Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Блеск для губ с эффектом объема L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss 408 7 мл (3600523971343)

Оценка пользователей 4.03/5
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brilliant Signature оттенок 404

Люблю цей блиск

Достоинства:
    Гарний колір 404
      Представник бренду

Оксана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі чути, що Вам подобається блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Раді, що Ви оцінили відтінок 404, який допомагає підкреслити природну красу губ і додає їм ніжного сяйва. Приємно знати, що продукт повністю виправдав Ваші очікування та дарує задоволення під час використання. Дякуємо, що обираєте L'Oreal Paris!

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 402 Soar Brilliant Signature Plump s L'oreal Paris

Среднее качество , без эффекта какого либо

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Качество
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже шкода, що блиск для губ L’Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss не справив очікуваного враження. Дія цього засобу базується на поєднанні доглядових компонентів та м’яких активів для візуального об’єму: у формулі є гіалуронова кислота, яка допомагає зволожувати губи та робити їх більш гладкими, поживні олії й емоленти для комфорту та м’якості, а також ментолові компоненти (peppermint oil, ethyl menthane carboxamide), які створюють легке охолоджувальне відчуття та сприяють візуальному ефекту більш повних губ. Саме за рахунок цього губи виглядають більш об’ємними та сяючими, без агресивного впливу. Розуміємо, що такий ефект може здаватися недостатньо вираженим, адже сприйняття об’єму та текстури дуже індивідуальне. Дякуємо, що відзначили колір, і цінуємо Ваш зворотний зв’язок - він допомагає нам ставати кращими. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ірина Б***

Дуже гарний, легкий та м'який збілюшує об'єм губ, дякую

Представник бренду

Ірина, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss у відтінку 402 подарував Вашим губам легкість, м’якість та красивий об’єм. Щасливі, що продукт виправдав Ваші очікування та додає Вашому образу сяйва та доглянутого вигляду!

• Юлиана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 408 Accentuate Brilliant Signature Plump L'oreal Paris

Цвет красивый но не понравился мятный эффект. То есть,будет печь для достижения эффекта объема.

Представник бренду

Юлиана, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися враженням. Нам дуже шкода, що м’ятний ефект блиску L’Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss виявився для Вас некомфортним. У формулі засобу передбачені охолоджувальні компоненти з ментоловою дією, які можуть викликати відчуття поколювання або легкого печіння - це частина концепції продукту та відповідає за візуальний ефект об’єму губ. Водночас інтенсивність цих відчуттів є індивідуальною та може відрізнятися залежно від чутливості губ. Дякуємо за зворотний зв’язок, ми обов’язково передамо його команді бренду та сподіваємося, що серед інших продуктів нашого асортименту Ви знайдете варіант, який буде максимально комфортним саме для Вас.

• Олеся

Блиск подобається, беру такий вже вдруге

Достоинства:
    Зволоження
    Недостатки:
    Трохи пече губи, бо є у складі ментол
      Представник бренду

Олеся, добридень! Дуже дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Щасливі чути, що Вам сподобався блиск L'Oréal Paris Glow Paradise balm-in-gloss і що Ви обрали його вже вдруге! Формула блиску дійсно містить компоненти з охолоджувальною дією - ментол та його похідні, які можуть викликати легке пощипування або поколювання після нанесення. Саме вони відповідають за приємний ефект свіжості та створюють візуальний об’єм губ. Дякуємо, що залишаєтесь з L’Oréal Paris!

• Оксана Т***

Чудовий блиск. Користуюся вже 3 роки!

Представник бренду

Оксана, раді вітати! Дякуємо за Ваш відгук про L’Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss у відтінку 408! Ми дуже раді, що Ви вже три роки насолоджуєтеся його сяйвом і об’ємом для губ. Нехай блиск і надалі радує Вас своїм ефектом! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Анна К***

очень неудобная кисточка, на губах всё время печёт, цвет красивый

Представник бренду

Анна, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкодуємо, що блиск L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss у відтінку 408 не виправдав Ваших очікувань. Цей продукт створений для надання делікатного блиску з доглядовим ефектом та містить інгредієнти для зволоження губ. Формула блиску також включає компоненти з охолоджувальною дією - зокрема ментол та його похідні, які можуть спричиняти відчуття поколювання чи легкого пощипування після нанесення. Це є частиною формули, що забезпечує ефект візуального об’єму губ. Ми вдячні Вам за зворотний зв’язок і обов’язково передамо Ваші зауваження нашій команді. Гарного дня!

• Тетяна Б***

Дуже класний блиск

Представник бренду

Тетяна, вітаємо! Дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що блиск для губ L'Oréal Paris Glow Paradise balm-in-gloss у відтінку 404 Вам сподобався. Ми раді, що він дарує Вам приємні враження. Нехай кожне використання підкреслює Вашу природну красу!

• Ілона

Блиск тримається довго,але трохи довго пощіпує губи

Представник бренду

Ілона, добрий день! Щиро дякуємо Вам за відгук про блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Легке пощипування після нанесення — нормальна реакція, адже формула блиску містить компоненти, що стимулюють мікроциркуляцію та надають губам більшого об’єму. При цьому він ще й доглядає за шкірою завдяки доглядовій зволожуючій текстурі. Якщо ж відчуття здається Вам надто інтенсивним, можна наносити тонший шар або комбінувати блиск із бальзамом для губ. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями, і бажаємо яскравих б’юті-експериментів!

• Євгенія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brilliant Signature оттенок 412

неуважно замовляля, дивлячись на фото, а відтінки взагалі інші. по фото була впевнена, що замовила відтінок 414, можливо вони змінили нумерацію, а в результаті прийшов зовсім інший відтінок, який абсолютно відрізняється від фото, прикріпленого до відтінку. дуже сумно

Представник бренду

Євгенія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією та залишилися розчаровані. Відтінок 414 у лінійці L’Oréal Paris Glow Paradise balm-in-gloss справді доступний у деяких країнах, однак саме в Україні він не представлений, тому може виникати плутанина при онлайн-замовленнях. Також варто враховувати, що фото продуктів на екрані можуть відрізнятися від реального відтінку через індивідуальні налаштування монітору та освітлення. Щоб обрати найвідповідніший варіант, радимо орієнтуватися на номер і назву відтінку, а перед першим замовленням за можливості протестувати його в офлайн точках продажу. Бажаємо Вам всього найкращого та тільки вдалих покупок!

Очень сушит губы
    Вообще не стойкий
    Чуть щиплет

Представник бренду

Анна, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкодуємо, що блиск не виправдав Ваших очікувань. Glow Paradise Balm-in-Gloss створений для надання делікатного блиску з доглядовим ефектом, збагачений інгредієнтами для зволоження, але сприйняття може бути індивідуальним. Формула цього блиску дійсно містить інгредієнти з охолоджувальним ефектом — зокрема, ментол та його похідні, які можуть викликати відчуття поколювання або легкого "пощипування" після нанесення. Це є частиною формули, яка забезпечує ефект візуального об’єму губ. Ми передамо Ваш коментар відповідному відділу. Дякуємо, що поділилися досвідом!

• Анна К***

В описании не указано, что блеск печёт! Мята или перец, мне не нравится покалывание губ! Почему нет инфо в описании?
    Аромат незначительный, ближе к нейтральному
    Лучше купить от Кико

Достоинства:
    Не нашла)
    Недостатки:
    Печёт.
      Представник бренду

Доброго дня, Анна! Щиро дякуємо за Ваш зворотний зв’язок щодо блиску для губ ефектом об'єму L'Oréal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Нам прикро, що використання засобу спричинило для Вас дискомфорт. Формула цього блиску дійсно містить інгредієнти з охолоджувальним ефектом — зокрема, ментол та його похідні, які можуть викликати відчуття поколювання або легкого "пощипування" після нанесення. Це є частиною формули, яка забезпечує ефект візуального об’єму губ. Ми розуміємо, що чутливість до подібних компонентів — індивідуальна, і шкодуємо, що цей ефект виявився для Вас неприємним. Ваш коментар буде передано команді бренду — дякуємо, що звернули увагу на відсутність цієї інформації в описі продукту. Сподіваємось, що Ви знайдете серед наших засобів той, який повністю відповідатиме Вашим уподобанням. Дякуємо, що поділилися досвідом!

• Бондарь Ю***

Шикарный блеск. У меня номер 404.

Достоинства:
    Делает губы объемней
      Представник бренду

Юлия, вітаємо! Дуже дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що блиск для губ L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss у відтінку 404 справив на Вас чудове враження. Цей блиск створений не лише для візуального об’єму, а й для догляду — збагачена формула з гіалуроновою кислотою зволожує губи, залишаючи приємне відчуття м’якості. Дякуємо, що обираєте L'Oréal Paris! Нехай кожен Ваш образ буде бездоганним!

• Ніна Я***

Колір дуже гарний. Задоволена, що купила.

Представник бренду

Ніна, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що блиск для губ L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss у відтінку 408 Вам сподобався та виправдав очікування. Приємно знати, що колір став вдалим вибором і подарував Вам задоволення від покупки. Дякуємо за довіру до нашого бренду!

• Анжела К***

Колір не відповідає дійсності

Представник бренду

Анжела, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Нам щиро шкода, що колір блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss не виправдав Ваших очікувань. На жаль, екран не завжди точно передає колір продукту, це залежить від індивідуальних налаштувань монітору. Тому ми розуміємо, як важко обрати відтінок онлайн, й завжди радимо протестувати продукт в офлайн точці продажу, перед замовленням засобу вперше, це допоможе підібрати ідеальний колір, а також оцінити особливості засобу. Сподіваємось, що наступні покупки подарують тільки позитивні враження! Бажаємо Вам гарного дня!

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: 400 Maximize Brilliant Signature Plump L'oreal Paris

Все чудово, текстура, колір, але пече дуже довго і не приємно на вустах(

Достоинства:
    блиск гарно виблискує на сонці
    Недостатки:
    Дуже щипає та пече на вустах
      Представник бренду

Юлія, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук про блиск для губ L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss! Нам прикро, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Блиск для губ з ефектом об'єму містить інгредієнти, які можуть викликати відчуття легкого поколювання або охолодження (перцева м'ята), що є частиною ефекту об'єму. На жаль, підбір косметичних засобів це дуже індивідуально, тому радимо протестувати продукт в офлайн точці продажу, перед замовленням засобу вперше, щоб він повністю відповідав Вашим очікуванням. Зверніть увагу на помаду-бальзам для губ L'oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick, без компонентів для об'єму та комфортною формулою: ссылка. Бажаємо Вам знайти саме той продукт, який буде ідеальним для Ваших потреб!

• Бондарь Ю***

Понравился

Представник бренду

Юлия, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що ділитесь враженнями після використання блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Раді, що Вам цей продукт. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Ірина В***

Так себе, на такую сумму не о чем, губы ждет, эффекта увеличения нет, быстро стирается

Представник бренду

Ірина, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук про L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss! Нам шкода, що продукт не виправдав Ваших очікувань. Блиск для губ L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss дійсно має легкий відтінок і формулу, яка включає інгредієнти для додаткового догляду за губами. Відчуття пощипування може бути пов'язане з ментоловими компонентами, які створюють ефект об'єму. Це нормальна реакція для такого типу продуктів, але ми розуміємо, що вона може бути індивідуально незручною. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом, і сподіваємося, що Ви знайдете продукт, який ідеально Вам підійде. Зверніть увагу на класичний блиск без ментолу L'Oreal Paris Infallible Mega Gloss. Бажаємо гарного настрою!

• Ирина Х***

Чудовий блиск. Добре зволожує губи. Дуже привабливий блиск.

Представник бренду

Ирина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що блиск для губ L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss сподобався Вам. Він дійсно чудово зволожує і надає губам привабливий блиск. Сподіваємось, він стане Вашим улюбленим засобом для щоденного макіяжу!

• Неля М***

Чудовий блиск!

Представник бренду

Неля, раді вітати. Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобався блиск для губ L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Ваші відгуки надихають нас створювати ще більше чудових продуктів для Вас! Бажаємо Вам гарного дня!

• Юлія Р***

Блиск,як блиск!
    Перші 2 хв щіпає при нанесенні!
    Далі норм
    Як на свої гроші то може бути!

Достоинства:
    Колір очі не виїдає
      Представник бренду

Юлія, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар, що спробували наш блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss та ділитесь враженнями після використання. Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Тарасенко А***
      Представник бренду

Алина, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук та за високу оцінку для нашого блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Марианна Б***

Приємний запах, добре лягає на губи, відчувається легке пощипування

Представник бренду

Марианна, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!

• Виктория Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Brilliant Signature оттенок 416

Блеск плотный, глянцевый, создает эффект мокрых губ. Цвет точно как в тюбике. Не такой мягкий розовый как на картинке с губками,
    а гораздо ярче и темнее, вишнево-сливовый. Для меня, женщины с русыми волосами и светлой кожей, слишком темный оказался, агрессивный. Но это дело вкуса. Кстати, тем кто недоволен наклейками могу посоветовать элементарный способ. Снимаете наклейку. Берете небольшой кусочек салфетки, слегка смачиваете обыкновенным подсолнечным маслом и аккуратненько протираете. Клея как не бывало! )))

Достоинства:
    Мокрый эффект, плотный цвет.
      Представник бренду

Виктория, добридень! Дякуємо Вам за те, що поділилися своїм досвідом та обирали блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss. Нам дуже приємно, що продукт Вам подобається! Радимо також звернути увагу на помаду L'Oreal Paris Color Riche Lipstick, яка забезпечує насичений колір і додаткове зволоження. Бажаємо Вам чудового настрою та яскравих образів!

• Оксана Г***

Блиск світло рожевий, дає перламутр, мʼята в складі поколює губи і дає холодок для обʼєму. Мені подобається.

Достоинства:
    Напівпрозорий колір
      Представник бренду

Оксана, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми дуже раді, що Вам подобається наш блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss та обраний відтінок! Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!

• Марина Д***

Марина, вітаємо! Ми дякуємо Вам за відгук та довіру до бренду - L’Oreal Paris. Щиро раді, що блиск для губ з ефектом об'єму - L'Oreal Paris Glow Paradise Balm-in-Gloss Вам до вподоби та Вас радує результат! Бажаємо краси та гарного дня!

• Олексій Д***

Полная подделка,холодок на губах или печёт,жена сказала.Непонятный эффект,но точно не Лореаль!!!!Будьте аккуратны!!! Выкинули деньги

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Подделка

Олексій, вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук! Ефект холодку або легкого поколювання, який Ви відчули, дійсно є характерною особливістю блиску L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Це пояснюється наявністю в складі олії перцевої м’яти, яка забезпечує охолодження та сприяє створенню ефекту об’єму губ. Проте ми розуміємо, що такі відчуття можуть не всім сподобатися. Якщо у Вас виникли питання або сумніви, Ви завжди можете зв'язатися з нашим відділом консультування споживачів компанії "Лореаль Україна", якій належить бренд L'Oreal Paris, через електронну пошту : porada @loreal.com. З Вами обов'язково зв'яжуться після Вашого звернення. Дякуємо. Гарного дня.

• Ольга Б***

Купляю не вперше. Блиск мені підходить ідеально. Дивуюсь відгукам про «щипає» і т.д. Перед покупкою спробувала в магазині і зрозуміла, що за відгуками купляти немає сенсу. Кожному-своє. У мене ніякого дискомфорту немає. А якість і вигляд на губах -ok! Завдяки наклейці видно, що не вживаний. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Якість, добре тримається на губах.

Ольга, добрий день! Дякуємо Вам за теплі слова! Ми високо цінуємо зворотний зв'язок від наших покупців! Ми раді, що Вам ідеально підходить наш блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Дійсно, перед покупкою вперше найкраще протестувати засіб в офлайн точках продажу, щоб колір та формула виправдали всі сподівання та вподобання! Бажаємо приємного дня!

• Інна

Гарна якість,лягає рівно

Достоинства:
    гарне пакування, лягає рівно, відчуття прохолоди на губах
    Недостатки:
    просто прозорий

Інна, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Проте прикро, що відтінок 402 не виправдав Ваші очікування. На третьому фото представлені кольори блисків, можливо блиск з більш насиченим кольором сподобається Вам більше! Також, радимо перед тим, як прийняти рішення вперше замовити продукт, протестувати його у офлайн точці продажу, щоб продукт повністю відповідав Вашим бажанням. Бажаємо Вам чарівності!

• Тетяна Г***

Гарний блиск для губ. Значного ефекту збільшення не побачила, але довго тримається і привабливо виглядає.

Тетяна, добрий день. Щиро вдячні Вам за оцінку. Ми щасливі, що Ви отримали позитивні враження після використання блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Шкода, що Ви не отримали значного ефекту збільшення, але ми розуміємо, що реакція на олію перцевої м'яти може бути індивідуальною. Бажаєм Вам всього найкращого!

• Ольга С***

Блиск дуже сподобався, хоча сумнівалася читаючи відгуки. Не пече мені зовсім, трішки ментоловий на губах, відчуття зберігається протягом всього часу, як від жуйки, майже не відчувається потім. Липкий дуже в міру, бо це ж блиск, яким йому ще бути, не як масло для губів). Відтінок 416 без шимеру, напівпрозорий, глянець гарний, якщо не чіпати і не їсти, тримається якийсь час, але звісно не суперстійкий. Запах класний. Аплікатор зручний. Колір дуже красивий, не пошкодувала взагалі ні секунди, що взяла. Губи звісно не збільшує) але гарно зволожує!

Достоинства:
    Колір краса просто, запах, текстура, зволожує
    Недостатки:
    Наклейка на тюбику( комусь ментоловий присмак може не сподобатися

Ольга, вітаємо. Дякуємо за коментар. Нам дуже приємно читати Ваш чудовий розгорнутий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені блиском для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss та його ефектом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо на Вас за покупками знову. Бажаємо краси та чудового настрою!

• Наира Г***

Блеск для губ - неплохой. Нравится ощущение прохлады на губах. Ощущение абсолютно комфортное. Удивляют комментарии тех, кого этот блеск "кусает", "щипает" и т.д. Но согласна с предыдущим комментарием по поводу наклеек. С наклейкой тюбик смотрится не очень, а снять её, будет смотрется совсем некрасиво. Наклейка на тюбике с шампунем или гелем для душа - это ещё терпимо. Но на декоративной косметике, которую носишь с собой в косметичке - это недопустимо. В следующий раз хорошо подумаешь, покупать такую косметику в "Розетке" или в другом магазине.

Достоинства:
    Хорошее качество блеска. Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Наличие наклеек, которые невозможно снять.

Наира, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка дуже важлива для нас. Щасливі, що блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss та відчуття прохолоди на губах Вам подобаються. Ми передамо Ваш коментар щодо наліпок відповідному відділу! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Екатерина К***

Чудовий блиск, мені подобається, дякую. Але чому я, дівчина, маю носити таке жахіття в своїй косметичці, тому що хтось зекономив на наліпках , які неможливо безслідно зняти з мого товару , який я придбала за свої кошти?!! Чи може, я повинна ще купити якийсь розчинник чи спирт, щоб зі своєї косметики, придбаної на Розетці (бо це тільки тут з таким постійно стикаюся), знімати клей від наліпок ? То ви пишіть наступного разу в описі товару

Достоинства:
    Прозорий, трошки з відтінком, ніжний гарний колір
    Недостатки:
    Прийдеться залишити цю уродську наліпку, щоб не носити це ще більше уродство зі слідами від клею.

Добридень! Дякуємо за Ваш відгук про блиск для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Ми раді, що продукт Вам сподобався і що Ви оцінили його колір та ефект. Вибачте за незручності, які завдали наліпки. Ваше зауваження є важливим, і ми обов'язково передамо його нашим командам для вдосконалення упаковки. Ми розуміємо, що це може бути неприємно, і дякуємо за Ваше терпіння та розуміння. Сподіваємося, що подальші покупки принесуть лише позитивні враження. Гарного дня!

• Марина Ч***

Дівчата , хто пише за наліпку,-абсолютно погоджуюсь . Додам лише , що подібний клей легко знімається будь-яким рідким маслом . Трохи на ватний диск і потерти необхідне місце. Буде чистесеньке)
      Але взагалі -це наклейки завжди псують враження . Можна було б використовувати і клей, який не лишає слідів.

• Екатерина К***

Трошки пощипує спочатку, але потім все чудово. І колір ніжний дуже

Екатерина, вітаємо. Щиро вдячні Вам за коментар. Раді, що Ви ділитесь враженнями після використання блиску для губ з ефектом об'єму L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss, дякуємо за довіру до бренду L'Oreal Paris. Бажаємо Вам чудового настрою!

• Красавцева О***

Приємний на губах не липкий все подобається окрім того що пече губи я розумію що так має бути але чи постійно поки блиск на губах?

Достоинства:
    Все відмінно)окрім печіння

Ольга, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Всі засоби бренду L'Oreal Paris перевірені під дерматологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Блиск L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss з гіалуроновою сироваткою - зволожує та доглядає за губами; за рахунок в складі олії перцевої м'яти охолоджує губи і помітно збільшує їх об'єм, що не всім до вподоби. Бажаємо Вам гарного дня!

• Миша Г***

Ментоловый вкус, так и должно быть!

Миша, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Так, ментоловий смак це одна з особливостей блиску L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss. Блиск L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss з гіалуроновою сироваткою - зволожує та доглядає за губами; за рахунок в складі олії перцевої м'яти охолоджує губи і помітно збільшує їх об'єм, що і надає незвичайний смак. Бажаємо Вам гарного дня!

• Людмила Б***

Печет на губах.Ужасно.

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Печет на губах.Не рекомендую

Доброго дня, Людмила! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам шкода, що блиск для губ Вам не підійшов. Підбір декоративної косметики суто індивідуальний для кожного, бо різні складники та ефекти. Всі засоби бренду L'Oreal Paris перевірені під дерматологічним контролем, але індивідуальної реакції Вашої шкіри на той чи інший інгредієнт ми не можемо виключити. Блиск L'Oreal Paris Glow Paradise balm-in-gloss з гіалуроновою сироваткою - зволожує та доглядає за губами; за рахунок в складі олії перцевої м'яти охолоджує губи і помітно збільшує їх об'єм, що не всім до вподоби. Зверніть увагу на класичний блиск для губ L'Oreal Paris Infallible, який надає візуального об'єму губам та зволожує їх. Бажаємо Вам гарного дня!