Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Профессиональная маска L'Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Mask Для уменьшения ломкости всех типов волос и нежелательного изменения цвета 250 мл (30160606)

Оценка пользователей 4.2/5

• Ирина М***

Маскою задоволена

• Наталя Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дякую. Все швидко і якісно.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Використовувала після шампуню цієї ж серії. Ледве розчесала волосся. Маска Нумеро 220 грн/літр підійшла мені значно краще.
    Дивує, що засоби за таку ціну не мають додаткового захисного пакування... Відкрутила кришку, ніякої плівки, одразу доступ до продукту.

• Олена
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Зволожує та робить волосся слухнянішим. Після кількох використань з’являється м’якість, трохи блиску. Але волосся швидко жирніє.

• Анастасія К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Маска дуже гарна! Волосся після неї мʼяке та блискуче!!!

• Ярослава
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дівчата, я не знаю, що L’Oreal туди поклали, але ця маска – просто ВАУ. Я чесно раніше думала, що в мене просто "тонке ламке волосся від природи", але, схоже, воно просто задихалось від води з металами

Вперше скористалась після того їхнього ж шампуню Metal Detox – і волосся як після салону: блиск, м’якість, не плутається, не ламається. І головне — не липке після маски, як буває з деякими живильними засобами.

Пахне дуже приємно — щось між цитрусом і деревом, ніби в парфумерному бутику побувала, а не в ванній.

Достоинства:
    Волосся реально стало живим, щільнішим на дотик Дуже приємний аромат — тримається й наступного дня Не обтяжує, навіть якщо трохи «переборщити» Локони блищать, і навіть кінчики виглядають доглянуто
    Недостатки:
    Ціна трохи кусається, але витрачається дуже економно
  • Анастасия Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Не помітила,щоб маска мала якийсь ефект.Волосся важко після неї розчісується.

• Наталія Н***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Добре розподіляється на волоссі, має приємний аромат, як і у всієї лінійки продуктів. Після неї дуже гарно розчісується волосся, навіть вологе. Висушене волосся виглядає здоровішим і фантастично блищить на сонці.

Достоинства:
    Швидка дія, не потрібно довго тримати на волоссі
  • Юлия Г***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Придбала засоби цієї лінійки, використовую за схемою. Маска дієва, економічна, має приємний аромат. Волосся після миття еластичне і приємне на дотик, маю проблеми з сухим і ламким волоссям !Сподіваюся, що з цією лінією засобів я досягну своєї мети !

Достоинства:
    Волосся стає шовковим
  • Юлія Ц***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Професійний догляд за волоссям вдома? Так, це можливо з лінійкою від L'Oreal Professionnel "Metal Detox".
    Хочу поділитись досвідом використання маски для зменшення ламкості та небажаної зміни кольору.
    Маску нанесла рівномірно на вимите та підсушене волосся та потримала 1 хв, як зазначено рекомендацією виробника.
    Після нанесення маски волосся було дуже приємним на дотик, стало відчутно м'якшим та зменшило пористість волосся.
    Такого задоволення від миття голови я ще ніколи не отримувала. Кайф! Чистий кайф! Текстура, аромат та сам засіб просто вогонь! Це прорив у світі догляду за волоссям! Гарантую, ви відчуєте всі переваги одразу, з першого ж застосування цієї лінійки.
    Я не можу нічого робити окрім як ходити і кайфувати від волосся! Хочеться постійно доторкатися, вдихати аромат. Я спробувала багато різних засобів, але цей посідає перше місце!
    Ваше волосся скаже вам дякую!
    РЕКОМЕНДУЮ!
    Головні плюси маски:
    - запобігає накопиченню металів у структурі волосяних волокон;
    - легка текстура;
    - глибоко живить та насичує вологою;
    - зміцнює структуру волосяних волокон;
    - зменшує рівень пористості;
    - захищає волосся від нових металевих накопичень;
    - робить локони м'якими, еластичними та шовковистими;
    - надає блиску;

Достоинства:
    Відповідає всім заявленим характеристикам від виробника та бажаному результату від мене.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юлія С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Маска достатньо густа,потрібно завсім небагато небагато,має легкий аромат цитрусу,тримала хвилин 5,волосся після застосування дуже мʼяке,шовковисте,легко прочісується,і має прям дуже гарний блиск,однозначно рекомендую

Достоинства:
    Вау ефект
    Недостатки:
    Не має
  • Ірина
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Інноваційна маска з лінійки засобів metal detox призначена для запобігання металевим накопиченням у волоссі та попередження його ламкості. Має щільну консистецію та приємний аромат лайму, потрібно зовсім небагато засобу нанести на вимите і підсушене рушником волосся. Помітно розгладжує довжину волосся.

• Оксана
    Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Дуже хороша маска як і сам шампунь цієї ж серії. Єдине- тримати маску потрібно не менше 20-30 хвилин щоб був результат. Нереальний блиск та живлення. Легке розслідування. Волосся як після салону (саме там її і порадили)
    Якщо є бажання змити чорний відтінок та освітлити волосся- дана маска чудово підійде. Через пів року використання повернула колір волосся до природного, з чорного, без освітлення (в поєднанні з шампунем).

• Тетяна К***

Вимивання кольору це не через шампунь. Шампунь не освітлює волосся, для цього досить почитати склад засобу. Не вводьте людей в оману.