Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Восполняющий влагой тоник L’Oréal Paris Hyaluron Expert 200 мл (3600523959624)

Оценка пользователей 4.9/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  97% позитивних, 2% нейтральних, 1% негативних
    Клієнти переважно дуже позитивно оцінюють тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Більшість відзначають його приємний аромат, хороші зволожуючі властивості та відчуття комфорту після використання. Особливо цінується ефект зволоження, м'якість і легкість продукту. Дрібні зауваження трапляються рідко і здебільшого стосуються упаковки. За відгуками, тонік підходить для різних типів шкіри, включаючи чутливу, і добре виконує заявлені функції. Багато хто купує його не вперше й рекомендує іншим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Еліна С***

справді рогладжує шкіру при щоденному використанні !

Достоинства:
    аромат, м'яка текстура, прозора пляшка !
    Недостатки:
    ~ у формі гелю можна було би наносити без ватних дисків !
      Представник бренду

Еліна, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір тоніка L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Ми неймовірно раді, що за умови щоденного використання Ви помітили реальний результат у розгладженні шкіри, а також оцінили його м'яку текстуру, приємний аромат і зручність прозорої пляшки! Ми чудово розуміємо прагнення до максимально комфортного нанесення, тому з радістю хочемо звернути Вашу увагу на наш продукт саме у бажаному форматі. Концентрована зволожувальна гель-сироватка L'Oreal Paris Hyaluron Expert має невагому гелеву текстуру, яку неймовірно зручно наносити та розподіляти по шкірі пальцями без використання ватних дисків. Вона миттєво поглинається, інтенсивно заповнює шкіру вологою, розгладжує її та дарує тривале відчуття свіжості й пружності - ссылка! Гарного дня!

• Алла К***

Це жах а не тонік
    Выкинуть гроші

Представник бренду

Алла, добрий день! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок! Нам щиро прикро, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert викликав у Вас таке сильне розчарування і Ви залишилися незадоволені результатом його роботи, адже ми прагнемо, щоб кожна покупка нашого бренду дарувала лише приємні емоції. Розуміємо Ваші почуття, проте хочемо зазначити, що цей засіб має особливу висококонцентровану формулу з двома типами гіалуронової кислоти, яка розроблена для інтенсивного наповнення вологою сухої та зневодненої шкіри, тому за її індивідуальної непереносимості або нанесенні на вже перенасичений епідерміс формула може залишати відчуття липкості, плівки чи викликати тимчасовий дискомфорт. Усі продукти бренду L'Oreal Paris проходять суворий дерматологічний контроль, проте реакція кожного організму є суто індивідуальною, тому ми обов’язково передамо Ваші зауваження нашій внутрішній команді. Дякуємо Вам за відгук!

• Анна

Очень хороший тоник, покупаю не в первый раз

Достоинства:
    Оригинал
      Представник бренду

Анна, добрий день! Щиро дякуємо за Вашу вірність продукту! Ми щасливі, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert став невід'ємною частиною Вашої щоденної рутини. Ми розробили цю формулу з гіалуроновою кислотою саме для того, щоб наповнювати шкіру вологою та дарувати їй відчуття свіжості одразу після очищення. Користуйтеся із задоволенням! Гарного настрою!

• Елена К***

Я не знала що він такий гарний

Представник бренду

Елена, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш приємний відгук! Нам неймовірно радісно, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert став для Вас таким приємним відкриттям, адже ми збагатили його формулу двома видами гіалуронової кислоти саме для глибокого зволоження та розгладження шкіри. Ми щасливі, що Ви оцінили ефективність засобу! Користуйтеся із задоволенням!

• Лілія Д***

Замовляю вдруге,гарний тонік.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам.
    Недостатки:
    Не має.
      Представник бренду

Лілія, раді вітати! Дякуємо Вам за довіру та повторне замовлення! Ми в захваті, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert відповідає Вашим очікуванням і допомагає підтримувати шкіру зволоженою та комфортною щодня. Щасливі, що він Вас задовольняє на всі 100%!

• Вікторія Р***

Нравится запах, качество
    Нет аллергии

Представник бренду

Вікторія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що тонік L’Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався, Ви оцінили його аромат і якість, а також те, що засіб підійшов Вашій шкірі без проявів алергічних реакцій. Формула з гіалуроновою кислотою допомагає наповнювати шкіру вологою та підтримувати її комфорт після очищення. Дякуємо за довіру до L’Oréal Paris!

• Наталія П***

Дуже гарний тонік.

Представник бренду

Наталія, раді вітати! Дякуємо Вам за відгук! Ми в захваті, що тонік L’Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався. Завдяки формулі з гіалуроновою кислотою він допомагає інтенсивно зволожувати шкіру, дарує відчуття свіжості та комфорту й готує шкіру до наступних етапів догляду. Нехай використання засобу й надалі приносить Вам задоволення та помітний результат!

• Світлана Л***

Дуже сподобався.

Достоинства:
    Одні переваги.
    Недостатки:
    Жодних.
      Представник бренду

Світлана, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Нам щиро приємно, що тонік L’Oréal Paris Hyaluron Expert так Вам сподобався - він створений, щоб інтенсивно наповнювати шкіру вологою, дарувати відчуття свіжості та комфорту без обтяження. Дякуємо, що обираєте L’Oréal Paris! Гарного дня!

• Нина С***

Приятный запах, выполняет свои функции, рекомендую

Достоинства:
    Выполняет свои функции, цена
      Представник бренду

Нина, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert чудово справляється зі своїми функціями та подобається Вам своїм ароматом і ефектом зволоження. Ваші рекомендації для нас дуже важливі!

• Леся М***

Хороший тоник,приятный на лице

Представник бренду

Леся, доброго дня! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що тонік L’Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався і залишає приємні відчуття на шкірі! Цей тонік дійсно допомагає інтенсивно зволожувати шкіру та готувати її до подальшого догляду. Щоб посилити ефект зволоження, радимо спробувати повний догляд із лінійки Hyaluron Expert - який доповнює дію тоніка та допомагає шкірі виглядати свіжою й пружною.

• Ігор Б***

Дружина задоволена.

Представник бренду

Ігор, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert сподобався Вашій дружині. Це чудово, що засіб виправдав очікування - нехай шкіра залишається свіжою, зволоженою та сяючою разом із L'Oréal Paris! Гарного дня!

• Оксана К***

Очень хороший! Много лет пользуюсь ! Довольна!

Достоинства:
    Качество
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Вашу довіру та позитивний відгук! Ми дуже раді, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert протягом багатьох років допомагає Вам підтримувати оптимальний рівень зволоження шкіри та дарує відчуття комфорту. Ваша задоволеність — найкраща нагорода для нас. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris!

• Тетяна П***

Дуже гарний підходить на літо коли жарко.

Достоинства:
    Шкіра еластична .
    Недостатки:
    Для мене нема
      Представник бренду

Тетяна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert ідеально підходить для літнього догляду та допомагає підтримувати еластичність шкіри. Бажаємо Вам і надалі насолоджуватися комфортом і свіжістю Вашої шкіри!

• Ирина

Отличный тоник. Не стягивает, оставляет приятные ощущения на коже

Представник бренду

Ирина, добридень! Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Раді чути, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert добре зволожує шкіру і залишає приємні відчуття без стягнення. Ваш комфорт і задоволення від використання наших продуктів — для нас найважливіше!

• Зоя О***

Дякую

Достоинства:
    Вартість. Можливість знайти майже все, що потрібно.
    Недостатки:
    Не знаю
      Представник бренду

Зоя, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався. Він дійсно створений для інтенсивного зволоження шкіри завдяки гіалуроновій кислоті, і приємно знати, що Ви оцінили його якість і доступність. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого догляду!

• Лиана Ф***

Купуватиму ще

Достоинства:
    Прекрасно працює)))
      Представник бренду

Вітаємо, Лиана. Ми вдячні за Ваш відгук. Дуже приємно, що Ви отримали такі приємні враження від використання здатного заповнювати вологою тоніка L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам натхнення!

• Наталя

Гарний тонік, мені підходить))

Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Наталя, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert підійшов Вам та сподобався. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам гарного дня!

• Валентина К***

Мне подходит, кожа мягкая

Представник бренду

Валентина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert підходить Вам і забезпечує Вашій шкірі м'якість та зволоження. Ваше задоволення є для нас найвищим пріоритетом, і ми будемо раді продовжувати радувати Вас нашими продуктами!

• Вячеслав Г***

дружині сподобався

Представник бренду

Вячеслав, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert сподобався Вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Татьяна В***

Тонік норм за свої гроші

Представник бренду

Татьяна, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert Вам підійшов і відповідає Вашим очікуванням. Він справді чудово зволожує шкіру та надає їй свіжість. Сподіваємось, він продовжить приносити Вам комфорт!

• Алина К***

Фірма супер

Достоинства:
    Освіжає
      Представник бренду

Алина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався та освіжає шкіру. Сподіваємося, він і надалі даруватиме Вам чудовий догляд! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина В***

Хороший и приятный на запах тоник, рекомендую

Представник бренду

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Щасливі дізнатися, що тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert Вам сподобався та дарує приємні відчуття. Ваші рекомендації для нас дуже цінні! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам гарного дня!

• Марина С***

Гарний тонік, зволожує шкіру.

Представник бренду

Марина, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що тонік, що наповнює вологою - L'Oreal Paris Hyaluron Expert Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

• Алла П***

Приємний запах. Добре зволожує.

Достоинства:
    Добре зволожує
    Недостатки:
    Швидко закінчується
      Представник бренду

Алла ,раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми в захваті, що Ви отримали такі позитивні враження після використання здатного заповнювати вологою тоніку L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Нехай догляд дарує Вам тільки задоволення! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марина П***

Гарний

Представник бренду

Марина, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду L'Oreal Paris. Щиро раді, що тонік, що наповнює вологою - L'Oreal Paris Hyaluron Expert Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!

• Вікторія Ч***

Завжди беру, тонік супер

Представник бренду

Добрий день, Вікторія. Щиро вдячні за Ваш коментар. Дуже приємно, що тонік здатний заповнювати вологою - L'Oreal Paris Hyaluron Expert виправдовує Ваші очікування. Дякуємо за довіру до бренду - L'Oreal Paris. А для досягнення найкращих результатів радимо використовувати всю лінійку L'Oreal Paris Hyaluron Expert. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Людмила П***

Розетка, як завжди на висоті. Все вчасно, якісно. Дякую.

Представник бренду

Людмила, вітаємо. Щасливі отримати Ваш коментар та таку високу оцінку нашого здатного заповнювати вологою тоніку L'Oréal Paris Hyaluron Expert! Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання та всього Вам найкращого!

• Елена Ш***

Хороший тоник, мне подошёл, кожа после него приятная. Однако косметика это индивидуально. Просто рекомендую попробовать. Цена нормальная, если не подойдёт к вашему типу кожи - по цене не будет обидно. Пробуйте. Я довольна

Достоинства:
    Качество, мягкость кожи после использования, цена
    Недостатки:
    Не обнаружены

Елена, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання продукту. Перед використанням тоніка радимо очистити шкіру за допомогою гелю для вмивання та міцелярної води з тієї ж лінійки L'Oreal Paris Hyaluron Expert. Комплексна дія засобів з гіалуроновою кислотою значно підсилює ефект глибокого зволоження шкіри. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина

Подобається цей тонік, замовляю вже вдруге. Користуюсь всією лінійкою вже декілька місяців і за цей час помітила, що стан шкіри покращився.

Ірина, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L'Oreal Paris. Ми раді, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert виправдав Ваші очікування, Ви відчуваете результат та він Вам до вподоби. Бажаємо краси!

• Ярослав К***

Досить-таки хороший.

Ярослав, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. Гарного Вам дня!

• Олена Ш***

Запах легкий,приємний,добре зволожує і очищає шкіру обличчя

Достоинства:
    Приємно пахне
    Недостатки:

Олена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук про тонік L'Oreal Paris Hyaluron Expert! Для ще більш ефективного догляду за шкірою обличчя, ми рекомендуємо спробувати денний та нічний креми з цієї ж лінійки L'Oreal Paris Hyaluron Expert. Ці креми збагачені гіалуроновою кислотою, яка допомагає зволожувати шкіру, роблячи її гладенькою та сяючою протягом дня і ночі. Дякуємо за Вашу довіру до нашої продукції. Бажаємо Вам краси та чудового дня!

• Куранда А***

Тонік гарно зволожує та тонізує шкіру. Приємний аромат. Подобається.

Достоинства:
    Ціна-якість

Ангеліна, добрий день. Вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що Ви отримали такий позитивний досвід використання здатного заповнювати вологою тоніку L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Доповніть б'юті рутину здатним заповнювати вологою гелем для вмивання L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Гель для вмивання з гіалуроновою кислотою, що наповнює вологою, рекомендований для всіх типів шкіри обличчя, зокрема чутливої. Він м'яко очищає, даруючи відчуття повного комфорту. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Лина Н***

Очень приятный тоник, ощущение увлажнение и мягкости однозначно придает, кожа напитанная. Запах пудровый, нейтральный)

Недостатки:
    Нет, надеюсь и не будет)

Лина, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже цінуємо, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Анастасія

Купую вже не вперше і мені подобається. Швидко освіжає шкіру, прибирає втомлений вигляд і добре зволожує, також добре розгладжує і не дає з'явитися зморшкам.

Достоинства:
    Рекомендую за якість і доступну ціну!
    Недостатки:
    Не знайшла.

Анастасія, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар, за Вашу рекомендацію. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Людмила З***

Доволі непоганий. Постійно користуюсь мене влаштовує. Не сушить обличчя. Після зняття макіяжу приємне відчуття чистоти.

Недостатки:
    Не виявила.

Людмила, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання здатного заповнювати вологою тоніку L'Oréal Paris Hyaluron Expert. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Ирина М***

Очень приятный тоник

Достоинства:
    После использования кожа увлажненная и гладкая
    Недостатки:
    Пока нет.

Ирина, доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, за довіру до бренду - L’Oréal Paris. Ми раді, що здатний заповнювати вологою тонік L'Oréal Paris Hyaluron Expert виправдав Ваші очікування і результат Вам до вподоби. Бажаємо краси!