- Ангеліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Вівсяні пластівці від цього бренду найчастіше використовувала для приготування вівсяної запіканки та вафель. Виходило смачно та ситно. Щодо якості пластівців, то вони чисті та мають приємний смак. Рекомендую!
- Юлія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Неймовірний продукт за неймовірну ціну! Тепер наш улюблений сніданок з йогуртом та фруктами. Також дуже смачний вівсяномлинець виходить саме з цих пластівців
- Інна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Рекомендую до покупки
- Іван Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Рекомендую
- Стас Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Завжди ідеальні сніданки тільки з цими пластівцями.
Щиро дякуємо за довіру
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Постійно замовляю тільки їх, рекомендую
Дякуємо!
- Настя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Оці пластівці запарити і засипати ягодами це щось нереальне , Дуже смачно , ситно і корисно , раджу спробувати
Нехай смакує!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Беру регулярно. Швидко готуються, консистенція нормальна. Для щоденного використання ок.
- Продавец Healthy beans
Працюємо, щоб вам було смачно та корисно!
- Оля Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Хороші вівсяні пластівці: якісні, без сміття, виглядають акуратно. Готуються швидко, каша виходить ніжна та смачна. Зручний і корисний варіант на ранок.
- Продавец Healthy beans
Дякуємо, що обираєте нас!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Вівсяні пластівці готуємо дуже часто на сніданок для всієї сім'ї. Дуже корисна , малокарійна їжа, багата на мікроелементи, які так потрібні організму. Товар останнім часом замовляємо тільки у вас. Швидка доставка.
Нехай смакує!
- ГригорійОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Готую майже щодня. Дуже зручно, що не потрібно довго варити, кілька хвилин і готово. Пластівці добре розпарюються, виходить ніжна й приємна каша. Часто додаю фрукти або трохи меду.
- Продавец Healthy beans
Дякуємо, що обираєте нас! Смакуйте на здоров'я!
- Петро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Смак приємний і ненав’язливий, пластівці добре тримають форму. Варю на воді з додаванням фруктів — виходить корисно і смачно.
Смачного!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Отримав.
Якісно, швидко і смачно
Чудовий продавець- Достоинства:
- Ціна і якість
- Продавец Healthy beans
Дякуємо за позитивну оцінку!
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Гарний товар
- Достоинства:
- Швидкість приготування
Дякуємо!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Печиво вийшло ароматне, м’яке всередині та трохи хрумке з країв. Домашні з’їли все за один вечір. Зручно, що готуються швидко не треба довго чекати, поки пластівці набухнуть. За свою ціну просто клас.
- Продавец Healthy beans
Дуже вдячні, що обираєте нас!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Швидка доставка, товар якісний, готуються дуже швидко і виходить смачно
- Продавец Healthy beans
Дякуємо за відгук! Стараємось!
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Пластівці рівні, без сміття. Вийшли смачні та густі, не водянисті. Надовго дають відчуття ситості, тому для щоденного харчування саме те що треба.
- Достоинства:
- Смачні, ситні.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Хороші вівсяні пластівці смак приємний. Зручно просто залив кипятком і кілька хвилин і готово. Їв з арахісовою пастою, вийшло смачно.
- Продавец Healthy beans
Дякуємо за відгук! Гарне поєднання!
- Іванюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Вівсяні пластівці від "ЕКОР" — це мій абсолютний must-have у шафці. Це найшвидший, найкорисніший і найнадійніший варіант для початку дня.
Якість пластівців у "ЕКОР" я помітила одразу! Вони справді чисті, практично не мають вівсяного "пилу" чи дрібної фракції. Вони добре спресовані і виглядають свіжими.
Зазвичай беру пластівці, які вимагають варіння 3-5 хвилин (не ті, що заливаються окропом). Вони виходять ніжними, кремовими, але при цьому зберігають приємну жувальну текстуру, яка не дозволяє каші перетворитися на рідкий клейстер.
Також вони відмінно витримують варіння на молоці, воді, а також підходять для приготування смузі-боулів чи навіть випічки.
Вівсяні пластівці "ЕКОР" — це гарантія якості. Якщо ви шукаєте надійний продукт для здорового і швидкого сніданку, який добре розварюється і має приємну текстуру, сміливо беріть саме цей бренд.- Достоинства:
- Смачні
Чисті
Швидко готуються
Не розварюються - Недостатки:
- Продавец Healthy beans
Дякуємо за детальний відгук!
Раді, що вівсяні пластівці «ЕКОР» стали вашим надійним варіантом для швидкого та корисного сніданку.
Дякуємо, що обираєте «ЕКОР»!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Healthy beans
Чудові пластівці, гарно запарюються, приємні на смак.
- Достоинства:
- Попробувала з цих пластівців робити вівсяне печиво. Дуже сподобалось.
- Продавец Healthy beans
Дякуємо за те, що поділилися своїми враженнями! Нам приємно чути, що Ви залишилися задоволені.