарному стані.

Щодо індикатора, ми розуміємо, що кожен має свої уподобання в готуванні. Індикатор може бути корисним для тих, хто лише починає своє кулінарне подорож. Однак ми поважаємо ваше власне досвід та вдячні за ваші коментарі.

Бажаємо вам приємних кулінарних вражень з нашою сковорідкою!

• Саня Н***

Индикатор жалкое подобие тефаль.и при нагреве запах краски идёт.

Олександр, добрий день.

Шкода чути, що ви зіткнулися з такими проблемами з нашим продуктом. Вибачте за будь-які незручності. Хочемо наголосити, що наша компанія дуже серйозно ставиться до якості своїх виробів. Запах фарби при нагріванні може бути відомим явищем при нових предметах, але він зазвичай зникає після декількох використань.
      Ми радимо вам звернутися безпосередньо до магазину, де ви придбали товар. Вони можуть надати конкретну допомогу, обміняти товар або надати повернення коштів.

• Виталий Ш***
    Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Питання до розетки!!! Якщо ви відправляєте товар який може легко деформуватися то чому ви нормально його не запаковуєте???
    Приїхала деформована(((

Достоинства:
    Не встиг оцінити
  • Наташа Л***

Хорошая сковорода.

Наталія, приємного вам користування.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Користуюся 2 тижні. Поки все подобається, їжа не пригорає.

Достоинства:
    Не пригорає, не важка.
    Недостатки:
    Не помітила

Катерина, дякуємо за ваш вибір)

• Едуард Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода прикольна. Вона не дуже легка і не дуже важка. Достатньно комфортно перемішувати їжу в будь якому положенні.
    Немає ніякого запаху від ручки і від покриття, як в деяких сковорідках.

Взагалі все супер, швидко якісно доставили, якість чудова, ціна адекватна.

Достоинства:
    Приємна вага, класна ручка, зовнішня частина вогню змінює колір
    Недостатки:
    Хочеться ще одну

Едуард, готуйте із задоволенням)

• Алинка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорідка дуже сподобалася,вона зручна у користуванні, не важка, до неї нічого не прилипає, швидко нагрівається, просмажує рівномірно.

Достоинства:
    Зручна у користуванні, не прилипає, є індикатор нагріву, рівномірно смажить
    Недостатки:
    Не помітила

Аліна, готуйте тільки із задоволенням)

• Богдан Ч***

Підкажіть, будь ласка, який в неї діаметр дна

Богдан, модель має діаметр дна 24 см)

• Танечка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Купила новинку від Krauff Smart Fry, дуже сподобалась. Індикатор чудово допомагає зрозуміти коли пательня готова до справи та страви. Рекомендую

Достоинства:
    Має індикатор, легка в руці, добре смажить
    Недостатки:
    Не має

Тетяна, готуйте із задоволенням)

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова сковорода. Є з чим порівняти. Послужила більше року, купувала в січні минулого року і досі користуюсь. Але треба оновити. До цього була італійська втричі дорожча - так от рівно три місяці прослужила і почало все жахливо прилипати, викинула.

Достоинства:
    Довго служить. Нічим не гірша та навіть краща за Ballarini
    Недостатки:

Ірино, дякуємо за ваш вибір!

• Сергій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Прослужила 2 роки і 2 місяці постійного використання майже на щоденній основі. Зайшов щоб замовити знову, та заодно і відгук написати. дуже сподобалась. беріть, не пожалієте. гарна якість у цього бренду. краще за тефаль однозначно

• Карина Р***

Гарна якість

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Беру вже другу, першої вистачило на півтора року. Думаю це нормальний термін за ці гроші. В цілому задоволена. Дякую

Достоинства:
    Легка, нічого не пристає майже рік
    Недостатки:
    Недолговічна, легко перегріти та спалити
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Сковорода хорошего качества.Пользуюсь достаточно долго.В процессе приготовления ничего не пригорает,не прилипает.Благодарю))

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не обнаружено.
  • Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Ларисо, дякуємо за ваш вибір)

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Гарна якісна Сковорода, помірно важка, в руці відчувається як добротна річ. Користуємось вже рік 24см і докупила таку ж ще на 26см

Достоинства:
    Якісна

Наталіє, дякуємо за ваш вибір.

• Максим Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова пательня, гарно стоїть на не сильно великій решітці плити.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не має взагалі
  • Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Вона чудова! Легка, зручна, до неї нічого не пристає. Свої якості вона проявить на плиті). Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Наявність індикатора нагрівання, зручна ручка.
    Недостатки:
    Не виявила.

Карино, дякуємо за ваш вибір.

• Андрій

Чудова пательня

Андрію, дякуємо за ваш вибір.