Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гель-крем тройного действия La Roche-Posay Effaclar Duo+M для Коррекции недостатков проблемной кожи и Предотвращения их повторного появления 40 мл (3337875863377)

Оценка пользователей 4.67/5
  • AI аналіз відгуків
    100 відгуків:  позитивний ~75%, нейтральний ~15%, негативний ~10%
    Покупці косметики La Roche-Posay Effaclar Duo+ загалом дуже задоволені результатами: продукт ефективно бореться з висипаннями, швидко покращує стан шкіри, має приємну текстуру і підходить для проблемної, комбінованої та жирної шкіри. Серед основних переваг виділяють швидку дію, зволоження без жирного блиску, економний витрат та комфортне нанесення. Деякі користувачі скаржаться на можливе відчуття печіння, сухість чи індивідуальну непереносимість, а також на зміну запаху чи консистенції в останніх партіях. Окремо відзначають якісний сервіс доставки та подарунки від магазину. Продукт рекомендують використовувати після консультації дерматолога для уникнення негативних реакцій — він не підходить усім без винятку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Надежда К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Кремом користуюсь вже 3й рік, і можу сказати, що це найкращий крем що у мене був! Чудово зволожує шкіру, немає відчуття плівки чи жирності після нанесення. На всі 100% справляється з висипаннями!
    Використовую разом з гелем для вмивання цієї ж серії.
    Сьогодні забрала своє замовлення, і була приємно здивована подаруночком

Надежда, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Доповнюйте звичний ритуал догляду за жирною проблемною шкірою і покращуйте якість шкірного покриву разом з Effaclar ультраконцентрованою сироваткою для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот від бренду La Roche-Posay. Засіб ефективно скорочує виражені недосконалості та помітно звужує пори, зменшує сліди постакне. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами. Використовуйте сироватку ввечері на очищену шкіру, а зранку наносьте догляд з SPF фактором захисту не менше 15. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Вже рік користуюсь даним засобом у якості денного крему для обличчя. Коли було страшннне постакне, на ніч мастила АкнеСтоп, на день цей засіб. За кілька тижнів не лишилося і сліду від множинних плям від прищів. Після завершення курсу АкнеСтоп користуюсь Еффакларом на постійній основі. Нові висипання з'являються дуже рідко і швидко проходять. Коли підсипає більше, додатково на ніч користуюсь сироваткою еффаклар. За кілька днів сліди зникають і маю чисте обличчя. Тому даний засіб рекомендую як окремо, так і в поєднанні з іншими продукції даної лінійки

Достоинства:
    Все супер. Якщо користуватися в якості денного крему - вистачає місяці на 3. Ціна адекватна. Текстура невагома. Швидко всмоктується, не липне.
    Недостатки:
    Аналогічний засіб з SPF захистом вже не такий легкий за текстурою, якщо намастити близько до очей або губ, то в спеку "злипаються" очі і при випадковому потраплянні на слизові, на смак дуже неприємно

Добрий день, Ніна. Дякуємо за чудовий відгук і рекомендацію. В період застосування догляду, що містить у складі кислоти, обов’язково використовуйте вранці засоби, які мають високий рівень захисту від УФ-випромінювання, для запобігання появи пігментних плям. Зверніть Вашу увагу на Anthelios UVA 400 сонцезахисний легкий флюїд з матуючим ефектом для жирної чутливої шкіри обличчя SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо чудового настрою!

• Снежана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Дочери подростку назначил дерматолог(у неё проблемная кожа )ей очень помогает . пользуется линейкой для проблемной кожи, состояние лица стало гораздо лучше . спасибо за подарок доставка очень быстрая ,упаковано хорошо.

Достоинства:
    Помогает
    Недостатки:

Снежана, добрий день. Дякуємо за конструктивний відгук та довіру найрідніших. Радимо піклуватись і за шкірою тіла, особливо в холодний період року. Пам'ятайте, що гама засобів Cicaplast бренду La Roche-Posay включає продукти, які розроблені для відновлення та захисту епідермісу. Радимо розглянути додаткові продукти, які можуть стати корисними в зимовий період, коли шкіра схильна до подразнення. Бажаємо гарного дня!

• Чернятевич І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Найкращий крем, ціна не важлива

Іван, вітаємо. Дякуємо за відгук. Для досягнення кращих результатів рекомендуємо використовувати комплексний догляд: Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, який ефективно видаляє забруднення та надлишки шкірного сала, залишаючи шкіру чистою та свіжою, та Effaclar лосьйон для звуження пор. Використовуйте повний комплекс засобів двічі на день. Бажаємо здоров'я!

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Самое эффективное средство для жирной проблемной кожи из всех что пробовала! Сначала использовала утром и вечером, но сильно начали шелушиться и покраснели участки кожи возле губ и носа и вообще лицо подсушило. Докупила увлажняющее средство эффаклар Н и начала его использовать утром, а дуо вечером. Покраснения шелушения все ушли как и прыщи и воспаления и вообще цвет лица улучшился, стало приятно к зеркалу подходить) То, что средства эффективные видно сразу, но спустя где-то месяц вообще огонь. Эксперименты свои с косметикой пожалуй остановлю на ля рош. Спасибо за эффективный продукт!!!

Марина, раді вітати. Нам дуже приємно, що Ви обираєте засоби бренду La Roche-Posay. Перед нанесенням засобу рекомендуємо делікатно очистити та тонізувати шкіру продуктами гами Effaclar. Зверніть Вашу увагу на Effaclar Serum. Засіб зменшує виражені недоліки шкіри та помітно звужує пори. Запобігає повторній появі слідів акне на шкірі. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами. Рекомендуємо використовувати засіб з сонцезахисним кремом гами Anthelios. Бажаємо здоров'я і краси Вашій шкірі!

• Ольга

Добрий день, знайома проблема із сухою шкірою після використання цього засобу. Використовую цей засіб і гель-мус Effaclar. Чи не могли б ви будь ласка детальніше розповісти що і після чого ви наносите на обличчя. Дякую за відповідь!

Ольга, доброго дня. Дякуємо за запитання. Для комфорту Вашої шкіри рекомендуємо після вмивання використовувати фізіологічний заспокійливий тонік для чутливої шкіри обличчя Physiological Soothing Lotion, що відновить pH баланс шкіри та підготує її до нанесення подальших засобів. Вранці завершуйте Ваш догляд Effaclar H Iso-Biome заспокійливим відновлювальним зволожувальним кремом для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків, який зволожує, заспокоює, зменшує недоліки та відновлює захисний бар’єр шкіри. Effaclar Duo+ комплексний корегуючий засіб для догляду за жирною проблемною шкірою використовуйте ввечері. Бажаємо Вам краси!

• Ірина Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Використовую разом із гелем для вмивання цієї ж лінії. Зволожує і матує одночасно. У мене дискомфортних відчуттів у вигляді печіння не виникало.

Достоинства:
    Легка текстура, не жирний
    Недостатки:

Ірина, вітаємо! Вдячні за приємний відгук. Доповніть свій догляд Effaclar очищальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри. Маска глибоко очищає комбіновану та жирну, проблемну шкіру. Делікатно та глибоко абсорбує надлишок шкірного себуму. Миттєво – шкіра очищена та м’яка, пори менш помітні. Без відчуття стягнутості. Шкіра залишається матовою на більш тривалий час. Бажаємо краси!

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Лінійку засобів La Roche-Posay Effaclar мені підібрала дерматолог 4 роки тому і до сих пір все чудово. Використовує гель для вмивання (пінка не підходить, бо шкіра жирна та пориста), вранці використовую даний коригувальний засіб, так як після миття шкіра трішки сушиться, а ввечері використовую сироватку для проблемної шкіри цієї ж серії (влітку обов'язково переходити на коригувальний засіб з SPF, інакше буде гіпер пігментація шкіри), і ще 2 рази в тиждень маска на основі глини!
    Моя порада всім - не призначайте самі собі засоби по догляду за шкірою, а йдіть у лікарню до дерматолога, який після здачі Вами аналізів призначить дієве лікування та потрібну саме вам лінію догляду за шкірою (в моєму випадку здавалися аналізи на кров. проби шкіри і ще купа інших), буває що самим доглядом не відбудешся і потрібно пропивати курс ліків внутрішньо!

Достоинства:
    Виконує свої функції на 100%, коштує своїх грошей, економний у використанні!
    Недостатки:
    Немає.

Ганна, добрий день. Дякуємо Вам за вибір бренду La Roche - Posay. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний засіб. Зверніть Вашу увагу на Anthelios Oil Correct сонцезахисний корегуючий гель-крем для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недосконалостей SPF50+. Формула засобу допомагає регулювати вироблення себуму, зменшує видимість вад на шкірі та запобігає їхній повторній появі. Гарного дня і нехай Ваша шкіра буде здорова!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

У підлітковому віці взагалі не мала проблем зі шкірою, і в 23 роки спіткала мене ця біда, викинула десятки тисяч на лікарів, на їхні призначені засоби, а стан шкіри тільки погіршувався, і я вже опустила руки. Періодично чула від знайомих про LRP effaclar, але довго сумніваль, чи дійсно може допомогти, чи може це просто гарна реклама, та все ж таки ризикнула і придбала всю лінійку. Моєму здивуванню не було меж коли вже через 2 години після першого використання почервоніння зменшились, і моє обличчя перестало боліти. На данний момент користуюсь вже два місяці, і з кожним днем моя шкіра виглядає все краще. Безмежно вдячна за такі дієві засоби.

Достоинства:
    Дійсно допомагає
    Недостатки:
    Поки немає
    • Анна М***

Гормональный фон становится до почти 30 лет и даже после может сыпать как будто 12 лет. Тут важно хорошего эндокринолога и гинеколога иметь,чтоб понимать сути причины ибо кожа это самый большой наш орган и страдает сильно

Анна, вітаємо! Вдячні за відгук та довіру. Жирна за типом шкіра схильна до інтенсивного розмноження на ній патогенних бактерій. Допоможіть їй залишатися чистою та захищеною від запалень за допомогою Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. Бажаємо здоров'я!

• Анна Л***

Дякую Анно за ваші поради, в мене є гарні лікарі і нащастя зі здоров‘ям все добре

• Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Для дівчат з проблемою шкірою однозначно так,так так!!!!

У мене проблемна шкіра сліди від акне, через місяць користування бачу результат.
    Сліди від акне потрохи розсвітлюється, і взагалі стан шкіри покрашився.
    Плюс я користуюся умивалкою цього бренду, дуже задоволена.
    Обов'язково візьму собі ще

Якість
    Швидкий результат
    Недостатки:
    Не знайшла

Юлія, вітаємо. Дякуємо за відгук, приємно бачити Вас задоволеною. Пам'ятайте, що бренд La Roche-Posay має високоефективний засіб для корекції стійких недоліків дорослої шкіри обличчя. Роздивіться Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот. Чудове рішення залучити продукт у вечірній ритуал догляду. Зранку обов'язковим етапом є нанесення сонцезахисного засобу. Гарного дня!

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Користуюсь вже місяць, спочатку замовила пробний набір, а потім уже великий тюбик. Планую замовити ще один.
    Ефект помітний, шкіра виглядає краще і приємніше на дотик. Але поспішаю попередити новачків, що на вау-ефекту чекати не варто. Товстим шаром краще не мазати, тому що шкіра може підсушитись сильніше, ніж потрібно. Деякі запалення можуть "активізуватися", але не варто цього лякатися, це нормально. У будь-якому випадку варто пам'ятати, що проблемна шкіра протягом тижня не лікується, це довгий і нудний процес.
    Я користувалася кремом 2 рази на день після їхньої умивалки з тієї ж серії.

Достоинства:
    Помітний ефект після тижню використання

Ірина, вітаємо! Дякуємо за відгук. Так, Ви праві, для досягнення найкращого результату варто використовувати комплекс засобів. Оберіть Effaclar гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла для зменшення стійких недоліків. Використовуйте комплекс зранку та ввечері. Бажаємо здоров'я та сяючої шкіри!

• Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Этот крем когда-то мне посоветовала врач и с тех пор я часто его покупаю, лучшего для себя не нашла, хотя пробников перепробовала много. В свое время когда я лечила акне - помогал выравнивать кожу и приглушал красные пятна. Сейчас пользуюсь периодически для антирецидивного эффекта, да и вообще он мне нравится как действует на мою кожу, увлажняет, не липкий, кожа гладкая, бархатистая. После комплексного лечения + в течении 1 года пользования этим кремом, кожа стала без изъянов, и это без различных пилингов у косметолога.

Достоинства:
    Лучшего крема для меня не существует, пользуюсь многие годы, результативный
    Недостатки:

Тетяна,  раді вітати. Чудово, що Ви помітили як покращився стан Вашої шкіри. Для комфортного використання та ефективного результату рекомендуємо наносити засіб на попередньо очищену шкіру обличчя засобами з гами Effaclar. У період сонячної активності обов'язково захищайте шкіру обличчя від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту своєї шкіри. Зверніть увагу на Anthelios  XL ультралегкий сонцезахисний флюїд для чутливої шкіри SPF50+. Бажаємо Вам краси та гарного дня!

• Alena M***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Пользуюсь этой фирмой третий год, очень качественная продукция. Данный крем беру второй раз, эффективная вся серия effaclar для проблемной кожи.

Достоинства:
    Качественный крем
    Недостатки:
    Маленький объем

Олена, доброго дня! Дякуємо за високі оцінки. Для жирної за типом шкіри та за станом для проблемної радимо використовувати комплекс з очищення та догляду. Оберіть Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. Бажаємо краси!

• Свідерська І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Крем коштує своїх грошей. Матує шкіру, знімає запалення при регулярному використанні.

Ірино, доброго дня! Дякуємо за високу оцінку. У період сонячної активності радимо захищати шкіру від негативного впливу сонячного випромінювання. Обирайте засоби гами Anthelios для надійного захисту. Бажаємо гарного настрою!

• Віта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Результат помітний вже після першого використання

Недостатки:

Віта, доброго дня! Щиро вдячні за високі оцінки. Для жирної за типом шкіри та за станом для проблемної радимо використовувати комплекс з очищення та догляду. Оберіть Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. Бажаємо гарного настрою!

• Світлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Купляю третій раз дочці підійшов засіб. Від підліткових висипів врятував. Після місяця використання шкіра чудова без жодного прищіка. Іноді собі точково використовую, допомагає швидше заспокоїти запалення від прища.

Достоинства:
    Швидко заспокоює запалення від акне
    Недостатки:
    Маленький об'єм висока ціна

Світлана, вітаємо. Дякуємо за коментар. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам й донці чарівності!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Дякую за подарунок мені. Крем замовляла сину,будемо лікувати його "недоліки",бо дуже їх багато на лиці і спині.

Достоинства:
    Приємно
    Недостатки:
    Перевіримо

Марина, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Комплексне застосування продуктів гами Effaclar є оптимальним варіантом для ефективного результату. Перед нанесенням засобу радимо використовувати Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Чудовим рішенням буде доповнити догляд Effaclar очищувальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри, яка містить глину та пантенол, завдяки яким, шкіра стає більш чистою, сяючою та заспокоєною. Бажаємо здоров'я!

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Користуюсь разом з мусом для вмивання, крем має матуючий фініш, добре поглинається і не залишається плівки чи жирного блиску

Достоинства:
    Дієвий, добре поглинається
    Недостатки:

Анастасія, добрий день. Щиро вдячні за довіру. Приємно бачити, що Ви залишились задоволені використанням даного продукту. Позитивно вплинути на себорегуляцію допоможе Effaclar очищувальна себорегулююча маска для жирної проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб містить два види глини, які відповідають за глибоке очищення, та пантенол, який забезпечить комфортне використання без подразнення. Радимо залучити до своєї рутини догляду та використовувати 2 рази на тиждень. Гарного дня!

• Антон Б***

)))

Антон, вітаємо. Ми вдячні за Ваш відгук та довіру. Нехай використання засобів бренду La Roche-Posay завжди залишає тільки приємні враження, задоволення та комфорт. Бажаємо Вам краси та гарного настрою!

• Валентина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Хороший крем, дочери понравился,буду заказывать ещё, спасибо)

Достоинства:
    Хороший крем

Валентина, доброго дня! Щиро вдячні за довіру найрідніших, цінуємо Вас. Для жирної за типом шкіри та за станом для проблемної радимо використовувати комплекс з очищення та догляду. Оберіть для доньки Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри в комплексі з Effaclar лосьйоном. Бажаємо гарного настрою!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Очень нравится, уже 2 раз покупаю .

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Для меня нет

Ірино, вітаємо! Дякуємо за відгук. Доповніть свій догляд Effaclar очищальною себорегулюючою маскою для жирної проблемної шкіри. Маска глибоко очищає комбіновану та жирну, проблемну шкіру. Делікатно та глибоко абсорбує надлишок шкірного себуму. Миттєво – шкіра очищена та м’яка, пори менш помітні. Без відчуття стягнутості. Шкіра залишається матовою на більш тривалий час. Бажаємо краси!

• Артур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Работает как на ночь так и как "экспресс" средство, за два часа до выхода. Использую с умывалкой от Роше-Пасе. Отличная комбинация. Расходуется умеренно.

Достоинства:
    убирает покраснения, матирует кожу и выравнивает тон
    Недостатки:
    иногда слегка жжет кожу, возможно мои особенности

Артур, вітаємо! Дякуємо за відгук та довіру. Для досягнення найкращого ефекту доповніть свій догляд Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Засіб миттєво очищує пори і зменшує їх видимість завдяки поєднанню очищуючих елементів і мікровідлущувальної дії активного компонента – мікроексфоліанту ліпо-гідрокси-кислоти. Бажаємо краси!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Мне очень нравится , покупаю уже не первый раз

Достоинства:
    Работает

• Екатерина М***

Спасибо,все пришло,очень хорошо укомплектовано

Недостатки:
    Нету

Катерина, доброго дня. Щиро дякуємо за високу оцінку. Щоб забезпечити кращий стан шкіри, використовуйте комплексний догляд, що включає 3 етапи: очищення, етап тонізації шкіри обличчя й основний догляд. Зверніть Вашу увагу на Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри, який видаляє забруднення та надлишки шкірного сала, залишаючи шкіру чистою та свіжою. Бажаємо здоров'я та краси Вашій шкірі!

• Yuli
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Увлажняет ,быстро впитывается не оставляя липкий слой а также приятной консистенции . Использую крем два месяца и действительно кожа стала ещё чище - рекомендую !

Юлія, доброго дня! Дякуємо за довіру. Для досягнення найкращого ефекту доповніть свій догляд Effaclar лосьйоном для очищення та звуження пор для жирної проблемної шкіри. Засіб миттєво очищує пори і зменшує їх видимість завдяки поєднанню очищуючих елементів і мікровідлущувальної дії активного компонента – мікроексфоліанту ліпо-гідрокси-кислоти. Бажаємо краси!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Лучшее, что встречала для проблемной кожи. Заменил 10 тюбиков от всего…

Достоинства:
    Запах, качество, пропали высыпания
    Недостатки:
    Не

Оксана, раді вітати. Ми щиро вдячні Вам за позитивний відгук. Доповніть Ваш догляд за шкірою Effaclar маскою, що глибоко очищає комбіновану та жирну проблемну шкіру. Засіб делікатно та глибоко абсорбує надлишок шкірного себуму, завдяки наявності у складі двох видів глин. Контролює появу блиску та очищає навіть від невидимих забруднень. Пантенол, що входить до складу, заспокоює та усуває відчуття подразненої шкіри. Використовуйте один-два рази на тиждень. Нанесіть тонким шаром на шкіру, залиште на шкірі на 5 хвилин і ретельно змийте водою. Бажаємо Вам краси!

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Постійно замовляю гель-крем в цьому магазині. Завжди задоволена.

Достоинства:
    Оптимальнмй рівень ціна-якість
    Недостатки:

Олена, добрий день. Вдячні за відгук. Радимо залучити очищувальний засіб з гами Effaclar бренду La Roche-Posay для досягнення найкращого результату. Спробуйте розглянути Effaclar гель-мус для очищення жирної проблемної шкіри. Продукт глибоко очищає пори, видаляє надлишок себуму (шкірного жиру) та забруднення. Запобігає розмноженню бактерій, що спричиняють запалення (наприклад, Propionibacterium acnes). Заспокоює подразнену шкіру, зменшує почервоніння та сприяє зняттю запалень. Підходить для щоденного використання. Бажаємо краси!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Прекрасний крем мені 40 я його взяла для того щоб контролювати активність пор і себуму - шкіра спокійна кожен ранок, не блистить і все добре.

Достоинства:
    Гарний запах і не плотно текстура
    Недостатки:
    Поки не виявила

Анна, вітаємо. Дякуємо за відгук. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Чудовий ,дієвий крем,з проблемою справляється чудово.

Катерина, раді вітати. Вдячні за зворотний зв'язок. Також зверніть увагу на новинку від бренду La Roche-Posay Effaclar A.Z гель-крем з комплексом трьох кислот для зменшення недоліків проблемної шкіри обличчя, запобігання їх повторній появі та корекції зморшок. Формула продукту містить дерматологічний комплекс із трьох кислот для подвійної дії: корекції зморщок та видимих недоліків проблемної шкіри. Продукт сприяє відлущенню ороговілих клітин епідермісу, коригуючи темні сліди після недоліків. Допомагає розблокуванню й зменшенню пор, корекції стійких недоліків на шкірному покриву. Гіалуронова кислота, що входить до складу, відновлює пружність та зменшує видимість ліній зневоднення і дрібних зморщок, а також сприяє вирівнюванню поверхні шкіри. Бажаємо гарного настрою!

• Артем Т***

Замовляв дружині їй сподобався

Артем, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук та довіру. Доповнюйте догляд очищенням для отримання найкращого результату. Продукти гами Effaclar бренду La Roche-Posay дбайливо видаляють бруд та надмірний себум залишаючи епідерміс та пори очищеними. Бажаємо гарного дня!

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Огромное спасибо за подарки. Заказ пришёл быстро. Данной фирмой пользуюсь не первый год, очень довольна.

Юлия, вітаємо. Вдячні за позитивний відгук. Радимо продовжувати захищати шкіру обличчя від негативного впливу сонячного випромінення навіть взимку. Це допоможе зберегти рівень зволоження епідермісу, попередити передчасне старіння та загострення недоліків. Спробуйте обрати Anthelios UVА 400 легкий сонцезахисний флюїд, стійкий до води та поту, для чутливої шкіри обличчя, дуже високий рівень захисту від UVB та дуже довгих UVA променів SPF50+ від бренду La Roche-Posay. Бажаємо гарного дня!

• Лина Г***

Все как всегда отлично)

Лина, вітаємо. Дякуємо за Ваші враження. Радимо розглянути продукт для очищення шкіри від бренду La Roche-Posay, який здатний значно покращити ефект. Оберіть Effaclar гель-мікропілінг для очищення проблемної шкіри обличчя та тіла для зменшення стійких недоліків. Завдяки саліциловій кислоті та LHA сприяє відлущуванню, вирівнює текстуру шкіри та запобігає закупорюванню пор. Завдяки мікропілінгу шкіра оновлюється, виглядає здоровішою та гладкішою. Також, радимо захищати епідерміс від сонячного випромінення використовуючи засоби з гами Anthelios. Бажаємо краси та здоров'я!

• Оксана Б***

Все чудово .
    Дякую.

Оксана, добрий день. Дякуємо за позитивний відгук. Пам'ятайте, про важливість зволожувати шкіру обличчя для забезпечення її пружності та гідратації. Також, це допомагає бути їй більш стійкою до негативних факторів навколишнього середовища. Спробуйте розглянути Effaclar H Iso-Biome заспокійливий відновлювальний зволожувальний крем для зневодненої чутливої шкіри, схильної до недоліків від бренду La Roche-Posay. Засіб можна використовувати двічі на добу: зранку та ввечері. Бажаємо гарного дня!

• Галина С***

Хороший крем

Галина, раді вітати. Дякуємо за відгук. Також щиро рекомендуємо спробувати Effaclar ультраконцентровану сироватку для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот від бренду La Roche-Posay. Чудове рішення залучити продукт у вечірній ритуал догляду. Зранку обов'язковим етапом є нанесення сонцезахисного засобу. Гарного дня!

• Татьяна Е***

Рекомендую!

Достоинства:
    Відмінно
    Недостатки:

Татьяна, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Доповнюйте звичний ритуал догляду за жирною проблемною шкірою і покращуйте якість шкірного покриву разом з Effaclar ультраконцентрованою сироваткою для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот від бренду La Roche-Posay. Засіб ефективно скорочує виражені недосконалості та помітно звужує пори, зменшує сліди постакне. Підходить навіть для шкіри з віковими змінами. Використовуйте сироватку ввечері на очищену шкіру, а зранку наносьте догляд з SPF фактором захисту не менше 15. Нехай Ваша шкіра буде здоровою і радує Вас!

• Соколова-Сачко л***

Он супер

Лиля, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Дозвольте познайомити Вас з новинкою бренду La Roche-Posay, яка здатна протидіяти гіперпігментації — це Mela B3 Serum інтенсивна сироватка-концентрат проти гіперпігментації шкіри та для запобігання її повторній появі. Вже після двох тижнів регулярного використання видимість, колір та кількість пігментних плям зменшується, а текстура епідермісу обличчя виглядає рівною. Сироватка-концентрат підходить для щоденного використання двічі на добу: зранку та ввечері. Щиро радимо спробувати та бажаємо гарного дня!

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 40 мл

Дуже швидко доставили,поки що син тільки почав користуватися,як на перший раз дуже приємна текстура та миттєве зволоження шкіри відчувається.

Недостатки:

Евгения, добрий день. Щиро вдячні за зворотний відгук. Доповніть догляд Effaclar +М гель-мусом для очищення проблемної шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб збалансовує рівень pH шкіри, підходить для чутливого шкірного покриву. Продукт сприяє зменшенню недоліків проблемної шкіри,
      усуває забруднення та надлишки шкірного жиру, не впливаючи негативно на мікробіом епідермісу й не пошкоджуючи його захисний бар’єр. Містить термальну воду La Roche-Posay, що зменшує подразнення та заспокоює чутливу шкіру. Бажаємо Вам та сину гарного настрою!