Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Чайник Krauff 2.7 л (26-303-005)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Тарас Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Покриття не миється нормально, жир прилипає, всередині іржа чомусь з'являється весь час. Раджу купляти з іншим покриттям.

Достоинства:
    Кип'ятить воду
    Недостатки:
    Поверхня, та іржа всередині, крім того кришка зі свистка весь час відвалюється
  • юрий к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

работяга 24/7. краску пришлось удалить. желтеет. а так красавчик.!

• Безуглый А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Користуюсь з травня місяця, чайник пооблазив, з внутрішньої сторони почав іржавіти, на свистку декоративна накладка з металу постійно відвалюється, якість навіть близько біля Крауф не лежала, категоричне не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість жахлива

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.

Описані вами прояви — облазіння покриття, поява іржі всередині та відпадання декоративної накладки — не є нормою для чайників Krauff. Такі дефекти можуть свідчити про порушення цілісності покриття або виробничу похибку конкретного екземпляра.

У стандартному використанні (середній нагрів, вода не вище максимального рівня, відсутність контакту вогню зі стінками) ці ознаки з’являтися не повинні.

Щоб вирішити ситуацію, будь ласка, зверніться до магазину для обміну або повернення — за гарантійними умовами такий товар підлягає заміні.

Ми цінуємо ваш відгук, адже він допомагає контролювати якість продукції. Якщо потрібна порада щодо вибору моделі, яка підійде під ваш тип плити та режим нагріву — із радістю підкажемо!

• Александр С***

Я уже писав відгук.
    Додав фото.Я думав що це зімною таке сталося,але я перед тим як купити не читав відгуки.
    Прочитав зара і жах.
    Не купляти поки не прочитав за товар відгук.

Достоинства:
    Недостатки:
    100%

Доброго дня! Дякуємо, що повернулися з додатковим коментарем і фото — це справді допомагає нам оперативніше розібратись у ситуації.

За вашими описами проблема виглядає як виробничий дефект або некоректна експлуатація попереднього власника під час транспортування/зберігання (надмірний нагрів, контакт полум’я зі стінками, відшарування покриття тощо). Такі випадки для цієї моделі нетипові, але можуть траплятися окремо.

Щоб питання було вирішене якнайшвидше, рекомендуємо звернутися до магазину, де здійснювалась покупка, для обміну або повернення — подібні дефекти підлягають розгляду за гарантією.

Якщо бажаєте, можемо підказати альтернативні моделі чайників Krauff, які підійдуть саме під ваш тип плити та стиль використання.

Ми завжди готові допомогти вам отримати позитивний досвід від нашого посуду.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Дизайн гарний.Но споживача цікавить качество і тому замовив німецьку фірму.Я так думав що німецьку, але через 2 дні відпала нікілірована накладка на носик чайника. Ядумав що на цему кінець, але ні.
    Через неделю почало викидати іржою в середині чайника і це уже повне жжж.
    Фото додаю.
    Не рекомендую.Це не німецький виконавець.

Достоинства:
    Недостатки:
    100

Доброго дня! Дякуємо, що детально описали ситуацію.

За вашими фото та описом видно, що з чайником дійсно виникли серйозні проблеми, які не повинні з’являтися під час нормальної експлуатації.
      Відпадання декоративної накладки та поява іржі — це нетипово для сталевого корпусу й зазвичай свідчить про виробничий дефект конкретного екземпляра.

Що важливо знати: бренд Krauff — німецький бренд за дизайном і контролем якості, але виробничі потужності розташовані в Азії, як і в більшості світових виробників посуду. Саме тому в окремих випадках можливі поодинокі дефекти, які ми завжди допомагаємо вирішити.

Будь ласка, зверніться до магазину, де оформлювали покупку, для обміну товару або повернення коштів — це стандартна процедура у випадку браку. Магазин має оперативно допомогти вирішити питання.

Якщо після повернення захочете підібрати іншу модель або уточнити параметри — ми завжди поруч та допоможемо обрати оптимальний варіант.

• Шипачов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Спасибо большое сайту розетка за данное продолжение, которое оказалось выгодным по сравнению с другими сайтами.

Достоинства:
    Легкий чайник с удобной ручкой
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник як чайник, нічого особливого. Ціна явно завищена

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Дуже гарна якість. Чайник приїхав точнісінько як і замовляла. Придбала для свого студента.

Достоинства:
    Має гарний стильний вид. Легкий і зручний у використанні.
  • Яневская Т***

Гарний чайник

Достоинства:
    Не маркий
    Недостатки:
    Поки що відсутні

Дякуємо за ваш відгук!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Через використання на газовій плиті з часом на сірому зʼявились плями які нічим не можна відмити

Недостатки:
    Плями на сірому які виникли в процесі експлуатації

Добрий день, Оксано!
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Плями, що з'являються під час використання чайника на газовій плиті, зазвичай пов'язані з перегрівом, потраплянням жиру чи солі, а також використанням агресивних мийних засобів. Якщо плями не вдається видалити, радимо спробувати пасту з соди або спеціальні засоби для нержавіючої сталі.

Якщо ситуація викликає у вас занепокоєння, ви можете звернутися до магазину, де було здійснено покупку, або оформити обмін через гарячу лінію — ми прагнемо, щоб досвід користування нашою продукцією був тільки позитивним.

Нехай кожне приготування буде в радість!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Придбала чайник в вересні 2024 року на випадок відключення світла. Користувались від сили раз 10. Вчора набрала воду і виявила, що внизу на шві він протікає, місцями пішла іржа. Дуже розчарована.

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко пішла іржа і почав протікати

Добрий день, пані Ірино!

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що ваш досвід користування чайником виявився розчаровуючим.
      Таке пошкодження справді не є нормою для продукції Krauff. Звертаємо вашу увагу, що бренд надає гарантію на чайники терміном 1 рік. Рекомендуємо звернутися до місця покупки для обміну або повернення товару – наші партнери обов'язково допоможуть вирішити це питання.

Щоб уникнути подібних ситуацій, також радимо:

Після кожного використання ретельно висушувати виріб;

Уникати тривалого зберігання води в чайнику без потреби;

Використовувати фільтровану воду для зменшення ризику утворення накипу.

Якщо потрібна додаткова допомога – ми завжди на зв'язку! Бажаємо вам гарного дня!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

В общем через полгода пользования этим чайником, на нем начало облазить покрытие в разных местах. Вид становится не очень. Пользуемся аккуратно, пламя огня за пределы чайника не выходит. Конечно, пользуемся дальше этим чайником, внутри все хорошо, но вот в другой раз буду искать без покрытия.

Добрий день, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання чайника. Нам прикро чути про проблему з покриттям. Таке явище може виникати через зовнішні фактори, наприклад, надмірну вологість або перепади температур, хоча ви зазначили, що використовуєте його акуратно.

Ваш відгук допоможе нам покращити якість продукції в майбутньому. Якщо вирішите обрати новий чайник, рекомендуємо звернути увагу на моделі без покриття, які мають свою естетику та зносостійкість.

Нехай Новий рік принесе вам радість, тепло та затишок у дім! Дякуємо, що обираєте Krauff.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Ось що сталось з чайником менше ніж за рік використання

Достоинства:
    Кип'ятить воду. Виконує свої прямі обов'язки
    Недостатки:
    Все інше

Добрий день, Олександре!

Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що чайник не виправдав ваших очікувань.

Поява нагару або пошкодження покриття може виникнути через перегрів без води або тривалий контакт із забрудненнями. Щоб уникнути подібних ситуацій, рекомендуємо:

Ніколи не нагрівати чайник без води.
      Регулярно очищувати зовнішню поверхню від нагару, використовуючи м’які засоби.
      Уникати абразивних губок, щоб зберегти покриття.
      Якщо у вас залишились запитання, будь ласка, зверніться до місця покупки або до нас – будемо раді допомогти.

Дякуємо за вибір Krauff! Сподіваємося, ваш наступний досвід із нашою продукцією буде більш позитивним.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник якісний але є одна проблема. Не відмивається коричневий наліт/нагар по боках із-за фарби, яка має матову поверхню. Якщо терти сильніше чи використовувати більш агресивні засоби, то може облізти фарба.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не відмивається

Вікторе, добрий день! Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Щоб зберегти матове покриття чайника і уникнути пошкоджень фарби, рекомендуємо використовувати більш делікатні засоби для очищення.

Поради для очищення матового покриття:

Використовуйте м'які губки або тканину для очищення поверхні, уникаючи жорстких абразивів.
      Застосовуйте розчин оцту або лимонного соку для видалення нагару, наносячи його на поверхню і залишаючи на кілька хвилин, після чого обережно витирайте.
      Для щоденного догляду можна використовувати м'який миючий засіб і теплу воду.
      Ці методи допоможуть зберегти фарбу на чайнику і видалити наліт без пошкоджень. Дякуємо за ваш відгук і бажаємо приємного користування!

• Александр Ф***

Дуже добрий

Достоинства:
    Гарний,вмiсткий

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник чудовий! В живу дуже гарний, стильний та якісний!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайником користуюся близько місяця дуже задоволена. Рекомендую продавця та товари цієї фірми

Достоинства:
    не маркий
    Недостатки:

Марино, дякуємо за ваш вибір.

• Коломейко Д***

Дуже подобається

Денисе, дякуємо за ваш вибір.

• Сергей

Добре

Сергій, дякуємо за ваш вибір.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Пользуемся больше 2-х месяцев. Пока всё хорошо, без замечаний. Чайником довольны, пусть и дальше служит.

Достоинства:
    Красивый дизайн, удобный в использовании, свисток нормальный
    Недостатки:
    Не выявлено

Ірина, дякуємо за ваш вибір.

• Віталій К***

Від нагрівання фарба темніє

Довелося здерти фарбу

Віталій, добрий день.

Дякуємо за ваш відгук. Ми співчуваємо вам у зв'язку з проблемою з потемнінням вашого чайника.

Важливо зазначити, що наші чайники призначені для використання на пічці або електричному нагрівальному приладі, а не на відкритому вогні. Прямий контакт з вогнем може призвести до пошкодження покриття чайника та його зміни кольору.

Рекомендуємо дотримуватися інструкцій щодо використання чайника та уникати прямого контакту з вогнем. Якщо проблема з потемнінням залишається, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми з радістю допоможемо вам з вирішення цієї ситуації.

• Олеся Ж***

Хороша якісь і дизайн

Дякуємо за ваш вибір)

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Швидко нагрівається, запах пластмаси вивітрився після першого, гарний естетичний вигляд, свисток не сильно голосний, що для мене +

Достоинства:
    Швидко нагрівається, запах пластмаси вивітрився після першого кипячення в ньому
    Недостатки:
    Не знайшла

Оксана, дякуємо за ваш вибір.

• Золотаренко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник виглядає, гріє воду норм, але свисток практично не працюває. Пара виходить знизу, а не через отвір. При притисканні вручну починає свістіти.

Достоинства:
    Зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Практично не працює свисток

Юрій, дякуємо за ваш відгук та вибір нашого чайника. Ми вдячні за вказані переваги та виражаємо вибачення за незручності, які ви виникли із свистком.

Щодо проблеми із свистком, розуміємо, що це може викликати роздратування. Дозвольте надати кілька порад, які можуть допомогти поліпшити роботу свистка:

Очистка свистка: Переконайтеся, що свисток чистий від накипу чи інших забруднень. Використовуйте деякі засоби для очищення чайників, доступні в магазинах.

Правильне закріплення: Переконайтеся, що свисток належним чином закріплений на чайнику. Перевірте, чи він належним чином вставлений та фіксований.

Перевірка отвору: Впевніться, що отвір для виходу пари у свистку не заблокований та не має перешкод.

Якщо проблема залишається, рекомендуємо звернутися до магазину, де ви придбали чайник, або виробника для отримання подальшої підтримки та можливості обміну чи ремонту.

Дякуємо за ваш розуміння та терпіння. Нам важливо, щоб ваш досвід використання наших продуктів був задовільним.

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Гарне обслуговування, чайник сподобався.

Наталія, дякуємо за ваш вибір)

• Алексей К***

гарний чайник

Олексій, дякуємо за ваш вибір)

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Викинуті гроші. Підробка. Пару тижнів іна його покритті з'явилися потемніння, а потім при спробі содою помити взагалі почало образити.

Достоинства:
    Широке дно
    Недостатки:
    Сіре покриття потемніло та облазить

Ольга, добрий день.
      Дякуємо за ваш відгук та виразжену думку про наш чайник. Ми дуже шкодуємо, що ви зіткнулися з такими проблемами з покриттям. Наші продукти призначені для якісного та тривалого використання, і такі проблеми не повинні виникати.
      Наша компанія дотримується високих стандартів якості, і ми готові допомогти вам у процесі гарантійного обміну.

Зверніться, будь ласка, до магазину для проведення експертизи.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Супер гарний дизайн чайника, все компактно, свисток працює,дно довго держить гарячу воду, швидко нагрівається, дякую за качество!

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Вікторія, дякуємо за ваш вибір)

• Татьяна

Чайник бомба

Достоинства:
    Очень красивий
    Недостатки:

Тетяна, дякуємо за ваш вибір)

• Інна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник просто жесть, викинули через півроку.

Достоинства:
    Недостатки:
    100%

Доброго дня!

Дякуємо вам за зворотний зв’язок.

Нам прикро, що чайник залишив у вас такі враження. Оскільки у відгуку не зазначено, яка саме проблема виникла під час експлуатації, нам складно визначити її можливу причину.

Будемо вдячні, якщо ви уточните, що саме сталося з чайником після пів року використання та, за можливості, додасте фото. Це допоможе нам детальніше розібратися в ситуації.

Дякуємо за ваш відгук.

• Ксения С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник мені сподобався, дуже акуратненький, свистить не пронизливо, гарний дизайн, зручний в експлуатації. Рекомендую!

• Artemenko O***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник відмінний, свисток гучний. Чудовий товар!

• Руслан Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Объем: 2.7

Чайник гарний, але прийшов пошкоджений.Відмовився.

Руслан, добрий день! Вибачте за те, що вам довелося зустріти таку ситуацію. Ми дбаємо про те, щоб наші товари приходили до вас в належному стані. Будь ласка, зверніться до нас, і ми з радістю допоможемо вам з обміном чи поверненням пошкодженого чайника. Ваша задоволеність нашими продуктами і покупкою є для нас дуже важливою.