Отзывы покупателей о Гель-мусс La Roche-Posay Effaclar+ M для очищения проблемной кожи 400 мл (3337872411991)
- AI аналіз відгуків125 відгуків: позитивний: 82%, нейтральний: 9%, негативний: 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Роман М***Продавец: Rozetka
20 років не міг знайти спосіб вилікувати прищики, купував всякі Гарньєри і т.д., ефект тимчасовий тільки був і то якщо відмовтись повністю від солодкої і гострої їжі.
Сходив до дерматолога, прописала оцей гель і Дерива СМС, в парі мені підійшли ідеально і вперше за 20 років в мене немає прищів довше ніж 2 тижні, а точніше вже 4 місяця!
Тому рекомендую, але також рекомендую перше проконсультуватись в дерматолога, адже в кожного свій тип шкіри.- Достоинства:
- Єдиний що підійшов для моєї шкіри
- Недостатки:
- Сушить, комусь буде надто сухо, тоді треба щось для зволоження шкіри
Роман, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. Мікробіом шкіри (сукупність бактерій на поверхні шкіри) відіграє роль невидимого бар’єра, що природно захищає та зменшує її чутливість. Оберіть Toleriane Sensitive зволожуючий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя. Нове клінічне дослідження підтверджує регуляцію мікробіому завдяки високому вмісту унікальних поживних речовин у складі засобу. Як результат - шкіра зволожена, захищена та менш вразлива. Бажаємо здоров'я!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У підлітковому віці взагалі не мала проблем зі шкірою, і в 23 роки спіткала мене ця біда, викинула десятки тисяч на лікарів, на їхні призначені засоби, а стан шкіри тільки погіршувався, і я вже опустила руки. Періодично чула від знайомих про LRP effaclar, але довго сумніваль, чи дійсно може допомогти, чи може це просто гарна реклама, та все ж таки ризикнула і придбала всю лінійку. Моєму здивуванню не було меж коли вже через 2 години після першого використання почервоніння зменшились, і моє обличчя перестало боліти. На данний момент користуюсь вже два місяці, і з кожним днем моя шкіра виглядає все краще. Безмежно вдячна за такі дієві засоби
- Достоинства:
- Дійсно допомагає
- Недостатки:
- Поки немає
Анна, вітаємо! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Спробуйте новинку Toleriane Dermallergo заспокійливий зволожувальний догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя та шкіри навколо очей. Щоденний засіб з комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує та заспокоює подразнену шкіру. Відновлює захисний бар’єр шкіри. Бажаємо краси!
- Джон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказал к 14 февраля. Заказ сделал 12.02.2021, а 13.02.2021 уже было доставлено мне в село за 400 км от столицы. Скорость обработки и доставки заказа очень приятно удивила.
Запаковали хорошо, кроме пленки еще и картонная коробочка.
Из нюансов: вероятно сильно упаковывали пленкой и сломался носик, через который выдавливать гель. Но я прошу не проводить расследование и не наказывать сборщика-комплектовщика-упаковщика. Всегда покупаю жене этот гель, поэтому носик мы прикрутим из другой банки.- Представник постачальника
Вітаємо Вас. Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche-Posay. Безумовно, шкіра, яка схильна до появи жирного блиску, потребує зволоження, як і будь-який інший тип шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем, який містить два види гіалуронової кислоти для інтенсивного зволоження шкіри. Доповніть догляд за шкірою маскою Effaclar. Засіб очищає навіть невидимі оку забруднення, помітно зменшує пори та матує шкіру, не пересушує її. Рекомендуємо застосовувати один або два рази на тиждень. Бажаємо гарного дня!
- ЯнаПродавец: Rozetka
Чудовий гель-мус! Користуюсь вже декілька років, зранку та ввечері (ввечері після вмивання ще наношу крем цієї ж серії дуо+). Шкіра не стала ідеальною, але її стан значно покращився. Перепробувала багато різних засобів для догляду за шкірою як дорогих, так і дешевих, і лише з цим засобом отримала прекрасний результат!
- Достоинства:
- Покращує стан проблемної шкіри
Яна, вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук та довіру. Доповніть свій догляд Effaclar очищальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри. Маска глибоко очищає комбіновану та жирну, проблемну шкіру. Делікатно та глибоко абсорбує надлишок шкірного себуму. Миттєво – шкіра очищена та м’яка, пори менш помітні. Без відчуття стягнутості. Шкіра залишається матовою на більш тривалий час. Бажаємо краси!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прописал дерматолог к ежедневному использованию. Хватает на 2 месяца может чуть больше либо меньше, использую два раза в день, утром и вечером перед сном. Эффект ощущается через 1-2 дня, может у кого-то иначе, у меня было так. Средством доволен, пока пользуюсь на регулярной основе ибо очень хорошо помог от моих проблем!
- Достоинства:
- Прекрасный гель для проблемной кожи
- Недостатки:
Олександр, раді вітати. Дякуємо за Ваш чудовий відгук. Для досягнення найкращого результату, радимо використовувати комплексно засоби гами Effaclar. Доповніть Ваш догляд Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри, який відновить pH-баланс шкіри після вмивання та підготує її до нанесення подальших засобів. Завершуйте догляд Effaclar H Iso-Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків. Засіб зволожує, зменшує недоліки та відновлює захисний бар’єр шкіри. Бажаємо Вам сонячного настрою!
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественный товар. розетка офицыальный их дистрибютор.Сначала сомнивалася в покупке , но когда открыла все ок.Ранее покупала в аптеках.
- Достоинства:
- Оригинальный
- Недостатки:
Ірина, раді Вас вітати. Ми вдячні Вам за коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти гами Effaclar: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Зверніть Вашу увагу на новинку Effaclar Duo [+] SPF 30. Засіб усуває виражені недоліки та запобігає пост акне пігментації захищає від UVA та UVB променів. Рекомендуємо наносити вранці на очищену та тонізовану шкіру обличчя, уникаючи зони навколо очей. Бажаємо Вам краси!
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала супер швидко
Анастасія, вітаємо Вас. Щиро дякуємо за коментар. З віком шкіра обличчя втрачає пружність, але правильний догляд допоможе підтримати її тонус та еластичність. Зверніть увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche-Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
Анастасія, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний зв'язок після використання засобу. Для нас цінна Ваша думка та довіра. Бажаємо лише позитивних вражень та вдалих придбань!
- Volodymyr V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный гель мусс пользуюсь уже около недели результат заметен на лицо.
Правда начала шелушится кожа.- Достоинства:
- Эффективность
- Недостатки:
- Немного сушит кожу
- Представитель поставщика
Здравствуйте. Благодарим Вас за отзыв. Данный продукт рекомендуем использовать в комплексе. Дополните Ваш уход Effaclar лосьоном для очищения и сужения пор, и как основной уход используйте утром и/или вечером Hydreane лайт. Увлажняющий крем для нормальной и комбинированной чувствительной кожи. Будьте здоровы!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували для дитини-підлітка.
- Достоинства:
- Дуже гарний засіб.
Олена, доброго дня! Дякуємо за довіру. Попіклуйтесь про свою шкіру в період активного сонячного випромінювання. Обирайте Аnthelios - надійну гаму засобів для захисту шкіри від UVА та UVB променів. Ви знайдете догляд для обличчя та тіла малюків, дітей та дорослих. Бажаємо сонячного настрою!
- Тамара Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вдруге вже для доці-підлітка. Засіб їй подобається та підходить для шкіри.
Тамара, добрий день. Дякуємо за коментар. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо в комплексі обрати Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очищає, не сушить комбіновану шкіру. Підходить всій моїй сім'ї
Людмила, раді вітати. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радимо доповнити рутину Effaclar H Iso-Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб знижує видимість недосконалостей, чорних цяток та слідів постакне. Також, унікальний інгредієнт Аква Позе Філіформіс, пребіотична фракція, посилює бар'єрну функцію шкіри. Сквалан зволожує та захищає епідерміс від зовнішніх факторів, а пантенол сприяє заспокоєнню та відновленню. Бажаємо позитивних вражень!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний засіб
- Достоинства:
- Протиалергенний
- Недостатки:
Олена, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук. Доповніть догляд Effaclar A.Z гель-кремом з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок від бренду La Roche-Posay. Формула продукту містить дерматологічний комплекс із трьох кислот для подвійної дії: корекції зморщок та видимих недоліків проблемної шкіри. Продукт сприяє відлущенню зроговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота, що входить до складу, відновлює пружність та зменшує видимість ліній зневоднення і дрібних зморщок, а також сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Бажаємо Вам привабливості!
- Галій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей гель для вмивання - найкращий.
- Достоинства:
- бореться з висипаннями, вистачає на рік.
- Недостатки:
- нема
Марія, добрий день. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Для збереження молодості й краси епідермісу зверніть Вашу увагу на Retinol B3 інтенсивну антивікову корегуючу сироватку для шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб мітить ретинол, вітамін Б3 (ніацинамід) та гліцерин, які забезпечують зволоження епідермісу протягом 24 годин, а також його заспокоєння разом із відновленням бар'єра шкіри. Усе це робить сироватку такою, що підходить навіть для дуже чутливого шкірного покриву. Для запобігання появи пігментних плям на шкірі в період застосування догляду зі вмістом ретинолу не забувайте додавати в ранкову рутину засоби, що мають високий рівень захисту від УФ-випромінювання. Бажаємо Вам краси!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається саме ця продукція,очищає ідеально
Ольга, вітаємо. Вдячні за відгук та довіру, нам приємно. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо обрати Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завдяки лінійці Effaclar позбулася проблемної шкіри, у т. ч. акне! Витрачені роки раніше на пошуки лікування. Чому я не скористалася цими засобами раніше?
Але це все індивідуально, варто підбирати косметику з лікарем та через пробники.- Представник постачальника
Анастасія, раді вітати. Дякуємо за відгук. Для запобігання появи пігментних плям на шкірі в період застосування догляду зі вмістом кислот не забувайте вранці наносити продукти, що мають високий рівень захисту від УФ-випромінювання. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий гель для вмивання, вистачає надовго, але чомусь мені не прийшов подарунок
- Достоинства:
- Економічний, гарна ціна
- Недостатки:
Олег, вітаємо. Дякуємо за конструктивний відгук, для нас цінна Ваша думка та довіра. Пам'ятайте, що в бренді La Roche-Posay є гама засобів для надійного захисту шкіри від UVA- та UVB- променів протягом тривалого часу. Щиро радимо розглянути сонцезахисні продукти з гами Anthelios як для тіла, так і для обличчя. Бажаємо чудових результатів й надалі!
Сергій, вітаємо. Щиро вдячні за високу оцінку, нам приємно. Пам'ятайте про важливість закрити пору після її очищення. Це допоможе профілактувати її повторне забруднення. Радимо обрати для цього Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт також нормалізує рівень pH-балансу епідермісу та готує його до нанесення основного догляду. Бажаємо лише найкращого результату!
- Алена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
С гелем знакомы уже много лет .Он шикарен для проблемной жирной кожи .
Очень рада что смогла купить на Розетка по скидке !- Представник постачальника
Алена, вітаємо. Вдячні за довіру. Ми наголошуємо про важливість використання сонцезахисного засобу в ранковому ритуалі. Цей етап допоможе зберегти красу, молодість та здоров'я шкіри обличчя. Радимо роздивитись La Roche-Posay Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Засіб має текстуру, яку приємно відчувати протягом дня. Бажаємо лише комфорту та краси!
Алена, добрий день. Дякуємо за приємний відгук. Зранку рекомендуємо захищати епідерміс від негативної дії сонячного випромінювання. Радимо звернути увагу на Anthelios UVA 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Використовуйте засіб вранці, за 15-20 хвилин перед виходом на вулицю. Бажаємо Вам привабливості!
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру в третий раз, она идеально мне подходит
Настолько густой что расход минимальный- Представник постачальника
Олександра, вітаємо. Вдячні за відгук та довіру, нам приємно. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо обрати Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний гель.
Світлано, раді вітати. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Доповніть Ваш догляд сироваткою Effaclar. Ультраконцентрована сироватка з ефектом пілінгу має у своєму складі три кератолітичні кислоти для зменшення недоліків та слідів постакне. Ніацинамід та термальна вода, що входять до складу, надають заспокійливого ефекту та зменшують почервоніння. Рекомендуємо наносити на все обличчя ввечері після очищення та тонізації шкіри, уникаючи зони навколо очей, а в день необхідно використовувати сонцезахисний засіб з фактором захисту (не менше SPF 15). Зверніть увагу на Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Бажаємо Вам привабливості!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший засіб, у мене жирна/комбінована шкіра, ще й чутлива до подразників.Цей гель мене рятує: гарно очищує пори без подразнень.
Приємний бонус при замовленні - гель-пілінг, 50г)))- Представник постачальника
Анна, вітаємо. Розуміємо, як важко знайти дієвий та комфортний догляд для чутливої шкіри обличчя. В La Roche-Posay є рішення - це Toleriane Dermallergo Fluide заспокійливий зволожувальний догляд для гіперчутливої та схильної до алергії нормальної та комбінованої шкіри обличчя та шкіри навколо очей. Засіб підходить для щоденного використання для повернення комфорту. Некомедогенна формула, протестована на чутливій шкірі. Бажаємо приємного використання!
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купую вже не першу пляшку для щоденного очищення шкіри. Добре видаляє шкірний жир, навіть гарно змиває макіяж. І з цим засобом я забула про щомісячні висипання перед особливими днями. Моя шкіра виглядає доглянутою і здоровою.
- Достоинства:
- Мені повністю підходить для догляду за шкірою обличчя. Пляшки 400 мл вистачає мінімум на пів року
- Недостатки:
- Не знайшла
Ольго, раді вітати. Дякуємо за такий прекрасний відгук після використання засобу. Доповніть Ваш догляд Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри, який відновить pH-баланс шкіри після вмивання та підготує її до нанесення подальших засобів. Щоб не пересушувати ніжну шкіру навколо очей, для зняття макіяжу радимо використовувати Physiological Cleancers міцелярний розчин для чутливої шкіри обличчя. Бажаємо Вам краси!
- Віта М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Підходить для чутливої шкіри
- Недостатки:
- Не виявила
Добрий день, Віта. Дякуємо за відгук. Раді, що засіб покращив стан Вашої шкіри. Рекомендуємо Вам для досягнення кращого результату у щоденній рутині догляду за шкірою обличчя використовувати засоби для очищення та тонізації шкіри з гами Effaclar. Бажаємо Вам привабливості!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах, витрата невелика, шкіру особисто в мене не сушить
Богдан, раді Вас вітати. Для нас приємно те, що Ви обираєте бренд La Roche-Posay. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я шкіри. Доповніть Ваш догляд засобом Effaclar Lotion. Завдяки ліпо-гідроксі-кислоті та компонентам, що очищають, Effaclar Lotion вирівнює поверхню шкіри, ефективно очищає пори та зменшує їх розмір. Гарного Вам дня!
- Крупник К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно підійшов для моєї проблемної шкіри. Не пересушує, але є приємне відчуття стягування після використання. При використанні з гарним зволожуючим кремом, надає відчуття чистоти надовго.
- Достоинства:
- Якісний продукт, гарно виконує свою функцію
- Недостатки:
- Не виявила
Катерина, доброго дня. Дякуємо Вам за відгук. Для максимально забезпечення комфорту Вашої шкіри, рекомендуємо після очищення використовувати заспокійливий фізіологічний тонік Physiological Soothing Lotion, який відновить pH баланс шкіри та підготує її до нанесення подальших засобів. Бажаємо Вам здоров’я та краси шкіри!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моєрозпакування
Гель приємний, має ненав'язливий аромат, добре милиться і достатньо піниться, бутилки вистачає на довго, підсушує висипання,а разом з ним і всю шкіру, тому обов'язково потрібен зволожуючий крем. Добре, що в Розетці є акції, коли можна вигідно купити)- Достоинства:
- Великий об'єм, ціна по акції
- Недостатки:
Доброго дня. Вдячні Вам за такий чудовий відгук. Для кращого результату пропонуємо доповнити свою покупку Effaclar Н інтенсивним зволожувальним засобом для відновлення зневодненої проблемної шкіри, схильної до акне. Даний засіб заспокоює і зволожує проблемну шкіру. Знімає подразнення шкіри та забезпечує тривалий комфорт. Бажаємо краси!
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные гель, достаточно густой и хватает один-два нажима для щедрого очищения лица, чистит до скрипа, говорят вредно такое очищение, но я люблю(и использую увлажняющий крем этой же марки). Объём замечательный, средства с дозатором удобны. Убирает высыпание, подсушивает прыщики. Для проблемной кожи будет идеально.
- Достоинства:
- объём, дозатор, консистенция, выполняет заявленные функции
- Недостатки:
- слегка сушит кожу
Дар'я, вітаємо! Дякуємо, що поділилися враженням після використання засобу. Шкіра кожної людини дуже особлива та неповторна. Як наслідок - один і той же засіб може викликати різний результат у споживачів. Рекомендуємо використовувати після очищення засоби для зволоження шкіри, щоб відновити природний бар'єр шкіри. Забезпечуйте щоденний заряд зволоження шкіри за допомогою Hydraphase HA інтенсивного зволожувального крему, відповідно до типу шкіри. Оновлена формула містить два види гіалуронової кислоти для глибокого зволоження шкіри. Бажаємо Вам приємного використання!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в восторге от этого геля.На утро лицо стало намного светлее и живее
- Достоинства:
- Очищение и быстрый результат
Олена, раді вітати. Вдячні Вам за чудовий відгук. Осінній період - сприятливий період для інтеграції в щоденний догляд засобів, які містять кислоти у своєму складі. Зверніть увагу на Effaclar ультра концентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот. Слід пам'ятати, що кислоти в складі косметичних засобів можуть підвищувати чутливість шкіри до УФ-випромінювання. Тому рекомендуємо використовувати сонцезахисні засоби з SPF фактором не менш 15, навіть в похмуру погоду. Найкращих результатів!
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не первый раз покупаю этот гель. Очень довольна
Анастасія, вітаємо! Дякуємо за високу оцінку. Дозвольте познайомити Вас з новинкою - Toleriane Dermallergo Cream догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом. Щоденний засіб з комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує та заспокоює подразнену шкіру. Відновлює захисний бар’єр шкіри. Рекомендуємо спробувати!
#мояраспаковка
- Достоинства:
- Мягкое и бережное очищение кожи лица и рук
- Недостатки:
- Не обнаружено
Олена, добрий день. Ми вдячні Вам за чудовий відгук. Для зменшення недосконалостей шкіри рекомендуємо комплексно використовувати продукти гами Effaclar: очищення, етап тонізації шкіри та основний догляд. Доповніть Ваш щоденний догляд за шкірою обличчя і тіла продуктом Thermal Water. Термальна вода La Roche-Posay заспокоює, пом'якшує шкіру, усуває відчуття дискомфорту, викликаного зовнішніми факторами, знімає набряклість і запобігає старінню шкіри. Гарного дня!
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошо подходит для комбинированного типа кожи
- Достоинства:
- Бережное очищение
- Недостатки:
- Не обнаружено
Олена, раді вітати. Чудово, що засіб покращив стан Вашої шкіри. У час, коли сонце почало нас тішити теплом, важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Навіть у похмурий день сонячні промені продовжують негативно впливати на якість нашої шкіри. Засоби із вмістом сонцезахисних фільтрів — ключ до здоров'я шкіри. Зверніть увагу на Anthelios XL гель-крем матуючий для шкіри обличчя SPF50+. Нехай Ваша шкіра сяє красою та здоров’ям!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился гель! Устраняет проблемы с кожей! Пользуемся всей семьёй! Довольно густой, очень экономно. Обалденный запах, лёгкий и ненавязчивый.
- Достоинства:
- Справляется с поставленными задачами, экономный.
- Недостатки:
- Цена, но качество очень хорошее
- Представитель поставщика
Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Effaclar гель-мусс рекомендуем потребителям, которые ищут средство для очищения жирной проблемной кожи, склонной к реакции на внешние факторы. После использования средства рекомендуем воспользоваться тоником и основным уходом из гаммы Effaclar для достижения лучшего состояния кожи. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка.
Купили по рекомендации дерматолога, гель эффективный.- Достоинства:
- Хорошего качества, эффективный
Олександр, доброго дня! Дякуємо за відгук. Для досягнення найкращого результату доповніть свій догляд Effaclar очищаючою себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри. Effaclar маска глибоко очищає комбіновану та жирну, проблемну шкіру. Делікатно та глибоко абсорбує надлишок шкірного себуму завдяки наявності у складі двох видів глин. Контролює появу блиску та очищає навіть від невидимих забруднень (пил, часточки забруднень довкілля). Бажаємо краси!
- Ника С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень понравился
- Достоинства:
- Очень хорошо очищает
Ника, добрий день. Вдячні за коментар. Цінуємо Ваші враження після використання. Дуже важливо захищати епідерміс від негативного впливу сонячного випромінювання. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Effaclar Duo+ SPF 30 комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою від бренду La Roche-Posay. Продукт усуває виражені недоліки шкірного покриву й запобігає пост акне пігментації. Зволожує та матує шкіру. Засіб захищає епідерміс від UVA- і UVB-променів й зовнішніх негативних факторів. Бажаємо здоров'я і сяйва Вашій шкірі!
- Тутко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брали для дівчинки підлітка. Чудово підійшов для комбінованої шкіри. Трохи підсушує, але в комплексі використовує бальзам Cicaplast Baume, який заспокоює та зволожує. Результат відразу став помітний, шкіра чиста, нових прищиків не з‘являється, якщо появляються, то вони незначні і швидко проходять. Дитина дуже задоволена. Бальзам не обтяжує шкіру та не забиває пори.
- Достоинства:
- Чудове очищення, антисептична дія
- Недостатки:
- Трохи підсушує шкіру
Олександра, раді вітати. Дякуємо Вам за чудовий відгук. Додатковий догляд за допомогою Effaclar себорегулюючої маски для жирної проблемної шкіри допоможе глибоко очищати шкіри, не пересушуючи її. Бажаємо Вам найкращих результатів!
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гелем користуюсь дуже давно, допомогає впоратись проблемами зі шкірою обличчя. Дякую за подарунок!
- Достоинства:
- Акція на товар та подарунок
- Недостатки:
- Не аиявила
Добрий день, Марія. Дякуємо за відгук. Доповніть Ваш догляд засобом Effaclar Duo + комплексним корегуючим засобом для догляду за жирною проблемною шкірою. Продукт корегує виражені недоліки шкіри та запобігає повторній їх появі, вирівнює поверхню шкіри, бореться з появою постакне пігментації. Зволожує та матує шкіру. Гарного дня!
- Марина Р***Продавец: Rozetka
Супер!!!
Марина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випроміненням та загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB- променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!