Отзывы покупателей о Профессиональная маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Mask Для уменьшения ломкости всех типов волос и нежелательного изменения цвета 250 мл (30160606)
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Відповідає очікуванням
- Валера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Соответствует описанию
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Маскою задоволена
- Наталя Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дякую. Все швидко і якісно.
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Використовувала після шампуню цієї ж серії. Ледве розчесала волосся. Маска Нумеро 220 грн/літр підійшла мені значно краще.
Дивує, що засоби за таку ціну не мають додаткового захисного пакування... Відкрутила кришку, ніякої плівки, одразу доступ до продукту. - ОленаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Зволожує та робить волосся слухнянішим. Після кількох використань з’являється м’якість, трохи блиску. Але волосся швидко жирніє.
- Анастасія К***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Маска дуже гарна! Волосся після неї мʼяке та блискуче!!!
- ЯрославаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дівчата, я не знаю, що L’Oreal туди поклали, але ця маска – просто ВАУ. Я чесно раніше думала, що в мене просто "тонке ламке волосся від природи", але, схоже, воно просто задихалось від води з металами
Вперше скористалась після того їхнього ж шампуню Metal Detox – і волосся як після салону: блиск, м’якість, не плутається, не ламається. І головне — не липке після маски, як буває з деякими живильними засобами.
Пахне дуже приємно — щось між цитрусом і деревом, ніби в парфумерному бутику побувала, а не в ванній.- Достоинства:
- Волосся реально стало живим, щільнішим на дотик Дуже приємний аромат — тримається й наступного дня Не обтяжує, навіть якщо трохи «переборщити» Локони блищать, і навіть кінчики виглядають доглянуто
- Недостатки:
- Ціна трохи кусається, але витрачається дуже економно
- Анастасия Б***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Не помітила,щоб маска мала якийсь ефект.Волосся важко після неї розчісується.
- Наталія Н***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Добре розподіляється на волоссі, має приємний аромат, як і у всієї лінійки продуктів. Після неї дуже гарно розчісується волосся, навіть вологе. Висушене волосся виглядає здоровішим і фантастично блищить на сонці.
- Достоинства:
- Швидка дія, не потрібно довго тримати на волоссі
- Юлия Г***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Придбала засоби цієї лінійки, використовую за схемою. Маска дієва, економічна, має приємний аромат. Волосся після миття еластичне і приємне на дотик, маю проблеми з сухим і ламким волоссям !Сподіваюся, що з цією лінією засобів я досягну своєї мети !
- Достоинства:
- Волосся стає шовковим
- Юлія Ц***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Професійний догляд за волоссям вдома? Так, це можливо з лінійкою від L'Oreal Professionnel "Metal Detox".
Хочу поділитись досвідом використання маски для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.
Маску нанесла рівномірно на вимите та підсушене волосся та потримала 1 хв, як зазначено рекомендацією виробника.
Після нанесення маски волосся було дуже приємним на дотик, стало відчутно м'якшим та зменшило пористість волосся.
Такого задоволення від миття голови я ще ніколи не отримувала. Кайф! Чистий кайф! Текстура, аромат та сам засіб просто вогонь! Це прорив у світі догляду за волоссям! Гарантую, ви відчуєте всі переваги одразу, з першого ж застосування цієї лінійки.
Я не можу нічого робити окрім як ходити і кайфувати від волосся! Хочеться постійно доторкатися, вдихати аромат. Я спробувала багато різних засобів, але цей посідає перше місце!
Ваше волосся скаже вам дякую!
РЕКОМЕНДУЮ!
Головні плюси маски:
- запобігає накопиченню металів у структурі волосяних волокон;
- легка текстура;
- глибоко живить та насичує вологою;
- зміцнює структуру волосяних волокон;
- зменшує рівень пористості;
- захищає волосся від нових металевих накопичень;
- робить локони м'якими, еластичними та шовковистими;
- надає блиску;- Достоинства:
- Відповідає всім заявленим характеристикам від виробника та бажаному результату від мене.
- Юлія С***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Маска достатньо густа,потрібно завсім небагато небагато,має легкий аромат цитрусу,тримала хвилин 5,волосся після застосування дуже мʼяке,шовковисте,легко прочісується,і має прям дуже гарний блиск,однозначно рекомендую
- Достоинства:
- Вау ефект
- Недостатки:
- Не має
- ІринаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Інноваційна маска з лінійки засобів metal detox призначена для запобігання металевим накопиченням у волоссі та попередження його ламкості. Має щільну консистецію та приємний аромат лайму, потрібно зовсім небагато засобу нанести на вимите і підсушене рушником волосся. Помітно розгладжує довжину волосся.
- ОксанаПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже хороша маска як і сам шампунь цієї ж серії. Єдине- тримати маску потрібно не менше 20-30 хвилин щоб був результат. Нереальний блиск та живлення. Легке розслідування. Волосся як після салону (саме там її і порадили)
Якщо є бажання змити чорний відтінок та освітлити волосся- дана маска чудово підійде. Через пів року використання повернула колір волосся до природного, з чорного, без освітлення (в поєднанні з шампунем).- Тетяна К***
Вимивання кольору це не через шампунь. Шампунь не освітлює волосся, для цього досить почитати склад засобу. Не вводьте людей в оману.