Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Дерматологическая сыворотка La Roche-Posay Hyalu B5 Eye Serum для коррекции морщин и восстановления упругости чувствительной кожи вокруг глаз 15 мл (3337875806923)

Оценка пользователей 3.3/5
  • Наталія Ч***

Ця сироватка мені чудово підійшла. Для мене найкращий варіант.

Наталія, вітаємо. Вдячні за відгук. Після догляду за шкірою обличчя радимо перейти до зони навколо очей шкіра якої також потребує нашої турботи. Спробуйте доповнити догляд обравши Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт миттєво наповнює епідерміс вологою та зберігає її протягом дня. Використовуйте у своїй рутині догляду зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Мар'яна Я***

Вітаю. Придбала сироватку, але подарунок не отримала. Діяла акційна пропозиція додатково міні набір сироваток.

Достоинства:
    Ще не спробувала
    Недостатки:
    Подарунок не отримала

• Олександр

Все закінчилось у кабінеті лікаря-дерматолога із опіками повік і старческими зморшками і коркою шкіри. Будь ласка, не вказуйте , що всім підходить, що можна кожен день користуватися, хоч і всі попередні засоби цього бренду вам підходили ідеально. Дуже агресивний продукт. Будь ласка, будьте обережні!

Достоинства:
    Поки не виявлено
    Недостатки:
    Опіки, зморшки стали більше , утворилася кірка на шкірі і набряки

Олександр, добрий день. Дякуємо за зворотний відгук. У разі неефективного використання продукту важливо розуміти, що підбір догляду є дуже індивідуальним. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішому епідермісі. Можливо такий результат виник внаслідок особистої реакції на інгредієнт, що входить до складу. Бажаємо Вам здоров'я!

• Сергей П***

Користуюся три місяці. Як на мене змін не спостерігаю(

Сергей, вітаємо. Дякуємо за відгук. Дотримуємось твердження, що шкіра кожної людини особлива. Процеси, які в ній відбуваються, проходить зі своєю динамікою та різноманітністю. Тому й догляд, який ми обираємо, може забезпечити результат, який відрізняється від інших. Пам'ятайте, що важлива регулярність використання та супутній догляд за обличчям. Радимо переконатись в дбайливому очищенні епідермісу, що обрані продукти для вмивання не надають сухості чутливій зоні навколо очей. Також, рекомендуємо в майбутньому розглянути Pure Vitamin C антивіковий догляд комплексної дії для чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay, який зможе надати більш виражений результат. Бажаємо лише позитивних вражень!

• Тетяна
    Продавец: Rozetka

Брала раніше набір сироваток там В5 дуже класна, а ця рідка, липка і ніякого ефекту

Достоинства:
    Недостатки:
    Липка, ніякого ефекту

Тетяна, вітаємо. Ми вдячні за зворотний відгук. Сироватку, що Ви придбали розроблена для ділянки навколо очей, а та, що в наборі для обличчя. Дані засоби мають різну текстуру, склад та заявлені характеристики. Важливо розуміти, що підбір догляду за епідермісом обличчя є дуже індивідуальним, а також необхідно враховувати індивідуальний результат після застосування. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей від бренду La Roche - Posay. Бажаємо Вам привабливості!

• Светлана С***
    Продавец: Rozetka

Єдиний, хто виграє на цих товарах - виробник.