- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Гарний бальзам. Брала на пробу один спочатку, після - вже цей набір. Працює відмінно, навіть якщо не користуєшся день в день.
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, Анастасіє, за ваш відгук.
Раді, що бальзам вам сподобався і показав гарний результат. Приємно чути, що навіть при нерегулярному використанні він залишається ефективним. Нехай і надалі приносить вам комфорт і впевненість!
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Гарний бальзам
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що бальзам Вам сподобався та залишив позитивне враження. Користуйтеся із задоволенням — будемо раді новим замовленням!
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Вже не вперше купую, а це доводить що все подобається.
- Достоинства:
- Добре виконує свою функцію
- Недостатки:
Представник постачальникаостянтине, дякуємо за відгук.
Раді чути, що бальзами Krok Med і надалі виправдовують ваші очікування та добре виконують свою функцію.
Дякуємо, що обираєте нашу продукцію — будемо раді вашим наступним покупкам!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Чудово виконує свою роль. Запаху немає. Ноги майже сухі.
Представник постачальникаЮрію, дякуємо за відгук.
Раді чути, що бальзам спрацював саме так, як вам потрібно, і допоміг прибрати запах та вологість.
Користуйтеся із задоволенням — завжди раді бути корисними!
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Отличный крем
Представник постачальникаДякуємо, Михайле, за ваш відгук!
Раді, що бальзам Krok Med вам сподобався та виправдав очікування. Це справді ефективний засіб для свіжості й догляду за шкірою ніг.
Бажаємо вам комфорту й впевненості щодня!
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Здравствуйте. Крем брала на пробу и не пожалела,он справляется со своей задачей. Имеет накопительный эффект.
- Достоинства:
- Качество,цена
Представник постачальникаДоброго дня, Олександро!
Дякуємо за ваш відгук. Радий чути, що Бальзам Krok Med антизапах і піт для ніг виправдав очікування і показав накопичувальний ефект.
Бажаємо вам комфорту та свіжості на кожен день!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Довольно неплохой
Представник постачальникаДякую за ваш відгук, Костянтине! Нам приємно, що бальзам Krok Med справив позитивне враження. Раді, що він допомагає у догляді за ногами. Будемо вдячні, якщо поділитеся, що саме вам найбільше сподобалося у його використанні.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Виконує свою функцію за умови регулярного використання.
Представник постачальникаДоброго дня, Ольго! Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що засіб вам підійшов і справив гарне враження. Запрошуємо познайомитись з іншими продуктами нашого бренду!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Можу рекомендувати, давно користуюсь
- Достоинства:
- Добре справляється з запахом
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор Щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку. Раді, що засіб вам підійшов і справив гарне враження. Запрошуємо познайомитись з іншими продуктами нашого бренду!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Актуальний та дієвий засіб.
- Достоинства:
- Якість та ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Чудовий препарат , підсушує піт, немає поганого запаху, рекомендую
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаБогдан, дякуємо за Ваш відгук!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Навіть не сподівався на такий чудовий результат після застосування. Рекомендую.
- Достоинства:
- Реально працює.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Функції виконує
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Да,не впервые им пользуюсь
Прелестный бальзам 10 баллов
- Достоинства:
- Ни пота,ни запаха
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Сподобався
- Достоинства:
- Є ефект
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Гончар І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Із задачею справляється, але потрібно чекати поки крем вбереться, зранку не зручно
- Достоинства:
- Ноги не пітніють
- Сергій С***
Він вбирається дуже швидко, пара хвилин, максимум
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
За свої гроші те що треба
- Достоинства:
- Довго тримайтеся
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДякаємо за Ваш відгук!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Добре підсушує шкіру, нещодавно купили, тому ще не знаємо який буде результат
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Очень хорошее средство, покупала для подростка, проблема с излишним потоотделением практически решена! Спасибо!
- Достоинства:
- Отлично выполняет свою задачу
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Микола Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Дуже якісний і ефективний засіб.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Дуже чудовий бальзам, з приємним ароматом, бо буває таке тхне...жах.
- Достоинства:
- Приємний аромат, швидко всмоктується. Хватає ранкового користування на цілий день.
- Недостатки:
- Не виявив, і сподіваюсь, що так і залишиться.
Представник постачальникаІгор, дякуємо за Ваш відгук!
- Гранкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Замовляла для сина 15 років,були проблеми з вологим взуттям з середини)) Після заміни декількох пар взуття ,зрозуміли ,що проблема саме з пітливістю ніг. Побачивши, цей крем на Розетці, вирішила спробувати, хоча і не сподівалася на його эффективність.Після тижня застосуваннь крему на ніч , була приємно здивована ,взуття тепер майже сухе,порівняно із ситуацією раніше. Кремом задоволені,рекомендую! Нам підійшов і допоміг вирішити нашу проблему.
- Достоинства:
- Дієвий,ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за Ваш відгук!
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Сомневалась,но таки да, эффект есть! Уменьшилась потливость! Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано!
Дякуємо за Ваш відгук.
- АннОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Быстро впитывается
- Достоинства:
- Есть результат
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Приємний на запах крем, ефект став помітним на 4-5 день. Ноги потіють менше, точно, що не смердять, навіть якщо є піт. Ціна -основне, що вирішує. Можна запастися кремом, вистачає на довго. Користуюсь на ніч, іноді зранку.
- Достоинства:
- Дешево, здається працює
- Недостатки:
- Хотілося б кращого..
Представник постачальникаЗдравствуйте, Роман!
Спасибо за отзыв! Очень рады, что Вам подошел наш продукт. Рекомендуем при необходимости обратить внимание на еще один лечебно-профилактический бальзам из этой линейки, а именно Крок Мед Антимозолин.
Более выраженный результат будет при длительном применении.
- Дарья Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
- Девятко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
по сравнению с более дорогим Dry Dry Foot Spray очень хорошо убирает запах... и не много потовыделение.рекомендую!! тем более что наш Украинский!!
- Достоинства:
- помогает
- Недостатки:
- пот особо не убирает
- Светлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
Бальзам брала для ребёнка подростка. Действительно стоящая вещь которая работает.
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Можу сказати, що бальзам працює досить непогано. Після роботи ноги пахнуть тільки бальзамом, а не так, як до цього. Рекомендую.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
- Костя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 75 мл
- Виктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
- Руслан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Хорошее средство для ног,хорошо впитывает,и вообще делает свою лечебную работу!Рад что товар Украинский!
- Достоинства:
- Все отлично!
- Представитель п***
Добрый день, Руслан!
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл
Качество супер. Запах устраняет на целый день. Реально классный крем. Рекомендую.
- Достоинства:
- Отлично помогает и устраняет запах.
- Недостатки:
- Нет.
- Представитель п***
Добрый день, Александр!
Благодарим за отзыв! Очень рады, что наш продукт оказался полезным для Вас.