Отзывы покупателей о Липидовосстанавливающий бальзам La Roche-Posay Lipikar AP+Max для ухода за сухой, очень сухой и склонной к атопии кожей лица и тела младенцев, детей и взрослых 75 мл (3337875930116)
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший крем
Дмитро, раді Вас вітати. Дякуємо за відгук. Для ніжного очищення епідермісу рекомендуємо Вам використовувати La Roche-Posay Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих. Пом'якшувальне масло миттєво зменшує сухість шкіри й відчутно заспокоює, зберігає шкірний покрив зволоженим надовго. Продукт підходить для ніжної шкіри голови немовлят, має м'яку текстуру, піниться й легко змивається. Рекомендуємо у душі: спінити кілька крапель у долонях і наносити на вологий епідерміс. Змити. У ванні: під час наповнення ванни вилити у воду невелику кількість олії (5 натискань дозатора). Бажаємо Вам здоров'я!
- Баланюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем , для чутливої та алергеної шкіри та атопічної шкіри
- Достоинства:
- Зволожує добре шкіру
- Недостатки:
- Не має
Добрий день, дякуємо, що поділилися враженнями від використання засобу. Навіть у хмарну погоду дерматологи рекомендують використовувати сонцезахисний продукт. Зверніть Вашу увагу на гаму Anthelios від бренду La Roche-Posay. Засоби розроблені для чутливої шкіри дітей і дорослих, епідермісу схильного до алергії на сонце. Продукти мають широкий спектр захисту від UVA- і UVB-променів. Гама Anthelios запобігає появі пігментних плям, передчасному старінню шкіри та пошкодженню клітин. Бажаємо Вам молодості!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний продукт.
Володимир, вітаємо. Дякуємо за довіру та відгук. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре допоміг при АД.
Юлія, добрий день. Вдячні за відгук. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний бальзам приємний подарунок
- Достоинства:
- Якісний продукт
- Недостатки:
Олександра, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Цінуємо Вашу думку та враження. Нагадуємо про важливість захисту шкіри від негативного впливу сонячного випромінення, яке пошкоджує захисний бар'єр епідермісу, що призводить до його зневоднення, провокує появу зморшок та пігментації. Радимо розглянути продукти з гами Anthelios від бренду La Roche-Posay, які захищають шкіру від UVA- та UVB- променів. Використовуйте їх в щоранковій рутині догляду. Бажаємо гарного результату!
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
Ольга, вітаємо Вас. Дякуємо за зворотний зв'язок. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау ефекту немає. Але можливо просто не підходить для шкіри.
Анна, вітаємо. Дякуємо за зворотний коментар. Ми розуміємо, що кожна шкіра унікальна, і навіть продукти, розроблені з урахуванням найвищих стандартів якості, можуть надавати різні результати. Також варто враховувати, що у кожного є свої вподобання та потреби в догляді. Віримо, що Ви знайдете серед продуктів бренду La Roche-Posay той, що буде ідеально відповідати Вашим потребам. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь даним бальзамом не перший рік і дуже задоволена. Хворію на розацею, тому для моєї шкіри це незамінна річ.
- Достоинства:
- Якість і доступна ціна
Ірина, добрий день. Дякуємо за відгук. Очищення — один з найголовніших етапів догляду за епідермісом, тому щиро рекомендуємо звернути увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!
- Алена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойный продукт за свои деньги . Пользуюсь им давно , результат всегда хороший .отправка быстрая .
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
Алена, добрий день. Дякуємо за відгук. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки все добре. Алергії немає, як хтось писав у коментарях. Шкіра гладенька, не пересушена
Юлія, раді вітати. Вдячні за відгук. Також зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль, моїй дитині (6.5 років) не підійшов. Викликав відчуття печіння, і замість заспокоювати прояви атопічного дерматиту, тільки погіршував стан (((
- Достоинства:
Юлія, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. У разі неефективного використання продукту необхідно розуміти, що підбір догляду за шкірою обличчя й тіла є дуже індивідуальним. Також важливо враховувати особисту реакцію та результат після нанесення продукту. Для отримання додаткової інформації по догляду за шкірним покривом дитини зверніться до свого лікаря-педіатра. Бажаємо здоров'я Вам й дитині!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем сподобався. Швидко прибрав видиме подразнення шкіри. На обличчі після використання доволі жирний блиск
- Достоинства:
- Швидко прибрав подразнення
Александр, вітаємо. Дякуємо за відгук. Важливо розуміти, що епідерміс кожної людини індивідуальний, і не всі текстури та формули підходять. Рекомендуємо Вам звернути увагу на Toleriane Sensitive зволожувальний захисний, заспокійливий крем для нормальної та комбінованої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Продукт має унікальні захисні властивості, запобігаючи будь-яким пошкодженням епідермісу, утворенню запалень та лущень. Інноваційний продукт у сфері гідратації шкіри може застосовуватись навіть для немовлят. Засіб має ніжну текстуру без жирного блиску, яка швидко поглинається, для комфортного нанесення. Бажаємо Вам здоров'я!
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо помагает при атопическом дерматите.
Елена, вітаємо. Вдячні за відгук. Також для додаткового догляду, радимо розглянути Cicaplast Baume B5+ відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб має багатий склад, а саме: Пантенол, який сприяє швидкому загоєнню, знімає подразнення та почервоніння. Мадекасосид – відновлює шкіру, стимулює регенерацію. Мідь, цинк, марганець – мають антибактеріальні властивості, запобігають запаленням. Масло каріте та гліцерин – інтенсивно зволожують і створюють захисний бар'єр. Бажаємо комфорту!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший бальзам.
Вікторія, добрий день. Дякуємо за відгук. Також доповніть рутину догляду La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам краси!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кремчик супер,для немовлят.
Наталя, раді вітати. Дякуємо за відгук. Радимо додатково розглянути Lipikar Oil AP+ ліпідовідновлювальний очищувальний засіб для ванни та душу для немовлят, дітей та дорослих від бренду La Roche-Posay. Засіб зменшує відчуття сухості шкіри на 46% завдяки формулі, що містить інгредієнт Aqua Posae Filiformis, ніацинамід, масло каріте та гліцерин. Не містить мила, спирту та парабенів, що робить засіб безпечним для чутливого епідермісу. Підходить для використання на шкірі обличчя, тіла, шкірі голови немовлят та для інтимної гігієни. Бажаємо здоров’я!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий бальзам
Людмила, вітаємо. Вдячні за відгук. Щоб забезпечити кращий стан епідермісу використовуйте комплексно продукти бренду La Roche - Posay. Зверніть увагу на Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Ультрам’яка формула засобу заспокоює та очищує подразнений й чутливий епідерміс, не залишаючи відчуття сухості. Продукт у своєму складі містить комплекс з антибактеріальними властивостями [мідь-цинк-марганець] для очищення шкіри без порушення її природного балансу. Пантенол, що входить до складу, заспокоює та відновлює шкірний покрив. Очищувальний гель містить термальну воду La Roche-Posay. Бажаємо Вам здоров'я!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний крем, замовляю не перший )
Зникає почервоніння, сухість.
Комфортний на обличчі.- Представник постачальника
Світлана, добрий день. Вдячні за коментар. Очищення — один з найголовніших етапів догляду за епідермісом, тому щиро рекомендуємо звернути увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка відправка, рекомендую
Вікторія, добрий день. Дякуємо за довіру здоров'я своєї шкіри. Радимо доповнити догляд дбайливим очищенням від бренду La Roche-Posay. Продукти з гами Toleriane діють м'яко зберігаючи захисний бар'єр епідермісу. Радимо звернути увагу на Toleriane міцелярну пінку для очищення чутливої шкіри обличчя або на Toleriane зволожувальний очищувальний гель-мус подвійної дії. Продукти підходять для щоденного використання. Бажаємо комфорту та краси!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допомагає при проявах атопічного дерматиту. Купляю в комплексі, ще гель для душу.
- Достоинства:
- Допомагає
- Недостатки:
- Не виявила.
Татьяна, добрий день. Щиро вдячні за такий детальний відгук. Раді бачити Вас задоволеною. Для покращення ефекту очищення та відновлення після, радимо доповнити догляд Toleriane заспокійливим тоніком для чутливої шкіри обличчя від бренду La Roche-Posay. Засіб допоможе відновити рН-баланс епідермісу та додатково зволожити його. Також, для власників чутливої шкіри, рекомендуємо познайомитись з Toleriane Ultra Dermallergo дерматологічною сироваткою для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри обличчя. Засіб миттєво покращить загальні відчуття та надасть довготривалий комфорт. Бажаємо лише вдалих придбань!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово .
Дякую.- Представник постачальника
Оксана, вітаємо Вас. Дякуємо за коментар. Пам'ятайте, що чутлива та вразлива шкіра схильна до подразнення та пошкодження протягом дня. Радимо додатково розглянути La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для подразненої шкіри немовлят, дітей, дорослих. Оновлений засіб розроблений з використанням знань про мікробіом та забезпечує швидке відновлення пошкодженого та подразненого епідермісу. Ефективна формула доповнена запатентованим пребіотичним комплексом. Бажаємо лише комфорту!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наш найулюбленіший крем. Допоміг, коли була дуже суха шкіра (як і дітям так і мені). Також користуюся ним як кремом на ніч для обличчя. Супер. Пройшли висипання.
- Недостатки:
Юлія, раді вітати. Вдячні за відгук. Щиро радіємо, що продукт залишив такі позитивні враження. Очищення є найважливішим підготовчим етапом для подальшого догляду. Зверніть увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо усуває забруднення та нормалізує ліпідний баланс. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам здоров'я та краси!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
10/10
Володимир, добрий день. Дякуємо за коментар. Радимо доповнити догляд La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Використовуйте продукт щоденно для досягнення найкращого результату. Бажаємо комфорту!
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Юлія, раді вітати. Дякуємо за відгук. У виборі засобів по догляду за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Зверніть увагу на Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Продукт збагачений заспокійливим ніацинамідом і ліпідовідновлюючим маслом каріте для живлення шкіри вже під час душу. Бажаємо здоров'я шкіри!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный крем, убирают красноту, раздражение
Подходит для новорожденных
Рекомендую- Достоинства:
- Натуральный, аптечный, отличный результат
- Недостатки:
Марина, вітаємо. Щиро вдячні за довіру. Додатково на ділянки що схильні до подразнень, радимо застосовувати Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для подразненої шкіри немовлят, дітей, дорослих від бренду La Roche-Posay. Оновлений засіб розроблений з використанням знань про мікробіом та забезпечує швидке відновлення пошкодженого та подразненого епідермісу. Ефективна формула доповнена запатентованим пребіотичним комплексом. Бажаємо лише комфорту!
- Карина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
оч классный крем ,пользуемся всей семьёй.
Карина, вітаємо. Дякуємо за позитивний відгук та рекомендацію, нам приємно. Пам'ятайте, що з брендом La Roche-Posay Ви маєте можливість не тільки доглядати за подразненою шкірою, а й дбайливо і м'яко її очищати. Радимо розглянути Cicaplast Lavant B5 очищувальний гель для заспокоєння шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей і дорослих. Бажаємо комфорту та краси!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбала для дитини 8 років. В неї сухі та подразнені руки, особливо після холоду.
Відмінно зволожує та прибирає сухість.- Достоинства:
- Чудово зволожує
- Недостатки:
- не знайшла
Анна, вітаємо. Дякуємо за відгук та довіру. Радимо захищати епідерміс дитини вже на етапі очищення. Обирайте Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Засіб дбайливо усуває забруднення, нормалізує ліпідний баланс епідермісу. Бажаємо здоров'я Вам та Вашій дитині!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий бальзам для атопічної та сухої шкіри, особливо в холодний сезон. Не тільки зволожує шкіру, а ще й лікує висипання та почервоніння.
Володимир, раді вітати. Дякуємо щиро за коментар. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Важливе значення також має ефективне очищення перед нанесенням бальзаму. Зверніть увагу на Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри від бренду La Roche-Posay. Приємного досвіду використання!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував цей бальзам на розетці ще в 2022 році, але не дійшли руки залишити відгук. А залишити треба. Так от, на моє переконання отримали 100% контрафакт. Після першого ж застосування шкіра у дитини почервоніла і почала тупо пекти. Ефект тривав щонайменше пів години. Дитина була вся в сльозах. Повторно купили в аптеці - все норм. Інших висновків зробити просто не можу. Додам що саме цей бальзам призначений лікарем, у малої атопічний дерматит. І користувались цим бальзамом до цього 3 роки, користуємось і нині. Але тепер купівля будь якої косметики, кремів і т.д. в розетці для мене табу. Хотів звернутись за роз'ясненнями ще тоді, але це весна 22го року. Не до цього було.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Схоже що продукція неоригінальна
Юрий, вітаємо Вас. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом з використання засобу. Rozetka є офіційним онлайн-партнером La Roche-Posay на якому представлені тільки оригінальні продукти. У разі неефективного використання засобу необхідно розуміти, що можливо, така реакція та результат викликані внаслідок впливу зовнішніх й внутрішніх факторів на епідерміс. Бажаємо Вам та дитині здоров'я!
- Маряна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем такий собі по якості. Розчарував. В описі багато всього пише , що не відповідає дійсності . Зволожує гірше як дешеві креми з масмаркету .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ціна , якість
Маряна, вітаємо. Дякуємо за коментар. Обираючи догляд за шкірою, важливо дотримуватися використання комплексу, щоб досягти бажаного результату. Радимо звернути Вашу увагу на La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо видаляє забруднення та нормалізує ліпідний баланс епідермісу. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
- Руденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращий крем з усіх, що в мене були. Добре зволожує мою дуже суху шкіру, не викликає подразень чи висипань.
- Достоинства:
- якісний бальзам
- Недостатки:
Анна, вітаємо. Нам дуже приємно читати ваш чудовий відгук. А ще приємніше, що Ви задоволені ефектом. Для забезпечення максимального комфорту Вашої шкіри, рекомендуємо доповнити свій догляд La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальним крем-гелем для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб відновлює гідроліпідний шар та інтенсивно заспокоює. Бажаємо Вам краси!
- Волчанова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший крем. Немовлятам, дітям і дорослим підійде. Перевірила на власному досвіді. Дуже гарно зволожує, не подразнює, допомагає загоювати шкірю.
- Недостатки:
Тетяна, раді вітати. Дякуємо, що поділилися своїми відчуттями і результатами від використання продукту. Рекомендуємо звернути увагу на La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для пошкодженої або подразненої шкіри обличчя і тіла немовлят, дітей та дорослих. Засіб спрямований на відновлення пошкодженої та подразненої шкіри, збалансовує мікробіом, заспокоює та пришвидшує загоєння. Бажаємо Вам гарного дня та настрою!
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний засіб)
Анастасія, раді вітати. Чудово, що використання засобу залишило такі приємні враження на Вашій шкірі. Делікатне очищення - запорука краси й здоров'я шкіри. Доповніть Ваш догляд засобами гами Lipikar від бренду La Roche-Posay. Розгляньте для щоденного використання Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Найкращих результатів!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нам добре підійшов
- Достоинства:
- Добре зволожує дитячу шкіру
Катерина, добрий день. Ми дуже раді, що Ви знайшли у нас хороший догляд для здоров'я й краси Вашої шкіри. Для ніжного очищення рекомендуємо Вам використовувати La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Засіб дбайливо очищує шкірний покрив від забруднення, нормалізує ліпідний баланс епідермісу. Крем-гель миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після очищення. Бажаємо Вам та дитині гарного настрою!
- Левченко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині допоміг від висипу на обличчі
Галина, добрий день. Дякуємо за зворотний зв’язок. Раді бачити, що Ви залишились задоволені. Для кращого ефекту рекомендуємо комплексно використовувати засоби бренду La Roche-Posay. Для очищення шкіри оберіть Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Масло каріте в складі засобу пом'якшує та зволожує епідерміс забезпечуючи приємні відчуття. Продукт живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після прийняття душу. Бажаємо здоров'я Вам і Вашій дитині!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо увлажняет, прошли покраснения, кожа стала нежнее
Анна, вітаємо. Щиро вдячні за відгук та високу оцінку, нам приємно. Суха та чутлива шкіра схильна до подразнення та пошкодження протягом дня. Радимо роздивитись La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ заспокійливий відновлювальний бальзам для подразненої шкіри немовлят, дітей, дорослих. Оновлений засіб розроблений з використанням знань про мікробіом та забезпечує більш швидке відновлення пошкодженої та подразненої шкіри. Ефективна формула доповнена запатентованим пребіотичним комплексом. Продукт підходить до використання на шкірі немовлят з 3-х місяців, дітей, дорослих. Бажаємо лише комфорту!
- Юлия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крем чудовий, дуже подобається.
Юлия, раді вітати. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Для комфортного та делікатного щоденного очищення рекомендуємо розглянути з бренду La Roche-Posay засіб Lipikar Syndet AP+ очищувальний крем-гель для дуже сухої, схильної до атопії шкіри. Продукт миттєво пом'якшує і живить шкіру, значно зменшуючи виражену сухість після контакту з водою. Додатково використовуйте термальну воду La Roche-Posay, яка гарно зволожує та заспокоює шкіру. Бажаємо здоров'я!