Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Тушь для ресниц L'Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir Стойкая Черная 9 мл (30161955)

Оценка пользователей 3.2/5
  • Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Класна. Дуже зручна щітка. Мені надовго вистачає.

Достоинства:
    Добре профарбовує

Олена, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінимо вашу оцінку. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Александр Ш***

Супер.

Александр, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук. Щиро раді, що туш залишила такі приємні враження. Нехай цей продукт дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Леді
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Розчарована... обмежувача немає, тому при діставанні щіточки забагато туші, колір не насичений чорний, а щось "таке собі, темно сіре", сама щіточка не зручна, не стабільна. От чому туш у зеленому тюбику зняли з виробництва??? Це була єдиний і кращий варіант. Отже, мабуть перейду на інший бренд туші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Колір, відсутність обмежувача, щіточка.

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що туш не виправдала Ваших очікувань. Підбір декоративної косметики є суто індивідуальним для кожного. Туш для вій Volume Million Lashes Balm підкреслює красу природних вій, не обтяжує їх, доглядає за віями і збільшує кожну вію в об'ємі. У складі туші 92% натурального доглядаючого бальзаму з натуральними інгредієнтами та 8% чорних мінеральних пігментів. Туші для вій бренду L'Oreal Paris відрізняються від туші Volume Million Lashes Balm за своїми властивостями, нанесенням та щіточками (ссылка).
      Для урегулювання питання, що сталося з тушшю та чому немає обмежувача в ній, будь ласка, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна" по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо. Гарного дня!

• Елена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Увидела эту тушь в магазине косметики. Очень понравилась кисточка на стенде, только поэтому ее и захотела. На Розетке была самая выгодная цена и я решила приобрести. По доставке вопросов нет- все быстро и без проблем. Но сама тушь...Кисточка в магазине и по факту -это две разные вещи. если на стенде это была изящная толщина кисти и длинные ворсинки, то на самой туши, купленной мной, какое то толстое бревно с куцым ворсом. Консистенция вроде и не сухая, но вязкая, поэтому драматического эффекта добиться на ресницах не возможно. В общем разочарование...я ее не то что больше не куплю, но и в подарок получить не хотела бы.

Достоинства:
    просто тушь
    Недостатки:
    сухая при первом открытии
  • Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Купувала туш, як водостійку, але насправді це далеко не так((((

Недостатки:
    Не водостійка

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за Ваш відгук. Туш для вій L'Oreal Paris Volume Million Lashes Balm Noir стійка, але не водостійка. Інформація про продукт буде в найближчий час виправлена.

• Ксения
    Продавец: Rozetka. Цвет туши: Черный

Такой ужасной туши я не видела. Черные круги под глазами через час после нанесения. КАТЕГОРИЧНО НЕ СОВЕТУЮ

Недостатки:
    Это ужас!!! Эффект панды буквально через час.

Здравствуйте, Ксения! Спасибо за обратную связь. Нам очень жаль, что тушь не оправдала Ваши ожидания и Вы имели такой опыт в использовании. Подбор декоративной косметики сугубо индивидуально для каждого. Тушь для ресниц Volume Million Lashes Balm подчеркивает красоту естественных ресниц, не утяжеляет их, ухаживает за ресницами и увеличивает каждую ресничку в объеме. В составе туши 92% натурального ухаживающего бальзама с натуральными ингредиентами и 8% черных минеральных пигментов.
      Чтобы ресницы не склеивались и тушь хорошо фиксировалась, как один из вариантов, предварительно ресницы слегка припудрить и нанести тушь в один слой.
      Обратите внимание на другие туши для ресниц бренда L'Oreal Paris, которые отличаются от туши Volume Million Lashes Balm по своим свойствам, нанесению и щеточкам: ссылка