Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Интенсивный увлажняющий крем La Roche-Posay Hydraphase HA Rich для сухой чувствительной кожи лица 50 мл (3337875731409)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Ян
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Брал этот крем жене, сказала что он самый лучший из всех что пробовала, отлично увлажняет и питает, есть ещё облегчённая версия этого крема, но этот справился с сухостью на щеках полностью!

Достоинства:
    Хороший крем
    Недостатки:
    Нету

Ян, доброго дня! Ми вдячні Вам за чудовий відгук. Перед нанесенням зволожувального засобу чудовим рішенням буде очищення шкіри. Обирайте міцелярну фізіологічну пінку для чутливої шкіри обличчя та тонізуйте фізіологічним заспокійливим тоніком La Roche-Posay. Гарного дня!

• Вікторія

чоловік подарував такий крем
    на зиму підійшов
    а от на літо він за важкий, є відчуття жирності, крем залишається плівкою на обличчі
    підходить як база під макіяж якщо під пудру а от з тоналкою аж ніяк

Достоинства:
    економічна упаковка
    Недостатки:
    дорогий і дуже жирний, не всмоктується до кінця
    залишається на обличчі плівкою

Вікторія, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Hydraphase Intense Riche інтенсивний зволожувальний крем створено для сухої шкіри обличчя, можливо, ця текстура важка для Вашої шкіри. Для комфортного використання влітку рекомендуємо обрати засіб з легшою текстурою. Зверніть увагу на Hydraphase Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри. Рекомендуємо доповнити ніжний догляд за шкірою обличчя Toleriane Ultra Dermallergo стерильною зволожувальною маскою, яка чудово відновить, зволожить та захистить. Нехай Ваша шкіра сяє красою та здоров'ям!

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Найкращий крем для сухої шкіри,ніяких подразнень,гарне зволоження, немає відчуття плівки на обличчі.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:

Юлия, добрий день. Ми вдячні за коментар. Рекомендуємо звернути Вашу увагу на гаму Hyalu B5 бренду La Roche - Posay. Продукти розроблені спеціально для інтенсивної гідратації, боротьби з першими ознаками старіння і підтриманням природної пружності чутливого шкірного покриву. Засоби розгладжують мімічні зморшки та роблять менш вираженими глибокі. Усувають подразнення і відчуття стягнутості. Надають епідермісу приємне відчуття свіжості, комфорту й доглянутості. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Адамчук Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Отличный крем, нужно немного, так что баночки хватит на долго, как и всей продукции этой фирмы, использую его после мыла пилинга, прекрасно увлажненяет при этом не делает кожу жирной.
    Брала на акции, пришел подарок хорошее полотенце, и ещё 2 средства, пока не читала какие.

Достоинства:
    Одной капли хватает на все лицо, мягкий, не жирный, приятно пахнет
    Недостатки:
    Не нашла

Катерина, добрий день. Ми дуже раді, що використання засобу покращило стан Вашої шкіри. Для ефективного результату рекомендуємо зранку та ввечері використовувати догляд за ніжною шкірою навколо очей. Зверніть увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Вероника К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Для моєї чутливої та сухої шкіри підійшов. Добре зволожує.

Вероніка, вітаємо Вас. Дякуємо за такий чудовий відгук після використання засобу. Краса та здоров'я шкіри починається з її очищення. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Toleriane крем-гель для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Завершуйте етап очищення тонізацією шкіри за допомогою заспокійливого тоніку з гами Physioogical Cleancers. Бажаємо Вам найкращих результатів!

• Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крутий крем, дуже ним задоволена. Гарно зволожує, не забиває пори, не викликає подразнень хоч шкіра в мене дуже чутлива

Оксана, добрий день. Щиро дякуємо за конструктивний відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Дбайливе очищення є основою догляду, бо вже на етапі вмивання здатне забезпечити зволоження та комфорт. Тому, радимо Вам розглянути очищувальний засіб від бренду La Roche-Posay, а саме — Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри. Продукт не здатний до піноутворювання внаслідок розроблення дбайливого складу, який повертає комфорт та зволоження чутливому епідермісу. Бажаємо позитивних вражень!

• Люда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Замовляли вже вдруге. Крем хороший, економний з дозатором, не викликає алергії, приємний , зволожує шкіру обличчя, без липкого відчуття. Нам подобається. Дякую

Люда, добрий день. Щиро дякуємо за довіру до La Roche-Posay. Нам приємно, що наші засоби стали частиною Вашого догляду. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальні продукти з гами Toleriane, які делікатно видаляють забруднення та дарують шкірі комфорт. Нехай Ваш догляд завжди приносить тільки задоволення!

• Дарья Я***

Купляю 2 раз, чудовий) для сухої шкіри
    Користуюсь зранку і ввечері
    Вистачає на міс 4

Дарья, добрий день. Щиро дякуємо за конструктивний відгук та рекомендацію. Для нас цінна Ваша думка. Дійсно, дбайливе очищення це основа догляду без якого важко отримати комфорт та позитивний результат. Тому, радимо Вам розглянути очищувальний засіб від бренду La Roche-Posay, а саме — Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри. Продукт не здатний до піноутворювання внаслідок розроблення дбайливого складу, який повертає комфорт та зволоження чутливому епідермісу. Бажаємо позитивних вражень!

• Олександра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Покупкой осталась очень довольна!
    Рекомендую!!!

Олександра, раді вітати. Дякуємо, що поділилися враженнями від використання засобу. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Ани

Все добре

Ани, раді Вас вітати. Щиро дякуємо за коментар. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hyalu B5 дерматологічну сироватку для корекції зморшок та відновлення пружності чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Унікальна формула засобу, що зволожує, відновлює захисний бар’єр шкірного покриву. Завдяки сироватці шкіра еластична та зволожена, має більш здоровий й сяючий вигляд, зморшки розгладжені. Бажаємо Вам привабливості та краси!

• Наталія С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Чудовий крем, добре зволожує, не скочується і немає алергічної реакції у формі дрібних прищиків від регулярного використання - для мене це достатньо.

Достоинства:
    Зволожує, приємно лягає на шкіру

Наталія, раді вітати. Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями й результатами від використання. Власникам сухого типу шкіри потрібно ретельно підбирати засоби. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть Вашу увагу на Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт збагачений маслом каріте, відомим здатністю відновлювати гідроліпідну плівку епідермісу за допомогою ліпідів, подібних ліпідам шкіри. Бажаємо Вам сяяння!

• Ани

Подобається

Ани, добрий день. Щиро дякуємо за відгук. Для комфортного використання засобу рекомендуємо попередньо очищати епідерміс продуктами з гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Зверніть увагу на міцелярну пінку для чутливої шкіри обличчя та заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Комплексний догляд безумовно забезпечує найкращий результат. Бажаємо краси!

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Хороший крем. Швидко зволожує шкіру, не залишає жирного блиску.

Достоинства:
    Ціна і якість

Вітаємо, Юлія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо використовувати комплекс засобів гами Hydraphase. Зверніть Вашу увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожуючий крем для шкіри контуру очей, адже наша шкіра навколо очей дуже ніжна і потребує спеціального догляду. У складі міститься гіалуронова кислота — потужний активний зволожуючий інгредієнт, який у поєднанні з високою концентрацією термальної води La Roche-Posay інтенсивно насичує шкіру навколо очей вологою і зменшує набряки. Бажаємо здоров’я!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Подошёл для моей сухой и чувствительной кожи, но больше для ночного использования.

Недостатки:
    Остаётся небольшой жирный блеск, хотя до использования этого крема такого не было. Крем наношу совсем немного.

Вітаємо, Олена. Дякуємо за зворотній зв’язок. Для комфортного та ефективного використання наносьте засіб у невеликій кількості на очищену та тонізовану шкіру обличчя, попередньо розпилюйте термальну воду Vichy для легкого розподілення та вбирання крему. Якщо Вам до вподоби більш легкі текстури, зверніть увагу на Hydraphase HA Legere інтенсивний зволожуючий крем. Засіб має легку, свіжу, нежирну текстуру. Бажаємо приємного використання!

• Екатерина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Самый ужасный крем который у меня когда либо был! А запах просто кошмар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Вонючий, жирный, абсолютно безрезультативный

Екатерина, добрий день. Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями і результатами від використання. Розуміємо, що сприйняття аромату є важливим для подальшого використання. Він формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Для досягнення найкращого результату рекомендуємо наносити крем на очищену, трохи вологу шкіру. Для цього Ви можете попередньо розпилювати термальну воду La Roche-Posay. Вдалого дня!

• Tanya Z***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Крем отлично справляется с увлажнением и питанием моей сухой кожи;)

Достоинства:
    Отлично увлажняет и питает кожу
    Недостатки:

Тетяна, раді вітати. Ми вдячні Вам за відгук. При догляді за шкірою обличчя важливо пам'ятати про ніжну шкіру навколо очей. Зверніть увагу на Hydraphase Intense Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри навколо очей. Засіб інтенсивно зволожує і утримує вологу в шкірі, тонізує і сприяє зменшенню припухлості, зменшує відчуття дискомфорту і заспокоює. Бажаємо Вам здоров'я і краси!

• Дарья Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл

Сьогодні забрала замовлення, подарунку не було…
    В магазині розводять руками…

Недостатки:
    Вказано про подарунок при купівлі продукту