Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Колбаса вареная Кузьмичи Докторская 525 г (4820105100858)

Оценка пользователей 3.25/5
  • Юлиан В***

Залізна банка з вушком. Їстівна варена ковбаса.

Достоинства:
    Нормальна ковбаса . Їсти можна з аджикою та гарніром будь яким.
    Недостатки:
    Цілим куском.
  • Евгения Ч***

Було смачно

Достоинства:
    Купила б знову
  • Людмила М***
    Продавец: Rozetka

Перше, щоб хотіла підкреслити: це термін придатності. 4роки! В умовах війни це великий плюс. Я купила на початку 2022. І це була підстраховка, якщо все зникне.
    От відкрила, бо термін підходить. Попередньо охолодила. Так це не та ковбаса, що крахмалом че желююче-вологозатримувачами забита. Дійсно схожа більше на суфлє або пудінг м'ясний. Я готую сама, але думаю можна купити на непередбачуваний випадок, якіх в нашому житті бвгато, включаючі відключення електрики.
    Подивилася склад: білка 15 це ок, жирів 21- але немає рослинних гомогенизованих жирів, це з свинини. Кожного дня не знаю, чи добре істи, а на випадки чудове рішення.
    І ще, є такі м'ясні консерви німецькі, англійськи. Не дивилася на склад тоді, але через спеції притаманні їжи цих країн мені вони смакують гірше.

• Николай Г***
    Продавец: Rozetka

Удобное открывание банки. Рассола не много, что позволяет легко вынуть ровный и упругий кусок из банки. Довольно большой срок годности 4 года.

Достоинства:
    Вкусная колбаса, вкус как свежей
    Недостатки:
    Не нашёл
  • Сергій Л***

Достойний ппродукт

Достоинства:
    Смачно, вироблено в Україні
  • Кирилл М***
    Продавец: Rozetka

Интересный рецепт приготовления, чувствуется немного мускатного ореха да и настоящий мясной фарш. Хорошо подавать на бутербродах или в салат оливье на новый год.

Достоинства:
    Нежирная колбаса из хорошего фарша
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Юлия

На обычную варёную колбасу мало похоже. Больше похоже на мясное суфле или паштет. Вкус насыщенный телячий с явно выраженным мускатным орехом и молоком. В целом довольно вкусно.

Достоинства:
    Длительное хранение, натуральный вкус.
    Недостатки:
    Трудно нарезать
  • Андрій О***

Непогана ковбаса для походу і в умовах військового стану.

Достоинства:
    Тривале зберігання, легко відкривається, нормальний смак, приємний запах, однорідна маса без вкраплень.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Чаюн Ю***

Съели быстро

Достоинства:
    приятный вкус
    Недостатки:
    хотелось не куском, а нарезанную
  • Владимир О***

Это месиво нельзя называть колбасой.

Достоинства:
    Банка
    Недостатки:
    Все остальное
  • Александр

Мой первый отрицательный отзыв на Розетку. Купил мясные консервы Кузмичи "Докторская". Банки пришли побитые, будто черти на них горох молотили. На коробке посылки ни царапины, ни вмятинки. Банки плотно утрамбованы упаковочной бумагой и зафиксированы неподвижно. Остальные консервы целенькие, даже стеклянная с соусом. Отсюда вывод - перевозчик не виноват. А товар в коробку положили, уже поврежденным, шаловливые ручки сотрудников Розетки.
    Так получилось, что я по образованию - пищевик технолог и могу в данном случае выступать экспертом. К сожалению, данные консервы, произведены методом запрессоки верхней крышки с ключом. При ударно-боковой деформации прилегающей стенки и крышки образуются невидимые глазу микротрещины. Таким образом сосуд, в большинстве случаев, теряет герметичность. А учитывая дату производства 27.11.2020 г.- это могло произойти довольно давно. В таком случае мясные консервы не только непригодны в пищу, а просто ОПАСНЫ ДЛЯ ЖИЗНИ! Их даже животным нельзя отдать, жаль травить ни в чем не повинных существ. Только почему-то появляется настойчивое желание накормить этой отравой сотрудников Розетки, которые ехидненько подсунули непригодные продукты.

Достоинства:
    Не обнаружено.
    Недостатки:
    Употреблять в пищу опасно.

• Вадим О***

Крайне не рекомендую это есть, это вовсе не колбаса на вкус хуже самых дешёвых сосисок.

Достоинства:
    банка
    Недостатки:
    высокая цена за эти отходы мясного производства
  • Сергій
    Продавец: Rozetka

Термін збереження не 48 місяців а лише 2 роки (24 місяці, вказано на самій упаковці). При цьому ті, що пропонують по скидці вже пролежали понад рік. Тара з пошкодженнями, сплющена, а з урахуванням того, що сама баночка не маленька але зроблена зі слабенької (тонкої) жесті, не виключена розгерметизація у верхній чи нижній частині. Тобто для безпосереднього вживання і тривалого зберігання ризиковано.

Достоинства:
    Термін збереження не відповідає, банки пошкоджені
    Недостатки:
    Для купівлі ризиковано
  • Віталій М***

Я звісно не ріс в радянському союзі, але смак цієї лікарської ковбасии походу такий, яким був він ще давно колись за молодості моїх батьків і їх сучасників. Нормальний смак з нотками мускату і молока. Натуральний смак і зручна банка з ключем, що надає змогу швидко її відкривати. І я дякую виробникові за натуральну ковбасу і Розетці за приємну ціну і швидку доставку.

Достоинства:
    Якісний товар.
    Недостатки:
    Не має