Отзывы покупателей о Маска La Roche-Posay Effaclar очищающая себорегулирующая 100 мл (3337875533317)
- AI аналіз відгуків26 відгуків: 81% позитивні, 11% нейтральні, 8% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неагресивна глиняна маска
Людмила, вітаємо. Дякуємо за коментар. Маска дійсно має делікатну дію — вона м’яко очищує шкіру, допомагає абсорбувати надлишок себуму та очищує пори, не пересушуючи шкіру. Для досягнення більш вираженого результату, рекомендуємо використовувати засіб у комплексі з іншими продуктами гами Effaclar, підібраними відповідно до потреб Вашої шкіри. Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не регулює, але очищає. Після використання відчуття легкості на шкірі
Людмила, добрий день. Дякуємо за відгук та довіру. Нехай використання засобів La Roche-Posay приносить тільки задоволення та комфорт. Бажаємо гарного дня!
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маска
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
Мария, добрий день. Дякуємо за відгук. Пам'ятайте, що взимку шкіра може ставати більш чутливо та вразливою. Також, догляд з кислотами може робити її реактивною до факторів навколишнього середовища. Тому, щиро радимо розглянути La Roche-Posay Cicaplast B5 щоденну ультраконцентровану сироватку для посиленого відновлення та зволоження. Має текстуру, яка огортає шкіру для посиленого захисту. Інтенсивно заспокоює, вирівнює тон та поверхню подразненні шкіри. Містить пантенол 10%, аква позе філіформіс та гіалуронову кислоту. Бажаємо комфорту та краси!
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классная маска. Брала сыну подростку с проблемной кожей. Экономичная
- Недостатки:
Валентина, вітаємо. Вдячні за відгук та довіру, нам приємно. Для шкіри, яка схильна до появи недоліків радимо обрати Effaclar Duo+M гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay, який можна використовувати локально на запальні ділянки або елементи. Продукт корегує недоліки в активній фазі та в пост-запальній формі, покращує тон та текстуру шкіри, звужує пори та відновлює мікробіом епідермісу. Щиро радимо спробувати та бажаємо найкращих результатів!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Світлана, вітаємо. Вдячні за довіру. Пам'ятайте, що останні дослідження підтвердили зв'язок між сонячним випроміненням та загостренням недоліків від негативного впливу UVA- та UVB- променів на епідерміс обличчя. Тож щиро радимо розглянути сонцезахисний засіб з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, який допоможе зберегти красу та здоров'я Вашої шкіри. Бажаємо приємного використання!
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска ні про що, ніякого еффекту.
Виктория, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар. Ми цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання засобу. La Roche-Posay Effaclar очищувальну себорегулюючу маску для жирної проблемної шкіри необхідно нанести на все обличчя, уникаючи зони навколо очей. Залишити на 5 хвилин. Ретельно змити водою. Використовувати двічі на тиждень. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити шкіру La Roche-Posay Effaclar гель-мусом для очищення жирної проблемної шкіри або іншим засобом, що Ви використовуєте. Важливо дотримуватися рекомендацій виробника з використання та застосовувати комплексний догляд в щоденній рутині (очищення, етап тонізації шкіри та основний догляд). У разі правильного використання продукту необхідно розуміти, що підбір засобів по догляду за шкірою є дуже індивідуальний. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
мені 45, сину 15. підійшла нам обом. рекомендуємо
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- ціна
Вікторія, вітаємо Вас. Щиро вдячні за відгук. Пам'ятайте про важливість етапу тонізації. Радимо обрати для себе Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт також нормалізує рівень pH-балансу епідермісу та готує його до нанесення основного догляду. Бажаємо лише найкращого результату!
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається
- Достоинства:
- Отлічно
- Недостатки:
Добрий день, Мария. Ми щиро дякуємо за Ваш коментар. Зверніть увагу на Cicaplast B5 щоденну ультраконцентровану сироватку для посиленого відновлення та зволоження від бренду La Roche - Posay. Засіб розроблений для зневодненої, подразненої, схильної до тьмяності шкіри обличчя. Рекомендуємо застосовувати проти пошкоджень епідермісу, що спричинені щоденними подразниками, а саме: вітер, екстремальні кліматичні умови, забруднення навколишнього середовища, носіння маски, та після естетичних процедур. Пантенол у поєднанні з ексклюзивним активним інгредієнтом Аква Позе Філіформіс посилює процес відновлення захисного бар’єра епідермісу. Бажаємо Вам чарівності!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска, як і вся серія
Тетяна, вітаємо. Щиро вдячні за коментар та високу оцінку, нам приємно. Пам'ятайте про важливість етапу тонізації після очищення. Радимо обрати для цього Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт також нормалізує рівень pH епідермісу та готує його до нанесення основного догляду. Бажаємо лише найкращого результату!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не варта своїх грошей, типова глиняна маска. Щось там підсушує, але сильного ефекту очищення не дає. Можна знайти дешевші. Єдиний плюс - без сильного запаху, через що не викликає сльози з очей, коли тримаєш на обличчі.
- Достоинства:
- Без віддушок
- Недостатки:
Раді вітати, Марія. Дякуємо за коментар. Формула маски містить два види мінеральної глини, які комплексно впливають на шкіру, збагачена активною формою пантенолу в концентрації 5% та термальну воду La Roche-Posay з пребіотичними властивостями, яка зменшує подразнення. Продукт очищує та заспокоює епідерміс, бореться із забрудненими та розширеними порами, контролює появу блиску. Пам'ятайте, що деколи бажаний результат потребує залучення комплексу засобів. Радимо звернути увагу на продукти бренду La Roche-Posay з гами Effaclar: гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри та лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Бажаємо здоров'я!
- АлёнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не плохая маска, но мне не очень подошла. Сильно перемешивает.
Вітаємо, Алёна. Дякуємо за відгук. Дана маска рекомендована для жирної проблемної шкіри, яку використовують 1-2 рази на тиждень й спрямована на інтенсивну ексфоліацію і подальше прискорене оновлення епідермісу. Для відновлення та збереження рівня зволоження шкіри радимо розглянути доглядові засоби з гами Hydraphase НА від бренду La Roche-Posay. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла цю маску, і в подарунок поклали мені ще гель. Дуже приємно. Дякую.
- Достоинства:
- Подаруночок поклали
- Недостатки:
- Ще не користувалась, згодом напишу своє враження після користування
Юлія, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок. Для максимально комфортного результату, радимо завершувати етап очищення продуктом бренду La Roche-Posay Physiological Cleancers заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя. Засіб заспокоює та надає м’якості. Щиро чекаємо на повернення, до нових зустрічей!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маска)
Тетяна Сікач, вітаємо. Дякуємо за Ваш теплий відгук. Для збереження краси та молодості шкіри обиччя важливо захищати її від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо розглянути Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Наносьте на очищену шкіру обличчя кожного ранку за 20-30 хвилин перед виходом на вулицю. Бажаємо здоров'я та краси!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска! Для комбінованої шкіри підійшла ідеально. Після змиття шкіра стає матовою та приємною на дотик. Буду замовляти ще.
Анна Гузій, здрастуйте. Щиро дякуємо за Ваш коментар. Дуже важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA та UVB променів. Рекомендуємо Вам звернути увагу на La Roche - Posay Hydraphase UV Intense Legere інтенсивний зволожувальний крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя SPF20. Засіб допомагає захистити шкіру від щоденного впливу UVA та UVB променів та забезпечує тривале зволоження шкіри. Бажаємо Вам привабливості та краси!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая маска, La Roche та косметика, которая точно не навредит!!!
Юлія, вітаємо. Раді, що засіб прийшовся Вам до вподоби. Дякуємо за довіру та відгук. Пам'ятайте про важливість використання сонцезахисту для збереження здоров'я шкіри обличчя. Радимо роздивитись Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Бажаємо приємного використання!
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска, рекомендую.
На основі глини підсушує шкіру і чути як стягує. Ця властивість допомагає підсушити трохи прищики.
Хороші відчуття після використання, висвітлює чорні цятки.- Достоинства:
- Бореться з акне та чорними цятками. Приємні відчуття після використання)
- Недостатки:
Софіє, доброго дня. Щиро вдячні за відгук та добрі слова, цінуємо Вас. Комплексний підхід у розв'язанні будь-якої задачі є оптимальним. Рекомендуємо використовувати зранку та ввечері Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри та Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. В якості основного догляду викорисовуйте Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб проти недоліків шкіри. Бажаємо краси та здоров’я!
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довгий час використовую цю маску як елемент домашньго догляду.
нарікань немає) серія Effaclar допомогла мені позбавитись від акне. На сьогодні використовую маску для очишення раз на тиждень, та зволоження з серії Toleriane.
Рекомендую у кого жирна шкіра та акне комплексно використовувати засоби - ці кошти того варті )) (можно екомити на декоративній штукатурці)
З початку війни виникла проблема з купівлею засобів - шкіра вела себе гарно - тож це не тимчасовий ефект а поступове лікування та нормалізація шкіри)
не забувайте про очищення та зволоження і все буде гарно)- Достоинства:
- Гарний засіб для домашнього догляду
- Недостатки:
- може злегка пощіпувати при нанесенні - це нормальне явище)) інших недоліків не виявила
Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що поділилися Вашими чудовими враженнями від використання засобів. Комплексний підхід в рутині догляду за шкірою є оптимальним варіантом для ефективного результату. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди приносить тільки бажаний результат та комфорт. Бажаємо здоров'я та сяяння Вашій шкірі!
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь місяць, поки не можу сказати чи очищає пори. Після змивання маски, шкіра гладенька. Буду тестити.
- Достоинства:
- Немає запаху, гарна консистенція
Юля, доброго дня. Дякуємо за відгук та довіру. Використовуйте комплекс засобів в щоденній рутині по догляду за шкірою. Рекомендуємо спробувати гаму очищення Physiological Cleancers: міцелярну пінку та тонік для делікатного очищення та комфорту Вашої шкіри. Бажаємо краси та здоров'я!
- Т. Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая маска, но я не поняла очищает ли она поры или просто остаётся в них и они становятся более светлыми.
Вітаємо Вас. Щиро дякуємо за відгук. Effaclar очищаюча себорегулююча маска для жирної проблемної шкіри розблоковує, очищає пори та контролює жирний блиск шкіри. Для кращого очищення шкіри рекомендуємо в комплексі спробувати Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, який глибоко очищує, знімає подразнення та матує шкіру. Бажаємо всього найкращого!
- Лилия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска, використовую з кремом цієї ж серії. Має нейтральний запах! Після процедури шкіра м'яка та очищена! Результатом задоволена!
- Недостатки:
Лілія, вітаємо! Вдячні за високу оцінку, нам приємно. Раді, що Ви залишились задоволеною. Після очищення шкіри важливо протонізувати її, щоб закрити пори та тим самим застережити їх повторне забруднення. Оберіть Effaclar лосьйон для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Засіб миттєво очищує пори і зменшує їх видимість. Бажаємо гарного дня!
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отзыв не на товар, а на сервис от Rozetka. Покупала товары La Roche-Posay на сумму более 500грн (как и требовалось для акции), в корзине не было предложено добавить какой-то мини-набор бесплатно, были только платные предложения, решила видимо что подарок будет приложен и так, т.к. условия выполнены. Получая заказ узнала, что я должна была добавить акционный товар сама в корзину. Как, откуда я знаю, какой именно товар? В акции только указано, что набор мини-средств, в корзину само ничего не подтянулось. Купила здесь из-за акции, хотя цены в других местах были выгоднее, в итоге осталась без подарка и переплатила. "Приятно", спасибо Розетка.
- Достоинства:
- Маска отличная
- Недостатки:
- Акция, которой нет
- Лариса
При переході на сторінку акції -
При купівлі засобів для догляду La Roche-Posay від 500 грн набір мінізасобів у подарунок*!
Для отримання подарунка необхідно додати в кошик акційні товари на суму від 500 грн та набір мінізасобів. - де "набір мінізасобів" і є посилання на набір. - Представник постачальника
Юлія, доброго дня! Дякуємо за вибір та довіру. Нам прикро бути свідками даної ситуації, цінуємо Вас та надіємось, що проблема була вирішена та подальше використання засобів La Roche-Posay буде приносити тільки задоволення, комфорт та бажаний результат. Бажаємо гарного дня!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска, якісна, є ефект.
Вікторія, вітаємо. Дякуємо Вам за хороший коментар. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексно продукти гами Effaclar. Доповніть Ваш щоденний догляд за шкірою обличчя і тіла продуктом Thermal Water. Термальна вода La Roche-Posay заспокоює, пом'якшує шкіру, усуває відчуття дискомфорту, викликаного зовнішніми факторами, знімає набряклість і запобігає старінню шкіри. Гарного Вам настрою!
- Марина Б***Продавец: Rozetka
Приобрела набор пробников, в котором была эта маска. Во-первых, запах!!! Это отдельная тема))) во-вторых, кожа лица такой мягенькой у меня давно не была))) конечно, пробника хватило на один раз, но и в инструкции рекомендовано наносить 1 раз в неделю, а лучше 1 раз в две недели…Но одного раза достаточно, что бы понять, что это моё) буду брать большую емкость )
- Достоинства:
- Запах, результат
- Недостатки:
Вітаємо Вас, Марина. Щиро дякуємо за відгук. Effaclar очищаюча себорегулююча маска для жирної проблемної шкіри розблоковує, очищає пори та контролює вироблення жирного блиску шкіри. Для кращого очищення шкіри рекомендуємо в комплексі спробувати Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, який глибоко очищує, знімає подразнення та матує шкіру. Бажаємо всього найкращого!
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Действующее средство с приятным запахом. Соответсвует своим характеристикам и цене.
Дар'я, здрастуйте. Ми цінуємо, що Ви поділилися з нами своїми враженнями від використання засобу. Для досягнення кращого стану шкіри рекомендуємо використовувати комплекс засобів гами Effaclar. Вранці та ввечері - очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний крем. Зверніть Вашу увагу на Effaclar Serum. Засіб зменшує виражені недоліки шкіри та помітно звужує пори. Запобігає повторній появі слідів акне на шкірі. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами. Рекомендуємо використовувати засіб з сонцезахисним кремом гами Anthelios. Бажаємо Вам краси!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска очень понравилась, куплю обязательно ещё. Чувствуется после нанесения сразу такой прилив свежести. Кожа становится матовой и приятной на ощупь. Запах и консистенция идеальные
Марина, раді Вас вітати. Дякуємо за чудовий відгук. Іноді наша шкіра потребує швидкого рішення для зменшення недоліків. Для цього рекомендуємо обирати Effaclar A.I. корегуючий засіб локальної дії для жирної і проблемної шкіри. Поєднання ніацинаміду, піроктону оламіну, ліпогідроксікислоти для мікровідлущування та заспокійливої термальної води La Roche-Posay стимулює процес регенерації клітин. Бажаємо краси!
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер чистое лицо.
- Недостатки:
Нікіта, вітаємо! Дякуємо за відгук. Жирна за типом шкіра схильна до інтенсивного розмноження на ній патогенних бактерій. Допоможіть їй залишатися чистою та захищеною від запалень за допомогою Effaclar гель-муса для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. Бажаємо здоров'я!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Очень крутой, и чистит всегда супер.
- Недостатки:
Анна, вітаємо! Щиро вдячні за відгук та вибір. З настанням холодів шкіра стає чутливою та вразливою. Спробуйте новинку La Roche-Posay - Toleriane Dermallergo Fluide догляд для зволоження та заспокоєння шкіри, розроблений з використанням знань про мікробіом. Щоденний засіб з комплексом [Нейросенсин+Сфінгобіома] миттєво зменшує почервоніння, зволожує та заспокоює подразнену шкіру. Відновлює захисний бар’єр шкіри. Бажаємо краси!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка
Мне понравилась маска, пользуюсь по инструкции, очищает, лицо свежее, но лучше всего я так понимаю в комплексе. Комплекс полный еще не купила, приобретаю постепенно.- Представник постачальника
Наталія, доброго дня! Дякуємо за відгук та довіру. Так, ви праві, для досягнення найкращого результату радимо використовувати комплекс з очищення та догляду. Оберіть Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. У період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту. Бажаємо краси!
- Elena P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дууууже хороша ефективна маска. Шкіра чиста, свіжа. Після маски наношу крем цієї серії. Результатом задоволена.
- Достоинства:
- Відбілює
- Недостатки:
- Без недоліків
Олена, доброго дня. Дякуємо, що поділилися враженнями. У разі вибору щоденного догляду зверніть Вашу увагу на новинку Effaclar Duo+ з SPF30 комплексний корегуючий засіб з антирецидивною дією для догляду за жирною проблемною шкірою.Засіб не лише помітно зменшує недоліки шкіри, а й захищає її від негативного впливу сонячного випромінювання. Бажаємо здоров’я та краси!
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска мне понравилась, брала уже вторую и буду ещё заказывать, тон становится ровнее и вообщем как дополнение к основному уходу очень даже хорошо. Девчонки писали, что не понимают плохих отзывов и я с ними соглашусь, одна маска все не спасёт, нужно действовать в комплексе, правильно подобранный уход уже половина дела
Наталія, вітаємо Вас. Дякуємо за чудовий коментар. У час, коли сонце почало нас тішити теплом, важливо захищати шкіру від негативного впливу UVA- та UVB- променів. Рекомендуємо звернути увагу на Anthelios сонцезахисний корегуючий гель-крем для жирної проблемної шкіри, схильної до акне SPF 50+. Якщо Ви любите легкі невагомі текстури, обирайте Anthelios XL ультралегкий сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF50+. Бажаємо Вам натхнення!
- Elizabet B***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єлизавета, вітаємо. Дякуємо Вам за такий чудовий відгук після використання засобу. Краса шкіри починається з її очищення. Зверніть увагу на Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри. Засіб відмінно очищає шкіру, не порушуючи її захисний бар’єр. Бажаємо Вам приємного використання!
- Глущенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалась маска, особливо із поєднанням крему цієї ж фірми. Підходить для молодої шкіри. Не має особливо вираженого запаху. Довго шукала саме таку маску, буду замовляти ще.
- Достоинства:
- Пом‘якшує, робить шкіру надзвичайно приємною і шовковистою
- Представитель поставщика
Тетяна, добрий день. Чудово, що засіб Вам сподобався. Комплексне використання продуктів гами Effaclar є оптимальним варіантом для ефективного результату. На виникнення і загострення акне в будь-якому віці може впливати спосіб життя та інші фактори: стрес, забруднення навколишнього середовища, неправильний догляд за шкірою, шкідливі звички, недолік сну. З огляду на потреби проблемної шкіри в будь-якому віці, дерматологічна лабораторія La Roche- Posay розробила ультра концентровану сироватку Effaclar. Активна формула засобу, вперше містить комплекс з трьох кислот бореться з недосконалостями, доповнюючи Ваш звичний ритуал догляду. Сироватка скорочує виражені недосконалості та помітно звужує пори, зменшує сліди пост акне, запобігає повторній появі слідів на шкірі. Рекомендуємо використовувати сироватку в комплексі з щоденним сонцезахисним відходом з гами Anthelios. Бажаємо Вам гарного дня!
- Фаина Б***Продавец: Rozetka
Хорошо очищает и успокаивает кожу. Делает лицо мягким, бархатным, придаёт ровный здоровый цвет,сокращает блеск.
- Достоинства:
- Полностью соответствует заявление производителя
- Представитель поставщика
Фаина, добрый день. Спасибо Вам за хороший комментарий. Зимний период – благоприятный период для интеграции в ежедневный уход средства, которые содержат кислоты в своем составе. Рекомендуем обратить внимание на Effaclar ультраконцентрированную сыворотку для лица с эффектом пилинга с комплексом трех кислот. Следует помнить, что кислоты в составе косметических средств могут повышать чувствительность кожи к УФ-излучению. Поэтому рекомендуем использовать солнцезащитные средства с SPF фактором не меньше 15, даже в пасмурную погоду. Желаем Вам совершенства!
- Anastasiia S***Продавец: Rozetka
Очень хорошая маска! Делает лицо мягким, бархатным, придаёт ровный здоровый цвет, маска сужает поры и сокращает блеск. Лучше наносить увлажняющий крем после использования данного продукта. Полностью соответствует заявлениям производителя.
- Представитель поставщика
Анастасия, добрый день. Спасибо, что выбираете продукцию торговой марки La Roche - Posay. Для уменьшения несовершенств кожи рекомендуем комплексно использовать продукты гаммы Effaclar: очищение, этап тонизации кожи лица и основной уход. Для интенсивного увлажнения кожи рассмотрите Hydreane Legere увлажняющий крем для нормальной и комбинированной кожи чувствительной кожи лица. Рекомендуем Вам обратить внимание на Thermal Water. Термальная вода La Roche-Posay успокаивает, смягчает кожу, устраняет ощущение дискомфорта вызванное внешними факторами, снимает отечность и предотвращает старение кожи. Желаем здоровья Вашей коже!