Топи продажів

Отзывы покупателей о Липидовосстанавливающий бальзам La Roche-Posay Lipikar AP+Max для ухода за сухой, очень сухой и склонной к атопии кожей лица и тела младенцев, детей и взрослых 400 мл (3337875930239)

Оценка пользователей 4.65/5
  • Вікторія М***

все добре

Добрий день, Вікторія. Ми вдячні Вам за такий приємний відгук. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Якщо Ви не бажаєте витрачати час на багатокрокову рутину, обирайте продукт, який поєднує властивості основного догляду та УФ-фільтри. Зверніть увагу на Anthelios UVА 400 сонцезахисний зволожуючий крем для обличчя та шкіри навколо очей SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам чарівності!

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже крутий крем. Вирішила проблему з незаживаючою 25 років раною. Багато кремів пробувала, це найкраще. В інших кремах є подразники, від яких стає тільки гірше, а тут нічого зайвого.

Наталія, добрий день. Дякуємо за конструктивний відгук та довіру. Результат дійсно вартий уваги. Гама засобів Cicaplast бренду La Roche-Posay включає продукти, які розроблені для відновлення та захисту епідермісу. Радимо розглянути додаткові засоби для пролонгованої дії. Бажаємо гарного дня!

• Юрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже класний крем для сухої шкіри

Юрій, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!

• Гомон О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Густина крему дуже сильна, через дозатор не можна його вичавити. Приходиться паличкою діставати. Таке враження як були невідповідні умови зберігання і він загустів під дією температур.

Вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Дійсно, бальзам має густу, насичену текстуру. Втім, звертаємо Вашу увагу, що після реновації було оновлено паковання: флакон виготовлений із більш м’якого матеріалу, який можна стискати, щоб зручніше отримувати продукт і максимально його використати. Нам важлива Ваша думка. Ми взяли до уваги відгук та передали у відповідний відділ. Бажаємо Вам краси!

• Дмитро Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дозатор не справляється з густиною крему, не прокачує по трубці взагалі, приходиться розкручувати і діставати якимось чином крем, незручно.

Дмитро, вітаємо. Ми дякуємо за зворотний відгук. Бренд La Roche-Posay розробляє продукцію так, щоб продумати всі ключові аспекти: текстуру, пакування та дозатор. Якщо консистенція здається надто густою, це пов’язано з особливостями формули, створеної для інтенсивного догляду. Ми цінуємо Ваш досвід, а щодо незручності у застосуванні — Ваш відгук взято до уваги та передано до відповідного відділу. Для нас важливо, щоб кожен засіб був не лише ефективним, а й комфортним у використанні. Гарного Вам настрою!

• Дарья Л***

Цена топ

Дарья, добрий день. Ми раді, що засіб виправдав Ваші очікування та сподобався результат. Для доповнення в щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла використовуйте термальну воду від бренду La Roche-Posay. Засіб пом’якшує й зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, що спричинене зовнішніми факторами. Знімає набряки та підходить для дітей і дорослих. Продукт фіксує макіяж й освіжає шкіру в будь-який час доби. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Юлія І***

Чудовий крем!

Недостатки:

Юлія, вітаємо. Ми вдячні за відгук. Щоденне використання SPF – запорука молодої та здорової шкіри. Рекомендуємо Вам звернути увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам молодості!

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Бальзам,як густий крем,через дозатор навіть неможливо видавити.Як користуватись даним засобом не зрозуміло.Для такої консистенції крему має бути інша тара

Добрий день, Наталія. Вдячні за коментар. Бренд La Roche-Posay розробляє продукцію так, щоб продумати всі ключові аспекти: текстуру, пакування та дозатор. Якщо консистенція здається надто густою, це пов’язано з особливостями формули, створеної для інтенсивного догляду. Ми цінуємо Ваш досвід, а щодо незручності у застосуванні — Ваш відгук взято до уваги та передано до відповідного відділу. Для нас важливо, щоб кожен засіб був не лише ефективним, а й комфортним у використанні. Гарного Вам дня!

• Валерія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Крем просто чудовий, ідеально підходить для атопічноі шкіри, супер жирний і дуже на довго вистачає

Достоинства:
    Якість, на довго вистачає
    Недостатки:

Валерія, вітаємо. Дякуємо за відгук. Очищення – це основа будь-якого догляду. Важливо обирати засоби, які не лише ефективно видаляють забруднення, а й підтримують здоровий стан шкіри. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

При такому морозі і вітрі, як зараз, це незамінний бальзам. Прибирає сухість, ознаки обвітрення (почервоніння і печіння), прибирає прояви себореї (свербіж і сухі кірочки, загоює подразнення).
    Він жирний, але дивлячись для якої шкіри. У мене дуже швидко шкіра його вбирає і залишається відчуття пружності, зволоженості. Не скочується зі шкіри. Використовую і ввечері (багато, не жалію), і вранці (менше, бо під тональну основу).
    Знаю, що на літо він не підійде. Бо користуюсь Lipikar AP вже багато років (і гелем, і бальзамом).
    Це найкращий засіб з усіх, які я спробувала, від себореї. Єдиний, який стримує і прибирає сезонні загострення.

Достоинства:
    Діє
    Недостатки:
    Ціна, звичайно. Але зате об'єм великий і по консистенції густий

Ганна, добрий день. Вдячні за відгук. Очищення – це основа будь-якого догляду. Важливо обирати засоби, які не лише ефективно видаляють забруднення, а й підтримують здоровий стан шкіри. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже жирний, скоріше крем, а не бальзам. На руках залишається плівкою (що в цілому зручно при морозі), але видно, що жирний, на обличчі взагалі жирний жирний. Але зі своєю задачею справляється

Достоинства:
    Прибрав сухість
    Недостатки:
    Дуже жирний

Оксана, вітаємо. Дякуємо за відгук. Радимо зменшити кількість засобу, яку наносите за один раз. Також, спробуйте попередньо розпиляти термальну воду La Roche-Posay та наносити продукт на вологу шкіри. Це покращить його поглинання. Бажаємо приємних вражень!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудовий засіб при атопічному дерматиті.Купуємо дитині вже далеко не першу банку, добре справляється з сухістю шкіри.

Недостатки:
    Погано працює дозатор, майже на половині банки(400мл), доводиться кожен раз відкручувати і так діставати крем.

Ірина, вітаємо. Дякуємо за коментар. Для нас цінна Ваша думка, тому відгук буде прийнято до уваги. Бажаємо гарного дня!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуємось 4 роки. І кожна бутилка, коли стає десь 35-40% крему, перестає працювати дозатор. Якби не якість, шукала б заміну в той же день.
    Виробники, ви повинні бути в курсі, адже не може бути, що лише мені попадають я постійно такі дозатори!

Достоинства:
    Найкращий емолієнт
    Недостатки:
    Дозатор в кожній банці перестає працювати на 40% засобу

Людмила, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Для нас цінна Ваша думка, тому відгук буде прийнято до уваги. Бажаємо гарного дня!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Крем гарно зволожує шкіру, користуємося від народження

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Мені не прислали товар і не повертають кошти. Я не раджу купувати на розетка і мою заяву не розглядають.

• Сергій О***

Лучший

Сергій, вітаємо. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Бажаємо й надалі лише позитивних вражень та вдалих придбань!

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Крем беру не вперше, чудово справляється з сухістю шкіри у дитини.
    Дуже дякую за подарунок

Достоинства:
    Крем повністю справляється зі своєю задачею
    Недостатки:

Єлизавета, добрий день. Вдячні за довіру до бренду La Roche-Posay. Радимо доповнити рутину догляду продуктами для очищення шкіри з гами Lipikar. Засоби розроблені для дбайливої дії на суху та дуже суху шкіру. Містять масло каріте, гліцерин, ніацинамід, які повертають комфорт та зберігають його впродовж дня. Бажаємо здоров'я та краси!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

У кого суха шкіра схильна до атопії РЕКОМЕНДУЮ.

Ірина, раді вітати Вас. Вдячні за коментар та щиру рекомендацію. Пам'ятайте, що з брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість не тільки доглядати за подразненою шкірою, а й дбайливо і м'яко її очищати. Радимо розглянути Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Бажаємо гарного дня!

• Павло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Один з небагатьох засобів, що допомогли дитині з сухою шкірою!

Павло, добрий день. Вдячні за відгук. Очищення – це основа будь-якого догляду. Важливо обирати засоби, які не лише ефективно видаляють забруднення, а й підтримують здоровий стан шкіри. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Чудовий засіб особливо на прохолодну пору року для будь-якої шкіри

Марія, добрий день. Дякуємо за коментар. Очищення – це основа будь-якого догляду. Важливо обирати засоби, які не лише ефективно видаляють забруднення, а й підтримують здоровий стан шкіри. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам та родині здоров'я!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Наліпили наліпку із штрих кодом на верх помпи. Тепер кожнне натискання приліпають руки до коею. Це крем для немовлят

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Хороший засіб від атопічного дерматиту

Достоинства:
    Допомагає при ад
    Недостатки:

Світлана, вітаємо. Щиро дякуємо за коментар. Для доповнення в щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла використовуйте термальну воду від бренду La Roche-Posay. Засіб пом’якшує й зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, що спричинене зовнішніми факторами. Знімає набряки та підходить для дітей і дорослих. Продукт фіксує макіяж й освіжає шкіру в будь-який час доби. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Швидка доставка, дякую. Дитині підходить цей бальзам

Валентина, раді вітати. Дякуємо за відгук. Також радимо доповнити рутину La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Лілія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Крем супер і дякую за подарунок.

Лілія, добрий день. Дякуємо за коментар. Також радимо доповнити рутину La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже гарний пітательний крем та уся лінійка Липікар, також дякую за подарунок олію для душу приємно вражений, цим усім користуюсь понад 2 роки , тільки французька косметика допомогае від дерматиту екземи та свербіжу.

Достоинства:
    Доволі жирний
    Недостатки:
    Немае

Юрий, вітаємо. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радимо додатково розглянути Cicaplast Baume B5+ відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб має багатий склад, а саме: Пантенол, який сприяє швидкому загоєнню, знімає подразнення та почервоніння. Мадекасосид – відновлює шкіру, стимулює регенерацію. Мідь, цинк, марганець – мають антибактеріальні властивості, запобігають запаленням.Масло каріте та гліцерин – інтенсивно зволожують і створюють захисний бар'єр. Спробуйте використовувати 1-2 рази на день, залежно від стану шкіри та потреби. Бажаємо комфорту!

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Моїй дитині тільки це пвдходить

Альона, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та довіру. Гама засобів Anthelios від бренду La Roche-Posay має захисні продукти для шкіри дітей, які дбайливо захищають епідерміс від впливу UVA- та UVB- променів. Тому, щиро радимо обрати свій засіб враховуючи зручний формат, текстуру та об'єм для збереження здоров'я епідермісу. Бажаємо гарного дня!

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дитині 1 рік 3 міс. Після використання цього засобу повністю обсипало шкіру дитини у всіх місцях , де намастила цим кремом.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Див . відгук

Олександра, раді вітати Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Відгук було зафіксовано та передано у відповідний відділ. Для найбільш вдалого підбору догляду за шкірою Вашої дитини, рекомендуємо відвідати очну консультацію лікаря-дерматолога. Бажаємо здоров'я Вам та Вашій родині!

• Натали К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Це мій кремчики постійний для тіла. Шикарний

Достоинства:
    Гарно зволожує, немає запаху, гарно впитується

Натали, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший засіб для здоров'я й краси Вашої шкіри. Для доповнення в щоденному догляді за шкірним покривом обличчя і тіла використовуйте термальну воду від бренду La Roche-Posay. Засіб пом’якшує й зволожує епідерміс, усуває відчуття дискомфорту, що спричинене зовнішніми факторами. Знімає набряки та підходить для дітей і дорослих. Здоров'я Вам й краси!

• Юлия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дуже рекомендую усім у кого атопічна шкіра, шкіра суха та подразнена.
    Підходить малюкам - перевірено;)
    Найкращий ліподерм - крем з наявних

Достоинства:
    Легка текстура, нейтральний запах, створює на шкірі захисний шар.
    Рекомендую наносити на ледь вологу шкіру для кращого результату.

Юлия, вітаємо. Дякуємо за відгук. Також доповніть рутину догляду La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам краси!

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Добрый день заказывала этот крем , а пришел совсем другой. Не соответствует не тарой не составов .

• Інна Л***

А чим відрізняється склад?
      Бо наче написи на бальзамі одні й ті самі, такі як на сайті. Може просто пакування інше?

• Марія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Купувала цей засіб дитині за порадою педіатра для боротьбиз АД, всім задоволена, свої функції виконує. Але питання до Розетки: чому зараз неможливо розрахуватися за нього карткою Пакунок малюка? Це ж дитяча доглядова косметика..і минулої покупки була така опція.

Достоинства:
    Бореться з АД, вистачає на тривалий період часу, дозатор,доставка
    Недостатки:
    Неможливість розрахуватися картою Пакунок малюка

Марія, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Також зверніть увагу на Cicaplast Baume B5+ відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Даний засіб рекомендуємо використовувати у холодну пору року, для захисту епідермісу від вітру і холоду. Бальзам може застосовуватися також у випадках почервоніння шкірного покриву, тріщин, екземи, лущення, для потрісканих губ, від сонячних опіків, опіків легкого ступеня та сухості шкіри, також після лазерних й естетичних процедур. Ефективна формула продукту містить запатентований пребіотичний комплекс трібіома й аква позе філіформіс для збалансування мікробіому. Підходить до використання всією родиною. Можна наносити на тіло, обличчя і губи. Бажаємо Вашій шкірі здоров'я та краси!

• Заграюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Дуже крутий засіб, особливо для атопічної та сухої шкіри. Використовую як для тіла, так і для обличчя для усіх в сім'ї.

Коли закінчується і вже не можу видушити, розрізаю флакон навпіл і ще місяць користуюся кремом, там його дуже багато залишається на стінках.

Достоинства:
    Круто зволожує і заспокоює шкіру.
    Недостатки:
    Не виявила

Олена, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Пользуемся всей семьёй, увлажняет кожу хорошо. Хватает надолго.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Цена :)

Елена, добрий день. Вдячні за відгук. Власникам шкіри схильної до сухості радимо доповнити догляд Toleriane Sensitive Riche зволожувальним захисним, заспокійливим кремом для сухої чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб дозволяє зменшити ознаки підвищеної чутливості: заспокоює, усуває відчуття стягнутості, повертає почуття комфорту. Не закупорює пори. Поживна, насичена текстура комфортно розподіляється по шкірі. Бажаємо позитивних вражень!

• Ева Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Доброго вечора і з прийдешнім Новим Роком! Отримала замовлення,але трохи засмутилася,бо купувала два товари серії Lipikar ,але рушник не поклали у замовлення (

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Ева Ш***

Доброго дня ,велике дякую ! Питання вирішили ,це я допустила помилку у виконанні умов акції ,але за допомогою співробітника дуже швидко вдалося вирішити все ! Гарного дня

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Постійно купую, оскільки в дитини атопічний дерматит. Добре зволожує шкіру, має ніжну текстуру.

Достоинства:
    Добре зволожує, постійно використовуємо.
    Недостатки:
    Щоб використати до кінця, потрібно розрізати банку. Приблизно 1/5 залишається на дні і дозатором не вдається витиснути.

Ольга, вітаємо. Ми почули Ваш запит. Дякуємо за те, що ділитесь враженням після використання. Доповніть Ваш догляд обравши Lipikar Syndet AP+ очищаючим крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри, який дбайливо очищує шкіру від забруднення, нормалізує ліпідний баланс епідермісу. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після контакту з водою. Бажаємо краси та здоров’я Вашій шкірі!

• Коркач О***

Класний бальзам.Дитині допомагає.

Олена, здрастуйте. Щиро дякуємо за відгук. Щоб забезпечити кращий стан епідермісу використовуйте комплексно продукти бренду La Roche - Posay. Зверніть увагу на Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Ультрам’яка формула засобу заспокоює та очищує подразнений й чутливий епідерміс, не залишаючи відчуття сухості. Продукт у своєму складі містить комплекс з антибактеріальними властивостями [мідь-цинк-марганець] для очищення шкіри без порушення її природного балансу. Пантенол, що входить до складу, заспокоює та відновлює шкірний покрив. Очищувальний гель містить термальну воду La Roche-Posay. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!