Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Увлажняющий крем La Roche Posay Толеран Сенситив Риш для защиты и успокоения кожи лица 40 мл (3337875588348)

Оценка пользователей 4.06/5
  • Олена Д***

Чудовий крем.

Добрий день, Олена. Ми вдячні за відгук. Зверніть увагу на Lipikar Baume Лайт AP+M ліпідовідновлювальне молочко для дуже сухої та схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт має нежирну нелипку текстуру, що швидко поглинається, забезпечує легке та комфортне нанесення. Підходить для використання на ділянки шкіри з волоссям й в спекотному вологому кліматі. Засіб зменшує свербіж та миттєво заспокоює епідерміс. Відновлює захисну функцію шкірного покриву, забезпечує відчуття довготривалого комфорту й надає охолоджувальний ефект навіть для дуже сухої шкіри. Бажаємо Вам здоров'я та краси!

• Єлизавета Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Достатньо густий, легко вбирається та немає специфічного аромату, але не зовсім підходить до мого типу шкіри, але для сухих рук та місць тіла допомагає!

Достоинства:
    Склад та консистенція
    Недостатки:
    Не має, просто не мій варіант

Вітаємо Вас, Єлизавета. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на Lipikar Baume Лайт AP+M ліпідовідновлювальне молочко для дуже сухої та схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт має нежирну нелипку текстуру, що швидко поглинається, забезпечує легке та комфортне нанесення. Підходить для використання на ділянки шкіри з волоссям й в спекотному вологому кліматі. Засіб зменшує свербіж та миттєво заспокоює епідерміс. Відновлює захисну функцію шкірного покриву, забезпечує відчуття довготривалого комфорту й надає охолоджувальний ефект навіть для дуже сухої шкіри. Бажаємо Вам краси!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Отличный крем, для сухой кожи.

Олена, вітаємо. Дякуємо за високу оцінку та довіру. Пам'ятайте про важливість делікатного очищення чутливої сухої шкіри. Щиро радимо розглянути Toleriane очищувальний крем-гель для чутливої шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт м'яко діє не порушуючи захисний бар'єр. Після очищення епідермісу рекомендуємо перейти до використання сироватки. Спробуйте розглянути Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя. Бажаємо приємних вражень!

• Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Понравился пробник этого крема,но увы,одно разочарование от полноразмерного объема(

Разочарована в последнее время косметикой La Roche..

Недостатки:
    Не увлажняет так,как пробник..
    Одна реклама (

Инна, вітаємо. Дякуємо за коментар. Даний засіб підтвердив свою ефективність та високу результативність на найбільш чутливій шкірі. У разі неефективності продукту також слід враховувати, як вірно він був підібраний відповідно до типу та стану шкіри в цей момент. Для додаткового зволоження перед нанесенням крему рекомендуємо розпилювати термальну воду La Roche-Posay. Бажаємо здоров'я!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Мені саме цей не дуже сподобався, пахне якоюсь старою хімією, хоча вся продукція ля-рош, якою користувалась мала приємний аромат. При тому для шкіри заважкий, обличчя блищить після нього. Може для зими буде ок, подивимось. Але більше брати не буду. Iso-biome підійшов ідеально, повернусь до нього.

Достоинства:
    зволожує
    Недостатки:
    дивний запах, блищить

Марина, вітаємо. Дякуємо за відгук. Аромат засобу формується активними інгредієнтами у складі для ефективної формули продукту. Поріг сприйняття та оцінка інтенсивності запахів дуже індивідуальна річ. Важливо враховувати те, як вірно був підібраний засіб по типу й потребі Вашої шкіри. Радимо наносити продукт на очищений й тонізований епідерміс у невеликій кількості. Також для комфортного використання рекомендуємо попередньо розпилювати термальну воду La Roche-Posay, яка допоможе засобу рівномірно та легко розподілитися на шкірі. Бажаємо гарного дня!

• Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Я поранила руку об цей кончик крему. Його можна робити якимось ніжнішим а не як ніж??? Вже не перший раз така ситуація

Ирина, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми щиро цінуємо Вашу довіру й прихильність до бренду La Roche-Posay. Вже передали відгук у відповідний відділ. Пам’ятайте, що з Вами ми стаємо краще. Бажаємо здоров'я!

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Дуже подобається,беру не перший раз

Наталья, раді вітати. Дякуємо за відгук. Зранку рекомендуємо захищати епідерміс від негативної дії сонячного випромінювання за допомогою продуктів бренду La Roche-Posay гами Anthelios. Радимо звернути увагу на Anthelios UV MUNE 400 сонцезахисний зволожуючий крем для чутливої шкіри обличчя та навколо очей SPF 50+. Бажаємо краси!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Мицелярну воду у подарунок не поклали

Олена, вітаємо. Дякуємо за прихильність до бренду La Roche-Posay. Для додаткового зволоження та заспокоєння шкіри рекомендуємо обрати Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя. Бажаємо ніжності Вашій шкірі!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Доброго дня . Замовляла крем по опису для нормального типу шкіри . Прийшов для сухої чутливої шкіри обличчя . Якось неясно для якого типу

Достоинства:
    Ще не користувалась
    Недостатки:
    Невиявлено

Оксано, вітаємо. Дякуємо за звернення. Toleriane Sensitive Riche зволожувальний захисний, заспокійливий крем для сухої чутливої шкіри обличчя має формулу з більш насиченою текстуру, тому ми радимо її власникам сухої шкіри. А Toleriane Sensitive зволожувальний захисний, заспокійливий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя має легшу формулу. Обидва засоби підходять для чутливої шкіри за станом. Бажаємо комфорту!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Олександр, доброго дня. Щиро дякуємо за високу оцінку ефективності нашого засобу. Щоб покращити стан шкіри та зменшити чутливість та почервоніння, рекомендуємо використовувати комплексно засоби гамми Toleriane. Спробуйте Toleriane очищаючий крем-гель для чутливої шкіри, що зменшує відчуття дискомфорту та сухості. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає тільки приємні враження та бажаний результат на Вашій шкірі. Бажаємо успіху і тільки приємних вражень!

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Крем добре підійшов для періоду осінь- зима ,шелушіння не з'являтися ,зволоження достатнє.Окремо дякую Розетці за подарунок до крему.

Вітаємо, Оксано. Дякуємо, що поділилися з нами враженнями після використання засобу. Чудово, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Бажаємо гарного дня!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Не в первый раз беру продукцию от этого бренда и всегда остаюсь довольным! Мало того, что заказал крем, так ещё и такую плюшку получил в подарок, 10 из 10!
    К сожалению, есть проблемы с кожей на лице из-за желудка, приходится лечится в добавок кроме обычных лекарств, ещё и кремом пользоваться :С

Достоинства:
    Качественный крем + подарочек
    Недостатки:
    Нету

Олександр, вітаємо. Дякуємо за такий приємний відгук. Додайте до Вашого догляду за чутливою шкірою Термальну воду La Roche-Posay. Це чудовий засіб для чутливої шкіри, яка схильна до подразнення від того чи іншого впливу зовнішніх факторів. Завдяки високій концентрації селена, мікроелементів і мінеральних солей, термальна вода La Roche-Posay має протисвербіжну, протизапальну, заспокійливу і ранозагоювальну дії. Рекомендуємо розпилювати на обличчя протягом дня. Бажаємо Вам здоров'я!

• Ирина А***

#мояраспаковка
    Хороший крем для сухой кожи, беру не первый раз. Жирноват по структуре, но хорошо впитывается. Расход небольшой, ложится легко. Можно использовать как ночной.
    Без аромата и парабенов.
    Спасибо Розетке и La Roche Posay за акцию - подарочек к крему! Миниатюры мицеллярной воды и тонального крема))))

Достоинства:
    Легко впитывается, без отдушек, хорошо увлажняет
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Лілія С***

Подарунок потрібно окремо додати в корзину ?

Ірина, добрий день. Ми раді читати, що засіб Вам сподобався. Догляд за чутливою шкірою має бути особливо делікатним та забезпечувати заспокоєння та комфортні відчуття. Для максимального комфорту шкіри рекомендуємо попередньо використовувати Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічну сироватку для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя. Бажаємо краси Вашій шкірі!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

#мояраспаковка Крем отлично увлажняет кожу лица

Достоинства:
    Качестенный крем
    Недостатки:
    Отсутствуют

Людміла, доброго дня. Ми раді, що Ви знайшли ідеальний догляд для Вашої шкіри. Рекомендуємо звернути увагу на лагідне очищення Вашої шкіри. Рекомендуємо обрати міцелярну пінку, потім тонізуйте шкіру заспокійливим фізіологічним тоніком Physiological Cleancers та наносьте крем. Також ефект повноцінного догляду посилить маска для заспокоєння шкіри Toleriane Dermallergo. Краси Вашій шкірі!

• Игорь р***

#мояраспаковка

Буду заказывать еще!! Товаром полностью доволен, рекомендую к покупке, мне товар очень понравился. Заказывал первый раз!! на подарок будет самое то! Берите пока скидка!!! СОВЕТУЮ К ПОКУПКЕ НА 8 МАРТА!!!

Достоинства:
    Приятное средство
    Недостатки:
    цена

Ігор, вітаємо. Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche - Posay. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру. Зверніть Вашу увагу на Toleriane Anti-Inconforts крем-гель для очищення. М'який гель-догляд для чутливої ​​шкіри ефективно очищає, заспокоює і знімає відчуття дискомфорту. Засіб пом'якшує і відновлює шкіру, підтримує природний захисний бар'єр шкіри. Завершуйте етап очищення тонізацією шкіри, для цього обирайте заспокійливий фізіологічний тонік, який підготує шкіру до нанесення крему. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Утром кожа выглядит лучше. У меня она сухая, крем подходит

• Представитель поставщика

Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Перед нанесением Toleriane Sensitive Riche увлажняющего защитного, успокаивающего крема для сухой чувствительной кожи рекомендуем деликатно очистить крем-гелем Toleriane и протонизировать кожу продуктом из гаммы Physiological Cleancers. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!

• Ірина
    Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Скажіть будь ласка що саме входить до подарунку при покупці цього крему?

• karinaselicato18
    Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Крем подошёл для чувствительной кожи лица, легкая текстура, нормальный объем, хватает на месяц. Хорошо увлажняет кожу. Приятная цена, бренд

Достоинства:
    Бренд, объем, цена, текстура
    • Представитель поставщика

Добрый день! Благодарим Вас за выбор бренда La Roche-Posay и Ваш отзыв. Toleriane Sensitive Riche увлажняющий защитный, успокаивающий крем для сухой чувствительной кожи обладает пребиотической формулой, которая регулирует микробиом кожи. Перед нанесением средства рекомендуем деликатно очистить и протонизировать кожу продуктами из гаммы Toleriane. Желаем здоровья и красоты Вашей коже!

• Присяженко М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Крем без запаха что хорошо уже,бистро впитывается,успокаивает и увлажняет кожу,хорошо знаю эту косметику пока не хочу ничего другого

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Вітаємо. Ми вдячні Вам за позитивний відгук. Для гарного стану Вашої шкіри рекомендуємо доповнити Ваш догляд за шкірою сироваткою Toleriane Ultra Dermallergo. Засіб підвищує стійкість шкіри до алергенів та інтенсивно заспокоює шкіру. Бажаємо Вам гарного настрою!