Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Бальзам-маска La'dor Wonder Tear для увлажнения, укрепления и придания волосам объема 250 мл (8809181937622)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Юлія

Потрібно краще пакувати. Отримала потеклий флакон, в результаті мінус 1/3 бальзаму

• Алина М***

Дуже подобається ця маска, беру не перший раз.

Достоинства:
    Не жирнить волосся
  • Татьяна М***

Обожнюю)

• Юлія К***

Купила по відгуках..бальзам ніякий…гроші на вітер. Ніякого зволоження, про ефект маски взагалі не має мови.

• Svitlana

Не можу нічого сказати про товар. Ще не пробувала, і сумніваюсь у тому чи пробувати. Мене дуже стурбував один нюанс , немає наліпки з інформацією українською мовою. На інших товарах є. Яке походження цього товару? Чому немає наліпки ?
    Так як через рідних замовляю собі за кордон, немає можливості одразу все вияснювати. Навіть і оцінки ніякої поставити не можу, не знаю як на це реагувати.

• Виктория Ф***

Беру уже второй раз,маска супер

• Тетяна Ш***

Дуже хороша річ для волосся і як бальзам і як маска. Легке розчісування, слухняне волосся, приємний запах.

• Андрей М***

Быстро качественно. Шикарный бальзам стоит своих денег. В подарок 100мл антисептик. Очень приятно

Достоинства:
    Качество
  • Анна Г***

Супер бальзам для волос, придаёт гладкость, волосы приятные на ощупь, аромат прекрасный и держится до следующего мытья. Если подержать дольше, как маску, эффект лёгкого ламинирование волос

Достоинства:
    Салонная процедура дома)