Отзывы покупателей о Подарочный набор пива Krombacher Pils 4.8% 0.5 л x 1 шт + Krombacher Weizen 4.8% 0.5 л x 1 шт + Krombacher Hell 6% х 1 шт + Krombacher Pils 0% х 1 шт (4008287011036)
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Чудовий товар за помірну ціну
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Гарний набір для подарунку, прийшло все ціле, гарно запакований, все як на фото. Замовляла пізно ввечері, на наступний день вже прибуло. Супер, дякую!
- Достоинства:
- Швидке реагування на замовлення
- Недостатки:
- Не має
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Моє замовлення прийшло чудово запаковане,пакування ціле. На коробці 4 банки зображено. Брала теж на подарунок.
- Достоинства:
- Все добре
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Жахливо! Всі банки та пакування брудне та в пилюці! Це мав бути подарунок. До того ж, на малюнку у вас чомусь 5 банок, а в комплектації 4
- Недостатки:
- Не відповідає малюнку, брудне
- Вадим К***
Огоо який подарунок хороший
- Наталья Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Покупала на подарок, приехал товар с разодранной упаковкой. + Заглавная картинка на 5 банок, а по факту 4. В описании 4,не было времени читать заказывала по картинке.
- Достоинства:
- Быстро доставили
- Недостатки:
- Описание и и фото товара не соответствует.
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Вот когда заказываешь на подарок. То хочется получить целый товар. А получаешь разодраную коробку. И как такое дарить человеку?
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Смаки різні, приємні, деякі більш нейтральні але насичені, деяким хотілося можливо більше гіркоти - тут залежить від ваших уподобань. саме тому й цікавий набір, можливістю одразу спробувати.
Зручна в переносці упаковка- Достоинства:
- Цікавий на подарунок, зручна упаковка, різні смаки
- Недостатки:
- Намальовано 5 банок, тому й шукають саме п'яту, хоча в описі чітко 4
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Коробка пришла в целостности, всё было аккуратно упаковано. Брала на подарок, на вкус очень приятное. В независимости от процента алкоголя вкус остаётся мягким.
Качество
Упаковка - Недостатки:
- Не нашла
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Брала на подарунок, тому про смак нічого сказати не можу.
- Достоинства:
- Гарна упаковка на подарунок.
- Недостатки:
- Як всі вже тут писали: на упаковці намальовано 5 банок, в описі 5 банок, а по факту 4 Місця в коробці теж для 4 банок) Не пояснимо, але факт
Дякуємо за ваші відгуки! У характеристиках товару було вказано, що в наборі 4 банки, і в назві також зазначено: 4 види пива по 1 шт. Сподіваємось, що вам сподобалось пиво та принесло задоволення! Якщо у вас будуть запитання, будемо раді допомогти.
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Брала на подарунок чоловіку, все скуштували найбільше сподобалося Krombacher Hell. Інші були нормальні або ж гіркі.
- Аліна Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Все уже сподобалось!
- Недостатки:
- На фото 5 банок
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Брала на подарок,думала что там 5 банок но там 4 одна на фото лишняя обман для покупателя
- Женя
так в описі ж вказано що їх чотири, навіть написано які саме
- Валентин
Неясно для чого на упаковці фото і опис п'яти штук, коли їх чотири, нехай і на сайті вказана кількість 4. Якась Мура виходить?
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Хороший варіант на подарунок. Купували на корпоративні подарунки. Хороший смак.
- Недостатки:
- Обман зору: на упаковці зображено 5 банок, а в наборі 4. "Сюрприз" для отримувача подарунку.
- Илона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Все хорошо, брали на подарок. Именинник истинный любитель разных видов пива и о таком не знал. Остался доволен. Из минусов : внутри 4 бутылки по 0.5 как и указано в момент заказа, но следует изменить информацию на коробке поскольку на ней нарисовано 5 и описание про 5 видов, а не 4. Ощущение недостачи
- Недостатки:
- Не актуальное количество бутылок на коробке
- Наталья Р***
В характеристиках указано 4 шт.,так что вроде совпадает с фактическим количеством
- 9
а вільне місце я для 5 банки в коробці, чи ні? дякую
- Світлана К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Поверніть будь ласка мої кошти. Я з 15 грудня не можу їх повернути
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Світлана К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Замовила ще 15 числа і ще досі не отримала
- Елена Б***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Замовляла на подарунок вранці у вівторок на суботу (орієнтовне отримання було на п'ятницю, що цілком підходило). В п'ятницю замовлення не прийшло, що ж не критично, збиралася забрати у суботу. АЛЕ вранці у суботу надійшло повідомлення, що замовлення скасовано - чиста підстава! Ще й пишуть, віднестися з розумінням.... ви серйозно?!? А хто з розумінням поставиться, що після тижня очікування, мене з запізненням на один день, поставили перед фактом і заставили змінити свої плани та бігати шукати альтернативу?!? Висновок - покладатися на Розетку в жодному разі не можна, особливо якщо річ про подарунок. Вкрай обурена і розчарована!!!!
- Достоинства:
- Дякую, що взагалі про щось повідомляли....
- Недостатки:
- Після тижня очікування скасували замовлення
- Наталія Ш***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Чекала 3 дні на відправлення, а вони просто скасувати замовлення на третій день без мого відому!
- Анастасия М***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4
Зробила замовлення ніхто не подзвонив не уточнив щей самі зробили скасування замовлення
- Недостатки:
- Не відповідально до замовлення