Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Бальзам для ног Krok Med Артрофлекс с хондроитином и глюкозамином 75 мл (4820183470430)

• Марина

Очень помогает

Дякуємо за Ваш відгук!

• Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Ще мало користовувався, думаю не гірший за більш дорогі аналоги

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Якісний гель, діє, полегшення з першого нанесення. Приємно брати в руки, приємний запах та структура. Якісно зроблений тюбик.

Достоинства:
    Якісна продукція.
    Гарно і продумано зроблено пакування, якби не російська мова з гордістю дарувала б це друзям.
    В Україні вміють і якісно зробити, і якісно запаковати. І цим варто б гордитися б, але
    Недостатки:
    Крем і коробка підписані російською. Враження, що ми не окрема держава, а колонія Ерефії. Соромно перед друзями-іноземцями.
    В них гордість-їхні державні мови, а в нас мова іншої країни.
    • Гапоненко Т***

Скажіть будь ласка, чи було у Вас почервоніння і відчуття жару у місці нанесення? У мене гіперемія, як після гірчичника, відчуття тепла, шкіра гаряча на дотик. Можливо це алергія на якусь складову? Якщо у Вас таке було, то скільки часу тримається почервоніння? Дякую.

• Оксана

Почервоніння не було. Відчуття тепла трималося недовго. Завтра зроблю процедуру вдень і поспостерігаю та відпишуся.

• Оксана

Певний час трішки, ледь-ледь пече і все. Нема почервоніння, нема алергії. Відчуття полегшення настає.

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Хороший гель. Обладает согревающим эффектом. изготовлен в соответствии со стандартами поизводства gmp, между прочим

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

У поєднанні з масажем допомагає. Точно визначити відсоток ефекту саме крему неможливо.

Достоинства:
    Текстура приємна, запах +-.
    Недостатки:
    Ціна за мл.
  • Приятно Ц***
    Продавец: Rozetka. Объем: 75 мл

Від цієї фірми все дієве!!пам’ятаю брала для п’ят крем-то бомба..цей гель також супердієвий при тривалому застосуванні і особливо з поєднанням хондроїтину і глюкозаміну в капсулах