Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Тоник La Roche-Posay Toleriane для чувствительной кожи лица 200 мл (3337872410321)

Оценка пользователей 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    59 відгуків:  91% позитивні, 5% нейтральні, 4% негативні
    La Roche-Posay тонік користується загалом дуже позитивними відгуками серед покупців, які відзначають його якість, зволоження і відсутність подразнення після використання. Найбільше цінується комфортність у використанні, результат для шкіри і універсальність навіть для чутливої або проблемної шкіри. Негатив відгуків пов'язаний переважно з індивідуальною непереносимістю, липкістю, питаннями пакування/відсутністю подарунків чи ціною.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вероника Л***

Відгук щодо пакування.
    Пляшка без коробки і термоплівки на ковпачку. Проте герметично закупорена. Будь яке втручання ззовні буде видно, захист буде пошкоджено незворотньо.

Достоинства:
    Пакування герметичне, запобігає зовнішньому втручанню.

Вероника, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Радимо доповнити догляд дбайливим очищенням від бренду La Roche-Posay. Продукти з гами Toleriane діють м'яко зберігаючи захисний бар'єр епідермісу. Радимо звернути увагу на Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії. Продукти підходять для щоденного використання. Бажаємо комфорту та краси!

• Галина С***

Дуже сподобався, рекомендую.

Галина, вітаємо. Дякуємо за відгук. В якості додаткового догляду зверніть увагу на La Roche-Posay термальну воду, до складу якої входять мінеральні солі та мікроелементи, включно з селеном у високій концентрації. Засіб пом’якшує та зволожує шкіру. Усуває відчуття дискомфорту, спричинене зовнішніми факторами.Бажаємо вдалих результатів!

• Ольга Я***

Тонік сподобався, має приємний запах та гарні властивості. Дякую.

Недостатки:

Ольга, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук. Після етапу очищення радимо перейти до рутину догляду за епідермісом. Радимо розглянути з бренду La Roche-Posay Hydraphase HA Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри. Гіалуронова кислота в складі продукту забезпечує довготривале зволоження впродовж дня. Ранкову рутину радимо доповнити сонцезахисним засобом з гами Anthelios. Бажаємо позитивних вражень!

• Олена С***

Чудовий тонік

Достоинства:
    Виконує свою функцію
    Недостатки:

Олена, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Цінуємо Вас. Нехай використання засобів La Roche-Posay приносить тільки задоволення та бажаний результат. Гарного дня!

• Наталія А***

Рекомендую

Достоинства:
    Ідеальний для чутливої шкіри
    Недостатки:

Наталія, раді Вас вітати. Ми вдячні за приємний коментар. Для покращення стану епідермісу використовуйте Toleriane Dermallergo Nuit нічний крем-догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя та шкіри навколо очей від бренду La Roche-Posay. Засіб ефективно зволожує до 48 годин, заспокоює шкірний покрив протягом ночі, зменшує відчуття почервоніння та дискомфорту шкіри. Бажаємо Вам краси!

• Олександр

Прекрасний засіб перед нанесенням сироваток та СПФ

Достоинства:
    ефект практично відразу

Олександр, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку, приємно бачити Вас задоволеним. Бажаємо вдалих результатів!

• Ганна Р***

Не знаю. Для мене не підійшла. Користувалася місяць і нічого, крім висипань, не отримала.
    Подарувала подружці, і її посипало

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Визиває висипку

Ганна, вітаємо. Дякуємо за довіру. Для нас цінна Ваша думка, тому відгук буде прийнято до уваги. Бажаємо вдалих результатів!

• Олександра

Ідеальний для моєї чутливої шкіри! Користуюсь вже декілька років. Немає жодних нарікань.

Олександра, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб делікатно знімає макіяж, термальна вода La Roche-Posay, що входить до складу, заспокоює, зволожує, пом'якшує епідерміс. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Владислав

Задоволений, нарікань не маю :) свою справу робить і відчутно :)

Достоинства:
    Чудово тонікщую :)
    Недостатки:
    Інколи ціна, в знижці приємно

Владислав, добрий день. Дякуємо за довіру. Рекомендуємо звернути увагу на Toleriane Sensitive зволожувальний захисний, заспокійливий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Його пребіотична формула з ніацинамідом та термальною водою допомагає зменшити чутливість, заспокоює та забезпечує інтенсивне зволоження протягом усього дня. Крем швидко вбирається, не залишаючи липкості, і стане чудовим доповненням до Вашої доглядової рутини. Бажаємо комфорту та сяючої шкіри!

• Аліса Ч***

Все супер, вже як півроку беру цей тонік, результат - шкіра стала чистіше, червоні прищі якщо і зʼявляються, то один максимум на місяць, ну і в цілому шкіра зволожена

Достоинства:
    Шкірі добре від цього
    Недостатки:

Аліса, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Погоджуємось з твердженням про важливість зволожувати епідерміс для забезпечення його гідратації та пружності. Спробуйте обрати Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Унікальна зволожувальна формула містить два види гіалуронової кислоти та вітамін B5, які відновлюють захисний бар’єр, глибоко зволожують та підвищують пружність. Рекомендуємо використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо позитивних вражень!

• Люда Г***

Має приємний запах, шкіру не подразнює, зволожує. Покупкою задоволена. Замовлення прийшло швидко і гарно упаковано. Дякую Розетка

Люда, добрий день. Дякуємо за відгук – нам важлива Ваша думка та довіра. Рекомендуємо звернути увагу на Toleriane Sensitive зволожувальний захисний, заспокійливий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Його пребіотична формула з ніацинамідом та термальною водою допомагає зменшити чутливість, заспокоює та забезпечує інтенсивне зволоження протягом усього дня. Крем швидко вбирається, не залишаючи липкості, і стане чудовим доповненням до Вашої доглядової рутини. Бажаємо комфорту та сяючої шкіри!

• СВІТЛАНА Є***

Очень хороший тоник. Увлажняет, тонизирует, смягчает кожу. Пользуюсь в комплексе этой серии: мицелярка, умывалка, тоник.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Світлана, вітаємо. Щиро вдячні за відгук. Пам'ятайте про важливість захисту шкіри від негативного впливу сонячного випромінення, яке пошкоджує захисний бар'єр епідермісу, що призводить до його зневоднення, провокує появу зморшок та пігментації. Радимо розглянути продукти з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, які захищають шкіру від UVA- та UVB- променів. Використовуйте їх в щоранковій рутині догляду. Бажаємо гарного результату!

• Людмила П***

давно користуюсь цим тоніком, не сушить шкіру, приємний аромат

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    ціна)

Людмила, раді вітати. Дякуємо за відгук. Дбайливе очищення це основа догляду без якого важко отримати комфорт та позитивний результат. Тому, радимо Вам розглянути очищувальний засіб від бренду La Roche-Posay, а саме — Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри. Продукт не здатний до піноутворювання внаслідок розроблення дбайливого складу, який повертає комфорт та зволоження чутливому епідермісу. Після етапів очищення та тонізації, завершуйте рутину Toleriane Sensitive зволожувальним захисним, заспокійливим кремом для нормальної та комбінованої шкіри обличчя. Бажаємо позитивних вражень!

• Ольга П***

Супер, справляється зі своєю роботою на 100%

Ольга, вітаємо Вас. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Приємного досвіду використання!

• Оксана

Добре зволожує. Шкіру не подразнює. Подобається

Оксана, добрий день. Дякуємо за підкреслення переваг засобу. Пам'ятайте, що восени шкіра стає ще більш чутливою та вразливою внаслідок дії холодних температур. Тому, щиро радимо розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Сироватка надає відчуття миттєвого заспокоєння та зволоження, яке зберігається тривалий час. Бажаємо здоров'я та краси!

• Владислава Ф***

Дуже класний тонік , шкіра після використання стала дуже гладкою і гарною

Достоинства:
    Шикарна якість
    Недостатки:

Владислава, раді вітати. Ми вдячні за Ваш коментар. Для покращення результату спробуйте доповнити догляд Physiological Cleancers міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб дбайливо та м'яко видаляє забруднення та накопичений себум. В якості доглядового продукту рекомендуємо розглянути Hydraphase HA інтенсивний зволожувальний крем. Найкращих результатів!

• Сергій

Якість на високому рівні. Дружині сподобалось, вона в захваті)

Сергій, добрий день. Щиро дякуємо за коментар. Для досягнення найкращого результату шкіри Вашої дружини рекомендуємо звернути увагу на комплекс засобів гами Hyalu B5 від бренду La Roche-Posay. А саме Hyalu B5 дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри, а також дерматологічний засіб для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри контуру очей. Бажаємо здоров'я шкіри Вам і Вашій родині!

• Марина

тоніком задоволена. нейтральний, стан шкіри покращився. користувалась по рекомендації косметолога в аптеці

Марина, раді вітати. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями. Щодня використовуйте у рутині догляду зволожувальні засоби, які допоможуть зберегти наповнений вигляд шкіри. Зверніть увагу на продукти гами Hydraphase HA від бренду La Roche-Posay. Комплексно використовуйте крем для шкіри та засіб для зони навколо очей для досягнення кращого результату. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Світлана Б***

Хороший тонік. Моїй шкірі підійшов. Гарно зволожує, немає запаху спирту. Використовую після вмивалки Ля Рош- Позе для проблемної шкіри, опісля наношу зволожуючий крем для шкіри схильної до недоліків. Шкіра чиста, зволожена

Світлана, добрий день. Дякуємо за приємний відгук. Радимо розглянути Toleriane Dermallergo Fluide догляд для гіперчутливої та схильної до алергії нормальної і комбінованої шкіри обличчя та шкіри навколо очей. Цей щоденний засіб з заспокійливим комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує, заспокоює подразнену шкіру та відновлює її захисний бар’єр. Бажаємо краси та здоров'я!

• Каріна М***

Використовую після вмивання і одразу ж наношу крем на вологе обличчя. Тонік не викликає ніяких неприємних відчуттів і дуже комфортний у вживанні. Не користуюсь ватним диском, просто капаю на долонь, а потім розподіляю по обличчю і шиї, так економніше, мені здається

Достоинства:
    Дійсно заспокійливий
    Недостатки:
    Не знайшла

Каріна, добрий день. Цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання. Важко назвати догляд повноцінним, якщо в ранковій рутині не використовується сонцезахисний засіб, який попереджає передчасне старіння шкіри, загострення чутливості епідермісу та появу небажаної пігментації. Щиро радимо залучитись до захисту разом з брендом La Roche-Posay обравши Hydraphase НА UV Legere інтенсивний зволожувальний крем для зневодненої шкіри обличчя SPF25. Бажаємо Вам чарівності!

• Марина

Пользуюсь после умывания с очищающими средствами чтобы убрать сухость/дискомфорт. Сразу после нанесения есть небольшая липкость, но очень быстро проходит. Заказываю уже не в первый раз.

Достоинства:
    Приятный запах. Работает для моей чувствительной кожи
    Недостатки:
    Возможно цена, но при том что другие тоники не подходили, для меня альтернатив нет.

Марина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату доповніть Ваш щоденний догляд Physiological Cleancers міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб м'яко видаляє забруднення та відновлює сяйво епідермісу. Бажаємо Вам чарівності!

• Тетяна М***

Все супер!!!

Тетяна, раді Вас вітати. Ми вдячні за відгук. Зверніть Вашу увагу на La Roche-Posay Cicaplast Levres бальзам для губ, що є незамінним помічником у догляді за чутливою шкірою губ упродовж усього року. Бажаємо Вам чарівності!

• Марина А***

Товар прийшов вчасно,але без жодної захисної упаковки. Замовляю не перший раз , завжди добре пакували,бо пляшка пластикова і легко царапається та може лопнути.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає захисної упаковки

Марина, добрий день. Дякуємо за відгук, для нас цінна Ваша думка. Ми довіряємо нашим партнерам, які з турботою зберігають та реалізують засоби для Вашої безпеки. В свою чергу, взяли скарги до уваги та вже передали відгук у відповідний відділ. Для додаткової інформації звертайтесь за номером телефону гарячої лінії, що вказаний на пакованні продукту. Бажаємо лише вдалих придбань!

• Татьяна К***

Хороший, приємний , легкий. Швидко вбирається,не залишає блиску та липкості. Як на Мене, висока ціна для такого продукту.

Достоинства:
    Не залишаю "плівки"
    Недостатки:

Добрий день, Татьяна. Дякуємо, що Ви поділилися своїми враженнями про засіб. Холодний вітер і перепади температур чинять не бажаний вплив на чутливу шкіру. У зимовий період бар’єрна функція епідермісу може знижуватись. Потурбуйтеся про ніжну шкіру губ і рук за допомогою продуктів бренду La Roche - Posay гами Cicaplast, а саме: бар'єрний відновлювальний крем для пошкодженої шкіри рук та бальзам для губ. Завдяки відновлювальним, живильним й зволожувальним інгредієнтам засоби надають миттєве пом'якшення, заспокоєння та усувають дискомфортні відчуття. Бажаємо Вам краси!

• Наталія А***

Чудовий тонік. Має приємний ненав'язливий аромат. Беру вже не вперше, рекомендую.

Достоинства:
    Додатково отримала приємний бонус у вигляді міцелярної води невеликого об'єму (тревел формат)

Раді вітати, Наталія. Дякуємо за чудовий коментар та рекомендацію. Для досягнення найкращого результату доповніть Ваш щоденний догляд La Roche-Posay Hyalu B5 дерматологічною сироваткою для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Засіб забезпечує тривале зволоження, повертає комфорт та відновлює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо Вам міцного здоров'я!

• Юлия Я***

Мені сподобався

Достоинства:
    Приємний запах
    Недостатки:
    Не помітила

Юлия, здрастуйте. Дякуємо за коментар. Для досягнення найкращого результату доповніть Ваш щоденний догляд La Roche-Posay Physiological Cleancers міцелярною пінкою для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб м'яко видаляє забруднення та відновлює сяйво епідермісу. Бажаємо лише комфорту і краси!

• Елена К***

Приятный лёгкий аромат. Не оставляет ощущение липкости на коже.

Вітаємо Вас, Елена. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом з використання засобу. Зверніть Вашу увагу на Hyalu B5 Ampoules концентрат в ампулах для корекції зморшок і відновлення пружності шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Висококонцентрований засіб зі вмістом 3-х видів гіалуронової кислоти (високомолекулярної, низькомолекулярної й мікромолекулярної), вітаміну Б5 й блакитної міді надає помітні результати вже після першого застосування: видимий ефект ліфтингу, відновлення еластичності та сяяння шкіри. Бажаємо Вам чарівності!

• Анна О***

Гарний тонік, підійшов до моєї, схильної до почервонінь, шкіри

Анна, добрий день. Дякуємо за відгук. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на La Roche-Posay Toleriane Dermallergo Nuit нічний заспокійливий зволожувальний крем-догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя та шкіри навколо очей. Даний засіб зволожує чутливий епідерміс до 48 годин, заспокоює протягом ночі. Ніацинамід+нейрофенс, що входять до складу, зміцнюють захисний бар'єр шкіри. Нейросенсин зменшує почервоніння та дискомфорт епідермісу, що спричинений сухістю. Бажаємо чудового настрою!

• Олена З***

Класний тонік! Після протирання є відчуття свіжості і відсутність липкого залишку на шкірі, що дуже важливо для мене! Брала заразом і міцелярку для шкіри схильної до почервонінь, то це жах! Не користуюся, стоїть, а викинути шкода, бо ж не дешева. А от цей тонік вже давно закінчився...

Олена, добрий день. Дякуємо за відгук після використання засобу. Після очищення подаруйте шкірі ніжний догляд завдяки Hydraphase HA Legere інтенсивному зволожувальному крему для нормальної та комбінованої шкіри від бренду La Roche-Posay. Легка текстура забезпечує інтенсивне зволоження шкіри протягом 72 годин завдяки гіалуроновій кислоті натурального походження. Гігієнічний, герметичний флакон із дозатором перешкоджає потраплянню повітря для оптимального захисту формули засобу. Бажаємо гарного настрою!

• Волчанова Т***

Тоніком дуже задоволена. Після шарного очищення, тонізує і заспокоює шкіру. Дуже сподобався. Рекомендую. Особливо для чутливої шкіри.

Достоинства:
    Якісний тонік
    Недостатки:

Тетяна, вітаємо. Дякуємо за теплий відгук. Для догляду за чутливою шкірою зверніть увагу на гаму Toleriane від бренду La Roche-Posay. Та обов'язково зранку захищайте обличчя від негативного впливу сонячного випромінювання. Для цього обирайте La Roche-Posay Anthelios UVА 400 легкий сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF50+. Бажаємо краси та здоров'я!

• Анастасия Р***

Тонік подобається, швидко дійшов. В цілому покупкою задоволена

Анастасия, раді вітати. Дякуємо за приємний відгук. Для досягнення кращого результату рекомендуємо звернути увагу на гаму Hyalu B5 від бренду La Roche-Posay. Радимо доповнити свій догляд Hyalu B5 дерматологічною сироваткою для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри. Засіб забезпечує тривале зволоження, повертає комфорт та відновлює захисний бар'єр епідермісу. Бажаємо гарного дня!

• Наталія

Наталія, добрий день. Дякуємо за Вашу оцінку. Для додаткового догляду та захисту шкіри від негативного впливу УФ-випромінювання рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios бренду La Roche-Posay. Використовуйте вранці Anthelios UV MUNE 400 зволожувальний сонцезахисний крем для чутливої шкіри обличчя та навколо очей, який має дуже високий рівень захисту SPF 50+. Бажаємо краси та здоров'я!

• Маркова Е***

Отличный тоник, пользуюсь им давно. Кожа после него не липкая, увлажненная.

Елена, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Використання комплексного підходу по догляду за шкірою забезпечить найкращий результат. Спробуйте й інші продукти з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Обирайте міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або міцелярний розчин для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо чарівності!

• Оксана О***

Тонік не підійшов для чутливої шкіри. У комбінації з кремом "Успокаивающий восстанавливающий увлажняющий крем La Roche-Posay Effaclar H Iso-Biome для обезвоженной чувствительной кожи, склонной к недостаткам 40 мл" призвів до появи жахливого акне і свербіж у шкіри обличчя

Недостатки:
    Не підходить для чутливої шкіри

Оксана, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв’язок. Засоби бренду La Roche-Posay підтвердили свою ефективність та пройшли клінічні дослідження. Та разом з тим, слід враховувати індивідуальну непереносимість. Можливо, реакція Вашої шкіри на один з активних інгредієнтів, який міститься в даному продукті. Для уникнення в майбутньому небажаних наслідків, зверніться до лікаря-дерматолога. Бажаємо Вам здоров'я!

• Булдыгина М***

Классный! Не сушит и успокаивает кожу!)

Недостатки:

Булдыгина Мария, доброго дня. Дякуємо за щирий відгук. Для досягнення кращих результатів радимо використовувати засоби однієї гами бренду La Roche-Posay. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб чудово очищує, освіжає, заспокоює шкіру. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає тільки приємні враження та бажаний результат на Вашій шкірі. Гарного дня!

• Анна Д***

Тоник понравился, не сушит кожу

Анна, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Використання комплексного підходу по догляду за шкірою забезпечить найкращий результат. Спробуйте й інші продукти з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Обирайте міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або міцелярний розчин для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо гарного настрою!