ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Туалетная вода для мужчин La Rive Black Water 100 мл (5901832068662)

Есть в наличии

4.2/5
Оценка пользователей 4.2/5
  • Алексей Б***

Купував цю туалетну воду, а прийшла La Rive Black Water, побачив вже вдома

Достоинства:
    Не знаю, прийшли інші
    Недостатки:
    Прийшло не те, що замовляв

• майя т***

У мене така ж ситуація!
      Як вирішили питання?

• Володимир Г***

Доволі цікаве звучання, оригінального авентусу у мене не було, але товарищі казали, що дуже і дуже схоже. Досить насичений запах чорної смородини та дерева, сладкуватий, я би навіть сказав сладкувато-пряний. Одна з найкращих туалеток за свої гроші із всієї лінійки La Rive. Тримаєтся 3-4 години, на останок розкриваєтся як помірно сладкий, але дуже агресивний аромат, є більш нейтральні, дуже чоловічий, що мені сподобалось, особливо за свої гроші. Так, специфічний, підійде не для кожного, але мені сподобалось.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не помітив
    • Антон

Він більше схожий на Aventus Absolu, ніж на оригінальний. А таки да, достойний аромат

• Олександр М***

Воняють це не запах

Недостатки:
    Все
  • Іван Г***

Nice

• Андрій В***

Запах супер - 3-4 год.

• Владислав Ш***

Запах дуже сподобався

Достоинства:
    Ціна та запах
    Недостатки:
    Тримається 2 години, але на більше не розраховував
  • Дмитрий К***
    Продавец: Rozetka

Очень интересный аромат , клон крида , с кридом не знаком , но по отзывам с Фрагрантики , он достойный . Начинающим любителям парфюмерии может не зайти , но он хороший . Сам для себя его открыл не сразу , отсавил на месяца 2 , потом вернулся и обалдел , он просто отличный , за эти деньги , просто нет конкурентов .

Достоинства:
    За эти деньги вне конкуренции.
    Недостатки:
    За эти деньги их нет
  • Роман І***
    Продавец: Rozetka

Дуже вонючий і задушливий запах, хоча початкові ноти непогані свіжої смородини. Не рекомендую.

• Вадим Г***

Не шариш)