Отзывы покупателей о Аквагель La Roche-Posay Hyalu B5 против фотостарения и потери упругости тусклой кожи лица SPF30 50 мл (3337875760201)
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Як засіб норм, але великий мінус - залишає помаранчеві сліди на одязі. Я вже пробувала, щоб повністю вбрався і тоді одягатися, але все одно світлі комірці стають помаранчевими (тоналкою не користуюсь)
- Недостатки:
- Залишає сліди на світлому одязі
Олена, добрий день. Ми дякуємо за відгук. У разі неефективного використання засобу слід враховувати, що результат може відрізнятися через індивідуальні особливості шкіри. Реакція й ефективність також можуть залежати від зовнішніх та внутрішніх чинників, що впливають на епідерміс. Ми обов’язково врахуємо Ваш коментар, адже цінуємо Вашу довіру до нашого бренду та прагнемо, щоб Ви залишалися задоволені. Бажаємо Вам здоров'я!
- Наталия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Не моё. Купилась на формулу " аква-гель", думала будет улетать в кожу, впитываться без следа. Не тут-то было. На финише жирноват и липковат для лета. Под макияж тоже не годится. Не растушуешь сухие тени и румяна на этой основе.
А вот после дня на сонце, или ветре, как компенсация- хорошо.- Достоинства:
- Ингридиенты, что входят в состав.
- Недостатки:
- Как утренний не годится. Чувствуется на лице липковато-жирноватым финишем
Наталия, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Сприйняття продукту завжди дуже індивідуальне, адже у кожного свої вподобання та потреби в догляді. Ми візьмем до уваги Ваш коментар оскільки цінуємо Вашу довіру до нашого бренду й хочемо, щоб Ви залишалися задоволені. Бажаємо Вам краси!
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Легкий.захіщае від сонця
- Достоинства:
- Сподобався
- Недостатки:
Светлана, добрий день. Щиро дякуємо за довіру до La Roche-Posay. Нам приємно, що наші засоби стали частиною Вашого догляду. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальні продукти з гами Toleriane, які делікатно видаляють забруднення та дарують шкірі комфорт. Нехай Ваш догляд завжди приносить тільки задоволення!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Другий тюбик використовую, Відмінний ефект, у моїй косметичці має бути обовʼязково!До того ще й економний!
Олена, вітаємо. Дякуємо за довіру та чудовий відгук. Лабораторія La Roche-Posay докладає старанні зусилля для отримання продуктів з натуральним, безпечним та ефективним складом й обов'язково тестує готовий результат. Тому, щиро раді, що Ви помітили позитивні зміни в стані Вашої шкіри. Бажаємо й надалі лише позитивних вражень!