Отзывы покупателей о Полуторная кровать Smart Onda Lite 140х200 см Lili 94 Серая (33410010-94140)

• Данило Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер спального места: 180 x 200

Ламели не того размера в комплекте.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер спального места: 160 x 200

Замовила ліжко та матрац ще 25 листопада. В замовлені була вказана відправка на 26 грудня, потім вже не зрозуміло чого перенесли на 10 січня, хоча 10 грудня в чаті мені сказали, що товар прибув з віддаленого складу. Півтора місяці очікування, замість 23-х днів, а сьогодні вже 11 січня, проте замовлення так і не відправили.Дуже прикро, адже з таким відношенням те ліжко вже й не потрібне. Навіщо ставити тоді такі часові рамки, якщо ви їх не дотримуєтесь? Пишу в чат підтримки, а відповідають так, наче я їм щось винна. Вже дуже пожалкувала, що зробила замовлення саме тут.

Представник бренду

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за ваш відгук

• Віта С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Размер спального места: 180 x 200

Дякуємо за відгук.

• Віталій Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер спального места: 140 x 200

Гарно виглядвє

Достоинства:
    добротне ліжко
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук