Отзывы покупателей о Подростковые зимние сапоги для мальчика Kuoma Tarravarsi 121103-0337 35 Черные (6410901299351)
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 30
Мені дуже сподобались, ціна / якість чудова.
Їх буде важко пошкодити, бо шкіряні дитина знищує за пару днів)
Розмір в малого 29 "18,4" в сантиметрах тому брали ці черевики 30 розміру, нога швидко росте.
Довжина устілки відповідає розмірам в таблиці.- Достоинства:
- Дуже легкі.
- Недостатки:
- Поки не знайшли
Соответствие полноте
Соответствует
Комфортно для температуры до
-30°C
- Яна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 34
Очень классные сапоги, довольна покупкой для сынули❤️Очень тёплые и лёгкие.
- Достоинства:
- Тёплые, лёгкие, модные.
- Недостатки:
- Нету.
- Світлана Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 22
Розчарована! Не рекомендую! Начитавшись,які ці сапоги супер теплі і непромокаючі захотіла купити своїй дитині, щоб не мерзли ноги і були теплі і сухі. Складно було знайти 23 розмір, але я їх знайшла і купила. Перші прогулянки були до +10 тепла, ноги холодні, експерементувала з носками, але вони усе одно холоднючі, зупинилася на шерстяних тоненьких колготках і зверху шерстяні носки, тоді ноги були більш менш теплі. Випав перший сніг (сухий) пройшлися з дитиною буквально хвилину, я струсила сніг і зайшовши додому виявилося, що вони промокли. Відразу! Колготи мокрі. Дуже засмучена покупкою!
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Холодні, промокають
Соответствие полноте
Соответствует
Комфортно для температуры до
+10°C
- Юлия А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 35
После непродолжительной прогулки со стелек и носков ребенка можно выкручивать воду.
- Достоинства:
- Визуально качественные.
- Недостатки:
- Не рекомендую.
- Евгения Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 26
Покупала такие же сыну, 23 размера прошлой зимой, когда ему было 1,5 годика.
Шикарные без преувеличения!!! Тёплые сухие ноги в любую зимнюю погоду от слякоти до сильного мороза. В этом году тоже ищу.
Единственный минус - цена (( - Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: KZZ. Цвет: Черный. Размер: 26
Доброго дня.Чобітки забрала,розмір підійшов,все супер.
- Достоинства:
- Легенькі,гнучкі,надіюсь теплі.
- Недостатки:
- Немає)