- AI аналіз відгуків37 відгуків: 85% позитивно, 7% нейтрально, 8% негативно.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий живильний крем. Замовляю не вперше. Головне не викликає алергію.
Галина, добрий день. Вдячні за довіру та відгук. Радимо додатково розглянути Toleriane Dermallergo Yeux крем-догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Нейросенсин і ніацинамід в складі заспокоюють і зменшують припухлість шкіри навколо очей. Масло каріте і сквалан зволожують, зміцнюють її природний захисний бар'єр. Засіб підходить до використання зранку та ввечері. Особливо стане чудовим доповненням в рутині в холодний період року. Бажаємо краси!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем соответствует своему качеству, но у меня есть претензии к упаковке. Коробочка крема без пленки ее с низу может каждый открыть. Когда открывала крем он легко открылся без хлопка.
- Достоинства:
- Только сам крем
- Недостатки:
- Упаковка, доступность к товару
Галина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Згодні, що наявність слюди застерігає від небажаного відкриття. Даний засіб має контроль відкриття на своєму флаконі у вигляді прозорої вертикальної стрічки, яка нанесена частково на кришку та на банку продукту. Стрічка розривається після першої прокрутки кришки продукту. Бажаємо гарного дня!
- Галій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Найкращий крем на зимову пору року. Шкіра зволожена, без сухості і не стягнута.
- Достоинства:
- Ефект зволоження
- Недостатки:
Марія, добрий день. Щиро дякуємо за конструктивний відгук та довіру. Для нас цінна Ваша думка. Дбайливе очищення є основою догляду, бо вже на етапі вмивання здатне забезпечити зволоження та комфорт. Тому, радимо Вам розглянути очищувальний засіб від бренду La Roche-Posay, а саме — Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри. Продукт не здатний до піноутворювання внаслідок розроблення дбайливого складу, який повертає комфорт та зволоження чутливому епідермісу. Бажаємо позитивних вражень!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Один з найкращих кремів, які я спробувала. Приємний,ледь помітний аромат, не пече на шкірі, швидко вбирається
- Недостатки:
Оксана, добрий день. Щиро дякуємо за довіру до La Roche-Posay. Нам приємно, що наші засоби стали частиною Вашого догляду. Рекомендуємо звернути увагу на очищувальні продукти з гами Toleriane, які делікатно видаляють забруднення та дарують шкірі комфорт. Нехай Ваш догляд завжди приносить тільки задоволення!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Жахливо! Завжди брала цей крем для мами, а зараз якість бажає кращого. Він абсолютно не підходить для сухої шкіри і викликає почервоніння та алергію.
Юлія, вітаємо. Вдячні за відгук після використання. Розуміємо причину Вашого смутку. Шкіра кожної людини особлива, тому деколи може траплятись негативний досвід використання, який базується на індивідуальних факторах сприйняття. Відгук прийнято до уваги. Бажаємо вдалих придбань!
Класний крем, користуюся щоденно
Оксана, вітаємо. Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що у нас Ви знайшли засіб, який підходить Вашій шкірі. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду за епідермісом. Рекомендуємо спробувати засоби бренду La Roche - Posay з гами Toleriane для ефективного очищення шкірного покриву. Продукти містять активні інгредієнти, що здатні впоратися із більшістю видів забруднень. Окрім того, засоби перешкоджають втраті вологи та підтримують оптимальний гідробаланс. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Користуюся цим кремом давно. Гарно зволожує, не забиває пори, приємний ледь відчутний аромат
- Недостатки:
Добрий день, Оксана. Щиро вдячні за позитивний коментар. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Hydraphase HA Yeux інтенсивний зволожувальний крем для шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Продукт забезпечує інтенсивне зволоження та усунення мішків під очима. Підходить для чутливих очей. Гіалуронова кислота, що входить до складу, посилює клітинне з'єднання для тривалого утримання вологи в епідермісі. Кофеїн у складі покращує кровообіг й тонізує шкіру. Бажаємо Вам чарівності!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Якістю задоволена,ароматом теж
- Достоинства:
- Мені підійшов
- Недостатки:
Світлана, вітаємо. Дякуємо за відгук. Очищення епідермісу - це основа будь-якого догляду. Рекомендуємо Вам доповнити догляд такими засобами бренду La Roche-Posay, а саме: Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії й Toleriane заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя. Гель-мус добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт ефективно очищує епідерміс й видаляє стійкий макіяж обличчя й очей. Заспокійливий тонік, збагачений термальною водою, насиченою мікроелементами, підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу. Гліцерин у складі ефективно зволожує та пом’якшує шкіру, зменшуючи її сухість і лущення. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Добрий день, придбала на подарунок, але чому знизу на коробці відсутня пломба і на баночці з кремом теж акуратно розрізана пломба. Що це значить? Неприємно….
- Недостатки:
- Зірвані пломби
- Ганна К***
МЕНІ теж не сподобалась якість упаковки, немає целофанової обгортки,на коробкі зліва підірваний край фіксації.Таке враження,що десь перевіряли її зміст.Про якість крему поки не знаю,але сподіваюсь не розчаруватись .
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Подобається. Використовую тільки як нічний крем. Дуже поживний, шкіра після нього м'якенька та приємна.
Олександра, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам молодості!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Вже багато років користуюсь цим кремом. Чудово зволожує, якість неймовірна.
Олена, вітаємо. Ми вдячні за коментар. Шкіра тіла також потребує турботи й зволоження, щоб залишатися м’якою та пружною. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Lipikar Lait ліпідовідновлювальний засіб для сухої та дуже сухої шкіри тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche - Posay. Бажаємо Вам краси!
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем очень хороший , но запах ужасный .
- Недостатки:
- Запах
Светлана, вітаємо. Щиро вдячні за зворотний відгук та досвід з використання продукту. Важливо розуміти, що сприйняття запаху в кожної людини є дуже індивідуальним. Аромат засобу формують активні інгредієнти, які входять до складу. Віримо, це не завадить Вам повною мірою насолодитись результатом від використання продукту, тому що аромат від інгредієнтів швидко вивітрюється. Шкіра губ дуже тонка і чутлива, тому потребує постійного живлення та захисту. Зверніть увагу на La Roche-Posay Cicaplast Levres бальзам для губ, що є незамінним помічником у догляді за чутливою шкірою губ упродовж усього року. Бажаємо Вам привабливості!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем гарний. Приємний легкий має запах.
Легко наноситься і досить комфортний на обличчі. Ніжний і не липкий.- Достоинства:
- Зволожує)
Світлана, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Радимо доповнити догляд дбайливим очищенням від бренду La Roche-Posay. Продукти з гами Toleriane діють м'яко зберігаючи захисний бар'єр епідермісу. Радимо звернути увагу на Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії. Продукти підходять для щоденного використання. Бажаємо комфорту та краси!
- Ш. Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все устраивает
- Достоинства:
- Хороший крем, приятный запах
- Недостатки:
Юлия, раді Вас вітати. Дякуємо за коментар. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche - Posay Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб делікатно знімає макіяж. Термальна вода La Roche - Posay, що входить до складу, містить мінеральні солі й мікроелементи, включно з селеном у високій концентрації, які заспокоюють, зволожують й пом'якшують епідерміс. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем очень понравился!
Рекомендую!!!- Представник постачальника
Олександра, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!
- Юліана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем, приємно пахне, ще й подаруночок.
- Недостатки:
Юліана, добрий день. Дякуємо за відгук. Взимку шкіра може ставати більш чутливо та вразливою. Також, догляд з кислотами може робити її реактивною до факторів навколишнього середовища. Тому, щиро радимо розглянути La Roche-Posay Cicaplast B5 щоденну ультраконцентровану сироватку для посиленого відновлення та зволоження. Має текстуру, яка огортає шкіру для посиленого захисту. Інтенсивно заспокоює, вирівнює тон та поверхню подразненні шкіри. Містить пантенол 10%, аква позе філіформіс та гіалуронову кислоту. Бажаємо комфорту та краси!
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем, дійсно зволожує, не залишає липкості чи плівки, але для мене має не дуже приємний запах, такий солодкуватий, набридливий, ще й досить довго тримається
Євгенія, вітаємо. Дякуємо за довіру. Взимку, коли шкірі не вистачає сонячного випромінення, їй необхідно додаткове підживлення та відновлення. Рекомендуємо звернути увагу на Pure Vitamin C10 сироватка-антиоксидант проти зморшок для відновлення шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Завдяки високому вмісту вітаміну С, засіб стимулює оновлення клітин, покращує тонус і додає шкірі здорове сяйво, компенсуючи брак природного сонячного світла. Продукт також допомагає зміцнити шкірний бар’єр, роблячи її більш гладкою та пружною в умовах зимових холодів. Бажаємо комфорту та краси!
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний крем. подаруночок
Лідія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Бренд La Roche-Posay заснований на заспокійливій та зволожувальній дії термальної води. Тому, щиро залучаємо спробувати ці неперевершені властивості, які так важливі власникам чутливої шкіри. Термальна вода La Roche-Posay підходить для щоденного використання всією родиною для повернення відчуття комфорту, заспокоєння та зміцнення. Бажаємо міцного здоров'я!
- Бардаш Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем замечательный, увлажняет и приятно пахнет. Спасибо за подарок , очень приятно
Юлия, добрий день. Щиро дякуємо за конструктивний відгук. Для нас цінна Ваша думка. Дбайливе очищення є основою догляду без якого важко отримати комфорт та позитивний результат. Тому, радимо Вам розглянути очищувальний засіб від бренду La Roche-Posay, а саме — Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри. Продукт не здатний до піноутворювання внаслідок розроблення дбайливого складу, який повертає комфорт та зволоження чутливому епідермісу. Бажаємо позитивних вражень!
- Майя О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже сподобався
Майя, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси шкіри. Починайте ніжний догляд з очищення Toleriane зволожувальним очищувальним гель-мусом подвійної дії від бренду La Roche-Posay. Засіб поєднує запатентований подвійний очищувальний комплекс [ПАР на основі амінокислот + м’яка ПАР] та гліцерин у високій концентрації, що забезпечує оптимальну подвійну дію в одному засобі: глибоко очищує шкіру для усунення найбільш стійких забруднень: надлишок себуму, макіяж (включно макіяж для очей) та забруднень із навколишнього середовища. Шкіра відчувається заспокоєною, без відчуття стягнутості та сухості. Бажаємо Вам чарівності!
- Янина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
За подарок отдельное спасибо было приятно
- Достоинства:
- Увлажняет идеально
Янина, раді вітати. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Шкіра навколо очей особливо тонка, чутлива і вимагає додаткового догляду. Щоб зволожити, відновити та захистити дерму використовуйте Toleriane Dermallergo Yeux крем-догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри контуру очей від бренду La Roche-Posay. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Чудовий крем. Купую його не вперше. Розетка уже вдруге порадувала подаруночком. Дуже приємно)
- Достоинства:
- Якість товару. Корисний подарунок
- Недостатки:
Юлия, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Чудовим рішенням буде доповнити щоденний догляд Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічною сироваткою для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб моментально заспокоює й зволожує епідерміс, надаючи відчуття свіжості й комфорту. Використовуйте продукт вранці та ввечері перед нанесенням основного догляду. Здоров'я та краси Вашій шкірі!
- Александра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем очень понравился. Приятный как запах так и текстура. Спасибо за подарочек
Александра, раді вітати. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Процеси відновлення шкіри особливо активно відбувається вночі. В цей час вона стає більш проникливою. Радимо використовувати ввечері Toleriane Dermallergo Nuit нічний заспокійливий зволожувальний крем-догляд для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя та шкіри навколо очей від бренду La Roche-Posay. Засіб знімає подразнення та почервоніння епідермісу, покращує неприємні відчуття печіння та поколювання. Підходить для щовечірнього використання для відновлення комфорту. Бажаємо Вам досконалості!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Прекрасный крем. Отлично питает кожу. Мне нравится моё лицо после применения крема.
- Достоинства:
- Хорошо питает кожу
- Недостатки:
Лариса, добрий день. Щиро вдячні за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Зверніть увагу на La Roche-Posay Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії, який не містить ПАР (поверхнево-активна речовина). Засіб добре зволожує й заспокоює шкіру завдяки високій концентрації гліцерину, ніацинаміду і керамідів. Продукт впорається з очищенням й видаленням стійкого макіяжу обличчя та очей. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже задоволена кремом, позбавив шкіру лущення та сухості вже після першого використання, жоден інший крем до цього цю проблему не вирішував.
Раді вітати, Аліна. Щиро вдячні за відгук. Шкіра губ особливо тонка, чутлива і вимагає додаткового догляду. Щоб зволожити, відновити та захистити її використовуйте Cicaplast Levres бальзам для губ від бренду La Roche-Posay. Бар’єрна текстура засобу ізолює пошкоджені ділянки шкіри та запобігає шкідливому впливу зовнішніх факторів. Миттєво заспокоює і відновлює епідерміс. Бажаємо лише комфорту!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Классный крем.
- Достоинства:
- Лёгкая текстура, не оставляет плёнку на лице.
- Недостатки:
Ольга, вітаємо Вас. Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені результатом. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я епідермісу. Доповніть Ваш догляд засобами гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. Вдалого дня!
- Алена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хороший крем, добре зволожує шкіру
- Достоинства:
- Добре зволожує шкіру, доступна ціна
Алена, раді вітати. Дякуємо за відгук. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я шкіри. Доповніть Ваш догляд засобами гами Physiological Cleancers від бренду La Roche-Posay. бажаємо привабливості!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем прийшов вчасно, упаковка ціла, неушкоджена, наявна пломба. Отримала міцелярку в подарунок, дуже приємно.
- Недостатки:
- Поки немає.
Раді вітати, Наталія. Вдячні Вам за відгук. Використання комплексного догляду бренду La Roche-Posay гами Physiological Cleansers забезпечить кращий результат. Зверніть Вашу увагу на Physiological Cleancers міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя. Засіб делікатно очищує шкіру від забруднень, розгладжує та зберігає її фізіологічний баланс. Бажаємо Вам успіху!
- Бондарь О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем дійсно спасіння для сухої шкіри у зимовий період! Але запах жахливий
- Достоинства:
- Добре зволожує суху шкіру
- Недостатки:
- Запах
Ольга, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний відгук. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Сподіваємось, це не завадить Вам повною мірою насолодитись результатом від використання засобу, тому що продукт не містить парфумованих складових, а аромат від інгредієнтів швидко вивітрюється. Для комфортного використання засобу попередньо очищайте та тонізуйте шкіру обличчя. Власникам сухої шкіри чудово підійде Toleriane крем-гель для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя з гами Physiological Cleancers допоможе відновити рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Приємного використання!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Лучше, чем ожидала. Нет противной жирной пленки после нанесения, впитывается быстро, свои функции выполняет на "ура".
Запах на любителя, меня не раздражает, но достаточно резкий, не всем понравится.- Представник постачальника
Вікторія, раді вітати. Ми дуже раді, що засіб Вам сподобався. При догляді за ніжною сухою шкірою обличчя важливо турбуватися про шкіру навколо очей, яка вимагає особливого догляду. Для неї лабораторія La Roche-Posay створила Toleriane Ultra Yeux дерматологічний засіб для інтенсивного зволоження чутливої та подразненої шкіри навколо очей. Ніжна текстура крему допомагає інтенсивно зволожити, відновити та захистити шкіру навколо очей. Перед нанесенням основного догляду необхідно забезпечити відновлення рН шкіри та підготувати її. Рекомендуємо очищати шкіру Toleriane крем-гелем для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Бажаємо Вам приємного використання!
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отличный крем для зимнего периода, когда коже нужно больше питания, знакома с кремом давно, но последние пару лет пользовался в зимний период другими марками, а этой зимой их действие моей коже было мало и вспомнила про Ля Роше , так как чем не мазала лицо, кожа сухая и ощущения стянутости ( мне 40 смещенный тип кожи), после пару применений наступили улучшения, из минусов немного забивает поры,
- Достоинства:
- Очень хорошо питает кожу
- Недостатки:
- Забивает поры
Добрий день, Юлія. Дякуємо, що поділилися своїми чудовими враженнями після використання засобу. Краса та здоров'я шкіри починається з її очищення. Рекомендуємо Вам обрати Toleriane крем-гель для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Тонізація — важливий етап завершення очищення шкіри, для цього зверніть увагу на Physiological Cleancers заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя, який допоможе відновити рН шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Бажаємо Вам краси шкіри!
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Купував на подарунок бабусі, забирав в попихах, коробка була пом'ята, вирішив дарувати без коробки. Коли відкрив вдома коробку побачив велику тріщину на кришці. Не дарував. Тепер не знаю що з ним робити.
- Достоинства:
- Не знаю
Євгеній, вітаємо Вас. Вдячні за Ваше звернення. Рекомендуємо звернутись на гарячу лінію Rozetka для розв'язання цього питання. Гарного дня!
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Ідеальний варіант для дуже сухої шкіри в холодний період
- Достоинства:
- Супер зволоження
- Недостатки:
Олена, доброго дня. Дякуємо Вам за такий чудовий відгук. Краса та здоров'я шкіри починається з її очищення. Рекомендуємо Вам обрати Toleriane крем-гель для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Тонізація — важливий етап завершення очищення шкіри, зверніть увагу на заспокійливий тонік Physiological Soothing Lotion, який допоможе відновити рН баланс шкіри та підготувати її до нанесення основного догляду. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкіри!
- Надежда Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Согласно акции должна была подучить подарочный набор .
Набор не выдали в точке выдачи.
Крем хороший.- Еля
Його потрібно додати в кошик.
Надія, доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає тільки приємні враження. Бажаємо краси та здоров'я Вашій шкірі!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Отримав крем, детально дома роздивився і помітив що знизу відсутня пломба на пачці відкрий пачку знизу та помітив на самій баночці з кремом також акуратно розрізана пломба якимсь тоненьким ножем чи лезом!! Крем скривався або є підробкою!
Микола, добрий день. Дякуємо Вам за відгук. Для розв'язання питань такого роду рекомендуємо звернутися на гарячу лінію Rozetka. Бажаємо гарного дня!
- Мар'яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Крем дуже класний замовляю вже втретє. На зиму супер-зволоження. Маю схильність до алергій, цей підходить і для дуже чутливої шкіри. Маю лише питання до Розетка, замовила крем і відповідно до акції яка ще триває мали прислати в подарунок міні набір. Але, нажаль, набору не прислали, хоча під умови акції моя покупка підпадає, купити акційну продукцію ля рош від 500 грн, крем -636 грн️
- Достоинства:
- Добре зволожує, економний
- Недостатки:
Мар‘яна, раді вітати. Ми дуже раді, що засіб Вам сподобався. При догляді за ніжною сухою шкірою обличчя важливо турбуватися про шкіру навколо очей, яка вимагає особливого догляду. Для неї лабораторія La Roche-Posay створила Toleriane Ultra Yeux дерматологічний засіб для інтенсивного зволоження чутливої та подразненої шкіри навколо очей. Насичена текстура крему допомагає інтенсивно зволожити, відновити та захистити шкіру навколо очей. Перед нанесенням основного догляду необхідно забезпечити відновлення рН шкіри та підготувати її. Рекомендуємо очищати шкіру Toleriane крем-гелем для очищення чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Бажаємо Вам приємного використання!