- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібно краще пакувати. Отримала потеклий флакон, в результаті мінус 1/3 бальзаму
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається ця маска, беру не перший раз.
- Достоинства:
- Не жирнить волосся
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обожнюю)
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила по відгуках..бальзам ніякий…гроші на вітер. Ніякого зволоження, про ефект маски взагалі не має мови.
- SvitlanaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можу нічого сказати про товар. Ще не пробувала, і сумніваюсь у тому чи пробувати. Мене дуже стурбував один нюанс , немає наліпки з інформацією українською мовою. На інших товарах є. Яке походження цього товару? Чому немає наліпки ?
Так як через рідних замовляю собі за кордон, немає можливості одразу все вияснювати. Навіть і оцінки ніякої поставити не можу, не знаю як на це реагувати.- Достоинства:
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру уже второй раз,маска супер
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша річ для волосся і як бальзам і як маска. Легке розчісування, слухняне волосся, приємний запах.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстро качественно. Шикарный бальзам стоит своих денег. В подарок 100мл антисептик. Очень приятно
- Достоинства:
- Качество
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер бальзам для волос, придаёт гладкость, волосы приятные на ощупь, аромат прекрасный и держится до следующего мытья. Если подержать дольше, как маску, эффект лёгкого ламинирование волос
- Достоинства:
- Салонная процедура дома)