Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Бальзам Krok Med анти запах и пот для ног антиперспирант с противогрибковим эффектом 75 мл (4823015901027)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Гарний бальзам. Брала на пробу один спочатку, після - вже цей набір. Працює відмінно, навіть якщо не користуєшся день в день.

Достоинства:
    Дієвий
    Недостатки:

Дякуємо, Анастасіє, за ваш відгук.
      Раді, що бальзам вам сподобався і показав гарний результат. Приємно чути, що навіть при нерегулярному використанні він залишається ефективним. Нехай і надалі приносить вам комфорт і впевненість!

• Олександра

Гарний бальзам

Олександро, дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що бальзам Вам сподобався та залишив позитивне враження. Користуйтеся із задоволенням — будемо раді новим замовленням!

• Костянтин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Вже не вперше купую, а це доводить що все подобається.

Достоинства:
    Добре виконує свою функцію
    Недостатки:

остянтине, дякуємо за відгук.
      Раді чути, що бальзами Krok Med і надалі виправдовують ваші очікування та добре виконують свою функцію.

Дякуємо, що обираєте нашу продукцію — будемо раді вашим наступним покупкам!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Чудово виконує свою роль. Запаху немає. Ноги майже сухі.

Юрію, дякуємо за відгук.
      Раді чути, що бальзам спрацював саме так, як вам потрібно, і допоміг прибрати запах та вологість.

Користуйтеся із задоволенням — завжди раді бути корисними!

• Михаил В***

Отличный крем

Дякуємо, Михайле, за ваш відгук!
      Раді, що бальзам Krok Med вам сподобався та виправдав очікування. Це справді ефективний засіб для свіжості й догляду за шкірою ніг.

Бажаємо вам комфорту й впевненості щодня!

• Александра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Здравствуйте. Крем брала на пробу и не пожалела,он справляется со своей задачей. Имеет накопительный эффект.

Достоинства:
    Качество,цена

Доброго дня, Олександро!
      Дякуємо за ваш відгук. Радий чути, що Бальзам Krok Med антизапах і піт для ніг виправдав очікування і показав накопичувальний ефект.
      Бажаємо вам комфорту та свіжості на кожен день!

• Костянтин К***

Довольно неплохой

Дякую за ваш відгук, Костянтине! Нам приємно, що бальзам Krok Med справив позитивне враження. Раді, що він допомагає у догляді за ногами. Будемо вдячні, якщо поділитеся, що саме вам найбільше сподобалося у його використанні.

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Виконує свою функцію за умови регулярного використання.

Доброго дня, Ольго! Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що засіб вам підійшов і справив гарне враження. Запрошуємо познайомитись з іншими продуктами нашого бренду!

• Віктор

Можу рекомендувати, давно користуюсь

Достоинства:
    Добре справляється з запахом
    Недостатки:

Доброго дня, Віктор Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що засіб вам підійшов і справив гарне враження. Запрошуємо познайомитись з іншими продуктами нашого бренду!

• Олександр К***

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Актуальний та дієвий засіб.

Достоинства:
    Якість та ціна.
    Недостатки:
    Не виявив.

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Чудовий препарат , підсушує піт, немає поганого запаху, рекомендую

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    не знайшов

Богдан, дякуємо за Ваш відгук!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Навіть не сподівався на такий чудовий результат після застосування. Рекомендую.

Достоинства:
    Реально працює.
    Недостатки:
    Не виявив

• Владислав

Функції виконує

• Дмитрий Р***

Да,не впервые им пользуюсь

• Дмитрий Р***

Прелестный бальзам 10 баллов

Достоинства:
    Ни пота,ни запаха
  • Наталия

Сподобався

Достоинства:
    Є ефект

• Гончар І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Із задачею справляється, але потрібно чекати поки крем вбереться, зранку не зручно

Достоинства:
    Ноги не пітніють

• Сергій С***

Він вбирається дуже швидко, пара хвилин, максимум

• Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

За свої гроші те що треба

Достоинства:
    Довго тримайтеся
    Недостатки:
    Не знайшов

Дякаємо за Ваш відгук!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Добре підсушує шкіру, нещодавно купили, тому ще не знаємо який буде результат

• Гайшинская А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Очень хорошее средство, покупала для подростка, проблема с излишним потоотделением практически решена! Спасибо!

Достоинства:
    Отлично выполняет свою задачу

• Микола Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Дуже якісний і ефективний засіб.

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Дуже чудовий бальзам, з приємним ароматом, бо буває таке тхне...жах.

Достоинства:
    Приємний аромат, швидко всмоктується. Хватає ранкового користування на цілий день.
    Недостатки:
    Не виявив, і сподіваюсь, що так і залишиться.

Ігор, дякуємо за Ваш відгук!

• Гранкина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Замовляла для сина 15 років,були проблеми з вологим взуттям з середини)) Після заміни декількох пар взуття ,зрозуміли ,що проблема саме з пітливістю ніг. Побачивши, цей крем на Розетці, вирішила спробувати, хоча і не сподівалася на його эффективність.Після тижня застосуваннь крему на ніч , була приємно здивована ,взуття тепер майже сухе,порівняно із ситуацією раніше. Кремом задоволені,рекомендую! Нам підійшов і допоміг вирішити нашу проблему.

Достоинства:
    Дієвий,ціна.
    Недостатки:

Людмило, дякуємо за Ваш відгук!

• Светлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Сомневалась,но таки да, эффект есть! Уменьшилась потливость! Рекомендую!

Доброго дня, Світлано!
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Анн

Быстро впитывается

Достоинства:
    Есть результат
  • Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Приємний на запах крем, ефект став помітним на 4-5 день. Ноги потіють менше, точно, що не смердять, навіть якщо є піт. Ціна -основне, що вирішує. Можна запастися кремом, вистачає на довго. Користуюсь на ніч, іноді зранку.

Достоинства:
    Дешево, здається працює
    Недостатки:
    Хотілося б кращого..

Здравствуйте, Роман!
      Спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам подошел наш продукт. Рекомендуем при необходимости обратить внимание на еще один лечебно-профилактический бальзам из этой линейки, а именно Крок Мед Антимозолин.
      Более выраженный результат будет при длительном применении.

• Дарья Е***
  • Девятко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

по сравнению с более дорогим Dry Dry Foot Spray очень хорошо убирает запах... и не много потовыделение.рекомендую!! тем более что наш Украинский!!

Достоинства:
    помогает
    Недостатки:
    пот особо не убирает
  • Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл

Бальзам брала для ребёнка подростка. Действительно стоящая вещь которая работает.

• Владислав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Можу сказати, що бальзам працює досить непогано. Після роботи ноги пахнуть тільки бальзамом, а не так, як до цього. Рекомендую.

• Олександр Б***
  • Костя П***
  • Виктор М***
  • Руслан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Хорошее средство для ног,хорошо впитывает,и вообще делает свою лечебную работу!Рад что товар Украинский!

Достоинства:
    Все отлично!
    • Представитель п***

Добрый день, Руслан!

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Качество супер. Запах устраняет на целый день. Реально классный крем. Рекомендую.

Достоинства:
    Отлично помогает и устраняет запах.
    Недостатки:
    Нет.
    • Представитель п***

Добрый день, Александр!
      Благодарим за отзыв! Очень рады, что наш продукт оказался полезным для Вас.