Отзывы покупателей о Крем La Roche-Posay Hydreane увлажняющий 40 мл (3337872410765)
- Бутенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, гарно зволожує, на обличчі не відчуваєш
Юлія, раді вітати Вас. Щиро вдячні за відгук. Шкіра навколо очей завжди є тоншою й більш сухою, ніж на обличчі. Використовуйте засіб, який спеціально розроблений для орбітальної зони. Зверніть увагу на Hydraphase HA Yeux - це інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей, який відмінно зволожує, зменшує темні кола та лінії зневоднення. Бажаємо краси Вашій шкірі!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре всмоктується, не залишає жирного блиску
- Достоинства:
- Приємний аромат
- Недостатки:
- Не має
Вітаємо, Анна. Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Вам сподобався крем. Для досягнення максимального ефекту від крему, обов'язковими етапами у догляді за шкірою обличчя є очищення та тонізація. Обирайте міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та фізіологічний заспокійливий тонік з гами Physiological Cleancers. Здоров’я Вашій шкірі!
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ оформляла во время акции, но подарок так и не получила
- Достоинства:
- Крем хорошо увлажняет
- Недостатки:
- Вопрос к магазину
Доброго дня, Надія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Для комфортного та ефективного використання, наносьте засіб на очищену та тонізовану шкіру обличчя засобами гами Physiological Cleancers. Обирайте пінку для чутливої шкіри та заспокійливий тонік. Пінка м’яко очищує шкіру від забруднень і видаляє макіяж. Тонік завершує етап очищання, заспокоює, тонізує шкіру, підтримуючи її фізіологічний рівень pH. Бажаємо Вам здоров’я!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зволожує, не скатується. Компактний, для мене величезний плюс.
- Достоинства:
- Компактність. Добре зволожує, трохи зменшив запалення шкіри.
Олена, вітаємо. Дякуємо за приємний зворотній зв'язок. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо доповнити щоденний догляд за шкірою гамою очищення Physiological Cleancers: міцелярною пінкою та тоніком для очищення та зволоження шкіри. Бажаємо Вам краси та здоров'я!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Доставили дуже швидко - на наступний день. Такий крем купую не перший раз. Він не залишає ніяких слідів. Мені він дуже підійшов, добре зволожує шкіру. Сама упаковка ніяким чином не закрита, тобто потенційно хтось може частково використати крем до моменту придбання- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- упаковка не закрита стікером,
Максим, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Турбота про планету - один з головних принципів бренду La Roche-Posay. Саме тому виробник не використовує додаткове пакування на засобах. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає приємні враження та комфорт Вашій шкірі. Бажаємо гарного дня!
- Руслана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди користувалась віші,а тут захотіла цей.І не розчарувалась.Текстура легка,гарно впитується,приємний свіжий запах.
- Недостатки:
- Не має
Руслана, раді вітати. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що використання засобу забезпечує комфорт на Вашій шкірі. Рекомендуємо наносити на попередньо очищену та тонізовану шкіру обличчя. Для цього зверніть увагу на засоби гами Physiological Cleancers. Бажаємо найкращих результатів!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем хорошо увлажняет, пользуюсь 1 раз в день, чередую с кремом Дуо , он для жирной проблемной кожи. Буду заказывать ещё. Отдельное спасибо за подарок) прислали набор термальнуюя воду, полотенце и гель для купания липикар.
- Достоинства:
- Качество косметики
- Недостатки:
Олена, здрастуйте. Ми дуже раді, що Ви знайшли засіб, який чудово доглядає за Вашою шкірою. Холодний вітер та перепади температур чинять несприятливу дію на шкіру, тож ми рекомендуємо захищати ніжну шкіру губ та рук за допомогою засобів з гами Cicaplast. Зверніть увагу на Cicaplast Mains бар'єрний відновлюючий крем для пошкодженої шкіри рук та Cicaplast Levres бальзам для губ. Комфортного використання!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружині сподобався цей засіб, м'якість і зволоження відчутно після першого застосування. Користуюється в комплексі з очищенням і тоніком цієї ж фірми
- Достоинства:
- Зволожує, потрібно не дуже багато наносити
- Недостатки:
- Ціна, обсяг
Олександр, вітаємо Вас. Чудово, що засіб підійшов шкірі. Запорука здоров’я та краси шкіри – це її очищення. Ми впевненні, що серед засобів бренду La Roche-Posay Ви знайдете ідеальний догляд. Ціна засобу формується відповідно до унікальних компонентів, які входять до складу засобу, наукових та клінічних досліджень, які проходять засоби для підтвердження безпечності та ефективності. Саме тому якісний та безпечний товар не може мати низьку вартість. Гарного дня!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легко наноситься на шкіру, має ненав'язливий запах. Якось глибокого зволоження чекати не варто, проте за свої гроші непогано справляється із своїм завданням. Я би рекомендувала його для молодих людей, у яких ще немає великих очікувань від кремів.
- Достоинства:
- Має приємну текстуру.
- Недостатки:
- Немає недоліків.
Валерія, вітаємо. Дякуємо Вам за коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Для інтенсивного зволоження шкіри обличчя рекомендуємо Вам використовувати Hydraphase Intense Light. Засіб містить два види гіалуронової кислоти, які забезпечують глибоке зволоження. Найкращих результатів!
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інна, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Для комфортнішого використання та легшого розподілення крему рекомендуємо наносити засіб на очищену трохи вологу шкіру. Для цього розпилюйте термальну воду La Roche-Posay. Попередньо очищайте та тонізуйте шкіру засобами з гами Physiological Cleancers. Приємного використання!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила первый раз крем этой фирмы. Крем очень понравился, кожа увлажненная, крем хорошо впитывает я, буду ещё брать продукцию этой фирмы.
- Достоинства:
- Приятный запах, кожа увлажненная, крем хорошо впитывается
- Недостатки:
- Маленький объем :( 40 мл
Анна, раді вітати. Для нас важливий Ваш коментар. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо Вам використовувати комплексно продукти гами Hydreane та Physiological cleansing: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Зверніть Вашу увагу на Anthelios Invisible Spray Mist SPF50. Засіб має дуже високий захист від UVA/UVB променів. Висока фотостабільність. Технологія Airlicum завдяки мікрочастинкам абсорбує шкіру та контролює шкірний себум. Бажаємо Вам краси!
- Волевач А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар заказывала на подарок, крем за 400 грн пришел в мятой коробке...убрать из заказа нельзя было т.к оплата сертификатом и деньги соответственно сгорят!
Бред- Достоинства:
- Брала на подарок, видимо хороший крем
- Недостатки:
- Сервис
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром- Представник постачальника
Вітаємо Вас. Дякуємо за вибір бренду La Roche-Posay. Нехай Ваша шкіра сяє та радує Вас!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла під час акції. В подарунок мав бути набір мініатюр, але чомусь не додали(
- Достоинства:
- Крем чудовий. Дуже ніжна текстура. Легко наноситься.
Ірина, вітаємо Вас. Чудово, що засіб підійшов Вашій шкірі. Запорука здоров’я та краси шкіри – це її очищення. Ми впевненні, що серед засобів бренду La Roche-Posay Ви знайдете свій ідеальний догляд. Якщо Ваша шкіра нормальна або схильна до сухості, зверніть увагу на міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та тонізуйте фізіологічним заспокійливим тоніком. Комплексний догляд безумовно чинить найкращий результат для краси шкіри. Нехай Ваша шкіра сяє красою та здоров’ям!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем чудовий. Гарно зволожує і швидко вбирається в шкіру.
Ольга, добрий день. Дуже раді, що засіб Вам сподобався. Перед нанесенням зволожувального засобу чудовим рішенням буде очищення шкіри. Обирайте міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та тонізуйте фізіологічним заспокійливим тоніком від La Roche-Posay. Засоби делікатно очищують шкіру не порушуючи захисний бар’єр шкіри. Бажаємо Вам найкращих результатів!
- Новоселецкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем приобрела первый раз, очень довольна, приятный запах, крем не ощущается на коже, очень хорошо вписывается, убрал ощущение сухости на коже. Рекомендую.
- Представитель поставщика
Алена, спасибо за выбор бренда La Roche-Posay. Рекомендуем дополнить свой ежедневный уход за кожей лица с помощью Hydraphase Intense Yeux интенсивного увлажняющего крема для кожи вокруг глаз. Для очищения кожи лица выбирайте мицеллярную пенку для очищения чувствительной кожи лица из гаммы Physiological Cleancers. Хорошего дня!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремом дуже задоволена! Не обтяжує шкіру, легкий та гарно зволожує
- Представитель поставщика
Оксана, дякуємо за вибір бренду La Roche-Posay. Перед нанесенням основного засобу рекомендуємо делікатно очистити шкіру і скористатися заспокійливим тоніком з гами Physiological Cleancers. Рекомендуємо доповнити свій догляд за шкірою навколо очей за допомогою Hydraphase Intense Yeux інтенсивного зволожуючого крему. Гарного дня!
- Ксения В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем на каждый день, если у вас нормальная кожа
- Достоинства:
- Хороший легкий крем
- Недостатки:
- не подойдет сухой коже
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay. Hydreane Legere увлажняющий крем рекомендуем обладателям нормальной и комбинированной кожи лица. Если Вы обладатель сухого типа кожи, рекомендуем обратить внимание на Hydreane Riche. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и тонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Cleancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обалденный крем, лёгкая текстура, на коже не остаётся липкой плёнкой.
- Достоинства:
- Идеальный
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Physiological Cleancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже добре зволожує шкіру обличчя, уже за два використання суха шкіра зволожена і без подразнень. Крем має незвично сильний аромат у порівнянні з іншими засобами La Roche, однак це не впливає на його якість.
- Достоинства:
- Якісний крем
- Недостатки:
Олена, добрий день. Чудово, що засіб так добре підійшов Вашій шкірі. На жаль, виробник не може передбачити фактор індивідуального сприймання аромату. У період сонячної активності обов'язково захищайте шкіру обличчя від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте Anthelios ультралегкий сонцезахисний спрей для обличчя SPF50+, який забезпечує безконтактне нанесення. Завдяки цьому забезпечується зручне відновлення засобу кожні 2-3 години, навіть на макіяж, а невеликий розмір чудово поміщається у сумку. Нехай Ваша шкіра сяє та радує Вас!
- Лина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У меня "капризная" кожа, не всякие крема могу подобрать.Этот крем мне порекомендовала мой косметолог и он подошёл сразу. Очень хорошо увлажняет, легкая текстура
- Достоинства:
- Для моей кожи лица одни плюсы
- Недостатки:
Лина, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Для досягнення найкращого результату доповніть свій догляд засобами для очищення шкіри. Оберіть для цього міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік з гами Physiological cleancers. Використовуйте комплекс зранку та ввечері. Бажаємо краси!
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Хорошо увлажняет кожу
- Недостатки:
Елено, вітаємо! Цінуємо Ваші високі оцінки. В якості додаткового догляду зверніть увагу на Thermal Water. Термальна вода La Roche-Posay заспокоює, пом'якшує шкіру, усуває відчуття дискомфорту, викликаного зовнішніми факторами, знімає набряклість і запобігає старінню шкіри. Бажаємо краси та здоров'я!
- Катерина Х***Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Чудовий зволожувальний крем. Приємна структура, запах ніжний. Шкода, що об'єм невеликий. Ціна показує якість.- Представник постачальника
Катерина, доброго дня! Дуже раді, що вам сподобався засіб. Перед нанесенням зволожувального засобу чудовим рішенням буде очищення шкіри. Обирайте міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та тонізуйте фізіологічним заспокійливим тоніком La Roche-Posay. Також важливу роль у догляді за шкірою відіграє догляд за ніжною шкірою навколо очей. Рекомендуємо обрати зволожуючий крем для зони навколо очей з гами Hydraphase. Комплексний догляд завжди дає відмінний результат. Здоров’я Вашій шкірі!
- Виктория Р***Продавец: Rozetka
Отличный крем. Приятный запах, легкая текстура, хорошо увлажняет. Тюбик маленький, однако одной небольшой капельки крема хватает на всё лицо, расходуется экономно. Надеюсь, не будет провоцировать появление прыщей.
- Представитель поставщика
Виктория, здравствуйте. Благодарим за выбор бренда La Roche-Posay. Hydreane Legere увлажняет чувствительную кожу, мгновенно успокаивает кожу, делая ее мягкой и нежной, защищает кожу от воздействия внешних агрессивных факторов. Средство не забивает поры при соблюдении правильности использования. Перед нанесением основного средства рекомендуем деликатно очистить кожу и воспользоваться успокаивающим тоником из гаммы Physiological Cleancers. Желаем красоты!