Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин La Rive L'Excellente 100 мл (5903719640053)

Оценка пользователей 4.8/5
  • Ольга К***

Приємний аромат , нагадує аромат від Calvin Klein Euphoria

• Наталія С***

Дякую

• Юлія А***

Я не можу сказати, що запах поганий, але заявленої піраміди там і близько немає, на жаль. Це просто трояндова вода і все. За таку ціну очікувала більшого, можливо, мені з партією не пощастило, не знаю, бо брала на основі заявленої піраміди та відгуків. Стійкість середня, до 6-8 годин, на одязі навіть довше тримається.

Достоинства:
    Для тих хто любить чайну троянду
    Недостатки:
    Немає заявленої піраміди, окрім аромату чайної троянди взагалі ніяких ноток більше не відчувається
  • Анастасія Т***

Ці парфуми гарно пахнуть. Тримаються пів дня. Дякую.

• Ирина П***

Приятный запах, нежный

Достоинства:
    Цена, запах
  • Карастоянова Т***

Приятно упакована, всё соответствует, как на заявленной картинке. Аромат нежный цветочно-фруктовый, чувствуется запах лилии, ириса, розы, сандала и мускуса. Немного маслянистый и всё-же держится аромат недолго!

Достоинства:
    Радость доставляет !!!
  • Наталия М***

Аромат мені сподобався. Ніжний, ненав'язливий. Не дуже стійкий. Але я все одно задоволена.

• Люда К***

Шлейфовий аромат не гірша оригінала

Достоинства:
    Устойчивий аромат
  • Юлия Ц***

Я дуже задоволена роботою магазина! Дякую за оперативність! Парфумована вода теж сподобалась, колежанки, які мають оригінал Ейфорії відмінностей не помітили! Компліментарний парфум!