Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Бальзам для губ La Roche-Posay Cicaplast восстанавливающий для детей и взрослых 7.5 мл (30106659)

Оценка пользователей 4.46/5
  • AI аналіз відгуків
    62 відгуки:  62% позитивні, 15% нейтральні, 23% негативні.
    Кількість відгуків, що увійшли в аналіз: 62. Більшість покупців вважають La Roche-Posay Cicaplast Lèvres ефективним для зволоження та загоєння губ, особливо при сильній сухості чи тріщинах. Окремі користувачі високо оцінюють швидку дію та безпечний склад, а також рекомендують його для дітей і дорослих. Разом з тим, відчутна частка користувачів лишилися незадоволеними, вказуючи на короткочасний ефект, високу ціну та проблеми з текстурою чи зручністю нанесення. Продукт може не підходити всім через індивідуальну реакцію, а очікування не завжди відповідають ціні. Деякі зазначають, що існують дешевші й ефективніші альтернативи.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Соломія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Помада дуже сподобалась, м'яка, без присмаку, тримається довше від інших гігієнічних помад.

Достоинства:
    Заживляє губи від тріщин, добре зволожує .
    Недостатки:
    З тюбика важко вилучити . За дорога ціна.

Соломія, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам здоров'я!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Дуже швидко отримала)хороший бальзам)

Марина, добрий день. Щиро вдячні за приємний відгук. Ми цінуємо Вашу довіру. Попіклуйтесь про шкіру рук з настанням холодів. Бренд La Roche-Posay розробив дієвий засіб для цієї делікатної зони, яка не менше за обличчя контактує з негативними факторами навколишнього середовища. Щиро радимо обрати Cicaplast Mains бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук. Бажаємо лише комфорту!

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Гарно зволожує губи, має приємний присмак, без запаху.
    Придбала за порадою косметолога, бо постійно мала тріщини на губах. При регулярному використанні бальзаму ця проблема зникла.

Достоинства:
    Заявлені функції виконує, приємний смак, зручно наносити.
    Недостатки:

Юлия, добрий день. Щиро дякуємо за довіру до La Roche-Posay. Нам приємно, що наші засоби стали частиною Вашого догляду. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальні продукти з гами Toleriane, які делікатно видаляють забруднення та дарують шкірі комфорт. Нехай Ваш догляд завжди приносить тільки задоволення!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Гарно зволожує і відновлює шкіру губ.

Достоинства:
    якість, швидка відновлювальна дія.
    Недостатки:
    нема

Татьяна, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Розчарували. Бальзам свою функцію не виконує. Немає відчуття зволоження, користуючись кожен день маю потріскані губи і це ще навіть не зима.

Достоинства:
    Солодкуватий присмак?..
    Недостатки:
    Не виконує свою функцію

Андрій, добрий день. Дякуємо за зворотний коментар. Ми розуміємо, що кожна шкіра унікальна, і навіть продукти, розроблені з урахуванням найвищих стандартів якості, можуть надавати різні результати. Також варто враховувати, що у кожного є свої вподобання та потреби в догляді. Віримо, що Ви знайдете серед продуктів бренду La Roche-Posay той, що буде ідеально відповідати Вашим потребам. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Дуже переоцінений і оверпрайснутий продукт. Є наші українські бальзами на основі кокосового масла, які втричі дешевші, але працюють набагато краще. Більше не куплю.

Недостатки:
    Оверпрайснутий переоцінений вазелін

Анна, добрий день. Вдячні за коментар. У разі неефективного використання засобу необхідно розуміти, що результат від застосування продукту може бути різним через індивідуальні особливості епідермісу. Також варто враховувати, що у кожного є свої вподобання та потреби в догляді. Віримо, що Ви знайдете серед продуктів бренду La Roche-Posay той, що буде ідеально відповідати Вашим потребам. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Дуже розчарований. За таку ціну я сподівався на багато кращий результат. Бальзам зволожує на дуже короткий період часу, навіть на пів дня не вистачає, вже на губах пропадає зволоженість та захист, але з потрісканими губами начебто справляється, але з сухістю точно ні. Якщо що, то це мій індивідуальний досвід використання цього бальзаму, може у інших все добре з цим бальзамом, але як на мене, то краще взяти ту ж саму Nivea, яка і 3 рази дешевше буде, та і зволожує краще + тримає зволоження надовго, судячи з мого досвіду і + намазувати зручніше ніж La-Roche.

Достоинства:
    Виробник Франція. Начебто непоганий склад
    Недостатки:
    Ціна. Погано зволожує. Не дуже зручно наноситься на губи.
    • Максим

Там десь на годину вистачає зволоження і губи знову сушаться. Втім, як у інших людей у відгуках. Можливо це індивідуальна реакція моїх губ, але все одно бальзам дорогий і в ньому є свої мінуси, тюбик незручний і нема гарантії, що ефект від нанесення бальзаму на губи буде.

Максим, добрий день. Розуміємо, як важко знайти дієвий догляд, який би забезпечив бажаний результат. Саме тому ми щиро вдячні за те, що Ви довірились бренду La Roche-Posay. Лабораторія старанно працює над розробленням високоефективних та безпечних формул. Однак шкіра кожної людини настільки особлива, що один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів. Ми взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. Бажаємо лише вдалих придбань!

• Марія С***

Дуже хороший бальзам.

Марія, раді Вас вітати. Щиро дякуємо за коментар. Доповніть Ваш догляд за шкірою обличчя і тіла термальною водою від бренду La Roche-Posay. Засіб пом’якшує та зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, що спричинене зовнішніми факторами. Термальна вода знімає набряки, підходить для дітей і дорослих. Продукт можна застосовувати, як доповнення до дерматологічного лікування. Здоров'я Вам та краси!

• Марія С***

Якісний.
    Допомагвє!

Марія, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Пам'ятайте, що чутлива та вразлива шкіра схильна до подразнення та пошкодження протягом дня. Радимо розглянути La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для подразненої шкіри немовлят, дітей, дорослих. Оновлений засіб розроблений з використанням знань про мікробіом та забезпечує швидке відновлення пошкодженого та подразненого епідермісу. Ефективна формула доповнена запатентованим пребіотичним комплексом. Бажаємо лише комфорту!

• Надія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Користуюсь бальзамом два роки, рази 4 купувала. Подобається, рекомендую.

Достоинства:
    Зволоження губ на тривалий термін, лікування після обвітрення

Надія, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук. Для доповнення в щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла використовуйте термальну воду від бренду La Roche-Posay. Засіб пом’якшує й зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, що спричинене зовнішніми факторами. Знімає набряки та підходить для дітей і дорослих. Продукт фіксує макіяж й освіжає шкіру в будь-який час доби. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Марина К***

Вітаю!
    Придбала бальзам для зволоження, задоволена, рекомендую!

Достоинства:
    Зволожує.
    Недостатки:
    Немає.

Марина, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Подразнена та чутлива шкіра потребує м'якого очищення для збереження її цілісності та захисних властивостей. Радимо розглянути продукт бренду La Roche-Posay, який делікатно діє на епідерміс, видаляє забруднення, заспокоює та відновлює — Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Бажаємо комфорту та краси!

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Со своей функцией справляется отлично. Лучше гигиенических помад однозначно.

Достоинства:
    Реально работает
    Недостатки:
    Очень туго выдавливается

Мария, добрий день. Дякуємо за коментар. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Також, радимо розглянути Toleriane Sensitive зволожувальний захисний, заспокійливий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб стане чудовим осіннім доповненням до рутини догляду для забезпечення надійного зволоження та захисту епідермісу. Бажаємо комфорту та краси!

• Поліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

єдиний бальзам, який гарно справляється із сухістю, а не тільки створює відчуття вологи на губах на пару хв

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    незручний тюбик, в кінці важко дочавлювати залишки) ціна

Поліна, вітаємо. Вдячні за зворотний зв’язок. Нам важлива Ваша думка, з Вами ми стаємо кращими. Відгук було зафіксовано та передано у відповідний відділ. У холодну пору року, особливо важливо доглядати і за шкірою тіла, саме тому рекомендуємо звернути увагу на Lipikar Baume Лайт AP+M ліпідовідновлювальне молочко для дуже сухої та схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт підходить для застосування всією родиною. Містить живильне масло каріте та заспокійливий ніацинамід. Бажаємо комфорту та краси!

• Даша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Класний, не відчутний на губах
    Підлікував сухі губи

Достоинства:
    Склад

Даша, вітаємо Вас. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Чудовим рішенням буде доповнити щоденний догляд Cicaplast B5 щоденною ультраконцентрованою сироваткою для посиленого відновлення та зволоження шкіри обличчя. Засіб створено на основі потужної зволожувальної формули, яка була розроблена спеціально для полегшення сухості, почервоніння та відчуття стягнутості. Продукт забезпечує ефективне зволоження та живлення, також підтримує цілісність шкірного бар'єра. Здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Тетяна П***

Свою функцію виконую.

Тетяна, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Пам'ятайте, що шкіра тіла також стає більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Lipikar Lait ліпідовідновлювальний засіб для сухої та дуже сухої шкіри тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

В целом очень понравился. Защищает хорошо. За 2 недели использования губы стали намного лучше. Поначалу как буд-то впитывали весь)) Сейчас уже норм и намного меньше нужно нанесений для комфорта. Рекомендую

Достоинства:
    маленький, удобно носить с собой, густой, нет ощущения жирности на губах

Александр, раді вітати. Щиро дякуємо за коментар. З настанням холодів забезпечуйте шкірі обличчя надійний захист завдяки Toleriane Sensitive зволожувального захисного, заспокійливого крему для нормальної та комбінованої шкіри обличчя. Крем має унікальні захисні властивості, запобігаючи будь-яким пошкодженням шкіри, утворенню запалень та лущень. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Каріна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Мій улюблений бальзам для губ

Каріна, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA- та UVB-променів. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!

• Донченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Хороший бальзам, гарно заживляє, на зиму та на літо. Не дешевий

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Анна, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Раді, що Вам все сподобалось після використання. Зверніть увагу на La Roche - Posay Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Ультрам’яка формула засобу очищує подразнений й чутливий шкірний покрив, не залишаючи відчуття сухості. Продукт у своєму складі містить комплекс з антибактеріальними властивостями [мідь-цинк-марганець] для очищення шкіри без порушення її природного балансу. Пантенол, що входить до складу, заспокоює та відновлює епідерміс. Очищувальний гель містить термальну воду La Roche-Posay. Бажаємо Вам привабливості!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Трескались губы,абсолютно ничего не помогало.Знакомая порекомендовала этот бальзам. Помогло очень быстро,теперь у меня он всегда под рукой.

Достоинства:
    Эффективно,быстрый результат.
    Недостатки:

Наталія, вітаємо. Ми вдячні за приємний відгук. Доповніть Ваш догляд Cicaplast B5 щоденною ультраконцентрованою сироваткою для посиленого відновлення та зволоження від бренду La Roche - Posay. Продукт рекомендуємо застосовувати проти пошкоджень епідермісу, що спричинені щоденними подразниками, а саме: вітер, екстремальні кліматичні умови, забруднення навколишнього середовища, носіння маски, та після естетичних процедур. Бажаємо Вам привабливості!

• Юлия Г***

Гарно зволожує , рекомендую

Юлия, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Щиро радимо спробувати та бажаємо гарного дня!

• ДЮ

Аналог герпевіру

Достоинства:
    Краще ніж герпевір
    Недостатки:

Добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Також зверніть увагу на новинку Cicaplast B5 щоденну ультраконцентровану сироватку для посиленого відновлення та зволоження від бренду La Roche-Posay. Засіб розроблений для зневодненої, подразненої, схильної до тьмяності шкіри обличчя. Рекомендуємо застосовувати при пошкодженнях епідермісу, що спричинені щоденними подразниками, а саме: вітер, екстремальні кліматичні умови, забруднення навколишнього середовища, носіння маски та після естетичних процедур. Пантенол у поєднанні з ексклюзивним активним інгредієнтом Аква Позе Філіформіс посилює процес відновлення захисного бар’єра епідермісу. Бажаємо Вам натхнення на шляху до досконалості!

• Людмила Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Дуже гарний засіб для зволоження губ особливо на при виході вулицю коли сильний вітер дитинка і мама захищені

Достоинства:
    Гарне зволоження
    Недостатки:

Вітаємо, Людмила. Дякуємо Вам за відгук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих. Даний засіб рекомендуємо використовувати під час вітру і холоду для захисту епідермісу. Бальзам може застосовуватися у випадках почервоніння шкірного покриву, тріщин, екземи, лущення, для потрісканих губ, від сонячних опіків, опіків легкого ступеня та сухості шкіри, також після лазерних й естетичних процедур. Ефективна формула засобу містить запатентований пребіотичний комплекс трібіома й аква позе філіформіс для збалансування мікробіому. Підходить до використання на епідермісі немовлят з 3-х місяців. Можна наносити на тіло, обличчя і губи. Бажаємо гарного дня Вам й дитині!

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Классный бальзам, всегда таким пользуемся

Татьяна, вітаємо. Дякуємо за приємний відгук. Радимо звернути Вашу увагу на La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Інгредієнти засобу перешкоджають потрапляння бактерій, а пантенол заспокоює шкіру. Бажаємо краси та здоров’я!

• Владислава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Чесно кажучи не розумію чому так багато позитивних відгуків. Звичайний бальза м для губ. Сушить губи через годину після нанесення

Добрий день, Владислава. Дякуємо за відгук. Шкіра кожної людини особлива та неповторна. Як наслідок - один і той самий засіб може викликати різний результат у споживачів. Дерматологи бренду La Roche-Posay працюють над складом продуктів, покращуючи формули для чутливої шкіри. Необхідно розуміти, що підбір засобів є дуже індивідуальним. Бажаємо гарного дня!

• Максим

Во-во! У меня тоже самое, но почему-то цена заоблачная и много хороших отзывов. Возможно, это индивидуальная реакция губ, т.е кому-то может помочь, а кому-то нет, как повезет.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Працює! Не поспішайте з висновками. Так, загустий. Так, чимось схожий на вазелін. Почекайте 3-5 днів, використовуючи його, і ваші губи стануть зволоженими. У мене були ну дуже сухі.
    Подобаються всі засоби Cicaplast!

Достоинства:
    Працює!
    Недостатки:
    Не бачу

Марина, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на продукти гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay: міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо гарного дня!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Обожнюю цю марку. Купувала дитині, будемо користуватися тільки цим бальзамом.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Оксана, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук. Рекомендуємо доповнити свій догляд Cicaplast Lavant B5 очищувальним гелем для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих від бренду La Roche-Posay. Ультрам’яка формула очищує подразнену та чутливу шкіру, не залишаючи відчуття сухості. Продукт містить комплекс з антибактеріальними властивостями, мідь-цинк-марганець для очищення епідермісу без порушення його природного балансу. Бажаємо Вам гарного настрою та досконалості!

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Это ужас…Посоветовал косметолог,после увеличения губ,сушит ужасно,губы сухие..

Достоинства:
    Хуже всех бальзамов для губ
    Недостатки:
    Ужасный бальзам

Инна, добрий день. Ми цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання бальзаму. Даний засіб підтвердив свою ефективність і високу результативність на найчутливішій шкірі. У разі неефективного використання продукту важливо розуміти, що підбір догляду є дуже індивідуальним. Для отримання додаткової інформації зверніться до лікаря-дерматолога. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

По консистенції як аптечний вазелін+парафін. Еффект такий же. Єдиний плюс це відсутність запаху та тонкий носик. Ні мені, ні сину не допомагає на стільки на скільки він вартує.

Достоинства:
    Понтово
    Недостатки:
    Дорого

Олександр, здрастуйте. Дякуємо за відгук. Шкіра кожної людини особлива та неповторна. Як наслідок - один і той самий засіб може викликати різний результат у споживачів. Дерматологи бренду La Roche-Posay працюють над складом продуктів покращуючи формули для чутливої шкіри. Необхідно розуміти, що підбір рутини догляду досить особиста діяльність позитивний результат якої залежить від багатьох факторів. Бажаємо лише вдалих придбань!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Підійшов,лікує ,(були дуже сухі губи) пом'якшує,зволожує.

Ірина, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та рекомендацію, нам приємно. Пам'ятайте, що з брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість не тільки доглядати за подразненою шкірою, а й дбайливо і м'яко її очищати. Радимо розглянути Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Бажаємо комфорту та краси!

• Дарья

Дієва штука

Дар'я, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Ми раді бачити, що засіб залишив приємні враження. Радимо також дбайливо піклуватися за ніжним епідермісом рук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Cicaplast Mains бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук для надійного захисту та відновлення. Бажаємо комфорту!

• Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Дуже допомагає проти сухих губ. Правда повноцінно вони відновляться не раніше ніж через неділю.

Добрий день, Данило. Дякуємо за відгук. Радимо також додати до свого догляду Cicaplast Mains бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук від бренду La Roche-Posay. Завдяки ніацинаміду засіб заспокоює і відновлює захисний бар'єр, а гліцерин, що входить до складу, захищає та зволожує епідерміс. Бажаємо здоров'я!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Бальзам подходит для детей и взрослых пользуемся семьёй.

Ольга, добрий день. Щиро вдячні за добрі слова. Рекомендуємо в якості додаткового догляду Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. У складі трібіома - запатентований пребіотичний комплекс, який збалансовує мікробіом пошкодженого епідермісу, мадекасосид, що заспокоює та відновлює його. Засіб рекомендовано наносити на обличчя та тіло. Бажаємо гарного дня!

• Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Хороший бальзам, без різкого запаху, приємна текстура, має ранозагоювальний ефект

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Раді вітати, Мар'яна. Дякуємо за відгук. Радимо доповнити Ваш догляд La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ заспокійливим відновлювальним бальзамом для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих. Засіб може застосовуватися у випадках тріщин, саден, екземи, лущення, для потрісканих губ, від сонячних опіків, опіків легкого ступеня та сухості епідермісу, також після лазерних й естетичних процедур. Підходить для використання на шкірі немовлят з 3-х місяців, дітей, дорослих. Бажаємо здоров'я!

• Катя З***

Мені сподобався, дякую!

Достоинства:
    Добре зволожує губи
    Недостатки:
    Не знайшла

Катя Завальнюк, вітаємо Вас. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що засіб Вам до вподоби. Радимо також дбайливо піклуватись за ніжною шкірою рук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Cicaplast Mains бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук для надійного захисту та відновлення. Бажаємо комфорту Вашій шкірі!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Намагалась користуватись, але щоразу стан губів після користування був гіршим, ніж до. Може я чогось не дотримувалась у способі використання? Може це підробка?...

Недостатки:
    Не лікує і не покращує стан губів, радше навіть погіршує

Анна Кравець, вітаємо. Вдячні Вам за відгук після використання. Бренд La Roche-Posay працює над розробкою гіпоалергенних та ефективних формул, поєднує безпечну концентрацію активних інгредієнтів, проводить тестування на чутливій шкірі задля того, щоб Ви отримали найкращий результат. Разом з цим, внаслідок різноманітних особливостей шкіри людини, може траплятись незадовільний досвід використання. Бальзам для губ Cicaplast Levres чудово заспокоює, захищає та оновлює подразнені губи, повертаючи їм м'якість. Завдяки 3% МР-ліпідів і 5% пантенолу у складі, засіб чудово зволожує, відновлює та живить шкіру губ. Використовуйте так часто як це необхідно. Гарного дня!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 7.5 мл

Зручний у використанні, не жирний, гарно зволожує.

Достоинства:
    Пом'якшує, живить
    Недостатки:

Здрастуйте, Ірино. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом з використання засобу. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Важливо очищати шкіру обличчя, шиї та зону декольте. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб делікатно знімає макіяж із чутливої шкіри. Термальна вода La Roche-Posay, що входить до складу, заспокоює, зволожує, пом'якшує шкіру. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!