- Денисенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна якісна драбина
- Достоинства:
- Якісна драбина, добре тримає вагу
- Недостатки:
- Дещо важкувата
Дякуємо за відгук.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісна та функціональна драбина. Варта своєї ціни.
- Боршовський М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже була потрібна саме 9 ступеней, були тільки 10 у Львові, замовив у Розетці ,прийшов отримувати , перевірив чи оригінальна і були виявленні пошкодження ,оскільки була потрібна я купив. На функціонал не впливає . В іншому випадку я б її точно не купив . Ти купляєш за не маленькі гроші і коли ти бачиш не заводске це засмучує. Невже в працівників складу картоки не було щоб запакувати .Написавши пост хочу сказати добре перевіряйте , а тоді оплачуйте гроші. Ніколи не ведіться що в Вас є гарантія .Ви купляєте , все має нове не пошкоджене.Як доказ додаю фото.
- Достоинства:
- Якість драбини дуже хороша , оригінал , надійна , користуюсь такою більше 10 років
- Недостатки:
- Постарались працівники складу , які погано упакували і драбина мала серйозні подряпини.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Михайло! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупайте, ВСЕ СУПЕР. СДЕЛАНО НАДЕЖНО И НА ДОЛГИЕ ГОДЫ РАБОТЫ.
- Достоинства:
- Все плюсы
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Покупкой доволен. Очень хорошая лестница, даже для моих 110 кг.
- Недостатки:
- Недостатков не обнаружил.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лестница супер. Вариантов кроме Krause я так понимаю, нет. Рекомендую.
- Достоинства:
- Krause и этим все сказано
- Недостатки:
- нет эл.привода))
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
Давно собирались приобрести подобную лестницу, долго решали сколько же ступеней брать и наконец свершилось)
9 ступеней пока что оказалось в самый раз. С нее удобно обрезать деревья и наверняка будет удобно собирать урожай, можно добраться до конька крыши/ окна мансарды. Самая узкая часть отлично влазит в люк водопроводного колодца.
Приезжает в стрейче и деревянной обрешетке.
Спасибо розетке - как всегда порадовала ценой - в магазине значительно дороже.- Достоинства:
- прочная, устойчивая, гарантия 1 год, многофункциональная, в меру тяжелая. цена на розетке
- Недостатки:
- не обнаружено
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
була б погано , то написав, а так просто шикарна драбина)
- Достоинства:
- легка , надійна
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За эти деньги - годится, Розетка, как всегда по организации доставки супер.. привезли быстро и вовремя. Для моих целей очень подходит. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкая
- Недостатки:
- Слегка хлипковата, (диагональ не держит)
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подходит как для дома, так и для профессионального ежедневного использования.
- Достоинства:
- Легкая, практичная, устойчивая.
- Недостатки:
- Нет.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
оплата через приват, доставлена в заводской упаковке из реек, нареканий нет
- Достоинства:
- надежная ,легкая, устойчивая
- Nick M***
Завод изготовитель не упаковывает ее в упаковку из реек. Лестница упакована просто в пленку. Упаковку из реек делает перевозчик( не понятно зачем) а вы за нее дополнительно платите.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получил быстро и в упаковке из деревянных брусков . Покупкой удовлетворён . СПАСИБО .
- Достоинства:
- удобная и лёгкая
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Просто, легко, крепко!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Думал будет излишне длинная для сбора урожая))) Нет в самый раз
- Ярослав Г***Продавец: Rozetka
Прийшла вся почухана, але не деформована, забрав з пошти бо всеодно за декілька місяців будуть потертості в любому випадку, ці потертості і не заводська упаковка я так розумію є наслідком того що її повертали багато разів або на складі зберігалася аби як.
Мали б знизити ціну за таку халтурність, але що зробиш в такій країні ми живемо і такий в людей менталітет.- Недостатки:
- Не відповідає заявленій якості
- Богдан А***Продавец: Rozetka
користувався такою на роботі, тому вирішив купити собі! Драбина легка, надійна, міцний профіль, витягнули по ній не один зовнішній блок кондиціонера.
Легко розкладається в стремянку і навпаки. Користувався і іншими, дешевшими, але краще доплатити і бути впевненим на висоті, здоровя дорожче! Кому для професійного використання раджу , для дому можна купити і Corda #мояраспаковка- Достоинства:
- легка, міцна, надійна
- ВаняПродавец: Rozetka
Цена-качество СУПЕР! РЕКОМЕНДУЮ!!!
- ВладимирПродавец: Rozetka
Покупал не здесь, но она того стоит. Выручила не раз. Я с ее помощью дом утеплил 125кв.м.