Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сменный блок Гель-мусс La Roche-Posay Effaclar+M Рефил для очищения проблемной кожи 400 мл (3337875876407/3337875943963)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Валерій К***

Чудовий гель

Валерій, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радимо не зупинятись на досягнутому та доповнювати рутину догляду для отримання найкращого довготривалого ефекту. Спробуйте розглянути Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб додатково надасть ефект ексфоліації та очищення. Радимо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо здоров'я!

• Вікторія М***

Прекрасно підходить для жирної та комбінованої шкіри.

Достоинства:
    Економнімть упаковки
    Недостатки:

Вікторія, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам молодості!

• Владимир С***

Все добре

Владимир, вітаємо. Щиро вдячні за залишений відгук. Ми цінуємо кожен досвід наших клієнтів і раді, що Ви довірили здоров'я своєї шкіри. Бажаємо Вам подальших вдалих придбань та ефективного догляду!

• Светлана Б***

Купую дітям - підліткам. Стан шкіри покращився, висипів менше.

Достоинства:
    Економне пакування.
    Недостатки:
    шкіру сушить.

Светлана, раді вітати. Дякуємо за коментар. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо в комплексі обрати Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!

• Юлія К***

Все підійшло, користуюсь не перший рік

Юлія, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бренд La Roche-Posay має велику кількість гамм, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо розглянути продукти бренду з таких гам, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!

• Оксана Б***

Прийшов швидко, все добре

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:

Оксана, раді вітати. Вдячні за коментар. Радимо не зупинятись на досягнутому та доповнювати рутину догляду для отримання найкращого довготривалого ефекту. Спробуйте розглянути Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб додатково надасть ефект ексфоліації та очищення. Радимо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо здоров'я!

• Яна М***

Користуюся завжди

Достоинства:
    Заспокоює шкіру, знімає запалення, зручне пакування
    Недостатки:

Яна, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бренд La Roche-Posay має велику кількість гамм, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо розглянути продукти бренду з таким гамм, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!

• Олена П***

Чудовий засіб гель мус . Давно киристуємось. Також підходить підліткам. Рекомендую!

Олена, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бренд La Roche-Posay має велику кількість гамм, засоби з яких розроблені для наповнення шкіри вологою. Це допомагає їй підтримувати рівень гідратації що, безпосередньо, впливає на пружність та сяйво епідермісу. Тому, щиро радимо розглянути продукти бренду з таким гамм, як Hydraphase, Hyalu B5 та Toleriane. Бажаємо здоров'я!

• Юрій І***

Раджу у кого акне.Мені допомогло.Дякую

Юрій, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Пам'ятайте що жирна шкіра також потребує зволоження, зверніть увагу на La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків. Засіб містить ліпіди, яких особливо не вистачає для відновлення захисної гідроліпідної плівки, а також активні інгредієнти для зміцнення бар'єрної функції шкіри. Бажаємо найкращих результатів!

• Валерій К***

Супер якісь .. із своєю поставленою задачею справляється ...рекомендую купую тепер тільки цей засіб ...

Валерій, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Глибоке та делікатне очищення – перший крок до здорового епідермісу. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри. Продукт делікатно і якісно абсорбує надлишок себума, запобігає появі жирного блиску й ретельно очищає епідерміс від забруднень. Маска має себорегулювальну дію завдяки вмісту двох видів глини – каоліну та аргілу. Заспокійлива дія пантенолу дозволяє уникнути роздратування шкіри після очищення. Бажаємо Вам гарного дня!

• Ангеліна Т***

Допомагає очищувати проблемну шкіру

Ангеліна, раді вітати. Дякуємо, що поділилися враженнями від використання продукту. Зверніть Вашу увагу на Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб делікатно відлущує клітини епідермісу, що допомагає запобігти появі залишкових слідів та виникненню недоліків. Продукт надає зволоження шкіри до 24 годин й матує епідерміс. Протестовано з 10 років. Бажаємо Вам привабливості!

• Лілія П***

Гарно очищає шкіру, запах приємний.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутні

Лілія, вітаємо. Щиро вдячні за зворотній зв'язок після використання засобів. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!

Користуюся більше року,дуже подобається

Тетяна, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Також зверніть увагу на новинку від бренду La Roche-Posay, Effaclar A.Z гель-крем з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок. Формула продукту містить дерматологічний комплекс із трьох кислот для подвійної дії: корекції зморщок та видимих недоліків проблемної шкіри. Продукт сприяє відлущенню ороговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота, що входить до складу, відновлює пружність та зменшує видимість ліній зневоднення і дрібних зморщок, а також сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Бажаємо Вам привабливості!

• Богдан М***

Богдан, вітаємо. Дякуємо за довіру. Бажаємо надалі лише позитивних вражень!

Улюблений засіб для вмивання

Достоинства:
    Гарно очищує шкіру

Тетяна, добрий день. Ми щиро вдячні Вам за відгук. Щоб забезпечити найкращий стан епідермісу, рекомендуємо комплексно використовувати продукти бренду La Roche-Posay. Вранці та ввечері виконуйте очищення, тонізацію шкіри обличчя та завершуйте основним кремом. Радимо звернути увагу на Effaclar Mat зволожувальний себорегулюючий засіб проти блиску та розширених пор. Продукт ефективно зволожує епідерміс, звужує пори й надовго забезпечує матовий фініш. Бажаємо, щоб Ваша шкіра була здоровою та приносила Вам задоволення!

• Уляна Г***

Раніше користувалась іншими засобами, завжди була задоволена. Спробую вперше з комбінацією тоніка та крема

Достоинства:
    Не сушить шкіру, шкіра не жирніє
    Недостатки:

Уляна, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук. Доповніть догляд Effaclar A.Z гель-кремом з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок від бренду La Roche-Posay. Формула продукту містить дерматологічний комплекс із трьох кислот для подвійної дії: корекції зморщок та видимих недоліків проблемної шкіри. Продукт сприяє відлущенню зроговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота, що входить до складу, відновлює пружність та зменшує видимість ліній зневоднення і дрібних зморщок, а також сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Бажаємо Вам привабливості!

• Тетяна С***

Мій улюблений з нещодавна засіб для очищення шкіри. Придбала в наборі міні версій перший раз. І тепер вирішила взяти велику пачку. В мене зникають проблеми зі шкірою як вода на сонці. Реально крутий та якісний щюзасіб, який приємно застосовувати та гарно виглядає.

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:

Тетяна, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радимо не зупинятись на досягнутому та доповнювати рутину догляду для отримання найкращого довготривалого ефекту. Спробуйте розглянути Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб додатково надасть ефект ексфоліації та очищення. Радимо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо здоров'я!

• Дарина

Класний гель. Гарно і дбайливо очищає шкіру, добре милиться. Рекомендую

Дарина, вітаємо. Дякуємо за довіру. Радимо не зупинятись на досягнутому та доповнювати рутину догляду для отримання найкращого довготривалого ефекту. Спробуйте розглянути Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб додатково надасть ефект ексфоліації та очищення. Радимо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо здоров'я!

• Алла П***

Гель гарно очищає шкіру, м'який, підходить для проблемної шкіри

Алла, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Раді бачити Вас задоволеною. Для покращення вигляду пор та вирівнювання тону та текстури епідермісу, радимо розглянути Effaclar К+ відновлювальний засіб для догляду за комбінованою та схильною до жирності шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Після першого ж застосування шкіра набуває відчуття свіжості, яке зберігається протягом усього дня. А вже через 1 місяць шкіра оновлюється: текстура розгладжується, пори глибоко очищуються та зменшується жирний блиск. Бажаємо вдалих результатів!

• Інна С***

Гарний засіб для очищення шкіри.
    До цього користувалася міцелярною пінкою La Roche, але вирішила спробувати гель. Не викликає позразнень та сухості шкіри.
    В цілому задоволена, рекомендую.

Достоинства:
    Об"єм. ціна. якість.
    Недостатки:

Інна, добрий день. Дякуємо за високу оцінку. З настанням тепла шкіра жирна за типом стає схильною до надмірного себовиділення. З брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість вплинути на цей процес та покращити вигляд пор. Радимо розглянути Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри. Бажаємо краси!

• Тетяна Б***

Улюблений засіб для вмивання.Мені 45,дітям підліткам теж підходить,якісно очищує шкіру.

Тетяна, вітаємо Вас. Вдячні за відгук. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випроміненням та загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB- променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!

• Юлія Д***

Все супер

Юлія, раді вітати. Дякуємо за позитивний відгук. Зверніть Вашу увагу на Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб делікатно відлущує клітини епідермісу, що допомагає запобігти появі залишкових слідів та виникненню недоліків. Продукт надає зволоження шкіри до 24 годин й матує епідерміс. Протестовано з 10 років. Бажаємо Вам привабливості!

• Ирина Р***

Подобається

Ирина, добрий день. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Для збереження молодості й краси епідермісу зверніть Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб мітить ретинол, вітамін Б3 (ніацинамід) та гліцерин, які забезпечують зволоження епідермісу протягом 24 годин, а також його заспокоєння разом із відновленням бар'єра шкіри. Усе це робить сироватку такою, що підходить навіть для дуже чутливого шкірного покриву. Для запобігання появи пігментних плям на шкірі в період застосування догляду зі вмістом ретинолу не забувайте додавати в ранкову рутину засоби, що мають високий рівень захисту від УФ-випромінювання. Бажаємо Вам краси!

• Олена А***

Задоволена! А цього разу і економною упаковкою! Довірилась бренду La Roche-Posay, знаючи як важко знайти дієвий догляд при певних проблемах.... Впевнена в безпечних та ефективних розробках даного виробника!

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Олена, добрий день. Дякуємо за відгук. Взимку шкіра може ставати більш чутливо та вразливою. Також, догляд з кислотами може робити її реактивною до факторів навколишнього середовища. Тому, щиро радимо розглянути La Roche-Posay Cicaplast B5 щоденну ультраконцентровану сироватку для посиленого відновлення та зволоження. Має текстуру, яка огортає шкіру для посиленого захисту. Інтенсивно заспокоює, вирівнює тон та поверхню подразненні шкіри. Містить пантенол 10%, аква позе філіформіс та гіалуронову кислоту. Бажаємо комфорту та краси!

• Галина С***

Экономная упаковка

Галина, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Для ефективного результату рекомендуємо доповнити догляд Effaclar очищувальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб містить два види глини, які відповідають за глибоке очищення, та пантенол, який забезпечить комфортне використання без подразнення. Гарного дня!

• Катерина С***

Все супер, пришло в коробке, даже подарочек положили

Катерина, раді вітати. Щиро дякуємо за коментар. Радимо доповнити догляд La Roche-Posay Lipikar Lait ліпідовідновлювальним засобом для сухої та дуже сухої шкіри тіла немовлят, дітей та дорослих. Використовуйте продукт щоденно для досягнення найкращого результату. Бажаємо приємного досвіду використання!

• Ма Х***

Супер гель

Вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук. Для покращення вигляду пор та вирівнювання тону та текстури епідермісу, радимо розглянути Effaclar К+ відновлювальний засіб для догляду за комбінованою та схильною до жирності шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Після першого ж застосування шкіра набуває відчуття свіжості, яке зберігається протягом усього дня. А вже через 1 місяць шкіра оновлюється: текстура розгладжується, пори глибоко очищуються та зменшується жирний блиск. Бажаємо вдалих результатів!

• Бардык В***

Дуже прикольно - дешевше і менше відходів, перелив в стару баночку і все. Або якщо не любиш візуальний шум - купив потрібну тобі баночку та переливаєш.
    До якості продукту зауважень не має, єдиний засіб що забезпечує мене чисту шкіру майже без висипань и не сильно пересушує.

Виктория, добрий день. Дякуємо за довіру та підкреслення переваг засобу. Для нас цінна Ваша думка. Пам'ятайте, про важливість зволожувати шкіру обличчя для забезпечення її пружності та гідратації. Також, це допомагає бути їй більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. Спробуйте розглянути Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Оксана Т***

Використовую даний гель для вмивання, не стягує та не сушить шкіру. Зручний формат рефіла для економії коштів та збереження екології завдяки повторному використанню пластику.

Достоинства:
    Для мене ідеально,(шкіра нормальна).
    Недостатки:
    Відсутнвн

Оксана, добрий день. Вдячні за високу оцінку, нам приємно. Щоб повноцінно виконувати свою функцію, шкіра повинна зберігати власну цілісність, зокрема рівень зволоженості, що визначає її тонус й естетичні якості. Радимо звернути увагу на Hydraphase НА UV Legere інтенсивний зволожувальний крем з легкою текстурою для зневодненої шкіри обличчя SPF25 від бренду La Roche-Posay, який має гігроскопічні властивості для збільшення вмісту води в роговому шарі для забезпечення зволоження до 72 годин. Додатково засіб покращує еластичність епідермісу, повертає комфорт та захищає від UVA- та UVB- променів. Бажаємо приємного використання!

• Ирина П***

Дуже гарний мус

Достоинства:
    Дуже гарний мус
    Недостатки:
    мені підійшов

Ирина, вітаємо. Дякуємо за відгук, приємно бачити Вас задоволеною. Пам'ятайте, що бренд La Roche-Posay має високоефективний засіб для корекції стійких недоліків дорослої шкіри обличчя. Роздивіться Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот. Чудове рішення залучити продукт у вечірній ритуал догляду. Зранку обов'язковим етапом є нанесення сонцезахисного засобу. Гарного дня!